HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın kızlar herkese bol güzel haberli ve bol bebişli bir hafta diliyorum inş en güzel şekilde hemencecik geçiverir bu haftada hafta sonu geliverir:))

Canlarım günaydın,
Bu hafta süpriz dolu 1 hafta olsun...
Hadi bol şans hepimize...

Günaydın Canlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
nasılsınız??
benim batıma 6 gün falan kaldı ama bende geçen ayın tam tersine hiçbie elirti yokbiranönce kırmızıları göreyimde yeni dönem hazırlıkları başlasın bakalım

Bende hastalığımın 5. günündeyim gitsin kırmızılar geldin yumurtalar bebeişler :) Yaşşasın yuppi.Nisanda bu bebeği bekliyorum Allah'ın izniyle.Bebişim gelemese de umut çok güzel birşey.Gerçekten doğan her güneş yeni bir umut demek insanın ruhunu aydınlatan.vay be şiir gibi konuştum sabah sabah hadi hayırlı sabahlar

canım günaydın yaa bende onu sorcaktım ben bu aydan çok umutluyum ama bende hiç belirti felan yok bat tarihim aşağı yukarı ayın 25-28inde felan olması lazım buna göre 8-10 gün var hamiş olsam ufakta olsa belirti olması gerekmezmiydi ama gece sol kasığıma acaip sancı girdi uykumdan uyandım zorla uyudum bu belirtimidir ki:)))

Günaydııınnn canikoomm AL bendende o kadar yaa hiiç belirti filn yok bende de ... belki bu hafta bize uğurlu gelir belli mi olur

günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın nesnes napıyosun sen yaa..

günaayydıınn kızlarr nasılsınız??
sendromsuz bir pazartesi diliyorum sizeee..
buarada geçmişi okuyamadım acaba bebeek naptı? bebişi onunladır inş

canımcım beliriti olabilirde olmayabilirde bende hiiiiç belirti yok, geçen ay hatrılarmısın bilmem ama ağzımın tadının değişmesine kadar her belirtiyi yaşadım ama bu sefer hiç belirti aramıyorum kendimde yokta zaen, normalde 1 hafta öncesinden göğüslerim şişerdi o bile olmadı gergin olurdu o bil eolmadı düşün yani sıfır belirti zaten çokta umudum yok bu ay biliyosun yumurtlama günün 1 gün öncesi ve aynı gün çalışma oldu bizde o yüzden çok zor sanırım, bakalım bu hafta sonu belli olur atla kara artık sıkkıldım kendimde belirti aramaktan o yuzden bu ay direk kırmızıları bekliyorum nisanda güzelce çalışayım diye

Günaydııınnn canikoomm AL bendende o kadar yaa hiiç belirti filn yok bende de ... belki bu hafta bize uğurlu gelir belli mi olur

ne yapayım canımya işş yogun bende 3 gün sonra adet olcam sonra bir kutu hapım kalııyor bi aksilik çıkmazsa tabiki

belli olmaz sezgicim aylardır belirti yaşıyoruz yaşıyoruz elmiz boş çıkıyo belki bu ay belirtsizce hamile kalmayı başarmışıszdır bakalım nolcak artık kısmet herşey hakkımızda hayırlısı olsun ben ay sonunda memleketime gidicem yıllık iznimi aldım o yüzden çok derin bir prikolojik rahatlama içine giricem, deniz koklicam misss gibi ohhhbebiş kendisi bilir ister gelir benle memlekete isterse ben denizi kokladıktan sonra gelir

kızlar bende 5 gündür incir kürü ve havuç kürü uyguluyorum bakalım işe yarayacak mı :) 1-2 gün sonra da ovulasyon testine başlayacağım birde sabahları ateş takibi yapıyorum kendime bir liste yaptım dolduruyorum bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…