- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.981
1 martta ilişki olduysa onun ilerleyip döllenmesi 10 15 gün olur çıkmama ihtimali yüksek ! İnşallah vardır bebişin bikaç gün bekle bence p. Tesi kanda baktırırsın olmazsa
Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Yaşayaniniz var mi bilmiyorum ama, dün farkettim ilişki sırasında eşime benden yapış yapış bir akıntı bulaşmış. Birkaç gündür de günlük pedde kötü kokulu seffaf akıntı var. Enfeksiyon mudur nedir bu var mi aranızda yaşayan(
ben de eve gelir gelmez ovu testi vardı onu yaptım silik çıktı hamile olsam koyu çift çizgi çıkardı dimi
Ayy ben de esraaa yaa. Bir de normalde ilişkide kuruluktan ağrı olurdu son zamanlarda akintidan kolay oluyor.
yok artıkallah yardımcın olsun canım
aradım pek sevindi kadıncağız
canımmmm çok sevindim gözümüz aydınrabbim inşallah sağlıklada kucağına almak nasibetsin,inşallah darısın bebeek'imin başına
:)) 6. hıssın bendede ıse yaramıs yuregıne saglık canım
Ayrı ayrı hepınızden Allah razı olsn
Kizlar dun yatsi namazindan sonra ikinizede dua ettimm....
ozser cok. sevindim....bebek ins. sende guzel haberlerle gelirsinnnn
bebeekk yanlis alinti yaptiiimmm
Canım çok şanslısın ben yaşadıkları mı anlatasam nasıl dayanmışsın dersin o kadar kötü yani.. Zaten sibir oluyorum eşimle sürekli annesi yüzünden kava ediyoruz başka nedenimiz yok zaten..
al benden de o kadar :/ tek sorunumuz aile başka hiç sebebimiz yok..
Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Yaşayaniniz var mi bilmiyorum ama, dün farkettim ilişki sırasında eşime benden yapış yapış bir akıntı bulaşmış. Birkaç gündür de günlük pedde kötü kokulu seffaf akıntı var. Enfeksiyon mudur nedir bu var mi aranızda yaşayan(
Kizlar dun yatsi namazindan sonra ikinizede dua ettimm....
ozser cok. sevindim....bebek ins. sende guzel haberlerle gelirsinnnn
bebeekk yanlis alinti yaptiiimmm
Ayy ben de esraaa yaa. Bir de normalde ilişkide kuruluktan ağrı olurdu son zamanlarda akintidan kolay oluyor.
Senin bat ne oldu bu arada???
kızlar şimdi ben 26 günde bir regli oluyorum dün 26.gündü ama gelen giden bişi yok yalnız ovu testinde 3-4-5 martta çift çizgi çıktı bu durumda benim geç döllenme olmuş oluyor sanırım çünkü reglime 9 gün kala çift çizgi çıktı 4 gün önce gebelik testi yaptım negatifti bugünde ovu testi yaptım tek çizgi hamile olsam ovu da da çift çıkmazmıydı
Bende ovl.testi yaptim bata 3-4 gun yada 1-2 gun var ama ikinci silik cizgi.. yani negatifff
o halde reglimi beklicem yapcak bişi yok p.tesiye kadar olmazsam ki 5 gün geçmiş olacak o zaman kan veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?