HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

elalem kaynanasından çeker bende kaynanamın oğlundan çekiyorum

benim öküz sabah 11 bucukta aradı akşama yemeğe 2 kişi misafir gelecek diye bende tamam ben yemek yaparım dedim hayır gerek yok mangal yakcaz dedi. şimdi saat olmuş 6 bana telefon ediyo ee cimcime 2 kişi demiştim ama 8 kişi olcaz yemek yaptınmı ebenin taaaaaaaaaaa ......... yaptım
ve bu insanlar 1 saat sonra gelecekler yaaa yemin ediyorum sinirden başıma ağrılar girdi ben şimdi 8 kişiye ne hazırlayacağım yaa bide üstelik haftasonu evde doğru dürüst bişey kalmadı :18:

kocası bu kadar öküz olan varmı başka

kraker geçici çözüm oluyor gerçekten..biraz da meyve yiyiyorum o da ii geliyor ama kısa süreli hepsi sabretmek lazım demekki....ben ayın 27 sinde gitçem kalp atışı için keseyi gördük geçen hafta inş.kalp atışını da duyarız..sen gittin mi peki??

kolay gelsin demekten başka bişey yapamıyorum malesef canımcıımmm :)

Anaaaammm bogazlarim adami valla... kolay gelsin canimmmm

Yaaa kizlarrr sizi okudukca ben umutsuzlasiyorummmmm...hic dr a gitmiyorum... yumurta catlamazsa kist mi oluyomussss... eee acaba benimde boyle oluyomu... yoksa eger bosa kurek sallamis oluyorum. alttan muayene olmayada cok korkuyorum...onca hamile oldum dogum yaptimmm. Ama hic orasini gostermedimm pehhhhh...

kocam bu öküzlüğü hayatta yapaamz ama 1 saatte ne yetiştiricen kötü durum

:))) korkmana gerek yok esra bu çok olan bişi zaten ama biz farkedemioruz her ay yumurtalarımız çatlamıo ve bu kistleri sonraki ay farkında bile olmadan adetle atıoruz hep yaşadığımız bişi aslında bu o nedenle rahat ol :)))
Yumurta takibinde alttan muayene şart tabi bende doktoruma alışana kadar baya sıkıntı yaşadım ama bi kişiye alışınca zamanla açmaya alışıosun DD

oh canım içimi rahattalattın yoksa bende kistmi doldum dedimm... hay ağzına sağlıkkkk.... ben açmaktan ziyade muayeneye korkuyorum ... parmağınımı sokuyor artık vajinal ulrrason muu bilmiyorumm hiç gitmedimm dahaaa böyl şeyler içinnn....

Geldiklerinde hazırlama görsün anya Konya :)

meraba kızlarr listeden de cıktım galiba asdetim düzeensiz net tarih de veremiyorum ki bu ay ilk defa serephone + ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım dualarınız da unutmayın hakkımızda hayırlısı

selaaaam canlarım,kimseler yok muuuuu?bugün bakamadım hiç bu gece memlekete gidiyorum,toparlama,hazırlık derken bu saat oldu,güzel haberler varmııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…