HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bebeğim nolur iyi düşün ve iyiler seni bulsun bebişin seni yalnız bırakmaz bunu unutma bence herşey gayet düzgün arkadaşım nolur stres yapma :s

inan kı denıyorum dua edıyorum ve sızlerde edın lutfen
keske aramasaydım kafamda acabalar vardı ama dayanıyordum bogazımda bı yumru yutkunamıyorum nefes alamıyorum

olurmu oyle sey canım herkes kaderını yasar ben ıkıncı kez yasamak ıstemıyorum ama bunu
evde degılım cıkar cıkmazda hastaneye gıdıcem baska yerde olsa belkı daha ıyı seyler duyarım

inşallah yemeğe gidersiniz canım ama nolur üzme kendini yaa ((

çok yanlış düşünüosun cimcimemmm yaaaa bizim dememizle olsaydııı beebeek in de böle haberlerini almazdkkk tamamenn rabbimn demesiyleee olur her işimiz.... dünya imtihanın tam göbeği... rabbim kaldıramayacağımız yükler vermesinn nazarlardan da korusun hepimizii felak nas okucaz kendimize boll bolllll.. iç sıkıntısı içnde inşirahh suresi... okurken inanmak lasım tabyyy... rabbim tekrarını yaşatmasın sanada btanem yaaaaaa

amın canım yaa ınsallah bebegım benımledır ve devlete bıdaha hayatta gıtmem ya ıcıme dusurdu kurdu ınsallah hersey yolundadır
sagol canım okudum allah razı olsun

Canım hormonların belki kendine geliyordur yeni yeni. Adet gormedin de mi daha??
Sezgiii yani yumurtladim hadi olsun demiyorum sadece eşim ve ben istedigimde oluyor. Korunmuyorum da ama umudum sıfır onun için bosvermislik var artık. Iğne ilacı boşuna aldım diyorum sanki hiç hamile kalmayacagim gibime geliyor çünkü.

Ozserr canım dur hele yaa niye boş gebelik olsun. O zaman demedi birşey şimdi niye öyle olsun ki.. Bence çıkmayacak birşey inan.. Bebeğin sağ salim orda oluyor olacak..

anladın canım. acele etme hemen. umutsuzluğa kapılma. devlet hastanelerinde bazen cihazlar kötü oluyo görmemiştir. dur bi hele.
bak sana bi şey anlatayım. bende ekimde hamile kalmıştım. sonra biraz ağrım oldu. pazar günüydü daha doktora falan gitmemiştim o yüzden acile gittim. muayene etti kese gördü. betahcg istedi. yaptırdım 1500 çıktı. o zaman doktor bana dış gebelik olabilir 2 gün sonra gel bakalım dedi. neyse gittim sonuç 2790 dı . baktı muayene etti rahimde yok dış gebelik dedi. hatta başka arkadaşına baktırdı. bane dış gebelik raporu verdiler. bende onlara güvenemedim. bi profa gittim. doktor keseyi rahimde gördü ve bu kesinlikle dış ebelik değil normal gebelik dedi. ben onlara inansaydım. düşün. sonuçta bebeğimin kalbi durdu ama gebeliğim dış değildi normal bir gebelikti.
sende hemen paniğe kapılma başka bi doktora iyi bi doktora görün bence....

inan kı denıyorum dua edıyorum ve sızlerde edın lutfen
keske aramasaydım kafamda acabalar vardı ama dayanıyordum bogazımda bı yumru yutkunamıyorum nefes alamıyorum

keşke aramasaydın gerçektennn..... nese yemeğe gidersin inşalllahhhhh canım benimmmmmm... sıkma canını hayrlısı iste allahtannnn

olurmu oyle sey canım herkes kaderını yasar ben ıkıncı kez yasamak ıstemıyorum ama bunu
evde degılım cıkar cıkmazda hastaneye gıdıcem baska yerde olsa belkı daha ıyı seyler duyarım

evet durma hemen başka doktora git hiçbişey söyleme kendisi bulsun bi sorun varsa bile. sonrada yarın kendi doktoruna gidersin...dualarım seninle canım benimmm

canım ben kendı doktorumdan memnunum su anda benı aydınlatanda kendı doktorum
devletın yuzunden suphelerım vardı aradım sımdı ve anlattı tek tek neler olabılecegını

ben her seferinde sizler için dua ediyorum zaten. rabbim herkese sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah...

yok canım yaa görmedim daha bugün 24 gün oldu kürtaj olalı. doktor 30-40 gün sürer adet görmen demişti bende 30 martı hesaplıyorum işte 30 marta kadar olurum inşallah

evet durma hemen başka doktora git hiçbişey söyleme kendisi bulsun bi sorun varsa bile. sonrada yarın kendi doktoruna gidersin...dualarım seninle canım benimmm

aynen katılıyorum... git başka doktora hemen. kesin cihazları eskidir görmemiştir. ya benim başıma geldi diyorum sana....iyi usg aleti olan doktora git...çok önemli

canım inşallah hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini...

Evet kesinlikle katılıyorum aynı olmuyo doktor SAT a göre 7 haftayı geçiyor ama SAT önemli değil şuan 5+3 görünüyor demiştir geçen hafta cuma yani 8 martta bana bebeğin biraz daha büyüsün ozaman net söyleyeceğim hangi gün olduğunu dedi..

nasıl ya ıyıde o dukkan sızınde degılmı bı anda ortamı kalcak esın
sınırıne yenılıp de maddı ımkanlarınızı zorlamasa barı

destek ol esıne
cok kotu oluyor bole kavgalar ya

sorma canımm..bize bişey olmaz da onlar eşim olmadan yürütemez kapatırlar bütün mağazaları zaten bakalım şimdi annesi aradı geliyiimmi konuşalım diye gel dedim ne diyim :/

canım ben kendı doktorumdan memnunum su anda benı aydınlatanda kendı doktorum
devletın yuzunden suphelerım vardı aradım sımdı ve anlattı tek tek neler olabılecegını

Özom bunların hepsi şuanda bir olasılık... bunu unutma ne olacağını rabbim zaten önceden belirlemiştir bu kim olursa olsun... Herzaman hakkımızda hayırlı olanı versin... Hamileliğin ilk 3 ayı zarten tehlikelidir bunu hepimiz biliyoruzz yapacağımız şey kendimize iyi bakmak bol bol dua etmek içimizi ferah tutmaya çalışmak... Şuanda yapabileceğimiz şey bu... Ben bi soluk bebek sen snn sorunlu hepimiz bütün hamileller aynı...

Hamile kalmakla iş bitmiyor arkadaşlar bunu şuanda daha iyi anlıyorum.. yok dış gebelikti yok düşüktü yok kalp atışıydııydı zırtıydı acayip stresli bir dönem... Bütün herkes bilsin hamile kalmak isteyen arkadaşlarım sizlerde bilin.. Yani Her zaman istemedende olsa stres yapabiliyoruz ama ne olursa olsun umudumuzu asla kaybetmeyelimmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…