HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

iyide canım dünkü doktor demiş zaten gelişememiş embriyo diye ve bazı durumlarda alınması gerekir demiş ve daha önce netten sorduğun doktorda bak aynı şeyi söylemiş demekki böyle bi durum vardı. anladığım kadarıyla bebeek'in durumuyla aynı durum boşa almamışlardır canım benim

dış gebelik deyilse neden alındı mantıklı bir açıklaması vardır mutlaka canım

inşallah bi problem vardırda ondan almışlardır. bir yanım hala pozitif düşünmede. sağlıklı değildi ondan alındı ikincisi problemsiz doğacak diyor.
ne kadersiz kara bahtlıyım ben yaaa

Canim hayirlisi olsun, hic bos yere olurmu .. Bak gelismemis gebeliklerde dis gebelik diniyor bazen demis doktor.. Bir git bakalim doktorun nasil aiklicak, haydi hayirlisi ins gene gebe kalirsin canimm..

inşallah kızlar inşallah gelişememiştir ondan alınmıştır yoksa vicdan azabından bir ömür huzursuz olurum.

günaydınnnn kızlaaaaar

TAÇ YAPRAK canımmmm çok sevindimm ya güzel bi haberle başladı haftanın ilk günü inş öyle devam edeer :)

CİMCİME tatlıımm bi sorun olmasaydı almazlardı mutlaka başka bişey görmüşlerdir vajinal muayenede vs üzme kendini yarın git bakalım ne dicek içini ferah tutt.. :)

inşallah bi problem vardırda ondan almışlardır. bir yanım hala pozitif düşünmede. sağlıklı değildi ondan alındı ikincisi problemsiz doğacak diyor.
ne kadersiz kara bahtlıyım ben yaaa

canım nasıl düşünüyosun yaa bi dur bakalım sanki kendi isteğinle bebek istemiyorum diyemi kürtaj oldun inş doktorun makul bi açıklama yapar ama sonuç ne olursa olsun kadersizim bahtsızım diye düşünüp kendini yıpratma tamam uzaktan davulun sesi hoş gelir başına gelmedi konuşuyosun rahat rahat diye düşünebilirsin ama şuan yapabileceğin bişey varmı üzülüp kendini yıpratınca ne olcak gerimi gelcek senin sağlığını psikolijini bozmaktan başka bişey olmucak rabbim hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı evlat versin aynı acıyı yaşatmasın şuan öylede olsa böylede olsa malesef yapılablecek bişey yok dua etmekten başka

kızlar belirti yok deyip durdum ama ben yine tuvalete gittim sabahtan beri bu 4. gidişim hep çişim geliyo (çok afedersiniz:26:) hiç bu kadar sık idarar çıkmışlığım yoktu yani bişey içsem anlicam da töbeler olsun nedir bu durum böle daha odama gitmeden yine geliyo tuvaletim yaaa

canım hadi iyisin tek atışta turnayı gözüngözünden vurdun desene (innşşş) banane sen hamiş olursan bende olcam beraber hamiş olcaz banane banane:))

canım hadi iyisin tek atışta turnayı gözüngözünden vurdun desene (innşşş) banane sen hamiş olursan bende olcam beraber hamiş olcaz banane banane:))

sanmıyorum canım yaa ben üşüttüm sanırım hala var tuvaletim ama inadımdan gitmiyorum şuan , dünde ayaklarımı ısıtamadım bitürlü o yzuden üşütmüş olabilirim,bence sık idrar çıkma bikaç ay sonra olur hamileysen erken gebelik belirtsi olmaz çünkü hamileyken karnımızda bişey büyüdüğü için abskı yaptıgından idrar geliyo ama şimdi hamile olsam bile yumurtlamam 8 gun onceydi bu kadar erken olması imkansız kanımca,

CİMCİME tatlıımm bi sorun olmasaydı almazlardı mutlaka başka bişey görmüşlerdir vajinal muayenede vs üzme kendini yarın git bakalım ne dicek içini ferah tutt.. :)

inşallah sorun vardır zaten.
dünden beri düşünüyoruz eğer Allah nasip ederde hamile kalırsam bu sefer asla 1 doktora gitmeyeceğiz en az 2 doktora gideceğiz ve ikisinede söylemeyeceğiz diğerinin ne dediğini.

nesrin benim bata 30 mart yazarmısın

40 günüm 30 martta dolacak belki o gün adet olurum olamazsam doktora gideceğim zaten

canım iyi olumlu düşünelim öyle olsun inş bende kasıklarımı dinleyip duruyorum ağrıyomu batıyomu diye ama bişey yok aslında ağrıyo ama dün çok soğuktu ayaklarım çok üşüdü üşüttüm ondan ağrıyo malesef

inşallah canım o kadar memlekete gitmeye odaklandımki şuan sadece onun için gün sayıyorum açıkçası ben cidden kendime baskıyı kaldırmışım haberim yok hamilelik konusunda

Cimcimem canımcım hiiiç kendini yıpratma şu dönemde istekli kürtaj bile yapılamazken sağlıklı bir bebeğe hiç bir doktor dokunmaz diye düşünüyorum.. Gelişemediği için almışlar demekki. bi sorun var elbet.
sen olumlu düşün lütfen. gelecek olan bir diğer bebeğine odaklan canısı

ayakları çok üşüyen ve bi türlü ısınmak bilmeyen arkadaşlar %80 hamişsinizz

eneeee ne diyosun şekerim sen üşütmüş olamazmıyım ben üğşütmeme bağlıyorum bak bu yaz gününde soba yaktım iş yerinde ayaklarıma sobadan ayrılınca üşüyo o üşüdükçede çişim geliyo sabahtan beri 4. gidişim hala var çişim ama gitmiyorum inat ettim çünkü gidince tam işim bitiyo bidaha geliyo

Selam kızlar
hafta sonu pek gıremedım cumartesı temızlık hastane derken gun bıttı
pazar da kahvaltıdan aksama kadar mısafır aksam bına toplantısı derken hop pazartesı
ben basa sarmak ıstıyorum haftasonunu bısı anlıyamadım

cumartesı tekrar gıttım kendı doktoruma tekrar baktım bebısımıze kalbının attıgını gorduk
ıkı gunde 0,592 den 0,790 cm lere buyumusuz :) cok guzel ya kalp atısı baslayınca gercekten anne oldugumu anladım
arkadasımda bır tulum almıs hedıye
bız anne baba olma yolunda uygun adım ılerlıyoruz
darısı tum ısteyenlerın basına

inşallah canım o kadar memlekete gitmeye odaklandımki şuan sadece onun için gün sayıyorum açıkçası ben cidden kendime baskıyı kaldırmışım haberim yok hamilelik konusunda

canım aslında birazda oyalanacak bişey olmayınca sıkıntıdan kendimizi dinleyip duruyoruz bak sana bi heyecan bekliceğin bişey çıktı nasıl ona odaklandın çocuk mocuk unuttun bende aksine nerem ağrıyoki ne belirti varki diye dinleyip duruyorum ii yaptın ohhh en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…