HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yok tatlım ben yarın gtcem kısmetse kese içinde hareketleri gözlemlicekmiş dr bide vitamin fln vercekmiş kalp atışlarınada 2 hafta snra fln çağırr heralde.. rabim duymayı nasip etsinn cnmm yaaa sağlıkla gelsinler inşallahhhhhh

kolay gelsin demekten başka bişey yapamıyorum malesef canımcıımmm :)

Anaaaammm bogazlarim adami valla... kolay gelsin canimmmm

kocam bu öküzlüğü hayatta yapaamz ama 1 saatte ne yetiştiricen kötü durum

Geldiklerinde hazırlama görsün anya Konya :)

canlarım çok teşekkür ederim hiç kolay olmadı çok stresli bi hazırlıktı ama hep dua ettim bir yandan yemek karıştırıyorum bir yandan allah ım sen yüzümü kara çıkarma diye dua ediyorum. düdüklüde çorba yaptım leğende salata yaptım 1 tencere pilav yaptım yoğurt turşu derken sofrada bardak koymaya yer kalmadı ve Allah razı olsun herkes çok beğendi ve bol bol yetti. çok şükür yüzüm kara çıkmadı 1 saatte 8 kişilik yemek hazırladıysam hiç korkmuyorum 4 saatte düğün yemeği çıkarırım artık

Günaydın güzellikler
Topic bomboş yahu bu ne hal
Hamileler hamileler topiğine takılıyor galiba artık biz de halaaa hamile olamayanlar olarak buralarda takılıyoruz işte
Hamileler topiğine ne zaman transfer olacağız acabaaaa

umarım en kısa zamanda oluruz hepimiz..bende ara sıra girebiliyorum...yazıları okumaktan pek yazmayada fırsat kalmıyo açıkcası:)

Canım senin benim kaç haftalık sat ne zaman dı?

Kizlar biraz once.eregl oldum.. bu audan umodim yoktu zatennn.... ben 28 aubatta ovl. testinde cifti gormistum... ama 17 martta hasta oldum.. normalde cift cizgiden 14 gun sonra regl olmam gerekmiyomuydum

hamileler topiği mi varmışş?? du bnde bi bakiiimmm

Canım senin benim kaç haftalık sat ne zaman dı?

bnm sat 6 şubattaydı cnm senn??

Parmağını değil uzuuunnn bir ultrason aleti sokup yumurtalıklarına bakıor : )))) güldürdün beni Allah iyiliğini versin emi

Hesaplayip o günlerde daha sık ilişki ye giriyoruz ama olmuyo canım bat 2 nisan doktora gitmeyi düşünüyoruz artık(

genelde dr a gtmeyi düşündüğünüz ay hamile olduunuzu da öğrenirz:)) inşallah senn de öle olr cnm 2 nisanda gelmez inşallah kırmızılarr
çörekotu karışımını denedn mi cnm?

genelde dr a gtmeyi düşündüğünüz ay hamile olduunuzu da öğrenirz:)) inşallah senn de öle olr cnm 2 nisanda gelmez inşallah kırmızılarr
çörekotu karışımını denedn mi cnm?

Ağzından bal damliyo tatlım inşallah .. çörekotu nu duydum ama denemedim canim ben pek öyle seyler yiyemiyorum yeşil çay bile icemiyorum düşün yani:) işe yarıyorsa denerim ama yeter ki bebeğim gelsin..

Ağzından bal damliyo tatlım inşallah .. çörekotu nu duydum ama denemedim canim ben pek öyle seyler yiyemiyorum yeşil çay bile icemiyorum düşün yani:) işe yarıyorsa denerim ama yeter ki bebeğim gelsin..

ben düzenli olmasada denedm cnm.. tavsiye ederim ama dokunuosa yada miden almıosa bilemem tatlm...

2013 kasim annwleri var oraya bi bak istersen. ayni zamanfa orayida takip et benceee

aynen ben azcık orda azcık burda takılayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…