- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.141
günaayydıınn kızlarr nasılsınız??
sendromsuz bir pazartesi diliyorum sizeee..
buarada geçmişi okuyamadım acaba bebeek naptı? bebişi onunladır inş
ne yapayım canımya işş yogun bende 3 gün sonra adet olcam sonra bir kutu hapım kalııyor bi aksilik çıkmazsa tabiki
belli olmaz sezgicim aylardır belirti yaşıyoruz yaşıyoruz elmiz boş çıkıyo belki bu ay belirtsizce hamile kalmayı başarmışıszdırbakalım nolcak artık kısmet herşey hakkımızda hayırlısı olsun ben ay sonunda memleketime gidicem yıllık iznimi aldım o yüzden çok derin bir prikolojik rahatlama içine giricem, deniz koklicam misss gibi ohhh bebiş kendisi bilir ister gelir benle memlekete isterse ben denizi kokladıktan sonra gelir
Günaydın kızlarrrr ben adet oldummmbu ayda gtii nesrinn bnm bat 12 nisan off bu ayda gti doktora gidicem bakalımm
kızlar bende 5 gündür incir kürü ve havuç kürü uyguluyorum bakalım işe yarayacak mı :) 1-2 gün sonra da ovulasyon testine başlayacağım birde sabahları ateş takibi yapıyorum kendime bir liste yaptım dolduruyorum bakalım :)
belli olmaz sezgicim aylardır belirti yaşıyoruz yaşıyoruz elmiz boş çıkıyo belki bu ay belirtsizce hamile kalmayı başarmışıszdırbakalım nolcak artık kısmet herşey hakkımızda hayırlısı olsun ben ay sonunda memleketime gidicem yıllık iznimi aldım o yüzden çok derin bir prikolojik rahatlama içine giricem, deniz koklicam misss gibi ohhh bebiş kendisi bilir ister gelir benle memlekete isterse ben denizi kokladıktan sonra gelir
Günaydın kızlarrrr ben adet oldummmbu ayda gtii nesrinn bnm bat 12 nisan off bu ayda gti doktora gidicem bakalımm
Günaydın Rombikcan nasılsın? Eşin nasıl oldu iyimi biraz daha.. bebek yanlış hatırlamıyosam bugün gidicekti doktora inşallah güzel haberlerle döner. sen nasılsın?
ohh dibini görüyon desene.. artık sende aramıza katılcan tez vakitte..
ayy valla hiiç belli olmaz canım bi bakmışsın belirtisiz olarak bebiş bizimledir..İnşaALLAH sende memlekete bebeğinle gidersin erken değil mi yıllık izin için sanki. senin memleket neresiydi ??
hayırlısı olsun canım , git bakalım doktora ne dicek
gidiyim bakalım eşimden sperm örneği istemişti 2 ay önce gttiğimzde bu sefer götüreşm bakalım aklımzda en azından sou işrti kalmasın
hadi inşallah işe yarra güzel haberlerini alırız
bizim bebişler nazlı çıktı galiba( ne güzel git dinlen kafan rahatlasın bakarsın değişik bir yer iyi gelir bebişin koşa koşa gelir yanına..
Bende nisandan umutluyum inş yeni yıl bebikleri olur bizimkiler
Günaydın Rombikcan nasılsın? Eşin nasıl oldu iyimi biraz daha.. bebek yanlış hatırlamıyosam bugün gidicekti doktora inşallah güzel haberlerle döner. sen nasılsın?
iyiyim işte ne olsun zor zamanlar atlattık ama şimdi daha iyiyim..eşimde ara ara iyi oluyor sonra yine kötüleşiyor
ameliyat olması lazım erteleyip duruyor, korkuyor azcık :18:
bu ay zaten hiç umudum yok mik mik yok çünkü
sende çalışmalar nasıl gidiyor azkaldı bat a demi batsında gelmesin inş kırmızılar
canımcım erken değil geçen sene yazın kullanmam gereken izin bugeçen sene kullanamamıştım ,gecikmiş bir yıllık izin benimkisi, memleketim samsun canım,bi gideyim rahatlayayım bebişte isterse benle gelir ister ben geldikten sonra gelir
canımcım beliriti olabilirde olmayabilirde bende hiiiiç belirti yok, geçen ay hatrılarmısın bilmem ama ağzımın tadının değişmesine kadar her belirtiyi yaşadım ama bu sefer hiç belirti aramıyorum kendimde yokta zaen, normalde 1 hafta öncesinden göğüslerim şişerdi o bile olmadı gergin olurdu o bil eolmadı düşün yani sıfır belirti zaten çokta umudum yok bu ay biliyosun yumurtlama günün 1 gün öncesi ve aynı gün çalışma oldu bizde o yüzden çok zor sanırım, bakalım bu hafta sonu belli olur atla kara artık sıkkıldım kendimde belirti aramaktan o yuzden bu ay direk kırmızıları bekliyorum nisanda güzelce çalışayım diye
Günaydın kızlar
Hsst tazebahar, geriye sayım başladı mi kızlar:)) benim de 25-28 mart arası gelmesi beklenen bat sanırım gelecek. Hiç belirti yok adet belirtisi gerginlik ,bel ağrısı, arada kasikta batma var sadece herkes nedense benden bu ay çok umutlu içlerine doguyormus ama bende sıfır umut:)
Bir de bu ay acayip gerginim yaa bi hafta var ama 3-5 gündür başladı herkese catiyorum:))
iyiyim işte ne olsun zor zamanlar atlattık ama şimdi daha iyiyim..eşimde ara ara iyi oluyor sonra yine kötüleşiyor
ameliyat olması lazım erteleyip duruyor, korkuyor azcık :18:
bu ay zaten hiç umudum yok mik mik yok çünkü
sende çalışmalar nasıl gidiyor azkaldı bat a demi batsında gelmesin inş kırmızılar
ne yapayım canımya işş yogun bende 3 gün sonra adet olcam sonra bir kutu hapım kalııyor bi aksilik çıkmazsa tabiki
Günaydın kızlar
Hsst tazebahar, geriye sayım başladı mi kızlar:)) benim de 25-28 mart arası gelmesi beklenen bat sanırım gelecek. Hiç belirti yok adet belirtisi gerginlik ,bel ağrısı, arada kasikta batma var sadece herkes nedense benden bu ay çok umutlu içlerine doguyormus ama bende sıfır umut:)
Bir de bu ay acayip gerginim yaa bi hafta var ama 3-5 gündür başladı herkese catiyorum:))
ayy öle mii bu geçen seneden kalan mııben bu seneki zannettim o yüzden erken geldi.. ee yazın ortalarında da bu senenin iznini mi kullanacaksın.. Samsun güzel şehirmiş benim de orada bi kaç tanıdıklarım var ama gitmek hiiç nasip olmadı..
bellimi olur ikimizde aynı günlerde hamiş olduğumuzu öğrenirmişiz ayyy ne güzel oluuuurrr:))) sen naptın çalışmalara devam dimi ayni adamı normal günlerde kendi haline bırakmıyosun dimi hani baskı, kullanılma durumları felan olmasın diye yumurtlama günlerini güzel değerlendirebilmen için şimdiden yatırım yapmalısın unutma :)) benimkide geçen ne dese beğenirsin beni zorla ikna edince cazibesi oluyomuş şimdi ben her gece kendiliğimden isteyince özelliği kalmamış soytarı dalga geçiyo aklı sıra bende küstüm tabiki bu laf üzerine:)))
bizim bebişler nazlı çıktı galiba( ne güzel git dinlen kafan rahatlasın bakarsın değişik bir yer iyi gelir bebişin koşa koşa gelir yanına..
bende nisandan umutluyum inş yeni yıl bebikleri olur bizimkiler
Canım ben umutlu değilim hiç ama sizin belli de olmaz. Benimki kendine hi karışım yapıyor kivi muz fındık kayısı süt bal falan hepsini blenderda çekiyor sonra bana sarıyor:))) size de tavsiye ederim acaip hi enerji patlaması yaşıyorlar:)))))))
bellimi olur ikimizde aynı günlerde hamiş olduğumuzu öğrenirmişiz ayyy ne güzel oluuuurrr:))) sen naptın çalışmalara devam dimi ayni adamı normal günlerde kendi haline bırakmıyosun dimi hani baskı, kullanılma durumları felan olmasın diye yumurtlama günlerini güzel değerlendirebilmen için şimdiden yatırım yapmalısın unutma :)) benimkide geçen ne dese beğenirsin beni zorla ikna edince cazibesi oluyomuş şimdi ben her gece kendiliğimden isteyince özelliği kalmamış soytarı dalga geçiyo aklı sıra bende küstüm tabiki bu laf üzerine:)))
ne ameliyatı canım ben basit bi rahatsızlık sanıyodum.. :26: sende önümüzdeki zamanlarda başlarsın canım geç olsun güç olmasın..bende çalışmalar sonlanmaya başladı cumartesi günü benim BATasıca.. inşallah BATarda gelmez.. Rabbim eşimin yüzüne baksında nasip etsin evladımızı bize. PEk istekli bu ay ondan önceleri hiiç sormazdı şimdi beni sıkıştırıyo bi test yap var mı bilelim diyo. daha belli olmaz desemde anlamıyo
inşallah rombikçim, bi gün geleceklerinden eminim ama ne zaman valla güzel allahım bilir gerisini... hepimiz için hayırlısı olsunn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?