- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.941
vallahi bencede bitane türünün son örneği son bitane kalmış onuda sen almışın maşallah sende kıymetini bil kız allah bin kez razı olsun aman tekrar maşallah deyim allah nazarlardan korusun
Mmemelerimin uçları çoooooooooook acıyooooooooooooooooo :92:
ben tezeeee oluyorum galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mmemelerimin uçları çoooooooooook acıyooooooooooooooooo :92:
inşallah kızkardeşim yaaaa... 9 gün var ama böyle 1 acı ilk defa var, canımı yakıyo
kızlar yaaa bu akşam hafta sonu için eltimlere kalmaya gideceğiz kayınvalidemde orada ama ben hiç gitmek istemiyourmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım bizde tam kayınvalidelerimizi çekiştirip içimizi döküp dertleşiyoduk hoşgeldin kaynana mağdurları kervanına
İnşallah kızkardeşim yaaaa... 9 gün var ama böyle 1 acı ilk defa var, canımı yakıyo
inşallah birşeyler vardır.ama ben aylardır bu belirtilere cok takıp ay sonunda hüsrana cok uğradım.sende kendine dikkat et ama kafana hiç takma eğer varsa sana büyük bi süpriz olsunnn
kızım sende var bişeyler bak demedi deme.
ben nedense seni hep hamile sanıyodum
belki içime doğmuştur
İnşallah kızkardeşim yaaaa... 9 gün var ama böyle 1 acı ilk defa var, canımı yakıyo
valla canım eşini bilmem ama eğer dediğin kadar düşkünse ki sende demişsin zaten iki gün sonra eski haline döner eşin şimdi sizinkiler korktu ya kendlerini sağlama almaya çalışırlar garantilerler kendilerini zamanı geldiğindede valla don paça meteliksiz kapıya koyuverirler çok öyle tanıdığım insan oğlum şuyum buyum bize okadar para kazandırdı onun sayesinde bugunlere geldik demiyorlar kendilerini sağlama alıp fırsatını buldularmı en ufak bi tartışmada kapı dışarı inş sizinki öyle olmaz
ayy maşallah allah nazardan saklasınben 10 aydır 10 defa görmemişimdir kayınvalidemin yüzünü
en son kurban bayramında gittim oda kapıdan geri döndüm içeri bile girmedim oda bana sadece 2 defa geldi biri benim operasyonu duyunca geçmiş olsuna biride gecen mevlit yapınca.
kocamdan çok beni tutar bir dediğimi iki etmez ne istersem alır şimdi canım şunu istedi desem yapar getirir.
yeni evlileri rahatsız etmek istemem der çağırmadan gelmez. ne nişanda ne düğün öncesi nede düğün sonrası bir sorun yaşamadık henüz hatta eşim konusunda sürekli beni uyarır yemek seçer beğenmez kolay kolay dışarıdan söyle hiç uğraşma diye
maşallah deyin lütfen
cnm kesinlikle maşallahama şöyle bir dip not geçeyim ; yakın olsaydınız iş değişirdi bak bizde öğle asla sorun yaşamadık ki söylüyorum iyi kadındır ama bırak yakın bölgede oturmayı aynı evin içine girince başka oluyor ki anneyle bile sorun yaşarken başka bir kadınla nasıl olmasın ki kesinlikle sorun olmadı ama işte böyle ufak tefek pürüzle hadi erken yatın onu öyle koymasaydın ya ...sürekli patates kızartır anne kızartma bu çocuk başka şeylerde yesin ...ulaş kahve ister benden hemen atlamalar ben yapayım oğluma annesinin elinden içsin benim kide ben çıldrınca haklı olduğumu bildiği halde uzatma diyip beni daha çok çıldırtır ...Demem o ki devam et çok fazla gitmeler gelmeler olmasın en iyisi misafircilik
Merhaba kızlar demin aklıma geldi sizlerede sormak istiyorum
doguma kadar calısıp (32 hafta yasal sure) rapor kullanıp (dogum parası alındıktan snra) rapor bıtımınde ıse baslanmasa ıssızlık odenegı alınabılır mı?
prım sayıları hakkında bılgımvar
merak ettıgım dogum ızını boyunca prım odenmedıgı ıcın bu maas alınabılır mı?
Valla ne iyiymiş benimki çok felaket bıraksam her şeye karışacak.. Bebek için doktor a bile geliyor bizimle nasıl sinir oluyorum anlatamam son gittiğim de doktor bile fırçala dı..
slm kızlar,armin55 cnm test yaptınmı son durum nedir:)
kızım sende var bişeyler bak demedi deme.
ben nedense seni hep hamile sanıyodum
belki içime doğmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?