- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.121
2013 kasim annwleri var oraya bi bak istersen. ayni zamanfa orayida takip et benceee
kolay gelsin cnmm:) günlerini ii takip et çok yorulmadan nisana haber verrsn inşallah cnmmmadetim bugün bitti kızlar yine tempolu bi döneme girmiş bulunmaktayımmm
adetim bugün bitti kızlar yine tempolu bi döneme girmiş bulunmaktayımmm
iim nesrinim sen nasılsın
iyim canım sadece uykum var :)
Günaydın Canlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
nasılsınız??
benim batıma 6 gün falan kaldı ama bende geçen ayın tam tersine hiçbie elirti yokbiranönce kırmızıları göreyimde yeni dönem hazırlıkları başlasın bakalım
Günaydın Canlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
nasılsınız??
benim batıma 6 gün falan kaldı ama bende geçen ayın tam tersine hiçbie elirti yokbiranönce kırmızıları göreyimde yeni dönem hazırlıkları başlasın bakalım
günaydın kızlar nasılsınız
canım günaydın yaa bende onu sorcaktım ben bu aydan çok umutluyum ama bende hiç belirti felan yok bat tarihim aşağı yukarı ayın 25-28inde felan olması lazım buna göre 8-10 gün var hamiş olsam ufakta olsa belirti olması gerekmezmiydi ama gece sol kasığıma acaip sancı girdi uykumdan uyandım zorla uyudum bu belirtimidir ki:)))
Günaydııınnn canikoommAL bendende o kadar yaa hiiç belirti filn yok bende de ... belki bu hafta bize uğurlu gelir belli mi olur
Günaydın nesnes napıyosun sen yaa..
Günaydııınnn canikoommAL bendende o kadar yaa hiiç belirti filn yok bende de ... belki bu hafta bize uğurlu gelir belli mi olur
Günaydın nesnes napıyosun sen yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?