- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.041
herşeyde bi hayır vardır canım mutlaka en güzel zamanı bekliyordur, stres yapma rahat ol başka ilacımız yoks aaslında sakin olmaktan başka:))
selam kızlaaaaar nasılsınız bakalım bugün
benim aşırı mide bulantım var yaaa bide 3 gündür şişkinlikle birlikte sıkıntı basması var of yaa hala adet olamadım kesin onun yüzünden bu tuhaflıklar
Selamm tazebahar ve benden başka kimse yokbat geçmiş miydi sende cimcime ? Doktora gittiğini okumuştum bebek için hazırsın die okumuştum yanılmıosam .
Evet haklısın sakin olmamız lazımsen ne durumdasın peki ?
evet canım bebek için bi problem yok dedi doktor ama ben henüz kendimi hazır hissetmiyorum. korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan. hoş korunmuyorumda ama öyle özellikle yaptığım bişeyde yok.
benim batım belli değilki canım keşke belli olsa ama ben hergünümü bat günü gibi bekliyorum
canım 24 mart batım benim ama bu aya sadece yumurtlama döneminde 3 kere birliktelik oldu ama çatladığı gün birliktelik olamdı ve sonrasında da o yüzden pek ümitli değilim, geçen ay her türlü belirtiye yaşadığım için ve sonucu hüsran olduğu için bu ay ne yaşarsam yaşayayım adet olucam nasılsa diye bakıyorum herhangi bir değişiklik hissetmiyorum bata 8-9 gün kaldı ama hiçbişey yok nötr üm
cimcimem hoşgeldin nasılsın
canım 24 mart batım benim ama bu aya sadece yumurtlama döneminde 3 kere birliktelik oldu ama çatladığı gün birliktelik olamdı ve sonrasında da o yüzden pek ümitli değilim, geçen ay her türlü belirtiye yaşadığım için ve sonucu hüsran olduğu için bu ay ne yaşarsam yaşayayım adet olucam nasılsa diye bakıyorum herhangi bir değişiklik hissetmiyorum bata 8-9 gün kaldı ama hiçbişey yok nötr üm
cimcimem hoşgeldin nasılsın
Evet ya doğru sen batı olmayan kadındınhaklısın yaşadıkların kolay değildi ! Bence çok beklemices senin için en geç 2 ay içinde hayırlı haberlerini alıcasss
heheheevet batı olmayan kadın bendim
yaşadıklarım kolay değildi ama ben zoru severim zaten
inatçıyım o bebeği rahme sokana kadar uğraşacam
ama önce adet olmam lazım pimi çekilmiş bomba gibiyim gerim gerim geriliyorum :99:
Hahahahaha Allah iyiliğini versin o bebek rahme girecek o kadar hahahaha
hoşbuldum canım iyiyim çok şükür sabah anneme gittim kahvaltıya az önce geldim sen nasılsın
En güzeli rahat bırakmak cidden biz kendimizi fazla mı dinlioruz acaba yani ben öleydim ama bende artık dinlemicem erken test almıcam günüm geçmeden acaba mı acaba mı demicem bat geçsin ondan sonra bakarım :) umutlanıoruz biliorum ama beklemeden bişiler yapıp kendimizi dinleyip ay yok canım bu hamilelik belirtisi diip içten içe kendimizi doldurup sonra totomuzun üzerine oturmak acı oluo beeeartık totomun üzerine diil direk kocamın üzerine oturmayı düşünüorum
iyiyim canım bende ne kadar şanslısın annenle aynı yerde yaşıyosun benimki heep uzaklarda ama bende iyiyim çünkü 25 i itibariyle yıllık izne çıkcıam memlekete gidicem bende sabırsızlıkla onu bekliyorum
yok canım yaa aslında annemde benden uzak. yani uzak dediysem o başka ilçede oturuyor ama burda da evimiz var ben rahatsızlanınca buraya geldi kısa süreliğine. haftaya tekrar dönecek geri. ayda 1 sefer anca görüşebiliyoruz bizde.
seni öle üzen dr un kapısını bile açma bnce bidaaa çok sinir oldum salak dr yaaaaCanım günaydın gittim çok şükür duyduktan kalp atışını ıcım rahatladı Rabbim hepimize SAĞLIKLI evlatlar nasip etsin
günaydın kızlar:))))nasılsınız..???2 gündür çok kötü mide bulantım var ve ara ara da karnım ağrıyor...bana tavsiyeleriniz var mı???ne yapmam lazım????
seni öle üzen dr un kapısını bile açma bnce bidaaa çok sinir oldum salak dr yaaaanese ama bu haber kızgınlığımı geçrdiii çok sevndm canmmmmmmm sağlıkla alalım kucağımızaa cnmmmm
Sorun dewlette ki doktorda canım salak doğru düzgün bakmadı ki e haliyle görmeden çıktı verdi neyse inşallah güzel günler bizi bekler
yağmur damlası nasıl gidiyor senin kırmızılar gelmemiştir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?