- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 34
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.701
dayanabiloyasan iyi...valla iyi yapıyosun ama ben dayanamıyorum işte. evde de olunca yapıyo insan..
en iyisi evde bulundurmamak:)
evett aynen kötü bişeyler duymak istemiyoruz.
bahar rehaveti olsa gerek bu canım.
ayy benimde ruhum daralıyor...
kızlar bişey sorcam ya beyaz akıntım var bu ay hep oldu hemen hemen,halada var,oluyormu hamilelikte beyaz akıntı:26:
hg cnm,bugün ikimizin bat tarihi,gelen giden varmı sende:)
Kizlar herkesler nasil:)) ben doktordayim bekliyoruz bakalim cok iyi diye duyduk geldik:)) bakalim neler soyleyecek adetim bitiyor bugun mik mik ne zaman derse ozman:)
Çok kötüyüm
Günlerdir içim içimi yiyordu doktorumu aradım sonunda
ve o da yuksek ıhtımal bos gebelık olabılır ac gel cumartesı belkıde sonlandırmak zorunda kalırız
ama kalp atısımız varsa bırlıkte yemege gıderız dedı
Dis gebelikbolsaydi bence heen belli olurdu... cimcimeninki gibiii... sen uzme erkenden kendini
bendede bisey yok cnm bende 3 gun once yaptigimda negatiftibende henüz birşey yok canım 3 gün test yapmıştım negatifdi erken mi yaptım bilmem bakalım c.tesiye kadar gelmezse kan veririrm senin durum nedir
ya ben 2 martta kendı doktoruma gıttım keseyı gordum 5+3 ıken 5+1 dedı
ve dedıkı bır hafta sonra bebek sonrakı hafta kalp atsı olur dedı sız 15 gun sonra gelın ıkısnıde gorelım dedı
bende 12 martta devlet hastanesıne gıttım baktı ıste 6+6 ıken 6+2 dedı ve bebek yoktu sadece kese ıdı hatta ultrason kagıdını buraya koydumdu
neyse 2 gundur sureklı bakıyorum falan sureklı kafamda cozum yok en son esım ve annem arada doktorun normal desın rahatla dedı
aradım dokturu dedım bole bole 6+6 6+2 dedı ve bebek yok sadece kese ıdı dedım
oda normal sartlarda bebegı gormelıydınız dedı ama cok nadır de olsa bebegı sonradan gorebılıoruz ama yuksek ıhtımal bos gebelık dedı
sımdı gelme en az 6 saat ac ve sıvı almamıs olmalısn dedı yarın yada cuamrtesı gel dedı
geldıgın zaman sonlandırabılırız ınsallah ama kalp atısı vardır dedı
kızlarr.. :26: ovulasyon testinde kaç gün çift çizgi gördünüz siz. ben bi dün gördüm bugün yaptığımda silikti biraz daha .. ben yumurtladım bitti mi yanii :26::26:
bende yapıyorum ama hala çift çizgiyi göremedimkızlarr.. :26: ovulasyon testinde kaç gün çift çizgi gördünüz siz. ben bi dün gördüm bugün yaptığımda silikti biraz daha .. ben yumurtladım bitti mi yanii :26::26:
kızlarr.. :26: ovulasyon testinde kaç gün çift çizgi gördünüz siz. ben bi dün gördüm bugün yaptığımda silikti biraz daha .. ben yumurtladım bitti mi yanii :26::26:
evet canım aynen öyle oluyo malesseeff 1 güncükkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?