HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar bişey sorcam ya beyaz akıntım var bu ay hep oldu hemen hemen,halada var,oluyormu hamilelikte beyaz akıntı:26:

evett aynen kötü bişeyler duymak istemiyoruz.
bahar rehaveti olsa gerek bu canım.
ayy benimde ruhum daralıyor...

aynen öyle valla benimde öyle oluyo bugün. hemen akşam olsun kocam gelsin diye bakıyorum ruhum daraldı evde.

kızlar bişey sorcam ya beyaz akıntım var bu ay hep oldu hemen hemen,halada var,oluyormu hamilelikte beyaz akıntı:26:

aayyy onu bilemicem ben çünkü benim gebelik önceside vardı şimdide devam ediyor

neyse kızlar bende çıkıyorum yemek yapayım gece gelebilirsem gelirim yine şimdilik Allah a emanet olun öpüldünüz

Dis gebelikbolsaydi bence heen belli olurdu... cimcimeninki gibiii... sen uzme erkenden kendini

slm kızlar nasılsınız? son adetimden sonra 19 gün geçmiş beyaz akıntım var arada sol kasıgım batıyor,yumurtluyor olabilir miyim?akşamda yazmıştım bir arkadaş bu günleri kaçırma dedi,siz ne dersiniz ?

ya ben yeni geçmişi okuyabildim inanmıyorum olmaz böyle bişey canıımm dış gebelik olsa zaten daha erken belli olurdu içini ferah tut pozitif düşün tatlıım lütfenn asla kötü bişey olmicak bebeğine inan buna dua et bol bol
uuuuff nasıl bi hafta bu böylee

kızlarr.. :26: ovulasyon testinde kaç gün çift çizgi gördünüz siz. ben bi dün gördüm bugün yaptığımda silikti biraz daha .. ben yumurtladım bitti mi yanii :26::26:

kızlarr.. :26: ovulasyon testinde kaç gün çift çizgi gördünüz siz. ben bi dün gördüm bugün yaptığımda silikti biraz daha .. ben yumurtladım bitti mi yanii :26::26:

valla canım bendede sadece bir gün çift çizgi çıktı pazar tek pazartesi çift salı tek çıktı ama kızlar yazmıs bikaç gün yumurtlamaya yaklaşınca bir iki gün çift çıkıyo diye bende test bozuktu yada bende sorun var diye düşündüm yapmadım test mest bidaha habire mik mik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…