- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.961
Kızlar ben geldiiiiiiiiiiim , yaa varya sabahtan beri sayfaları okumaktan ancak şimdi dahil olabildim,ya varya ölsem merak edeniniz yok haa çok darıldım, 2 gün giremedim biraz istifa ettim de işimdenama kabule dilmedi geri geldim şimdi ama varya iyikide gelmemişim hep üzücü haberler hep üzücü haberler
bebekimmmm melek kalpli arkadaşım ne desek yüreğindeki acıya merhem olmayacağı için, uzaktan konuşması kolay olduğu için senin için rabbimden bol dayanma gücü sabır ve ardından bol dol sağlıklı bebşler diliyorum, sende burdaki herkeste inancı olan insanlar herşeyde bir hayrın olduğuna hepimiz yürekten inanıyoruz, biz yine yanındayız seni çok seviyorum evet tanımadan nasıl sevılıyo bilmiyorum ama güzeller güzelim benim her zaman yanındayız unutma olurmu..
özsercim yüreğim ağzıma glmişti ilk okudugumda ama devlet oldugu için salaklar yine kızın boşu boşluna canını sıkmışlardır dedim şükğrki öyle çıktı, canım benim güzel bebişimizide öpüyorum, sana da geçmiş olsun dıyorum hayatım
kızlar batı gelenler bi test yapın allah aşkına,,
benim bata 9 gün kaldı yoğun beyaz akıntım var bide arada kasığımı hop diye bişe batıyo geri gidiyo bide midem hep taş gibi ama biliyosunuzki ben bu konularda mimliyim geçen ayda yaşamadığım belirti kalmadıbu ay çalışma az oldugundan umudum yok o yuzden daha az psikolojik belirti yaşicam söz
yeni gelenler hoşgeldinizzz
benim kısa süreliğine çıkmam lazım yemek yapacağım sonra yine zıplarım şimdilik allah a emanet olun öpüldünüz
yelizcim cimcimenin içine doğmuşsa kesin hamilesin valla hadi yine şanslısın batıma yakın tarihlerde benim hakkımdada olumlu bi rüya olumlu bi tahmin içe doğma bekliyorum cimcimecim özel istek yane:))
sevgili cimcimesultan şu kehanetlerinden ben ve yağmurdamlası için de yorumlasan ikimizinde dün bat tarihi gelen giden yok :)))
ben yağmura dedim dün test yap hamilesindir diye ama yapmadı ben napim
şaka şaka canım benim ben kahin değilim sadece içime doğuyo bazı şeyler. bana inanmayın kendi iç sesinize inanın
Tazebahar, küsme bize, 2 gündür üzüntü üstüne üzüntü. Ebemizinkini tersten gördük, kimseden gık çıkmadı walla bak...
Bu arada 9 gün sayıyom bende. Memelerimin uçları çok acıyooo yaaaa
Tazebahar, küsme bize, 2 gündür üzüntü üstüne üzüntü. Ebemizinkini tersten gördük, kimseden gık çıkmadı walla bak...
Bu arada 9 gün sayıyom bende. Memelerimin uçları çok acıyooo yaaaa
yok canım şaka yapıyorum hiç küsermiyim, dedimya bende iyiki gelmemeişim o haberleri duydugum an kalbime inerdi o üzüntüyle
canım benim uçlarında falan bişey yokta arada böyle sancı giriyo o kadar ama o da her regl döneminde olur.ben kendimde belirti aramıyorum bu ay geçen ay söz vermiştim o yüzden zaten haftayada annecim geliyo o yüzden ben güzel kafa dağıtırım belirti melirti unuturum:)))))))))
Yaa canım bu subatin 28 çekmesinden kaynaklı olmasın gün olarak doldu mu batın
kızlar test yaptım az önce ama negatif çıktı,adetimde hala gelmedi,uff ilk defa böyle gecikti ondada test negatif çıktı,sabah ilk idrarla yapıcam ondada çıkmaz adetde olmazsam yarın akşam kan vermeye giderim,ondada çıkmazsa pazartesi doktor yolu görünüyor bana sanırım
kızlar test yaptım az önce ama negatif çıktı,adetimde hala gelmedi,uff ilk defa böyle gecikti ondada test negatif çıktı,sabah ilk idrarla yapıcam ondada çıkmaz adetde olmazsam yarın akşam kan vermeye giderim,ondada çıkmazsa pazartesi doktor yolu görünüyor bana sanırım
Geç döllenme olduysa testte çıkmaya bilir canım benim
Ozaman pzts kadar bekle derim amaaa sabrını zorlayacağını biliyorum:)))))
Ozaman pzts kadar bekle derim amaaa sabrını zorlayacağını biliyorum:)))))
Inşallah geç dollenmedir de.kan testinde cikar
1 martta olduysa eger çıkmazmı şimdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?