HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Budur işte kızlar...
Hakkımızda hep hayırlısını isteyelim...
SU AKAR YOLUNU BULUUUUUR...
1 tarafımızıda yırtsak sonuu değiştiremiyoz...

vallahi ben kürünü kullanmadım ama 2 ay boyunca sabah akşam incir yedim 3 üç bu ay battım geçikti şubatın 10 da olmuştum hala olmadım inş hamileyimdir

Ozser bebeğin seninle inşallah gönlünü ferah tutmaya çalış nolurr doktorlara göre çok normal bişi gibi bunları sölemek hep en kötüsünü sölerler lütfen rahat ol inşallah Allahın izniyle bebeğin seninle

Çok doğru sölüosun umudumuzu kaybetmememiz lazım ...

canım hemen üzülme doktorun bi görsün bakalım öyle mi değil mi diye ama eğer öyleyse bile önemli olan olan senin sağlığın hakkında hayırlısı olsun canım.. zaten bu sıralar çok oluyor böyle şeyler genlerimiz mi bozuldu cümleten anlamıyorum..
bugün benim doktorumda dedi çok sık rastlıyoruz artık dedi her anne adayının ilk gebeliği neredeyse risk altında yani..
Rabbim hayırlsını versin canım hepimize üzülme olur mu..

Canimm iyi haberlerle gelicegine o kadar eminim ki devlette makinalar eskidir de o yuzden 6+2 demistir sana kendi doktorun gercek haftani soyliycektir hem bebegi ustten goremedi belki yine ultrason eski oldugu icin sakin panik yapma drun kalp atislarini da duyucak herseyin normal oldugunu da soyliycek sana devletteki dr bi problem olsa hersey yolunda da demezdi bi problem var derdi icini ferah tut nolur bebegin seninle

elif ozy ve yağmur damlası----test yaptınızmı şekerler...

cnm ben yapmadım daha regl da gelmedi daha pazartesine kadar beklicem ben pazarteside gelmezse test yaparım,belki 1 gün şaşmış olabilir bi kere daha böyle olmuştu o yüzden ümitlenmek istemiyorum.

cnm ben yapmadım daha regl da gelmedi daha pazartesine kadar beklicem ben pazarteside gelmezse test yaparım,belki 1 gün şaşmış olabilir bi kere daha böyle olmuştu o yüzden ümitlenmek istemiyorum.

ya bide hamileysen

ben günüm geçince ertesi gün hemen yapmıştım zaten bekleyemem çatlarım

bahar yorgunluğu olmasını diliyorum yada havayı güneşli gören kendini dışarı attı umarım öyledir artık kara haber almak istemiyoruz

bugün heryer böle sessiz sanırım:) arkadaşımın sitesine girdim hergün dolu olurdu sohbet muhabbet müzik eglence:) bugün kimse yok,kesin gezmedeler

ya bide hamileysen

ben günüm geçince ertesi gün hemen yapmıştım zaten bekleyemem çatlarım

valla cnm şuan hçbişi diyemiyorum yarında olmazsam emin olabilirim:) zaten elimde şuan test falan yok olsa dayanamazdım heralde,bilerek almadım bakalım zaten varsa er yada geç ögrenicem inş vardır ya şimdi böle biraz geçikince bi tuhaf oldum,bende herkes gibi çok istiyorum isimleri bile hazır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…