HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aa iyileridemi varmış bunların şaşırdım şuan ne zaman çıkmış o model şanslısın sen

takmamak en iyisi yüzlerine gülceksin bunların yoksa olmuyo hemen oğluna pıtı pıtı gaz vermeler şeyler ayyyy ayyy ne bu bizim çektiklerimiiiiizzzz

yok kız bi oğulları daha var da bi saf benimkisi ailesine çok düşkündü işte 2 gün önceye kadar al dedim sana aile kazığı ohh aklını başına topla kendi aileni düşün dedim gün geliyo ne ana ne baba kalıyo valla sen kendini düşünsene hep iyi niyetli olunmazki ya.ama onlarda bi korktu bi tırstı eşim rest çekince sudan çıkmış balığa döndüler bizimki olmasa nah böyle rahat rahat yer içerler korktular hemen geri vites yaptılar :|

Son düzenleme:

ilkte olsa sonda olsa tekte olsa çokta olsa olmaaaazz bütün çocukları dibinde olcak onların kızlarıda oğullarıda ama demezler benim kızımda elde oda kaynanasının yanına gitsin madem diye benimkilerde beni yanlarına almaya çok uğraştılar kocamda sağolsun olur diyo babasına artık evde kavga kıyamet koptu da eşim vazgeçti bide demezlermi biz ev alalım siz kira verceğinize bize verin hem eviniz olmuş olur ayy sinir oluyorum hala düşündükçe

valla canım eşini bilmem ama eğer dediğin kadar düşkünse ki sende demişsin zaten iki gün sonra eski haline döner eşin şimdi sizinkiler korktu ya kendlerini sağlama almaya çalışırlar garantilerler kendilerini zamanı geldiğindede valla don paça meteliksiz kapıya koyuverirler çok öyle tanıdığım insan oğlum şuyum buyum bize okadar para kazandırdı onun sayesinde bugunlere geldik demiyorlar kendilerini sağlama alıp fırsatını buldularmı en ufak bi tartışmada kapı dışarı inş sizinki öyle olmaz

aa iyileridemi varmış bunların şaşırdım şuan ne zaman çıkmış o model şanslısın sen

ayy maşallah allah nazardan saklasın ben 10 aydır 10 defa görmemişimdir kayınvalidemin yüzünü
en son kurban bayramında gittim oda kapıdan geri döndüm içeri bile girmedim oda bana sadece 2 defa geldi biri benim operasyonu duyunca geçmiş olsuna biride gecen mevlit yapınca.
kocamdan çok beni tutar bir dediğimi iki etmez ne istersem alır şimdi canım şunu istedi desem yapar getirir.
yeni evlileri rahatsız etmek istemem der çağırmadan gelmez. ne nişanda ne düğün öncesi nede düğün sonrası bir sorun yaşamadık henüz hatta eşim konusunda sürekli beni uyarır yemek seçer beğenmez kolay kolay dışarıdan söyle hiç uğraşma diye

maşallah deyin lütfen

ayyyy yüz kere bin kere sonsuz kere maşallah anlatma valla nazar değer allahım sonuna kadar böyle olsun inş Allah razı olsun ondanda işte şöyle olsalar nihayetinde bizde anlayışsız merhametsiz değiliz nihayetinde eşiminizin sevdiğimiz adamın annesi herşeyden önce saygımız var ama onuda kaybettirmeseler hiç yoktan dua alcaklar ama nerdeee bak ben bile bırak kayınvalideni seni bile tanımadığıö halde Allah razı olsun diyorum canı gönülden

ben hep derdim hatunlar iki tarafada uzak olucan diye ama tam tersi oldu burunlarının diplerine girdim hadi geçen sene bi şekilde ite kaka gitti de bu yıl bitmiştim gerçekten...Hii diyeceksiniz ortada aman aman ne var bir şey yok gibi görünüyo ama sinek küçük mide bulandırır hesabı zaman geçtikçe artık herkez kendine oluyor ok. Aileler baş tacı bizim gerçeklerimiz ama boşa evlenmedik dimi ?
hmm bide dün yatak odamı eşyalarımı topladım ya kıyafetlerim çok şükür fazladır benim topluca hurçlar var normalde yastık yorgan koyarlar içine temiz dursun diye ben oraya doldurdum gördü 3 koca hurcu bune ya at gitsin bu çul çaputu diyo ben bişey demedim ulaş ta dedi anne kıyafetleri kızın o neya o kadar kıyafetmi olurmuş çoğunun modası geçmiştir !!!! Dedim anne merak etme öylelerini ben eledim zaten kadın öle laf hayatta etmezdi dedim ya triplere grdi dünden beri o aklımda dedim yatarken ulaş senin kide hallere girdi tamam uzatma hemen uzatma zaten ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

zaten hep biz uzatırız da anlamadığım ona neymiş sen topluyosun eşyalarını sen yerleştiriyosun modası geçmiş olsa bile demekki sen seviyosun ona neymiş derdi onamı düşmüş hem herzaman yeni moda olan ne varsa onu giycen diye bişeymi varmış alllala

cnm kesinlikle maşallah ama şöyle bir dip not geçeyim ; yakın olsaydınız iş değişirdi bak bizde öğle asla sorun yaşamadık ki söylüyorum iyi kadındır ama bırak yakın bölgede oturmayı aynı evin içine girince başka oluyor ki anneyle bile sorun yaşarken başka bir kadınla nasıl olmasın ki kesinlikle sorun olmadı ama işte böyle ufak tefek pürüzle hadi erken yatın onu öyle koymasaydın ya ...sürekli patates kızartır anne kızartma bu çocuk başka şeylerde yesin ...ulaş kahve ister benden hemen atlamalar ben yapayım oğluma annesinin elinden içsin benim kide ben çıldrınca haklı olduğumu bildiği halde uzatma diyip beni daha çok çıldırtır ...Demem o ki devam et çok fazla gitmeler gelmeler olmasın en iyisi misafircilik

Allah sendende razı olsun canımmm

kayınvalidem her zaman söyler o kendi kayınvalidesinden çok çekmiş ben çektim gelinlerim benden çekmesin diye hep dua ettim gelinim olursa kızım gibi severim diye allah dualarımı kabul etti gelinlerimde çok iyi çıktı der hep.
eşimde her zaman ortayı bulma taraftarı. ne annesine laf söyletir ne bana laf söyletir. yeri geldiğinde ikimizede kendisi laf söyler ama asla birbirimize düşürtecek ortam oluşturmaz. kendisi söyler zaten çok sık görüşme insanlar ara bozmak için çalışır aranız bozulmasın uzak durun birbirinizden diye.
Ama ilk tanıdığım gün nasıl sevdiysem hala öyle severim hatta çoğu zaman eşime laf söylettirmem annesine karşı.
kayınvalimde Allah razı olsun çok iyidir hak geçmemesi için elinden geleni yapar. eşimin evi kayınvalidemin evine yakın 3 ev var aralarında ama içinde kiracı var gidin başka yere yakın olmayalım diye kendisi söyledi ve o evin kirasını her ayın 5 inde getirir kendi elleriyle ya bana ya eşime teslim eder ev kiramın üstünüde kendisi tamamlar.
Ben onun hakkını ödeyemem rabbim sonumuzuda böyle yazsın inşallah.

işte düşün canm ben hiç bişey sölemedim sonra içeriyi toplarken birşey dedi cevap vermedim eşimde anladı diyo o benim annem öğle surat asma üzülüyorum dedim ben üzülünce üzülmüyomusun canm diyo bizim kötülüğümüzümü istiyo art niyetli olma dedim şimdi susuyorum farkındaysan...

bizi kendisi istemedi yakınlarında
geçen evime geldiğinde benden izinsiz bardak almadıdolaptan benim kayınvalidem bitane yaa

dur şunu arayayım bi

geçen evime geldiğinde benden izinsiz bardak almadıdolaptan benim kayınvalidem bitane yaa

dur şunu arayayım bi

Valla ne iyiymiş benimki çok felaket bıraksam her şeye karışacak.. Bebek için doktor a bile geliyor bizimle nasıl sinir oluyorum anlatamam son gittiğim de doktor bile fırçala dı..

Geçen evime geldiğinde benden izinsiz bardak almadıdolaptan benim kayınvalidem bitane yaa

Dur şunu arayayım bi

vallahi bencede bitane türünün son örneği son bitane kalmış onuda sen almışın maşallah sende kıymetini bil kız allah bin kez razı olsun aman tekrar maşallah deyim allah nazarlardan korusun

dünyanın en fesat en kötü insanı biziz çekemiyoruz zaten analarını töbe töbe o herşeyi desin sen sus ona rağmen bide surat yapma olsun e annene desene bide sus anne diye sonra sus sus içime ata ata içimizde dert oluyo yada eşimize patlıyoruz huzurumuz bozuluyo söylesende ben ne yaptımki derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…