- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.201
bilmiyorum yaaa kafamın içi bile yanıyo şuan. sanki çakmakla tutuşturdular beynimi. dişlerimi sıka sıka bi hal oldum. bi yandan da olumlu düşünmeye çalışıyorum çünkü bhcg raporlarımın birinde adımı yanlış yazmışlar daha doğrusu başka hastayla karışmış raporum belki buda öyledir. rapora göre boyutları küçük görünüyormuş sadece. yani olması gerekenden daha küçükmüş. onun dışında sorun yokmuş zaten raporu ilk aldığım gün internet üzerinden bikaç doktora raporumu göndermiştim dış gebelikten kürtaj oldum pataloji sonucum bu diye göndermiştim ama onlardan biri dış gebelik görünmüyor gelişememiş embriyo diye cevap vermişti. sağlıklı normal gebelik değildir benimki boşa alınmamıştır değilmi bebeğim yaa.
canım sağlıklı olmuş oslaydı alınmazdı bu hatayı snırım yeni başlayan doktor bile yapmaz mutlaka bi anormal durum vardır ki sonuc bu olsun, sadece raporla ne olduğunu diğer doktorlarda bilemez vajinal muayne de yapılmış olması lazım, yüreğini ferah tut, bundan sonraki bebişlerin için kendini yen stresini yen kendine dikkat et.kafanı bulandırma
dış gebelik deyilse neden alındı mantıklı bir açıklaması vardır mutlaka canım
iyide canım dünkü doktor demiş zaten gelişememiş embriyo diye ve bazı durumlarda alınması gerekir demiş ve daha önce netten sorduğun doktorda bak aynı şeyi söylemiş demekki böyle bi durum vardı. anladığım kadarıyla bebeek'in durumuyla aynı durum boşa almamışlardır canım benim
Canim hayirlisi olsun, hic bos yere olurmu .. Bak gelismemis gebeliklerde dis gebelik diniyor bazen demis doktor.. Bir git bakalim doktorun nasil aiklicak, haydi hayirlisi ins gene gebe kalirsin canimm..
inşallah bi problem vardırda ondan almışlardır. bir yanım hala pozitif düşünmede. sağlıklı değildi ondan alındı ikincisi problemsiz doğacak diyor.
ne kadersiz kara bahtlıyım ben yaaa
kızlar belirti yok deyip durdum ama ben yine tuvalete gittim sabahtan beri bu 4. gidişim hep çişim geliyo (çok afedersiniz:26:) hiç bu kadar sık idarar çıkmışlığım yoktu yani bişey içsem anlicam da töbeler olsun nedir bu durum böle daha odama gitmeden yine geliyo tuvaletim yaaa
canım hadi iyisin tek atışta turnayı gözüngözünden vurdun desene (innşşş) banane sen hamiş olursan bende olcam beraber hamiş olcaz banane banane:))
CİMCİME tatlıımm bi sorun olmasaydı almazlardı mutlaka başka bişey görmüşlerdir vajinal muayenede vs üzme kendini yarın git bakalım ne dicek içini ferah tutt.. :)
canım nasıl düşünüyosun yaa bi dur bakalım sanki kendi isteğinle bebek istemiyorum diyemi kürtaj oldun inş doktorun makul bi açıklama yapar ama sonuç ne olursa olsun kadersizim bahtsızım diye düşünüp kendini yıpratma tamam uzaktan davulun sesi hoş gelir başına gelmedi konuşuyosun rahat rahat diye düşünebilirsin ama şuan yapabileceğin bişey varmı üzülüp kendini yıpratınca ne olcak gerimi gelcek senin sağlığını psikolijini bozmaktan başka bişey olmucak rabbim hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı evlat versin aynı acıyı yaşatmasın şuan öylede olsa böylede olsa malesef yapılablecek bişey yok dua etmekten başka
sanmıyorum canım yaa ben üşüttüm sanırım hala var tuvaletim ama inadımdan gitmiyorum şuan , dünde ayaklarımı ısıtamadım bitürlü o yzuden üşütmüş olabilirim,bence sık idrar çıkma bikaç ay sonra olur hamileysen erken gebelik belirtsi olmaz çünkü hamileyken karnımızda bişey büyüdüğü için abskı yaptıgından idrar geliyo ama şimdi hamile olsam bile yumurtlamam 8 gun onceydi bu kadar erken olması imkansız kanımca,
canım iyi olumlu düşünelim öyle olsun inş bende kasıklarımı dinleyip duruyorum ağrıyomu batıyomu diye ama bişey yok aslında ağrıyo ama dün çok soğuktu ayaklarım çok üşüdü üşüttüm ondan ağrıyo malesef
dün eşimle birlikte onun arkadaşına gittik kahve içmeye. yan komşuları kadın doğum doktoruymuş. tesadüfen oda ordaydı. arkadaşları benim durumumu anlattılar bende yeri gelmişken size sorayım pataloji raporum yanımda ama doktorum bana hiç açıklama yapmadı dedim ona gösterdim raporu. doktor baktı yüzü değişti. dış gebelik demiştiniz dedi. eşimde evet dış gebelikmiş kürtaj oldu dedi. doktor bu rapora göre dış gebelik görünmüyor doktorunuz bi açıklama yapmadımı dedi. ben şok oldum. eşim sadece bize bişey söylemedi ama korunun demedi dilerseniz hemen hamile kalabilirsiniz dedi idye anlattı durumu. o doktorda dilerseniz kendi doktorunuzla tekrar konuşun dedi. ben ağlamaya başladım yine. gelişememiş embriyolarada dış gebelik diyoruz bazı durumlarda yumurtalıklara baskı uygularlar bu durumda sonlandırmak gerekir gebeliği hemen üzülmeyin ama doktorunuzla konuşun dedi. bütün gün kafamı tırmaladı bu konu. sonra akşam hamile olan bir arkadaşımdan doktorunun telefonunu aldım gece onu aradık mail adresini istedik ve pataloji raporumu ona tarayıp gönderdik. ondan gelen cevapta aynısıydı. dış gebelik görünmüyor doktorunuzla konuşun...
yarın doktoruma gidiyorum sırf raporu yorumlatmak için. bütün gece dişlerimi sıkmaktan çeneme ağrı girdi. boş yere bebeğimi almış olamazlar değilmi.
ayakları çok üşüyen ve bi türlü ısınmak bilmeyen arkadaşlar %80 hamişsinizz
ayakları çok üşüyen ve bi türlü ısınmak bilmeyen arkadaşlar %80 hamişsinizz
inşallah canım o kadar memlekete gitmeye odaklandımki şuan sadece onun için gün sayıyorum açıkçası ben cidden kendime baskıyı kaldırmışım haberim yok hamilelik konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?