HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Tazebahar, küsme bize, 2 gündür üzüntü üstüne üzüntü. Ebemizinkini tersten gördük, kimseden gık çıkmadı walla bak...
Bu arada 9 gün sayıyom bende. Memelerimin uçları çok acıyooo yaaaa

yeni gelenler hoşgeldinizzz

benim kısa süreliğine çıkmam lazım yemek yapacağım sonra yine zıplarım şimdilik allah a emanet olun öpüldünüz

yelizcim cimcimenin içine doğmuşsa kesin hamilesin valla hadi yine şanslısın batıma yakın tarihlerde benim hakkımdada olumlu bi rüya olumlu bi tahmin içe doğma bekliyorum cimcimecim özel istek yane:))

ben bi topic açayım medyum cimcimeden tahminler diye

bebeğim inşallah hepimiz hamile kalacağız ben martta gerine gerine çalışacam ama nisanda hamile kalcam mayısta öğrencem hamile kaldığımı hatta 19 mayısta
nerden biliyosun deme rüyamda gördüm çünkü

ahkihkohkoh

merak etme sende kalırsın en kısa zamanda

sevgili cimcimesultan şu kehanetlerinden ben ve yağmurdamlası için de yorumlasan ikimizinde dün bat tarihi gelen giden yok :)))

ben yağmura dedim dün test yap hamilesindir diye ama yapmadı ben napim

şaka şaka canım benim ben kahin değilim sadece içime doğuyo bazı şeyler. bana inanmayın kendi iç sesinize inanın

Kızlar selammm yemekti işti ara ara okudum amma çekiştirdiniz yahu kadınları ahahaha benim kaynanam 7 yıldır yatalaktı kadıncağızın ağzı var dili yoktu canım benim 2.5 ay evvelde rahmetli oldu Allahım mekanını cennet etsin ...

yok canım şaka yapıyorum hiç küsermiyim, dedimya bende iyiki gelmemeişim o haberleri duydugum an kalbime inerdi o üzüntüyle

canım benim uçlarında falan bişey yokta arada böyle sancı giriyo o kadar ama o da her regl döneminde olur.ben kendimde belirti aramıyorum bu ay geçen ay söz vermiştim o yüzden zaten haftayada annecim geliyo o yüzden ben güzel kafa dağıtırım belirti melirti unuturum:)))))))))

bende 9 gün sayıyom.. yumurtlamam geç olmuştu ama adet tarihimi etkilemez sanırım baharcan bende de var o beyaz akıntı ama yapışkan kıvamı.. inşallah haberlerimiz mutlumusmutlu olurrr

kızlar test yaptım az önce ama negatif çıktı,adetimde hala gelmedi,uff ilk defa böyle gecikti ondada test negatif çıktı,sabah ilk idrarla yapıcam ondada çıkmaz adetde olmazsam yarın akşam kan vermeye giderim,ondada çıkmazsa pazartesi doktor yolu görünüyor bana sanırım

Geç döllenme olduysa testte çıkmaya bilir canım benim

ben de eve gelir gelmez ovu testi vardı onu yaptım silik çıktı hamile olsam koyu çift çizgi çıkardı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…