- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.021
günaydın kızlar:))))nasılsınız..???2 gündür çok kötü mide bulantım var ve ara ara da karnım ağrıyor...bana tavsiyeleriniz var mı???ne yapmam lazım????
günaydın minik kuşlar sabah bi girdim baktım kimse yok ohhh cumartesi tatil yatıyosunuz ben ve benim gibi çalışanlar bugünüde bitirip hayırlısıyla mübarek pazara ulaşmak dileklerimle (çaktırmayında bende yarım gün çalışıyorum bugün)
canım senin yokluğun farkedilmezmi tabiki farkettim ama konular fazla gergindi bikaç gündür kim nerde demeye fırsat olmadı bide heralde hafta sonu yapamadıkları kaçamaklarının yapıolar die düşündüm inanki:))
Sabah bulantularina karsi yataginin yaninda cubuk krekar bulundur yemekten once mutlaka biraz ye... cok faydasi oluyor...
kiz tazebahar yoklugunbelliydi.... sesinsolugun cikmadi
esracımm ya bikaç atraksiyonlu gün yaşadım istifalar falan şimdi herşey yolunda ama valla burda kendi derdimle uğraşırken bile hep aklımdaydınız nası bi bağımlılıktır bu yaaasen anslsın??
BENDE ÇALIŞIYORUM AMA TAM GÜNevet kimse yok bugün
canımcımm güzel arkadaşım benim ayyy yok yaa haftasonu kaçamağı değilde işten ayrıldım istifa ettim sonra kabul edilmedi geri döndüm macera yaşadım bikaç gün gelemedim, sen nasılsın neler yaptın nasıl gidiyo
Bende iyiyim... bendw 2-3 gune kadar adetimi bekliyorumm... sende durumlar nasilllll.... bat nezamann
yi yapmışın canım arada öyle attraction iyidir ama istifa edicek noktaya kadar gelmiş olması kötü tabi neyse inş kafandaki sorunlar hallolmuştur ve işine seve seve istekli gider gelirsin soğukluk olmaz inş çünkü ozaman işe gitmek işkence oluyor bn napıyım duphastona başladım işte inş batımın 9ay boyunca sadece bat olarak kalmasını ümit ederk beklemedeyim:))
Günaydın kızlar
Çalışanlara kolay gelsin
ALLAAAAAAh varmı peki bellirtiler benim bt 24 mart canım ama geçen ay tüm belirtilerimi yaşadığım ve boşa çıktığı için bu ay hiçbir belirti yaşamıyorum
yokc anımmm hala severek geliyorum benimkisi biraz nazlanmaydı diyelim patronum saolsun zaten kabul etmedi istifamı, ayyy duphaston ne işe yararmış canım inşallah batın batar 9 ay sonra doğar
Günaydın kızlar
Çalışanlara kolay gelsin
adetim sorunlu ya canım onun için verdi eğer gebelik yoksa adet olmayı sağlıyo eğer gebelik oluşmuşsa düşüğü önlemeye yardımcı bi ilaç
haydin ben kaçar herkese güzel haftasonları hepimiz güzel değerlendirellim emi anladınız siz onu öpüldünüz:)))
Merhabaaa kızlarrrrr
MERHABA CANIMM sende varmı bi gelişme bebekim ben pek takip edemedimm son durumları
Canım bende kahverengi lekelenmelee vardı şişmiştim tuhaftım üstüne görüorum die çok ümitlenmiştim bu arada yumurta takibine başlamıştım ilk defa geçen ay! Velhasıl doktora gittim test yaptı ve alttan baktıki sağ yumurtam çatlamamış ve 4 cm olmuş kist olmaması için bu nedenle bu ay doğum kontrol hapı verdi 3 haafta sonra adetin 4. Günü bakıcak herşey normalse tekrar takip yapıcaz :) yani ben 3 hafta sabretmek zorundayımnapalım 2.5 senedir bekliorum artık Allak ne zaman isterse dicek başka hiçbişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?