HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ayy kaç senedir hala mı yaa çok kötü bir durum insanın ilişkiye giresi gelmiyor acı olunca

Doğru senin herif hastaydı ama belli olmaz Allah büyükkkk

canım maalesef düşük yapıyosun ama 2 gün sonra tekrar baktır bhcg yükselirse o zaman dış gebelik olabilir takip et

o batma bende birkaçgündür var canım ama göğüslerimde hiçbir belirti yok regli öncesi gibi anlamadım gitti beklemekten stresten regli olacaz biz:)))

Uf ayni ya benimde goguslerde hala bsey yok,batmada dunden beri var,pazartesine kadar catlarim ben:) ay bde pazar gunu nisan var of of of

Allah razı olsun canım Rabbim sizlerinde gönüllerinize göre wersin

cnmmm eşim gece vardiyasında gremiodum ne zamndr hatta brazdann yne çıkıcam anneme geçicem. sayfalara baktım da senn yazılarını bulamadım.. başka dra gttin mi cnm ?? hayrlı haberler inşallahhh??? neler oldu aklım sende ve beebeekte hepp:18:

kesinlikle..... cnm dr un seni kalp atışları için ne zamn çağırdı??

Canım ben Çarşamba gittin Dr a çok şükür kalp atışlarını duydum bebeğimin sat a göre 9 hafta da ama ultrasyonda 7 haftalık bebeğim geç döllenme olmuş.. İnşallah send en kısa zamanda duyarsın 3 hafta sonra tekrar gidicem inşallah...

Valla bendede var malesef cok gicik bisey ve ben sebebini bi turlu bulamadim hatta bazen cok fazla geliyo adamdan utaniyorum
normaldede benim akintim cok fazlaydi fitil verdi doktor biraz azaldi eskiye nazaran ama hala var ve bende cok islaniyorum onada sinir oluyorum

amin canım inşallah allahım bebeeke de nasip eder bu sesleri

ya sayfalar o kadar çabuk ilerliyor ki.. oku oku bitmiyor.okumasam meraktan çatlıyorum neler olmuş diye.. herkese tatlı rüyalar:)

Cok sevindm cnmmm rabbm sabirla bekleyen herkese nasip etsinnn. sanirim bnmde erken döllenme 4.haftada alttan muayenede keseyi gördk cok sükür. p.tesi tekrar gdicm bakalm insallahhh

Canım günaydın gittim çok şükür duyduktan kalp atışını ıcım rahatladı Rabbim hepimize SAĞLIKLI evlatlar nasip etsin

Canım benimm tabiki allahtan ümit kesilmez dünya mucizelerle dolu, ama şunu unutmaki her iki durumda da önce sen önemlisin sen kendine dikkat edeceksinki bebeklerin senden güç alacaklar, biz seni çoks eviyoruz daha çoook güzel günler yaşicaz birlikte...

günaydın canlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Günaydın canlaaar,
Bugün İzmir'e uçuyom, Pztesi döncem...
Umarım arada sizlere uğrayabilirim...
Özlicem sizi...

günaydın kızlar:))))nasılsınız..???2 gündür çok kötü mide bulantım var ve ara ara da karnım ağrıyor...bana tavsiyeleriniz var mı???ne yapmam lazım????

amin canım inşallah allahım bebeeke de nasip eder bu sesleri

ozser çok sevindim senin adına...biz kendimiz çok stres yapıp kendimizi yıpratıyoruz..rabbim hakkımızda hayırlı olanı verecektr zaten....ona güvenip dua etmek lazım ...inş.bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…