HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Yaşayaniniz var mi bilmiyorum ama, dün farkettim ilişki sırasında eşime benden yapış yapış bir akıntı bulaşmış. Birkaç gündür de günlük pedde kötü kokulu seffaf akıntı var. Enfeksiyon mudur nedir bu var mi aranızda yaşayan(

Bende de var biraz... ben cok islaniyoeum bidwee..

eveet kızlar benim yumyum günleri sona ermiş. 7 de yaptım testi tek çıktı.. inşallah olmuştur..

canımmmm çok sevindim gözümüz aydın rabbim inşallah sağlıklada kucağına almak nasibetsin,inşallah darısın bebeek'imin başına

:)) 6. hıssın bendede ıse yaramıs yuregıne saglık canım

Ayrı ayrı hepınızden Allah razı olsn

Kizlar dun yatsi namazindan sonra ikinizede dua ettimm....

ozser cok. sevindim....bebek ins. sende guzel haberlerle gelirsinnnn

bebeekk yanlis alinti yaptiiimmm

Son düzenleme:
kızlar şimdi ben 26 günde bir regli oluyorum dün 26.gündü ama gelen giden bişi yok yalnız ovu testinde 3-4-5 martta çift çizgi çıktı bu durumda benim geç döllenme olmuş oluyor sanırım çünkü reglime 9 gün kala çift çizgi çıktı 4 gün önce gebelik testi yaptım negatifti bugünde ovu testi yaptım tek çizgi hamile olsam ovu da da çift çıkmazmıydı

Canim o muhtemelen enfeksiyon yada mantar olmasi gerekir bir iki kere bendede olmustu iyi hijyen gerekiyor bir kac gun dikkat et temizlige gecer sanirim..

Canim cok tesekkur ederim destegin icin allahim boyle bisey yasattiysa mutlaka vardir bi bildigi bi kapiyi kapatiyo ama daha iyisi icindir mutlaka ben bugune kadar yanimda oldugunu hep hissettim allahimin bundan sonrasi icinde yine hayirlisi neyse o olsun diye dua edicem mutlaka bu yasadigimdan da bana dusen bi ders vardir :))belki de pztesi bi mucize olur belli mi olur allahtan umit kesilmez :))

Ayy ben de esraaa yaa. Bir de normalde ilişkide kuruluktan ağrı olurdu son zamanlarda akintidan kolay oluyor.
Senin bat ne oldu bu arada???

Ben hala iliskide agri cekiyorummm...ama allahtannn islakligim fazlada biraz daha kolaylastiriyorr.. ama dedigin gibi cok islaniyorum... esimle ilk evlendiginde sapitti bune islaklik diyee... utanma yuzu koymak isterdim ama telden giriyorum :)

batim. tam belli degil bugunden itibaren beklemedeyim 20 si olmadan guvenenem.kaldi ki biliyosun bu ay umudum yok hastalik girdi arayaa

Son düzenleme:

Bende ovl.testi yaptim bata 3-4 gun yada 1-2 gun var ama ikinci silik cizgi.. yani negatifff

transferimin 10. günü hcg 59,41 çıkmıştı. Bugün 12.ünü test yaptırdım 20 ye düşmüş. Bu ne anlama geliyor. O kadar ümitlenmiştim ki tuttu bebeğim diye. Bu durumda olan arkadaşlarım varmı kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…