- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.221
ayakları çok üşüyen ve bi türlü ısınmak bilmeyen arkadaşlar %80 hamişsinizz
Cimcimem canımcım hiiiç kendini yıpratma şu dönemde istekli kürtaj bile yapılamazken sağlıklı bir bebeğe hiç bir doktor dokunmaz diye düşünüyorum.. Gelişemediği için almışlar demekki. bi sorun var elbet.
sen olumlu düşün lütfen. gelecek olan bir diğer bebeğine odaklan canısı
Selam kızlar
hafta sonu pek gıremedım cumartesı temızlık hastane derken gun bıttı
pazar da kahvaltıdan aksama kadar mısafır aksam bına toplantısı derken hop pazartesı
ben basa sarmak ıstıyorum haftasonunu bısı anlıyamadım
cumartesı tekrar gıttım kendı doktoruma tekrar baktım bebısımıze kalbının attıgını gorduk
ıkı gunde 0,592 den 0,790 cm lere buyumusuz :) cok guzel ya kalp atısı baslayınca gercekten anne oldugumu anladım
arkadasımda bır tulum almıs hedıye
bız anne baba olma yolunda uygun adım ılerlıyoruz
darısı tum ısteyenlerın basına
canım aslında birazda oyalanacak bişey olmayınca sıkıntıdan kendimizi dinleyip duruyoruz bak sana bi heyecan bekliceğin bişey çıktı nasıl ona odaklandın çocuk mocuk unuttun bende aksine nerem ağrıyoki ne belirti varki diye dinleyip duruyorum ii yaptın ohhh en güzeli
hıh tazebaharın belirtisi tutuyo işte kız habire kafamdan çıkardım beklentim yok kafamdan çıkardım diyo biz burda zorla beklentiye sokcaz kıcağızı :)))
maşallah maşallah maşallah
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. çok sevindimmmmmmmm hadi senin için bikez daha halay çekelimmmmm
valla canım şuanda işyerinde kızcağız falıma bakıyo 7 gün sonra hayatınızı değiştirecek haber alcaksınız diyo 5 kere dir ısrarla yedi görüyorum diyo, yola gideceksiniz başka bi sevinçle diyoben belirti aramadıkça heveslenmedikçe bişeler çıkıyo yaa ama kızlar cidden şuan o kadar çok memleket özlemi içerisindeyimki sadece onun için gün sayıyorum çok heycanlıyım bebek cidden gelrise başım üstüne ama gelmezse memleketimde deniz kokusunu içime çekicem
canımsın sagol canım benım
ınsallah bız de sızler ıcın cekıcez beklıyoruz ellerımızde mendıller
Bat tarihim 18 nisan... degistirebilirmisin
nesrin benim bata 30 mart yazarmısın
40 günüm 30 martta dolacak belki o gün adet olurum olamazsam doktora gideceğim zaten
bebek gelırse yolculuga nasıl cıkacaksın kız
sakın gıtme hamıssen
bebek düşünmeye başladığımızdan beri bu siteyi takip ediyorum,çok güzel paylaşımlar var...Beni de aranıza kanul edermisiniz??
Bu arada ateş ölçme yöntemini kullanıyormusunuz???
ayakları çok üşüyen ve bi türlü ısınmak bilmeyen arkadaşlar %80 hamişsinizz
ah o bebeğim bir gelse yine testlerde çift çizgiyi görsem sonra doktor evet bu sefer oldu bu sefer kese olması gereken yerde şimdi 9 ay hiç hareket etme dese o gün dünyalar benim olacak
günaydın kızlar,benim adetim hala gelmedi,sabah test yaptım negatif noluyor anlamıyorum off,adetlerim düzensiz olsa anlıcam ama dedigim günde oluyodum ya,akşam acile kan vermeye gitcem bakalım sonuç ne çıkıcak
canım belirtiler hakkında bişey sorcam sana ben üşüttüm diye ağrıyo diye düşünüyorum ama gece sol kasığıma bi sancı girdi ama acaip bi sancıydı tuvalete iki büklüm gittim geldim simdide sanki tuvalete çok sıkışmışım gibi ağrıyor aynı yumurtlama testinde çift çizgi çıktığında ağrıdığı gibi ağrıyo yürürken bile zorlanıyorum bu nedir şimdi sence
Allah'tan umut kesilmez sen hiç moralini bozma. en kısa zamanda o haberi de alacaksın buradan paylaşcaksın bizde halaylar çekicezz
günaydın kızlar,benim adetim hala gelmedi,sabah test yaptım negatif noluyor anlamıyorum off,adetlerim düzensiz olsa anlıcam ama dedigim günde oluyodum ya,akşam acile kan vermeye gitcem bakalım sonuç ne çıkıcak
bebek düşünmeye başladığımızdan beri bu siteyi takip ediyorum,çok güzel paylaşımlar var...Beni de aranıza kanul edermisiniz??
Bu arada ateş ölçme yöntemini kullanıyormusunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?