- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.661
bebeğim nolur iyi düşün ve iyiler seni bulsun bebişin seni yalnız bırakmaz bunu unutma bence herşey gayet düzgün arkadaşım nolur stres yapma :s
canım yaaa nolur kötü düşünme hatta hiçbişey düşünme ve mümkünse yat uyu aklından atmaya çalış bu hissi en azından bi yarım saat yatıp uyumaya çalışsan... Yada kalk bi duş al kafan rahatlasın allah yardımcın olsun o ne dilerse o olacak evet ama ne olur sende kendini hırpalama ya bide varsa bu 2 günde ona işkence etme üzüntünü hissederek. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canımmm
Yaaa benim uğursuzluğum hepsi. Ben yaşadıklarımı anlatmasaydım hem beebeek hemde özserim üzülüp strese girmeyeceklerdi benim yüzümden sıkıntı yaşadılar onlarda
Çok kötüyüm
Günlerdir içim içimi yiyordu doktorumu aradım sonunda
ve o da yuksek ıhtımal bos gebelık olabılır ac gel cumartesı belkıde sonlandırmak zorunda kalırız
ama kalp atısımız varsa bırlıkte yemege gıderız dedı
canım yaaa nolur kötü düşünme hatta hiçbişey düşünme ve mümkünse yat uyu aklından atmaya çalış bu hissi en azından bi yarım saat yatıp uyumaya çalışsan... yada kalk bi duş al kafan rahatlasın Allah yardımcın olsun o ne dilerse o olacak evet ama ne olur sende kendini hırpalama ya bide varsa bu 2 günde ona işkence etme üzüntünü hissederek. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canımmm
yaaa benim uğursuzluğum hepsi. ben yaşadıklarımı anlatmasaydım hem beebeek hemde özserim üzülüp strese girmeyeceklerdi benim yüzümden sıkıntı yaşadılar onlarda
inşallahh canımm inşallaaahhhh ya rabbii sen hayırlısını verrr hayırlı dr.larla karşılaştır bizleri allahımmm.. Yok yere bizi üzmelerine sen izin verme... Sağlıklı gebelikler nasip et hepimizeee rabbimmmmm... Bol bol inşirah suresini oku cnmmmmmm
Canım hormonların belki kendine geliyordur yeni yeni. Adet gormedin de mi daha??
ya ben 2 martta kendı doktoruma gıttım keseyı gordum 5+3 ıken 5+1 dedı
ve dedıkı bır hafta sonra bebek sonrakı hafta kalp atsı olur dedı sız 15 gun sonra gelın ıkısnıde gorelım dedı
bende 12 martta devlet hastanesıne gıttım baktı ıste 6+6 ıken 6+2 dedı ve bebek yoktu sadece kese ıdı hatta ultrason kagıdını buraya koydumdu
neyse 2 gundur sureklı bakıyorum falan sureklı kafamda cozum yok en son esım ve annem arada doktorun normal desın rahatla dedı
aradım dokturu dedım bole bole 6+6 6+2 dedı ve bebek yok sadece kese ıdı dedım
oda normal sartlarda bebegı gormelıydınız dedı ama cok nadır de olsa bebegı sonradan gorebılıoruz ama yuksek ıhtımal bos gebelık dedı
sımdı gelme en az 6 saat ac ve sıvı almamıs olmalısn dedı yarın yada cuamrtesı gel dedı
geldıgın zaman sonlandırabılırız ınsallah ama kalp atısı vardır dedı
inan kı denıyorum dua edıyorum ve sızlerde edın lutfen
keske aramasaydım kafamda acabalar vardı ama dayanıyordum bogazımda bı yumru yutkunamıyorum nefes alamıyorum
olurmu oyle sey canım herkes kaderını yasar ben ıkıncı kez yasamak ıstemıyorum ama bunu
evde degılım cıkar cıkmazda hastaneye gıdıcem baska yerde olsa belkı daha ıyı seyler duyarım
anladın canım. Acele etme hemen. Umutsuzluğa kapılma. Devlet hastanelerinde bazen cihazlar kötü oluyo görmemiştir. Dur bi hele.
Bak sana bi şey anlatayım. Bende ekimde hamile kalmıştım. Sonra biraz ağrım oldu. Pazar günüydü daha doktora falan gitmemiştim o yüzden acile gittim. Muayene etti kese gördü. Betahcg istedi. Yaptırdım 1500 çıktı. O zaman doktor bana dış gebelik olabilir 2 gün sonra gel bakalım dedi. Neyse gittim sonuç 2790 dı . Baktı muayene etti rahimde yok dış gebelik dedi. Hatta başka arkadaşına baktırdı. Bane dış gebelik raporu verdiler. Bende onlara güvenemedim. Bi profa gittim. Doktor keseyi rahimde gördü ve bu kesinlikle dış ebelik değil normal gebelik dedi. Ben onlara inansaydım. Düşün. Sonuçta bebeğimin kalbi durdu ama gebeliğim dış değildi normal bir gebelikti.
Sende hemen paniğe kapılma başka bi doktora iyi bi doktora görün bence....
çok yanlış düşünüosun cimcimemmm yaaaa bizim dememizle olsaydııı beebeek in de böle haberlerini almazdkkk tamamenn rabbimn demesiyleee olur her işimiz.... dünya imtihanın tam göbeği... rabbim kaldıramayacağımız yükler vermesinn nazarlardan da korusun hepimizii felak nas okucaz kendimize boll bolllll.. iç sıkıntısı içnde inşirahh suresi... okurken inanmak lasım tabyyy... rabbim tekrarını yaşatmasın sanada btanem yaaaaaa
Canım hormonların belki kendine geliyordur yeni yeni. Adet gormedin de mi daha??
Sezgiii yani yumurtladim hadi olsun demiyorum sadece eşim ve ben istedigimde oluyor. Korunmuyorum da ama umudum sıfır onun için bosvermislik var artık. Iğne ilacı boşuna aldım diyorum sanki hiç hamile kalmayacagim gibime geliyor çünkü.
Ozserr canım dur hele yaa niye boş gebelik olsun. O zaman demedi birşey şimdi niye öyle olsun ki.. Bence çıkmayacak birşey inan.. Bebeğin sağ salim orda oluyor olacak..
evet durma hemen başka doktora git hiçbişey söyleme kendisi bulsun bi sorun varsa bile. sonrada yarın kendi doktoruna gidersin...dualarım seninle canım benimmm
evet durma hemen başka doktora git hiçbişey söyleme kendisi bulsun bi sorun varsa bile. Sonrada yarın kendi doktoruna gidersin...dualarım seninle canım benimmm
canım ben kendı doktorumdan memnunum su anda benı aydınlatanda kendı doktorum
devletın yuzunden suphelerım vardı aradım sımdı ve anlattı tek tek neler olabılecegını
evet canım pazartesi gittim doktora keseyi gördük am akalp atışı için 27 martta gitçez....benim kahverengi lekelenmem oluyordu onun için de progestan verdi ve 1 hafta rapor evde yatıp dinleniyorum...düşük riski var dedi..inş.olmaz allahın izniyle...
Canım adet haftasına göre hesaplanayım bak ben normalde 12 Şubat tı buna göre bakarsan 9 haftalık hamileyim ama doktorum 7 haftalık hamile olduğumu söyledi ve ben daha dün bebişi ve kalp atışmalarını duydum canım .. Sat a göre 9 haftada duymuş oldum yani.. Rabbim inşallah size de nasip eder ..
evet haklısın ben bırsey soylemyım bakım ne dıyecek
sagol canım benım
nasıl ya ıyıde o dukkan sızınde degılmı bı anda ortamı kalcak esın
sınırıne yenılıp de maddı ımkanlarınızı zorlamasa barı
destek ol esıne
cok kotu oluyor bole kavgalar ya
canım ben kendı doktorumdan memnunum su anda benı aydınlatanda kendı doktorum
devletın yuzunden suphelerım vardı aradım sımdı ve anlattı tek tek neler olabılecegını
geliyo desen gelir tabe..olumlu düşün gelmesin kırmızılar... inşallah gelmez de hayırlı haberler verirsin..
canım yaaa nolur kötü düşünme hatta hiçbişey düşünme ve mümkünse yat uyu aklından atmaya çalış bu hissi en azından bi yarım saat yatıp uyumaya çalışsan... yada kalk bi duş al kafan rahatlasın Allah yardımcın olsun o ne dilerse o olacak evet ama ne olur sende kendini hırpalama ya bide varsa bu 2 günde ona işkence etme üzüntünü hissederek. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canımmm
yaaa benim uğursuzluğum hepsi. ben yaşadıklarımı anlatmasaydım hem beebeek hemde özserim üzülüp strese girmeyeceklerdi benim yüzümden sıkıntı yaşadılar onlarda
öle şey olurmu hiç cnm sakın öle düşünme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?