- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.181
Kizlar durup durup aglamak geliyor, annemle konustum agladik ikimizde telefonda keske burda olsaydi bgn ama napalim buna sukur.
Dualarimdasiniz kizlar ne sknti stresli gunler gecirdim hepnizi cok iyi anliyorum ama iste bugun gelince iyiki sabretmisim diyorsun Allah mukafatini veriyor sanki.. Ins hepiniz tez zamanda yasarsiniz bu duyguyu, bebisim dua ediyor sizin icin bana oyun arkadaslari gelsin diye.. :))
hiiçç belli olmaz o .. daha 5 gün var be ne erken gelmesi hiç gelmicek kırmızılar. pozitif düşün pozitif yaşa pozitif gör
günaydın kızlaaaaarrrr nasılsınız bakalım bugün.
ben dün şok üstüne şok yaşadım bütün gece uyku uyumadık eşimle birlikte.
valla canım bende şimdi onu düşündüm ben hamle olsam heralde durduk yerde o kalp atışlarını o hareketlerini düşünüp düşünüp mutluluktan ağlarım 9 ay boyunca diye geçirdim içimden inş rabbim hepimizi hep mutluluktan ağlatsın üzüntüden ağlatmasın canım özellikle bebeek için çok dua et emi bugun doktora gidecekti inş kuru dala can veren rabbim bi mucizesini gösterirde bebişine can verir oda mutluluktan ağlaya ağlaya gelir
kızlar ben şimdilik çıkıyorum markete gidip alışveriş yapmam lazım pöööfff((
size iyi sohbetler ben yine gelirim inş
öpüyoruummm
dün eşimle birlikte onun arkadaşına gittik kahve içmeye. yan komşuları kadın doğum doktoruymuş. tesadüfen oda ordaydı. arkadaşları benim durumumu anlattılar bende yeri gelmişken size sorayım pataloji raporum yanımda ama doktorum bana hiç açıklama yapmadı dedim ona gösterdim raporu. doktor baktı yüzü değişti. dış gebelik demiştiniz dedi. eşimde evet dış gebelikmiş kürtaj oldu dedi. doktor bu rapora göre dış gebelik görünmüyor doktorunuz bi açıklama yapmadımı dedi. ben şok oldum. eşim sadece bize bişey söylemedi ama korunun demedi dilerseniz hemen hamile kalabilirsiniz dedi idye anlattı durumu. o doktorda dilerseniz kendi doktorunuzla tekrar konuşun dedi. ben ağlamaya başladım yine. gelişememiş embriyolarada dış gebelik diyoruz bazı durumlarda yumurtalıklara baskı uygularlar bu durumda sonlandırmak gerekir gebeliği hemen üzülmeyin ama doktorunuzla konuşun dedi. bütün gün kafamı tırmaladı bu konu. sonra akşam hamile olan bir arkadaşımdan doktorunun telefonunu aldım gece onu aradık mail adresini istedik ve pataloji raporumu ona tarayıp gönderdik. ondan gelen cevapta aynısıydı. dış gebelik görünmüyor doktorunuzla konuşun...
yarın doktoruma gidiyorum sırf raporu yorumlatmak için. bütün gece dişlerimi sıkmaktan çeneme ağrı girdi. boş yere bebeğimi almış olamazlar değilmi.
Canım yaa boşu boşuna almış olamaz herhalde
dur bakalım canım bi rahatlamaya çalış sadece rapora görede yorum yapılmaz zaten muhakkak başka bişey vardır ki nihayetinde kontrol etmeden bişey yapmadan sırf rapora göre konuşmak ne derece doğru tartışılır ama şimdi nasıl yani yaa peki rapora göre herhangi bir sorun görünmüyormuymuş
bilmiyorum yaaa kafamın içi bile yanıyo şuan. sanki çakmakla tutuşturdular beynimi. dişlerimi sıka sıka bi hal oldum. bi yandan da olumlu düşünmeye çalışıyorum çünkü bhcg raporlarımın birinde adımı yanlış yazmışlar daha doğrusu başka hastayla karışmış raporum belki buda öyledir. rapora göre boyutları küçük görünüyormuş sadece. yani olması gerekenden daha küçükmüş. onun dışında sorun yokmuş zaten raporu ilk aldığım gün internet üzerinden bikaç doktora raporumu göndermiştim dış gebelikten kürtaj oldum pataloji sonucum bu diye göndermiştim ama onlardan biri dış gebelik görünmüyor gelişememiş embriyo diye cevap vermişti. sağlıklı normal gebelik değildir benimki boşa alınmamıştır değilmi bebeğim yaa.
Canım yaa boşu boşuna almış olamaz herhalde(( keşke başka doktora da gorunseydiniz aslında ozser e de aynısını yapmışlardı.. Uzme kendini belki başka birşey vardı..
bencede rapora göre hiçbir sorun yok mu yani doktorunuzla görüşün demekten başka birşey demedi mi doktor?sorun neymiş pekala?bence durduk yere bebeği neden alsınlar aklım almadı kı canım?
Gunaydin Kizlar,
Nasilsiniz umarim iyisinizdeir. Birkac gundur ev ve isteki yogunluktan giremedim umarim guzel hamis haberlerimiz vardir. Kacirdiklarimi yazin lutfen ..
Ben bu sabah esimle doktora gittim, 8+5 gunum ikinci doktor kontrolumdu ilk kese gormustuk 3 hafta onca. Bugun Kalp atislarini duydum kizlar Allah'im o nasil birsey esimle hungur hungur agladik valla .Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duygunun tarifi aciklamasi yok . Tam 8+4 dedi doktor 2cm olmus fasulyem ve 2 gram .. Burda Hamilelik karti veriyorlar, kartimi aldim sanki diploma almis gibi salalya sallaya ciktim hastaneden. Cok sukur hersey normal , resmini bir gorseniz teyzeleri koca kafali masallah, kalbi attikca hareket ettigini goruyorsun ultrasonu yaklastirinca doktor.
Allah hayirli zamanda hepinize hayirli evlatlar nasip etsin , mutlu haberler guzel gebelikler mutlugunuzu cogatsin ins. Dualarim hep sizinle. Hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim zor zamanlarimi benle paylastigniz icin, iyiki varsiniz kizlar.. Ins. Hep beraber buyutucez bebislerimizi ..
dün eşimle birlikte onun arkadaşına gittik kahve içmeye. yan komşuları kadın doğum doktoruymuş. tesadüfen oda ordaydı. arkadaşları benim durumumu anlattılar bende yeri gelmişken size sorayım pataloji raporum yanımda ama doktorum bana hiç açıklama yapmadı dedim ona gösterdim raporu. doktor baktı yüzü değişti. dış gebelik demiştiniz dedi. eşimde evet dış gebelikmiş kürtaj oldu dedi. doktor bu rapora göre dış gebelik görünmüyor doktorunuz bi açıklama yapmadımı dedi. ben şok oldum. eşim sadece bize bişey söylemedi ama korunun demedi dilerseniz hemen hamile kalabilirsiniz dedi idye anlattı durumu. o doktorda dilerseniz kendi doktorunuzla tekrar konuşun dedi. ben ağlamaya başladım yine. gelişememiş embriyolarada dış gebelik diyoruz bazı durumlarda yumurtalıklara baskı uygularlar bu durumda sonlandırmak gerekir gebeliği hemen üzülmeyin ama doktorunuzla konuşun dedi. bütün gün kafamı tırmaladı bu konu. sonra akşam hamile olan bir arkadaşımdan doktorunun telefonunu aldım gece onu aradık mail adresini istedik ve pataloji raporumu ona tarayıp gönderdik. ondan gelen cevapta aynısıydı. dış gebelik görünmüyor doktorunuzla konuşun...
yarın doktoruma gidiyorum sırf raporu yorumlatmak için. bütün gece dişlerimi sıkmaktan çeneme ağrı girdi. boş yere bebeğimi almış olamazlar değilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?