HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın kızlaaaaarrrr nasılsınız bakalım bugün.

ben dün şok üstüne şok yaşadım bütün gece uyku uyumadık eşimle birlikte.

valla canım bende şimdi onu düşündüm ben hamle olsam heralde durduk yerde o kalp atışlarını o hareketlerini düşünüp düşünüp mutluluktan ağlarım 9 ay boyunca diye geçirdim içimden inş rabbim hepimizi hep mutluluktan ağlatsın üzüntüden ağlatmasın canım özellikle bebeek için çok dua et emi bugun doktora gidecekti inş kuru dala can veren rabbim bi mucizesini gösterirde bebişine can verir oda mutluluktan ağlaya ağlaya gelir

Aminnn canim ins, aklimdan butun bildigim dualari okucam .. Ins. oda guzel haberlerle gelcek bebisi kucuktu onceden ooo simdi ins kocaman olmustur duyar kalp atislarini. Birde asaidan muayene olmamisti benim doktor hep asagidan bakti dedi 12 - 14 haftaya kadar asagidan bakilir kesin dogru sonuc icin diye. Ins. guzeldir hersey yolundadir ..

kızlar ben şimdilik çıkıyorum markete gidip alışveriş yapmam lazım pöööfff((
size iyi sohbetler ben yine gelirim inş
öpüyoruummm

dün eşimle birlikte onun arkadaşına gittik kahve içmeye. yan komşuları kadın doğum doktoruymuş. tesadüfen oda ordaydı. arkadaşları benim durumumu anlattılar bende yeri gelmişken size sorayım pataloji raporum yanımda ama doktorum bana hiç açıklama yapmadı dedim ona gösterdim raporu. doktor baktı yüzü değişti. dış gebelik demiştiniz dedi. eşimde evet dış gebelikmiş kürtaj oldu dedi. doktor bu rapora göre dış gebelik görünmüyor doktorunuz bi açıklama yapmadımı dedi. ben şok oldum. eşim sadece bize bişey söylemedi ama korunun demedi dilerseniz hemen hamile kalabilirsiniz dedi idye anlattı durumu. o doktorda dilerseniz kendi doktorunuzla tekrar konuşun dedi. ben ağlamaya başladım yine. gelişememiş embriyolarada dış gebelik diyoruz bazı durumlarda yumurtalıklara baskı uygularlar bu durumda sonlandırmak gerekir gebeliği hemen üzülmeyin ama doktorunuzla konuşun dedi. bütün gün kafamı tırmaladı bu konu. sonra akşam hamile olan bir arkadaşımdan doktorunun telefonunu aldım gece onu aradık mail adresini istedik ve pataloji raporumu ona tarayıp gönderdik. ondan gelen cevapta aynısıydı. dış gebelik görünmüyor doktorunuzla konuşun...

yarın doktoruma gidiyorum sırf raporu yorumlatmak için. bütün gece dişlerimi sıkmaktan çeneme ağrı girdi. boş yere bebeğimi almış olamazlar değilmi.

dur bakalım canım bi rahatlamaya çalış sadece rapora görede yorum yapılmaz zaten muhakkak başka bişey vardır ki nihayetinde kontrol etmeden bişey yapmadan sırf rapora göre konuşmak ne derece doğru tartışılır ama şimdi nasıl yani yaa peki rapora göre herhangi bir sorun görünmüyormuymuş

bencede rapora göre hiçbir sorun yok mu yani doktorunuzla görüşün demekten başka birşey demedi mi doktor?sorun neymiş pekala?bence durduk yere bebeği neden alsınlar aklım almadı kı canım?

bilmiyorum yaaa kafamın içi bile yanıyo şuan. sanki çakmakla tutuşturdular beynimi. dişlerimi sıka sıka bi hal oldum. bi yandan da olumlu düşünmeye çalışıyorum çünkü bhcg raporlarımın birinde adımı yanlış yazmışlar daha doğrusu başka hastayla karışmış raporum belki buda öyledir. rapora göre boyutları küçük görünüyormuş sadece. yani olması gerekenden daha küçükmüş. onun dışında sorun yokmuş zaten raporu ilk aldığım gün internet üzerinden bikaç doktora raporumu göndermiştim dış gebelikten kürtaj oldum pataloji sonucum bu diye göndermiştim ama onlardan biri dış gebelik görünmüyor gelişememiş embriyo diye cevap vermişti. sağlıklı normal gebelik değildir benimki boşa alınmamıştır değilmi bebeğim yaa.

canım sağlıklı olmuş oslaydı alınmazdı bu hatayı snırım yeni başlayan doktor bile yapmaz mutlaka bi anormal durum vardır ki sonuc bu olsun, sadece raporla ne olduğunu diğer doktorlarda bilemez vajinal muayne de yapılmış olması lazım, yüreğini ferah tut, bundan sonraki bebişlerin için kendini yen stresini yen kendine dikkat et.kafanı bulandırma

Canım yaa boşu boşuna almış olamaz herhalde(( keşke başka doktora da gorunseydiniz aslında ozser e de aynısını yapmışlardı.. Uzme kendini belki başka birşey vardı..

bencede rapora göre hiçbir sorun yok mu yani doktorunuzla görüşün demekten başka birşey demedi mi doktor?sorun neymiş pekala?bence durduk yere bebeği neden alsınlar aklım almadı kı canım?

ne bileyim canım yaaa doktor bizi korkuttu son gün dilerseniz başka doktora görünün ama yarın öğlene kadar muhakkak sonlandırın iç kanama tehliken var bu durumlarda ölümle sonuçlanır dış gebelik dedi ben şoktaydım zaten eşimde hayati risk varsa alınsın dedi.

ama ben o olaydan sonra 4 gün boyunca hep rüyamda gördüm kızımı. anne beni neden verdin dedi ağladı hep hiç sevemedim sevdirmedi kendini en son değerler sıfırlanınca seni benden zorla aldılar dedim bidahada görmedim hep kendi kuruntum dedim ama şimdi doktorların bu yorumu kafamı çok karıştırdı kahroldum yaaa. eşimde bişey diyemiyo üzülmeyeyim diye ama oda çok üzgün ruh gibi oldu dün

canım senin adına çok sevindim inşallah mutlulugun daim olur sağlıklı bir şeklilde kucagınada alırsın

dış gebelik deyilse neden alındı mantıklı bir açıklaması vardır mutlaka canım

Canim hayirlisi olsun, hic bos yere olurmu .. Bak gelismemis gebeliklerde dis gebelik diniyor bazen demis doktor.. Bir git bakalim doktorun nasil aiklicak, haydi hayirlisi ins gene gebe kalirsin canimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…