HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ah o bebeğim bir gelse yine testlerde çift çizgiyi görsem sonra doktor evet bu sefer oldu bu sefer kese olması gereken yerde şimdi 9 ay hiç hareket etme dese o gün dünyalar benim olacak

kızlar meraba kaç gündür giremiyorum pc yazı yzmıyo fareden yzabiliyorum googlden grip kopyalayarak yazıyrum çok zor oluyo b i iki güne yaptrırz bu arada cumartesi adet oldum bugun 3. gunüm klomene basladım sizlere biiki bilgi vercem ama 1 2 gün sabredin hepinizi çookk öpüyrum.allaha emanet olun

maşallah maşallah maşallah
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. çok sevindimmmmmmmm hadi senin için bikez daha halay çekelimmmmm

hıh tazebaharın belirtisi tutuyo işte kız habire kafamdan çıkardım beklentim yok kafamdan çıkardım diyo biz burda zorla beklentiye sokcaz kıcağızı :)))

valla canım şuanda işyerinde kızcağız falıma bakıyo 7 gün sonra hayatınızı değiştirecek haber alcaksınız diyo 5 kere dir ısrarla yedi görüyorum diyo, yola gideceksiniz başka bi sevinçle diyo ben belirti aramadıkça heveslenmedikçe bişeler çıkıyo yaa ama kızlar cidden şuan o kadar çok memleket özlemi içerisindeyimki sadece onun için gün sayıyorum çok heycanlıyım bebek cidden gelrise başım üstüne ama gelmezse memleketimde deniz kokusunu içime çekicem

bebek gelırse yolculuga nasıl cıkacaksın kız
sakın gıtme hamıssen

bebek düşünmeye başladığımızdan beri bu siteyi takip ediyorum,çok güzel paylaşımlar var...Beni de aranıza kanul edermisiniz??
Bu arada ateş ölçme yöntemini kullanıyormusunuz???

bebek gelırse yolculuga nasıl cıkacaksın kız
sakın gıtme hamıssen

yok canım yaa ne bebeği her ay gün aşırı birlikte olduk olmadı bu ay 3 kereciklemi hamile kalıcam ,hiç sanmama öle bişe olduğunu ama olursada giderim nce doktora sorarım sonra giderim ama sanmıyorum öle bişe olduğunu

bebek düşünmeye başladığımızdan beri bu siteyi takip ediyorum,çok güzel paylaşımlar var...Beni de aranıza kanul edermisiniz??
Bu arada ateş ölçme yöntemini kullanıyormusunuz???

hoşgeldin oziii, bizde ateş takip eden çok yok canım hepimiz ateşli hanımalr olduğumuz içinşaka bi yana çoğumuz ovulasyon tetsi kullanıyoruz ama ateş ölçen varmıydı hatırlayamadım canım, sen ne zaandır istiyosun??

ayakları çok üşüyen ve bi türlü ısınmak bilmeyen arkadaşlar %80 hamişsinizz

canım belirtiler hakkında bişey sorcam sana ben üşüttüm diye ağrıyo diye düşünüyorum ama gece sol kasığıma bi sancı girdi ama acaip bi sancıydı tuvalete iki büklüm gittim geldim simdide sanki tuvalete çok sıkışmışım gibi ağrıyor aynı yumurtlama testinde çift çizgi çıktığında ağrıdığı gibi ağrıyo yürürken bile zorlanıyorum bu nedir şimdi sence

ah o bebeğim bir gelse yine testlerde çift çizgiyi görsem sonra doktor evet bu sefer oldu bu sefer kese olması gereken yerde şimdi 9 ay hiç hareket etme dese o gün dünyalar benim olacak

Allah'tan umut kesilmez sen hiç moralini bozma. en kısa zamanda o haberi de alacaksın buradan paylaşcaksın bizde halaylar çekicezz

günaydın kızlar,benim adetim hala gelmedi,sabah test yaptım negatif noluyor anlamıyorum off,adetlerim düzensiz olsa anlıcam ama dedigim günde oluyodum ya,akşam acile kan vermeye gitcem bakalım sonuç ne çıkıcak

kan ver bakalım canım sonuç ne cıkcak belki çok yenidir o yüzden idrar testinde çıkmamıştır inş pozitif çıkar akşam sonucun

canım bana kalırsa kitap al oku, bende geçen ay biliyosunki her türlü belirti vardı ne ararsan sanırsın hamileyim ama bunalrın hepsi yanıltmaca vücudumuz ve psikolojimiz bize oyun oynuyo ama bunalrın tabiki bi gün doğru çıkacak bu belirtiler inşallah o ay bu aydır canım arkadaşım ben kendini çok dinleme derim açıkçası hava guzel ohh miss gibi çık dolaş nasıl olsa bi gün uykusuzluktan şikayet edicez bu bebeler uyumuyo diye acele etme o yuzden

kızlaar bişe sorcam ben yine şimdi ben bu ay hamiş olursam innnşşşşşş nisanın başında istanbula gitmem gerekiyor yolculuk riskilmi olur gidemezmiyim

Allah'tan umut kesilmez sen hiç moralini bozma. en kısa zamanda o haberi de alacaksın buradan paylaşcaksın bizde halaylar çekicezz

inşallah canım benim inşallahhh

gebelik haftan erkense idrarda görünmezki canım kandan baktır en iyisi. kanda hemen görünür. inşallah pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…