- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.681
Özom bunların hepsi şuanda bir olasılık... bunu unutma ne olacağını rabbim zaten önceden belirlemiştir bu kim olursa olsun... Herzaman hakkımızda hayırlı olanı versin... Hamileliğin ilk 3 ayı zarten tehlikelidir bunu hepimiz biliyoruzz yapacağımız şey kendimize iyi bakmak bol bol dua etmek içimizi ferah tutmaya çalışmak... Şuanda yapabileceğimiz şey bu... Ben bi soluk bebek sen snn sorunlu hepimiz bütün hamileller aynı...
Hamile kalmakla iş bitmiyor arkadaşlar bunu şuanda daha iyi anlıyorum.. yok dış gebelikti yok düşüktü yok kalp atışıydııydı zırtıydı acayip stresli bir dönem... Bütün herkes bilsin hamile kalmak isteyen arkadaşlarım sizlerde bilin.. Yani Her zaman istemedende olsa stres yapabiliyoruz ama ne olursa olsun umudumuzu asla kaybetmeyelimmmm....
canlarıııım günaydınnnnnnasılsınız? Beebeek nasılsın? Bende dün değerlerimi kontrol ettirmek için sağlık ocagına gittim öğleden sonra tahlil sonucum çıkacak inşallah düşmüştür değerim.Bende akşam bir soru sormuştum herkes burdayken tekrar soryım.İncir kürünü kullananlar nasıl ve kaç gün kullandıklarını yazabilir mi.Netten baktım bi yerde toplam 42 biryerde 50gün kullanmak gerek diyor,bide bu soğan kürünü adetin14.günü başlamak gerekiyorsa adet günü geçmediği için bebek varsa bilemeyiz bu durumda bebek varsa zararı olur.Nasıl ne zaman kullanmak gerek deneyenler anlatabilir mii
benım basından berı bel agrım vardı kasık agrılarım gogus hassasıyetı ve hergun asırı sısme
ama 3 4 gundur hıslerım azaldı agrım yoktu
sıskınlık falanda once ıı bısı dıye dusundum sonra ıskıllenmeye basladım
sımdıde bılmıyorum ınsallah bebegım ıcımde ve saglıklıdır
Özom bunların hepsi şuanda bir olasılık... bunu unutma ne olacağını rabbim zaten önceden belirlemiştir bu kim olursa olsun... Herzaman hakkımızda hayırlı olanı versin... Hamileliğin ilk 3 ayı zarten tehlikelidir bunu hepimiz biliyoruzz yapacağımız şey kendimize iyi bakmak bol bol dua etmek içimizi ferah tutmaya çalışmak... Şuanda yapabileceğimiz şey bu... Ben bi soluk bebek sen snn sorunlu hepimiz bütün hamileller aynı...
Hamile kalmakla iş bitmiyor arkadaşlar bunu şuanda daha iyi anlıyorum.. yok dış gebelikti yok düşüktü yok kalp atışıydııydı zırtıydı acayip stresli bir dönem... Bütün herkes bilsin hamile kalmak isteyen arkadaşlarım sizlerde bilin.. Yani Her zaman istemedende olsa stres yapabiliyoruz ama ne olursa olsun umudumuzu asla kaybetmeyelimmmm....
LH seviyesi mi düşüyor acaba:)
LH seviyesi mi düşüyor acaba:)
Çok kötüyüm
Günlerdir içim içimi yiyordu doktorumu aradım sonunda
ve o da yuksek ıhtımal bos gebelık olabılır ac gel cumartesı belkıde sonlandırmak zorunda kalırız
ama kalp atısımız varsa bırlıkte yemege gıderız dedı
yine sessizlik çöktü buraya
herkes nerelere gittiiiiiii:126:
elif ozy ve yağmur damlası----test yaptınızmı şekerler...
hakikaten ya ne kadar sessiz bugün...
cnm ben yapmadım daha regl da gelmedi daha pazartesine kadar beklicem ben pazarteside gelmezse test yaparım,belki 1 gün şaşmış olabilir bi kere daha böyle olmuştu o yüzden ümitlenmek istemiyorum.
bahar yorgunluğu olmasını diliyorum yada havayı güneşli gören kendini dışarı attıumarım öyledir artık kara haber almak istemiyoruz
ya bide hamileysen
ben günüm geçince ertesi gün hemen yapmıştım zaten bekleyemem çatlarım
cnm ben yapmadım daha regl da gelmedi daha pazartesine kadar beklicem ben pazarteside gelmezse test yaparım,belki 1 gün şaşmış olabilir bi kere daha böyle olmuştu o yüzden ümitlenmek istemiyorum.
bugün heryer böle sessiz sanırım:) arkadaşımın sitesine girdim hergün dolu olurdu sohbet muhabbet müzik eglence:) bugün kimse yok,kesin gezmedeler
bahar yorgunluğu olmasını diliyorum yada havayı güneşli gören kendini dışarı attıumarım öyledir artık kara haber almak istemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?