HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

vallahi bencede bitane türünün son örneği son bitane kalmış onuda sen almışın maşallah sende kıymetini bil kız allah bin kez razı olsun aman tekrar maşallah deyim allah nazarlardan korusun

amiiin darısı sizinkilere artık rabbim onlarada merhamet fikir versin inşallah

kızlar yaaa bu akşam hafta sonu için eltimlere kalmaya gideceğiz kayınvalidemde orada ama ben hiç gitmek istemiyourmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

inşallah kızkardeşim yaaaa... 9 gün var ama böyle 1 acı ilk defa var, canımı yakıyo

inşallah birşeyler vardır.ama ben aylardır bu belirtilere cok takıp ay sonunda hüsrana cok uğradım.sende kendine dikkat et ama kafana hiç takma eğer varsa sana büyük bi süpriz olsunnn

kızlar yaaa bu akşam hafta sonu için eltimlere kalmaya gideceğiz kayınvalidemde orada ama ben hiç gitmek istemiyourmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin canım bizde tam kayınvalidelerimizi çekiştirip içimizi döküp dertleşiyoduk hoşgeldin kaynana mağdurları kervanına

hoşgeldin canım bizde tam kayınvalidelerimizi çekiştirip içimizi döküp dertleşiyoduk hoşgeldin kaynana mağdurları kervanına

hoşbulduk şekerim cok şükür kayınvalidemle olan problemlerimi eskiden cok olsada şimdi aştım ben.benden kıymetlisi yok suanda ama benim derdim elticiğimle ve cok yaramaz cocuklarıyla.hiç gitmek istemiyorum yaaaaaaa

inşallah birşeyler vardır.ama ben aylardır bu belirtilere cok takıp ay sonunda hüsrana cok uğradım.sende kendine dikkat et ama kafana hiç takma eğer varsa sana büyük bi süpriz olsunnn

İlk defa uçları acıyo, oysa yanlardan acımaya başlardı 5 -6 gün kala reglime. Canımı yakan 1 acı, Rabbim hayırlısıysa versin...

kızım sende var bişeyler bak demedi deme.

ben nedense seni hep hamile sanıyodum
belki içime doğmuştur

İnşallaaaaaaaaaaaaah cimcimem, inşallah hamileyimdir bu ay...

Merhaba kızlar demin aklıma geldi sizlerede sormak istiyorum

doguma kadar calısıp (32 hafta yasal sure) rapor kullanıp (dogum parası alındıktan snra) rapor bıtımınde ıse baslanmasa ıssızlık odenegı alınabılır mı?

prım sayıları hakkında bılgımvar
merak ettıgım dogum ızını boyunca prım odenmedıgı ıcın bu maas alınabılır mı?

canım olamaz çünkü bütün arabalar banka hesapları eşiimin üstüne ondan korktular ya zaten

ayyy maşallaaah gönüldennn derinden böyle içten içten maşallaaah canım

ne demişler nerde çokluk orda bokluk aynı o hesap bizimkiler

canım prim yatmadığından alınamaz

Kızlar ben geldiiiiiiiiiiim , yaa varya sabahtan beri sayfaları okumaktan ancak şimdi dahil olabildim,ya varya ölsem merak edeniniz yok haa çok darıldım, 2 gün giremedim biraz istifa ettim de işimden ama kabule dilmedi geri geldim şimdi ama varya iyikide gelmemişim hep üzücü haberler hep üzücü haberler

bebekimmmm melek kalpli arkadaşım ne desek yüreğindeki acıya merhem olmayacağı için, uzaktan konuşması kolay olduğu için senin için rabbimden bol dayanma gücü sabır ve ardından bol dol sağlıklı bebşler diliyorum, sende burdaki herkeste inancı olan insanlar herşeyde bir hayrın olduğuna hepimiz yürekten inanıyoruz, biz yine yanındayız seni çok seviyorum evet tanımadan nasıl sevılıyo bilmiyorum ama güzeller güzelim benim her zaman yanındayız unutma olurmu..

özsercim yüreğim ağzıma glmişti ilk okudugumda ama devlet oldugu için salaklar yine kızın boşu boşluna canını sıkmışlardır dedim şükğrki öyle çıktı, canım benim güzel bebişimizide öpüyorum, sana da geçmiş olsun dıyorum hayatım

kızlar batı gelenler bi test yapın allah aşkına,,
benim bata 9 gün kaldı yoğun beyaz akıntım var bide arada kasığımı hop diye bişe batıyo geri gidiyo bide midem hep taş gibi ama biliyosunuzki ben bu konularda mimliyim geçen ayda yaşamadığım belirti kalmadı bu ay çalışma az oldugundan umudum yok o yuzden daha az psikolojik belirti yaşicam söz

kızım sende var bişeyler bak demedi deme.

ben nedense seni hep hamile sanıyodum
belki içime doğmuştur

yelizcim cimcimenin içine doğmuşsa kesin hamilesin valla hadi yine şanslısın batıma yakın tarihlerde benim hakkımdada olumlu bi rüya olumlu bi tahmin içe doğma bekliyorum cimcimecim özel istek yane:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…