- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.001
Ayy kaç senedir hala mı yaa çok kötü bir durum insanın ilişkiye giresi gelmiyor acı oluncaBen hala iliskide agri cekiyorummm...ama allahtannn islakligim fazlada biraz daha kolaylastiriyorr.. ama dedigin gibi cok islaniyorum... esimle ilk evlendiginde sapitti bune islaklik diyee... utanma yuzu koymak isterdim ama telden giriyorum :)
batim. tam belli degil bugunden itibaren beklemedeyim 20 si olmadan guvenenem.kaldi ki biliyosun bu ay umudum yok hastalik girdi arayaa
Bende olmazsam pazartesi kan vercem ama karnimda sag tarafta batma var ara sira kisa suruyor ama siddetli oluyor
transferimin 10. günü hcg 59,41 çıkmıştı. Bugün 12.ünü test yaptırdım 20 ye düşmüş. Bu ne anlama geliyor. O kadar ümitlenmiştim ki tuttu bebeğim diye. Bu durumda olan arkadaşlarım varmı kafayı yicem
o batma bende birkaçgündür var canım ama göğüslerimde hiçbir belirti yok regli öncesi gibi anlamadım gitti beklemekten stresten regli olacaz biz:)))
Maalesef öyle canım oğullarını kıskanıyorlar maden kıskanacaksın evlendirme değil mi ne aptal ca bişey ..
Kizlar dun yatsi namazindan sonra ikinizede dua ettimm....
ozser cok. sevindim....bebek ins. sende guzel haberlerle gelirsinnnn
bebeekk yanlis alinti yaptiiimmm
Allah razı olsun canım Rabbim sizlerinde gönüllerinize göre wersin
kesinlikle..... cnm dr un seni kalp atışları için ne zamn çağırdı??
Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Yaşayaniniz var mi bilmiyorum ama, dün farkettim ilişki sırasında eşime benden yapış yapış bir akıntı bulaşmış. Birkaç gündür de günlük pedde kötü kokulu seffaf akıntı var. Enfeksiyon mudur nedir bu var mi aranızda yaşayan(
Günaydın Arkadaslar Sizlere güzel haberlerim var
Dün aksam esimi bekledik gelince gece hastaneye gittik once hiç birşey demedim gectık bakmaya on dk ugrastı resmen cok zor gordu ama gordu sonra kalp atısınıda duyduk
neyse sonra ben dedımkı boyle boyle doktor bana goremeyınce bos gebelık olabılır dedı deıdm oda sen sımdı nıe soyluyorsun dıye benı bı temız azarladı
bende gorunce ıcım rahatladı oyle soyledım dedım oda ben de sımdı rahatsızım dedı acaba olmayan bırseyı var dıyemı gorduk dedık
gec alttanda bakalım emın olalım dedı
resmen aglama seklıyle tekrar gectım baktı bu kez daha nettı ve kalp atısı yanı ıcerde atan bısı bende gordum bu kez yıne duyduk kalp atısını yanı
ve cok sukur saglıklı dedı var dedı
cok mutlu oldum kendıme gerı geldım rabbım tum ısteyenelere saglıkla nasıp etsın
destegınız ve dualarınız ıcın tesekkurler
canım maalesef düşük yapıyosun ama 2 gün sonra tekrar baktır bhcg yükselirse o zaman dış gebelik olabilir takip et
Canım ben Çarşamba gittin Dr a çok şükür kalp atışlarını duydum bebeğimin sat a göre 9 hafta da ama ultrasyonda 7 haftalık bebeğim geç döllenme olmuş.. İnşallah send en kısa zamanda duyarsın 3 hafta sonra tekrar gidicem inşallah...
cnmmm eşim gece vardiyasında gremiodum ne zamndr hatta brazdann yne çıkıcam anneme geçicem. sayfalara baktım da senn yazılarını bulamadım.. başka dra gttin mi cnm ?? hayrlı haberler inşallahhh??? neler oldu aklım sende ve beebeekte hepp:18:
Canim cok tesekkur ederim destegin icin allahim boyle bisey yasattiysa mutlaka vardir bi bildigi bi kapiyi kapatiyo ama daha iyisi icindir mutlaka ben bugune kadar yanimda oldugunu hep hissettim allahimin bundan sonrasi icinde yine hayirlisi neyse o olsun diye dua edicem mutlaka bu yasadigimdan da bana dusen bi ders vardir :))belki de pztesi bi mucize olur belli mi olur allahtan umit kesilmez :))
amin canım inşallah allahım bebeeke de nasip eder bu sesleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?