HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaayydıınn kızlarr nasılsınız??
sendromsuz bir pazartesi diliyorum sizeee..
buarada geçmişi okuyamadım acaba bebeek naptı? bebişi onunladır inş

Günaydın Rombikcan nasılsın? Eşin nasıl oldu iyimi biraz daha.. bebek yanlış hatırlamıyosam bugün gidicekti doktora inşallah güzel haberlerle döner. sen nasılsın?

ne yapayım canımya işş yogun bende 3 gün sonra adet olcam sonra bir kutu hapım kalııyor bi aksilik çıkmazsa tabiki

ohh dibini görüyon desene.. artık sende aramıza katılcan tez vakitte..

ayy valla hiiç belli olmaz canım bi bakmışsın belirtisiz olarak bebiş bizimledir.. İnşaALLAH sende memlekete bebeğinle gidersin erken değil mi yıllık izin için sanki. senin memleket neresiydi ??

Günaydın kızlarrrr ben adet oldummm bu ayda gtii nesrinn bnm bat 12 nisan off bu ayda gti doktora gidicem bakalımm

hayırlısı olsun canım , git bakalım doktora ne dicek

hadi inşallah işe yarra güzel haberlerini alırız

bizim bebişler nazlı çıktı galiba( ne güzel git dinlen kafan rahatlasın bakarsın değişik bir yer iyi gelir bebişin koşa koşa gelir yanına..

Günaydın kızlarrrr ben adet oldummm bu ayda gtii nesrinn bnm bat 12 nisan off bu ayda gti doktora gidicem bakalımm

bende nisandan umutluyum inş yeni yıl bebikleri olur bizimkiler

canımcım erken değil geçen sene yazın kullanmam gereken izin bugeçen sene kullanamamıştım ,gecikmiş bir yıllık izin benimkisi, memleketim samsun canım,bi gideyim rahatlayayım bebişte isterse benle gelir ister ben geldikten sonra gelir

inşşş cnım bnmm inşş bnmde ewlilik yıldönümüm nisanda rbbim bana hediye werir inş bbeğimii

Günaydın kızlar
Hsst tazebahar, geriye sayım başladı mi kızlar:)) benim de 25-28 mart arası gelmesi beklenen bat sanırım gelecek. Hiç belirti yok adet belirtisi gerginlik ,bel ağrısı, arada kasikta batma var sadece herkes nedense benden bu ay çok umutlu içlerine doguyormus ama bende sıfır umut:)
Bir de bu ay acayip gerginim yaa bi hafta var ama 3-5 gündür başladı herkese catiyorum:))

ayy öle mii bu geçen seneden kalan mıı ben bu seneki zannettim o yüzden erken geldi.. ee yazın ortalarında da bu senenin iznini mi kullanacaksın.. Samsun güzel şehirmiş benim de orada bi kaç tanıdıklarım var ama gitmek hiiç nasip olmadı..

bellimi olur ikimizde aynı günlerde hamiş olduğumuzu öğrenirmişiz ayyy ne güzel oluuuurrr:))) sen naptın çalışmalara devam dimi ayni adamı normal günlerde kendi haline bırakmıyosun dimi hani baskı, kullanılma durumları felan olmasın diye yumurtlama günlerini güzel değerlendirebilmen için şimdiden yatırım yapmalısın unutma :)) benimkide geçen ne dese beğenirsin beni zorla ikna edince cazibesi oluyomuş şimdi ben her gece kendiliğimden isteyince özelliği kalmamış soytarı dalga geçiyo aklı sıra bende küstüm tabiki bu laf üzerine:)))

canım bizde aynı durumdayız belirti sıfır benimki ya cumartesi ya pazar belli olmaz ne gün gelecekse artık, sadece çok afedersiniz çişim çok geliyo o kadar onun dışında adet öncesi şişen göğüslerim yerinde duruyo öle ne bi şişme ne başka bişey ben bu ay ümitli olmadığım için gün saymıyorum aslında sadece kırmızılar biranönce gelsinde yoluma koyulayım diye bekliyorum

ne ameliyatı canım ben basit bi rahatsızlık sanıyodum.. :26: sende önümüzdeki zamanlarda başlarsın canım geç olsun güç olmasın.. bende çalışmalar sonlanmaya başladı cumartesi günü benim BATasıca.. inşallah BATarda gelmez.. Rabbim eşimin yüzüne baksında nasip etsin evladımızı bize. PEk istekli bu ay ondan önceleri hiiç sormazdı şimdi beni sıkıştırıyo bi test yap var mı bilelim diyo. daha belli olmaz desemde anlamıyo

Valla hiç belli olmaz. Neticede sadece bir spermen ulaşacak kara kutuya:)) Rabbim dilerse neden olmasın. Göğüs şişkinliği belirti ama umut var:))

canım bende aynen 25-28 arası bekliyorum bendede belirti yok ama benim adet olcağımdada belrti olmaz sadece 1 hafta öncesinde yoğun baş ağrısı ve 1 gün öncesinde çok afedersiniz 1-2 kez is.al olurum okadar ((( inş hamişizdir bu ay patlama yaparız inş

evet canım memlektim çooook güzeldir ama malesef 1o yıldır ayrıyım memleketten, yazında inşallah eşimle kullanıcam yıllık iznimi bu seneninkini bakarsın tatil bebişi olur bizimkisi kafa rahat herşey güzel hava sıcak bol çalışma deniz kum güneş bebiş sen nerdeydin

belli olmaz hayatım kısmette varsa olur inşallah süper olur hemde canım ben artık yumurtlama dönemindede kendisinin istek ve arzusuna göre hareket ettiğim için herhangi bir çabam yok ama cumartesi ve pazar beyzadenin isteği doğrultuusnda çalışma oldu ama tabiki yumurtlama zamanımın üstünden 7 gün geçtiği için pek faydası olacagını sanmıyorumm bende ona dün dedim şimdide benim canım istemıyo beni kullanıyosun dedim ama yinede kaçamadım elinden

inşallah rombikçim, bi gün geleceklerinden eminim ama ne zaman valla güzel allahım bilir gerisini... hepimiz için hayırlısı olsunn inşallah

Canım ben umutlu değilim hiç ama sizin belli de olmaz. Benimki kendine hi karışım yapıyor kivi muz fındık kayısı süt bal falan hepsini blenderda çekiyor sonra bana sarıyor:))) size de tavsiye ederim acaip hi enerji patlaması yaşıyorlar:)))))))

canım seni çok iyi anlıyorum, geçen aylarda benzer şeyler yaşamıştım yanlız değilsin, bebişin inş hemencicik gelirde yazı keyifle geçiririz:)

canım ya kalın bağırsakla alakalı artık olması lazım iki dr da dedi ama bizimki çekiniyor haklı da ama napalım kaç zamandır çekiyor midede rahatsız 53 kg düştü benden zayıf ya o yüzden sadece 1 kez mik mik oldu,buay olmaz yani, ama kendimi şöyle avutuyorum nisanda bebiş gelirse yeni yıl bebişi olacak:)) inş senin bat gelmez bebişin halayını çekelim moral olsun bize inş, kıymam ya eşinde heveslenmiş baksana Allah ım yüzünüzü güldürsün

inşallah rombikçim, bi gün geleceklerinden eminim ama ne zaman valla güzel allahım bilir gerisini... hepimiz için hayırlısı olsunn inşallah

amin canım amin..
en güzel zamanı bekliyorlar sanırım bebikler:))
bizde eşim iyileşirse nisanda başlıycaz tekrar mikmiklere

durmak yoook yola devam

günaydın herkese kızlar ben hala regli olmadım 5 gün geçti yağmurdamlasından haberiniz var mı onunla batımız aynı gündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…