- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.241
yok canım yaa ne bebeği her ay gün aşırı birlikte olduk olmadı bu ay 3 kereciklemi hamile kalıcam ,hiç sanmama öle bişe olduğunu ama olursada giderim nce doktora sorarım sonra giderim ama sanmıyorum öle bişe olduğunu
hoşgeldin oziii, bizde ateş takip eden çok yok canım hepimiz ateşli hanımalr olduğumuz içinşaka bi yana çoğumuz ovulasyon tetsi kullanıyoruz ama ateş ölçen varmıydı hatırlayamadım canım, sen ne zaandır istiyosun??
inşallah canım benim inşallahhh
gebelik haftan erkense idrarda görünmezki canım kandan baktır en iyisi. kanda hemen görünür. inşallah pozitiftir
canım bana kalırsa kitap al oku, bende geçen ay biliyosunki her türlü belirti vardı ne ararsan sanırsın hamileyim ama bunalrın hepsi yanıltmaca vücudumuz ve psikolojimiz bize oyun oynuyo ama bunalrın tabiki bi gün doğru çıkacak bu belirtiler inşallah o ay bu aydır canım arkadaşım ben kendini çok dinleme derim açıkçası hava guzel ohh miss gibi çık dolaş nasıl olsa bi gün uykusuzluktan şikayet edicez bu bebeler uyumuyo diye acele etme o yuzden
dimi bencede ama işyerinde ne kitebı kız nasıl okuyum hem işyerinde okursam hemen uykum gelir benim amaan dediğin gibi hepsi yalan gelecek olduktan sonra bağıra bağıra ben burdayım diyerekte gelir sessiz sedasız hiç belli etmedende gelir
kafam çok karıştı ya kimiside adetin 10 gün geçsin o zaman daha iyi sonuç alırsın diyor,napcagımı şaşırdım varsa eger kanda kesin çıkcagını bilsem koşa koşa giderim valla,ama hep tereddütte kalıyorum
gebelik hormonu ilk önce kanda yükselir. kanda belirli seviyeyi geçince idrarda görünür. varsa ilk kanda görünecektir yani. koş kız durma koooooooşşşş biran önce baktır
kızlar bide akıntım çok beyaz akıntı,hala karnımda sag tarafta batmalar var,adet olcakmışım gibi degilde tuhaf bi agrı oluyor karnımda ara sıra sonra geçiyor,gögüslerimde bişey yoktu,dün uçları sızlamaya başladı oda ara sıra oluyor,ben bu gidişle kafayı yerim heralde:)
yemezsin yemezsin sık dişini hele bi kan testini yaptır
günaydın kızlar,benim adetim hala gelmedi,sabah test yaptım negatif noluyor anlamıyorum off,adetlerim düzensiz olsa anlıcam ama dedigim günde oluyodum ya,akşam acile kan vermeye gitcem bakalım sonuç ne çıkıcak
canım ben de demin gittim kan verdim bakalım en geç 2.30 da mail atacaklar sonucu umarım pozitif çıkar
inş cnmsenin adetin düzenlimiydi?
Selam kızlar
hafta sonu pek gıremedım cumartesı temızlık hastane derken gun bıttı
pazar da kahvaltıdan aksama kadar mısafır aksam bına toplantısı derken hop pazartesı
ben basa sarmak ıstıyorum haftasonunu bısı anlıyamadım
cumartesı tekrar gıttım kendı doktoruma tekrar baktım bebısımıze kalbının attıgını gorduk
ıkı gunde 0,592 den 0,790 cm lere buyumusuz :) cok guzel ya kalp atısı baslayınca gercekten anne oldugumu anladım
arkadasımda bır tulum almıs hedıye
bız anne baba olma yolunda uygun adım ılerlıyoruz
darısı tum ısteyenlerın basına
Ben kullanıyorum canım
evet canım son 1 senelik tarihlerim elimde 28 günü hiç geçmezdi 26-28 arası bugün 30.gün yani bakalım hayırlısı umarım güzel haberler veririm bugün inşallah yarın da senden güzel haberler alırız.
kızlar bide akıntım çok beyaz akıntı,hala karnımda sag tarafta batmalar var,adet olcakmışım gibi degilde tuhaf bi agrı oluyor karnımda ara sıra sonra geçiyor,gögüslerimde bişey yoktu,dün uçları sızlamaya başladı oda ara sıra oluyor,ben bu gidişle kafayı yerim heralde:)
canım bütün belirtilerimiz aynı benimde göğüsler dün sızlamaya başladı ve acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?