- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.641
Çok kötüyüm
Günlerdir içim içimi yiyordu doktorumu aradım sonunda
ve o da yuksek ıhtımal bos gebelık olabılır ac gel cumartesı belkıde sonlandırmak zorunda kalırız
ama kalp atısımız varsa bırlıkte yemege gıderız dedı
Çok kötüyüm
ve o da yuksek ıhtımal bos gebelık olabılır ac gel cumartesı belkıde sonlandırmak zorunda kalırız
Özooo nerden çıktı canım yaa sorunun mu vardı senin nerden çıktı bu??
NASI YANİ....boş gebelik olma ihtimali nerden çıktı . ben öyle bi konumu geçti kaçırmışım. şu an şoktayım. ya herşey yolunda değilmiydi. ne oluyor ya bugünlerde. nazarrrr
Çok kötüyüm
ya ben 2 martta kendı doktoruma gıttım keseyı gordum 5+3 ıken 5+1 dedı
ve dedıkı bır hafta sonra bebek sonrakı hafta kalp atsı olur dedı sız 15 gun sonra gelın ıkısnıde gorelım dedı
bende 12 martta devlet hastanesıne gıttım baktı ıste 6+6 ıken 6+2 dedı ve bebek yoktu sadece kese ıdı hatta ultrason kagıdını buraya koydumdu
neyse 2 gundur sureklı bakıyorum falan sureklı kafamda cozum yok en son esım ve annem arada doktorun normal desın rahatla dedı
aradım dokturu dedım bole bole 6+6 6+2 dedı ve bebek yok sadece kese ıdı dedım
oda normal sartlarda bebegı gormelıydınız dedı ama cok nadır de olsa bebegı sonradan gorebılıoruz ama yuksek ıhtımal bos gebelık dedı
sımdı gelme en az 6 saat ac ve sıvı almamıs olmalısn dedı yarın yada cuamrtesı gel dedı
geldıgın zaman sonlandırabılırız ınsallah ama kalp atısı vardır dedı
ve dedıkı bır hafta sonra bebek sonrakı hafta kalp atsı olur dedı sız 15 gun sonra gelın ıkısnıde gorelım dedı
bende 12 martta devlet hastanesıne gıttım baktı ıste 6+6 ıken 6+2 dedı ve bebek yoktu sadece kese ıdı hatta ultrason kagıdını buraya koydumdu
neyse 2 gundur sureklı bakıyorum falan sureklı kafamda cozum yok en son esım ve annem arada doktorun normal desın rahatla dedı
oda normal sartlarda bebegı gormelıydınız dedı ama cok nadır de olsa bebegı sonradan gorebılıoruz ama yuksek ıhtımal bos gebelık dedı
sımdı gelme en az 6 saat ac ve sıvı almamıs olmalısn dedı yarın yada cuamrtesı gel dedı
yok artıkNoluyo kızlar yaaa herkes patır patır dökülüyor benim uğursuzluğum sizleride etkiledi sanırım
Canım benimmmmm sakın stres yapma herşey yoluna girecek emin ol. Sen yüreciğini ferah tut o bebek seninle. Lütfen 3. Olmasın bu
Hayatım dualarım seninle kendine çok dikkat et olurmu:26:
Dün gece annem bizde kaldı bugun utu yapcakmıs :)
Cama cıkacam dedı de kızdım daha tam ıyılesmedı senın ne ısın var camda dusecen dedım ıı barı utu yapıp yemek yapım dedı
Canım degerlendirmek derken artık bıraktım yani yumurtladigim için değil de istediğim için yapıyorum. Acaba diyorum hu iğne hormonlarimi alt üst mu etti??
Cimcimeee canım senin de hala etkisi mu sürüyor acaba ama doktorun kalmadı demiş halbuki
Canım degerlendirmek derken artık bıraktım yani yumurtladigim için değil de istediğim için yapıyorum. Acaba diyorum hu iğne hormonlarimi alt üst mu etti??
Cimcimeee canım senin de hala etkisi mu sürüyor acaba ama doktorun kalmadı demiş halbuki
cnmm hayırdır yaaa noldu öle birden bireee( allahım yarabbim yaaaa alma bebişlerimizi bizdenn hayrlı ve sağlıkla kucağımıza alalım inşalllahhhh:18: Kendine değişiklik duygusallık fln hissetmeye başlamışmıydın cnmm??
Çok kötüyüm
benim bat bugün hatta 12:30 da gelmesi lazımdı kırmızıların ama bişey yok şuana kadar bakalım nolcak karnımda agrı oluyor ama ara ara batmada oluyor geliyor galiba kırmızılar
benım basından berı bel agrım vardı kasık agrılarım gogus hassasıyetı ve hergun asırı sısme
ama 3 4 gundur hıslerım azaldı agrım yoktu
sıskınlık falanda once ıı bısı dıye dusundum sonra ıskıllenmeye basladım
sımdıde bılmıyorum ınsallah bebegım ıcımde ve saglıklıdır
dagıldım düsünemiyorum
kızlar herkese bişiler oluyor dua zinciri falan bişeyler yapsak güzel olur aslında
benım basından berı bel agrım vardı kasık agrılarım gogus hassasıyetı ve hergun asırı sısme
ama 3 4 gundur hıslerım azaldı agrım yoktu
sıskınlık falanda once ıı bısı dıye dusundum sonra ıskıllenmeye basladım
sımdıde bılmıyorum ınsallah bebegım ıcımde ve saglıklıdır
Dün gece annem bizde kaldı bugun utu yapcakmıs :)
Cama cıkacam dedı de kızdım daha tam ıyılesmedı senın ne ısın var camda dusecen dedım ıı barı utu yapıp yemek yapım dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?