HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Selamm tazebahar ve benden başka kimse yok bat geçmiş miydi sende cimcime ? Doktora gittiğini okumuştum bebek için hazırsın die okumuştum yanılmıosam .

Selamm tazebahar ve benden başka kimse yok bat geçmiş miydi sende cimcime ? Doktora gittiğini okumuştum bebek için hazırsın die okumuştum yanılmıosam .

evet canım bebek için bi problem yok dedi doktor ama ben henüz kendimi hazır hissetmiyorum. korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan. hoş korunmuyorumda ama öyle özellikle yaptığım bişeyde yok.
benim batım belli değilki canım keşke belli olsa ama ben hergünümü bat günü gibi bekliyorum

Evet haklısın sakin olmamız lazım sen ne durumdasın peki ?

canım 24 mart batım benim ama bu aya sadece yumurtlama döneminde 3 kere birliktelik oldu ama çatladığı gün birliktelik olamdı ve sonrasında da o yüzden pek ümitli değilim, geçen ay her türlü belirtiye yaşadığım için ve sonucu hüsran olduğu için bu ay ne yaşarsam yaşayayım adet olucam nasılsa diye bakıyorum herhangi bir değişiklik hissetmiyorum bata 8-9 gün kaldı ama hiçbişey yok nötr üm

cimcimem hoşgeldin nasılsın

Evet ya doğru sen batı olmayan kadındın haklısın yaşadıkların kolay değildi ! Bence çok beklemices senin için en geç 2 ay içinde hayırlı haberlerini alıcasss

hoşbuldum canım iyiyim çok şükür sabah anneme gittim kahvaltıya az önce geldim sen nasılsın

En güzeli rahat bırakmak cidden biz kendimizi fazla mı dinlioruz acaba yani ben öleydim ama bende artık dinlemicem erken test almıcam günüm geçmeden acaba mı acaba mı demicem bat geçsin ondan sonra bakarım :) umutlanıoruz biliorum ama beklemeden bişiler yapıp kendimizi dinleyip ay yok canım bu hamilelik belirtisi diip içten içe kendimizi doldurup sonra totomuzun üzerine oturmak acı oluo beee artık totomun üzerine diil direk kocamın üzerine oturmayı düşünüorum

Evet ya doğru sen batı olmayan kadındın haklısın yaşadıkların kolay değildi ! Bence çok beklemices senin için en geç 2 ay içinde hayırlı haberlerini alıcasss

hehehe evet batı olmayan kadın bendim
yaşadıklarım kolay değildi ama ben zoru severim zaten
inatçıyım o bebeği rahme sokana kadar uğraşacam
ama önce adet olmam lazım pimi çekilmiş bomba gibiyim gerim gerim geriliyorum :99:

Hahahahaha Allah iyiliğini versin o bebek rahme girecek o kadar hahahaha

Hahahahaha Allah iyiliğini versin o bebek rahme girecek o kadar hahahaha

aynen şekerim
elimden gelse kendi ellerimle sokacam onu ait olduğu yere ama yok anacım ilk denemede şutu iyi çekemedik direkten döndü penaltılara kaldı iş inşallah bu sefer top ağlarla buluşur

hoşbuldum canım iyiyim çok şükür sabah anneme gittim kahvaltıya az önce geldim sen nasılsın

iyiyim canım bende ne kadar şanslısın annenle aynı yerde yaşıyosun benimki heep uzaklarda ama bende iyiyim çünkü 25 i itibariyle yıllık izne çıkcıam memlekete gidicem bende sabırsızlıkla onu bekliyorum

ayyy ne güldüm yaaa allah seni yok canım zaten ben aynen adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo başka hiiiiiiç bi değişiklik yok zaten onalrı düşünemeyecek kadar hareketli günler geçirdim, artık saldım çayıra mevlam kayıra

yok canım yaa aslında annemde benden uzak. yani uzak dediysem o başka ilçede oturuyor ama burda da evimiz var ben rahatsızlanınca buraya geldi kısa süreliğine. haftaya tekrar dönecek geri. ayda 1 sefer anca görüşebiliyoruz bizde.

anladım cnm amaan bu hasret ne kötü bişe yaaa keşke herzaman bir arada olabilsek bir adım uzakt aolsalar

Canım günaydın gittim çok şükür duyduktan kalp atışını ıcım rahatladı Rabbim hepimize SAĞLIKLI evlatlar nasip etsin
seni öle üzen dr un kapısını bile açma bnce bidaaa çok sinir oldum salak dr yaaaa nese ama bu haber kızgınlığımı geçrdiii çok sevndm canmmmmmmm sağlıkla alalım kucağımızaa cnmmmm

günaydın kızlar:))))nasılsınız..???2 gündür çok kötü mide bulantım var ve ara ara da karnım ağrıyor...bana tavsiyeleriniz var mı???ne yapmam lazım????

cnm aramızda 3 gün varr:)) bnmde buğün başladıı bulantılarım çok halsz ve keyifsizm bndee tuzlu kraker yada bu peynirli cizi fln var ya onlar azck geçiştirio bulantıyı ama 1 saate kalmadan yne başlıo... bu dönem bulantılı geçicek demekki rabbim sabr versin bize... buarada sen kalp atışı için ne zaman gdiceksn dr a??

seni öle üzen dr un kapısını bile açma bnce bidaaa çok sinir oldum salak dr yaaaa nese ama bu haber kızgınlığımı geçrdiii çok sevndm canmmmmmmm sağlıkla alalım kucağımızaa cnmmmm

Sorun dewlette ki doktorda canım salak doğru düzgün bakmadı ki e haliyle görmeden çıktı verdi neyse inşallah güzel günler bizi bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…