HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Çok kötüyüm
Günlerdir içim içimi yiyordu doktorumu aradım sonunda
ve o da yuksek ıhtımal bos gebelık olabılır ac gel cumartesı belkıde sonlandırmak zorunda kalırız
ama kalp atısımız varsa bırlıkte yemege gıderız dedı

kızzllaarr ben geldimmmm....... neler yapıosunz bakalım???? buğün bnm çok bulantım vaaarrr nasıl geçer bu acaba ağzımın tadı da yok hiçççç

NASI YANİ....boş gebelik olma ihtimali nerden çıktı . ben öyle bi konumu geçti kaçırmışım. şu an şoktayım. ya herşey yolunda değilmiydi. ne oluyor ya bugünlerde. nazarrrr

cnm senin ne sorunun vardıki,ben iyi geçiyor sanıyordum

NASI YANİ....boş gebelik olma ihtimali nerden çıktı . ben öyle bi konumu geçti kaçırmışım. şu an şoktayım. ya herşey yolunda değilmiydi. ne oluyor ya bugünlerde. nazarrrr

ya ben 2 martta kendı doktoruma gıttım keseyı gordum 5+3 ıken 5+1 dedı
ve dedıkı bır hafta sonra bebek sonrakı hafta kalp atsı olur dedı sız 15 gun sonra gelın ıkısnıde gorelım dedı
bende 12 martta devlet hastanesıne gıttım baktı ıste 6+6 ıken 6+2 dedı ve bebek yoktu sadece kese ıdı hatta ultrason kagıdını buraya koydumdu
neyse 2 gundur sureklı bakıyorum falan sureklı kafamda cozum yok en son esım ve annem arada doktorun normal desın rahatla dedı
aradım dokturu dedım bole bole 6+6 6+2 dedı ve bebek yok sadece kese ıdı dedım
oda normal sartlarda bebegı gormelıydınız dedı ama cok nadır de olsa bebegı sonradan gorebılıoruz ama yuksek ıhtımal bos gebelık dedı
sımdı gelme en az 6 saat ac ve sıvı almamıs olmalısn dedı yarın yada cuamrtesı gel dedı
geldıgın zaman sonlandırabılırız ınsallah ama kalp atısı vardır dedı

yok artık noluyo kızlar yaaa herkes patır patır dökülüyor benim uğursuzluğum sizleride etkiledi sanırım

canım benimmmmm sakın stres yapma herşey yoluna girecek emin ol. sen yüreciğini ferah tut o bebek seninle. lütfen 3. olmasın bu
hayatım dualarım seninle kendine çok dikkat et olurmu:26:

cnmm hayırdır yaaa noldu öle birden bireee( allahım yarabbim yaaaa alma bebişlerimizi bizdenn hayrlı ve sağlıkla kucağımıza alalım inşalllahhhh:18: kendine değişiklik duygusallık fln hissetmeye başlamışmıydın cnmm??

dagıldım düsünemiyorum

Dün gece annem bizde kaldı bugun utu yapcakmıs :)
Cama cıkacam dedı de kızdım daha tam ıyılesmedı senın ne ısın var camda dusecen dedım ıı barı utu yapıp yemek yapım dedı

ayyy ne güzel benim ütülerimi de yapsın yaaa.. bi başlasam gidiyoda başlayacak adam lazımm

neden bıraktın madem iğnede oldun hazır adete kadar ilişki yaşayın. sen tamamiyle mi vazgeçtin yoksa bebek fikrinden..

canımm yaa bizim neden haberimiz yok bunlardan konuşması geçti de kaçırdık mı Allah korusun iyidir vardır bebeğin ya. kötü düşünme..

rabbim nazarlardan esirgesin herkesin bebeğini.. ne bu haberler böle üstüste..

ay ne bileyim yaa doktorum etkisi kalmadı sanki hiç dış gebelik yaşamamışsın gibi şuan rahmin ve yumurtalıkların dedi ama 15 gün sürermi yumurtlamak yaaa bugün sanki adet ağrısı gibi ağrı indi karnıma hayır olsun inşallah. tarlusal falan kullansam diyorum ama sonra hayır seninki normal gecikme değil cimcime deyip vazgeçiyorum

benım basından berı bel agrım vardı kasık agrılarım gogus hassasıyetı ve hergun asırı sısme
ama 3 4 gundur hıslerım azaldı agrım yoktu
sıskınlık falanda once ıı bısı dıye dusundum sonra ıskıllenmeye basladım
sımdıde bılmıyorum ınsallah bebegım ıcımde ve saglıklıdır

Nası yani yaaa :/

benim bat bugün hatta 12:30 da gelmesi lazımdı kırmızıların ama bişey yok şuana kadar bakalım nolcak karnımda agrı oluyor ama ara ara batmada oluyor geliyor galiba kırmızılar

benim bat bugün hatta 12:30 da gelmesi lazımdı kırmızıların ama bişey yok şuana kadar bakalım nolcak karnımda agrı oluyor ama ara ara batmada oluyor geliyor galiba kırmızılar

geliyo desen gelir tabe.. olumlu düşün gelmesin kırmızılar... inşallah gelmez de hayırlı haberler verirsin..

bebeğim nolur iyi düşün ve iyiler seni bulsun bebişin seni yalnız bırakmaz bunu unutma bence herşey gayet düzgün arkadaşım nolur stres yapma :S

dagıldım düsünemiyorum

canım yaaa nolur kötü düşünme hatta hiçbişey düşünme ve mümkünse yat uyu aklından atmaya çalış bu hissi en azından bi yarım saat yatıp uyumaya çalışsan... yada kalk bi duş al kafan rahatlasın Allah yardımcın olsun o ne dilerse o olacak evet ama ne olur sende kendini hırpalama ya bide varsa bu 2 günde ona işkence etme üzüntünü hissederek. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canımmm

kızlar herkese bişiler oluyor dua zinciri falan bişeyler yapsak güzel olur aslında

yaaa benim uğursuzluğum hepsi. ben yaşadıklarımı anlatmasaydım hem beebeek hemde özserim üzülüp strese girmeyeceklerdi benim yüzümden sıkıntı yaşadılar onlarda

inşallahh canımm inşallaaahhhh ya rabbii sen hayırlısını verrr hayırlı dr.larla karşılaştır bizleri allahımmm.. yok yere bizi üzmelerine sen izin verme... sağlıklı gebelikler nasip et hepimizeee rabbimmmmm... bol bol inşirah suresini oku cnmmmmmm

Dün gece annem bizde kaldı bugun utu yapcakmıs :)
Cama cıkacam dedı de kızdım daha tam ıyılesmedı senın ne ısın var camda dusecen dedım ıı barı utu yapıp yemek yapım dedı

bu kız annelerinin hepsi aynı oluyo demekki benim annemde aynı illaki geldiğinde bişey yapcak sonra yaptırmayıncada giderken geldim oturdum oturdum gidiyorum diye kendi kendine uzulerek gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…