- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.081
kraker geçici çözüm oluyor gerçekten..biraz da meyve yiyiyorum o da ii geliyor ama kısa süreli hepsi sabretmek lazım demekki....ben ayın 27 sinde gitçem kalp atışı için keseyi gördük geçen hafta inş.kalp atışını da duyarız..sen gittin mi peki??
kolay gelsin demekten başka bişey yapamıyorum malesef canımcıımmm :)
Anaaaammm bogazlarim adami valla... kolay gelsin canimmmm
kocam bu öküzlüğü hayatta yapaamz ama 1 saatte ne yetiştiricen kötü durum
Geldiklerinde hazırlama görsün anya Konya :)
Günaydın güzellikler
Topic bomboş yahu bu ne hal
Hamileler hamileler topiğine takılıyor galiba artık biz de halaaa hamile olamayanlar olarak buralarda takılıyoruz işte
Hamileler topiğine ne zaman transfer olacağız acabaaaa
yok tatlım ben yarın gtcem kısmetse kese içinde hareketleri gözlemlicekmiş dr bide vitamin fln vercekmiş kalp atışlarınada 2 hafta snra fln çağırr heralde.. rabim duymayı nasip etsinn cnmm yaaa sağlıkla gelsinler inşallahhhhhh
Günaydın güzellikler
Topic bomboş yahu bu ne hal
Hamileler hamileler topiğine takılıyor galiba artık biz de halaaa hamile olamayanlar olarak buralarda takılıyoruz işte
Hamileler topiğine ne zaman transfer olacağız acabaaaa
Canım senin benim kaç haftalık sat ne zaman dı?
Selam arkadaşlar bende 10 aylık evliyim hic korunmadik hala bi bebeğimiz olmadi(
oh canım içimi rahattalattın yoksa bende kistmi doldum dedimm... hay ağzına sağlıkkkk.... ben açmaktan ziyade muayeneye korkuyorum ... parmağınımı sokuyor artık vajinal ulrrason muu bilmiyorumm hiç gitmedimm dahaaa böyl şeyler içinnn....
Hesaplayip o günlerde daha sık ilişki ye giriyoruz ama olmuyo canım bat 2 nisan doktora gitmeyi düşünüyoruz artıkyumurta takibi yapıomusun cnmm?
Hesaplayip o günlerde daha sık ilişki ye giriyoruz ama olmuyo canım bat 2 nisan doktora gitmeyi düşünüyoruz artık(
genelde dr a gtmeyi düşündüğünüz ay hamile olduunuzu da öğrenirz:)) inşallah senn de öle olr cnm 2 nisanda gelmez inşallah kırmızılarr
çörekotu karışımını denedn mi cnm?
hamileler topiği mi varmışş?? du bnde bi bakiiimmm
bnm sat 6 şubattaydı cnm senn??
hamileler topiği mi varmışş?? du bnde bi bakiiimmm
bnm sat 6 şubattaydı cnm senn??
sat 12 şubat sa nasıl 8 haftalık oluo cnm annamadm da???12 Şubat tı canım benim ki..
Ağzından bal damliyo tatlım inşallah .. çörekotu nu duydum ama denemedim canim ben pek öyle seyler yiyemiyorum yeşil çay bile icemiyorum düşün yani:) işe yarıyorsa denerim ama yeter ki bebeğim gelsin..
2013 kasim annwleri var oraya bi bak istersen. ayni zamanfa orayida takip et benceee
sat 12 şubat sa nasıl 8 haftalık oluo cnm annamadm da???
herkese selammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?