HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Merhaba canlarım
Bende bildiğiniz gibi ayın 14 ünde adet oldum ve o günden beri akşamları incir ve havuç kürü yapıyorum bakalım kısmet Rabbim Nisan'da nasip etsin bebişi bana ve tüm isteyenlere

Esra düzensizlik varsa adetinde normal belki de daha geç yumurtladin

Bugun17 mart adet oldm..28 subat ovl. Cift cizgiyi yakaladim. 2-3 mart iliski oldu. 4 mart bidqha ovl. koyulasma olduu gibi. .. ama o haftq iliski oolqmadi nasilsa ovu. bitti diyee.. yani ben 28. subatta yapsaydim nasi hamile kalacaktim...

Esra belki de iki yumurtan vardı ve ozaman yumurtladin. Keşke ilişkiye girseydin ama kısmet değildi belki de..

Herhalde canim.... sabah cok erken gidiyor esim 6.30 da kayinvalidemlerde bizde gec yatiiliyor firsat olmadii hafta icii...sen naptin bat ne zamandiii

topiğimiz nazara geldi galiba bu ne yaa kimseler yok :26:
kurşun döktürelim eski tadımız yerine gelsin

:)) sanırım öyle oldu canım sat 12 Ocak bat 12 Şubat şimdi oldu sanırım:))

aynen cnm oldu şmdi:)) bat sat bahane gelsinler sağlıkla inşallahhhh...

burdayz cnm ya siz yoksunuz die girip bakıp çıkıom.. sen adet oldn mu cnmm???

Herhalde canim.... sabah cok erken gidiyor esim 6.30 da kayinvalidemlerde bizde gec yatiiliyor firsat olmadii hafta icii...sen naptin bat ne zamandiii

Misafir olunca zor tabii.. Benim BAT da 25i diye bekliyorum 28ine kadar yolu var bakalım ama umut yok bende hiç

evet yaa bu ne böyle tadı tuzu yok hiççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…