HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bizim öyle beni kullandım şuydu buydu diye trip atma ve istemediğimizde yanaşmama lüksümüz yok cicim onlar istiyosa illaki kabul edecen yoksa bide küserler yani benimki öyle

bizim öyle beni kullandım şuydu buydu diye trip atma ve istemediğimizde yanaşmama lüksümüz yok cicim onlar istiyosa illaki kabul edecen yoksa bide küserler yani benimki öyle

yok canım espri yaptım zaten o istediği her zaman olur zaten öle bi nazı bebek düşünmeden öncede yapmazdım hiç, ama biliyosunuz işte ben evlendim evleneli haftada 1-2 kere ancak olurdu safları nasıl sıklaştırıcaz bilemiyorum ben
test bat tan 3 gün önce yapmıştım negatifti evde testim kalmadığından 1 haftadır test yapmadım bugün veya yarın kan testi yaptırıcam canım

armiiiiiiiiiiin nasıl dayanıyosun anlamadım testi yapmaman gerek zamanda yapmışsın, yapman gereken zamanda yapmıyosun çabuk koş test yaptır

çook geçmiş olsun canım.. eşin korkuyo ama ihmale gelmez bence tez vakitte tedavi olsun.. İnşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşur.
nisan yıldönümünüz mü ? hadi inşallah rabbim nisanda yüzünüzü güldürür...
amin kuzum amiinnn... valla nasıl hevesli eşim sorma ben onu gördükçe inşallah olur diye dua ediyorum..

yarına kadar bekleyecektim ama bugün gidiyim hadi sanırım negatif görmekten korktuğum için erteliyorum

Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin canım inş tez zamanda sağlığına kavuşsun ardındanda bebişinize kavuşun
İnş gelir hemen yoksa eşim doktora gidecek önümüzdeki ay ikimizde ondan acaip çekiniyoruz ben kendim giderken bile okadar kasılmıyorum ama eşimin gidecek olması düşüncesi bile kasıyor beni inş gerek kalmaz yazık bide nasıl hevesli geçenlerde yumurtlama dönemim demiş bulundum o günden beri hergün olmuşmu diye soruyo ne biliyim diyorum ya hani bişeyler yapıosun ya onlardan yap test mest diyo olmaz şimdi belli olmaz diyorum ee internetten bak ozaman diyo :))

Herkese güzel bir hafta dilerim...
Güzel bir gülüş, karanlık bir eve giren güneş ışığına benzer...

yarına kadar bekleyecektim ama bugün gidiyim hadi sanırım negatif görmekten korktuğum için erteliyorum

canım öylede böylede yapıcan o testi biran önce yapki varsaki inş vardır inş testte kopkoyu iki çizgi görürsün hep beraber sevinelim yoksa kan testi yaptırırsın yine çıkmazsa niye adet olmuyosun ona bakarsın

test bat tan 3 gün önce yapmıştım negatifti evde testim kalmadığından 1 haftadır test yapmadım bugün veya yarın kan testi yaptırıcam canım

sabrına hayran kaldım valla..bne olsam hemen bugün giderdim 5 gün uzun bir zaman çünkü..hadi hayırlısı

sağ ol canım teşekkür ederim..inş bu hafta götürcem dr a zorlada olsa bebiki erteliyoz olmuo ama nisan yıldönümüzü değil canım ama int den baktım nisanda hamiş kalırsak ocakta doğuyormuş yani tabi erken veya geç doğma ihtimalide var ama düşüncesini bile sevdim ne biliyim ya kendi kendimimi avutuyorum işte

çok sağ ol canım teşekkür ederim inş hemen iyileşirde bebik çalışmalaraına başlarız erkekler dr konusnda çok çekiniyorlar helede konu butarz şeyler olunca..ama napalım mecbur,ilk onlar değil sonda olmayacaklar eminim..sen destek ol eşine dr a gitmeden önce gezip kafasınızı rahatlatın .. inş hiç gerek kalmadan koşa koşa gelir bebişizin

evet katılıyorum bende arkadaşıma. yap evde bi test sonrasına bakarız hadi!!

Gunaydin Kizlar,

Nasilsiniz umarim iyisinizdeir. Birkac gundur ev ve isteki yogunluktan giremedim umarim guzel hamis haberlerimiz vardir. Kacirdiklarimi yazin lutfen ..

Ben bu sabah esimle doktora gittim, 8+5 gunum ikinci doktor kontrolumdu ilk kese gormustuk 3 hafta onca. Bugun Kalp atislarini duydum kizlar Allah'im o nasil birsey esimle hungur hungur agladik valla .Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duygunun tarifi aciklamasi yok . Tam 8+4 dedi doktor 2cm olmus fasulyem ve 2 gram .. Burda Hamilelik karti veriyorlar, kartimi aldim sanki diploma almis gibi salalya sallaya ciktim hastaneden. Cok sukur hersey normal , resmini bir gorseniz teyzeleri koca kafali masallah, kalbi attikca hareket ettigini goruyorsun ultrasonu yaklastirinca doktor.

Allah hayirli zamanda hepinize hayirli evlatlar nasip etsin , mutlu haberler guzel gebelikler mutlugunuzu cogatsin ins. Dualarim hep sizinle. Hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim zor zamanlarimi benle paylastigniz icin, iyiki varsiniz kizlar.. Ins. Hep beraber buyutucez bebislerimizi ..

testim kalmamıştı almadımda bugün yarın derken 5 gün geçti birde ben ateş ölçüyordum reglimin 1 .gününden itibaren 2 gün önce düşmeye başladı dedim regli olucam sanırım ama bugün tekrar yükselmeye başlayınca şüphelendim öğlen gidip yaptırırım size de haber veririm

sabah 6dan beri 3.tuvalete gidişim çok pardon tuvalete gdiyiorum odama geçiyorum yine çişim varmış gibi hissediyorum ve karnımda ağrımaya başladı adet olacakmışım gibi sanırım erkenden görücem bu ay kırmızıları

canım benim rabbim mutluluğunu daim etsin gün be gün artsın azalmasın inş sağlıkla sıhhatle alırsınız kucağınıza yazdıklarını okudukça ben heyecanlandım kimbilir senin için nasıl heyecanlı nasıl güzel bir duygudur tarifi kesinlikle yok bence bunun hamilelerin duası kabul olurmuş bizleri unutma duanda

ayy canım maaşallah size.. okurken tüylerim diken diken oldu valla ne güzel ne mutlu size
Allah ım sağlıklla kucağınızada almayı nasip etsin inş..çok sevindim çooookkk

canım benim yaa maşallahh maşallahh çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..
Zamanı geldiğinde Rabbim bizede tattırsın o duyguyu daha ne koca kafalı resimleri olacak onun bide doğduğunda gör sen onu annesii .. sev okşa bizim yerimize göbüşünü bebüşünüü

hiiçç belli olmaz o .. daha 5 gün var be ne erken gelmesi hiç gelmicek kırmızılar. pozitif düşün pozitif yaşa pozitif gör

Kizlar durup durup aglamak geliyor, annemle konustum agladik ikimizde telefonda keske burda olsaydi bgn ama napalim buna sukur.
Dualarimdasiniz kizlar ne sknti stresli gunler gecirdim hepnizi cok iyi anliyorum ama iste bugun gelince iyiki sabretmisim diyorsun Allah mukafatini veriyor sanki.. Ins hepiniz tez zamanda yasarsiniz bu duyguyu, bebisim dua ediyor sizin icin bana oyun arkadaslari gelsin diye.. :))

Canim bende cok umutsuzdum adetimden 5 gun once kahverengi lekelenmem olmustu normalde adetten 1 - 2 once olurdu dedim kesin adet olucam tamam bu ayda kaldi diye, Burda bir arkadas fosur fosur kirmizilari gormeden umudunuzu kaybetmeyin dedi bana cidden oyle oldu adet gunu kahverengi akintim kesildi , bebis gelmis meger.. Sik idrara cikiyordum bende cok o aralar, ins bebegin seninledir. Hayirlisiyla saglikla guzel haberlerini aliriz ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…