HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

:) bizde 4-5 aydır düşünüyoruz ama ben ve eşim ayrı şehirlerde görev yaptığımız için yumurtalama günlerini takip etmek zorunda kalıyoruz.bende geçen ay ovulasyon testi kullandım.ancak ateş ölçme yöntemini daha çok kullanacağım sanırım...

inşallah canım benim inşallahhh

gebelik haftan erkense idrarda görünmezki canım kandan baktır en iyisi. kanda hemen görünür. inşallah pozitiftir

kafam çok karıştı ya kimiside adetin 10 gün geçsin o zaman daha iyi sonuç alırsın diyor,napcagımı şaşırdım varsa eger kanda kesin çıkcagını bilsem koşa koşa giderim valla,ama hep tereddütte kalıyorum

dimi bencede ama işyerinde ne kitebı kız nasıl okuyum hem işyerinde okursam hemen uykum gelir benim amaan dediğin gibi hepsi yalan gelecek olduktan sonra bağıra bağıra ben burdayım diyerekte gelir sessiz sedasız hiç belli etmedende gelir

eve gidince oku şekerim çok takıyoruz kafamıza çok şükür ben bu ay bu baskıdan sıyırmışım kendimi farkında olamdan valla ne rahatmış böleee yaaa bana gün sayacak başka bişey çıktı sanırım ondan bide nerdeyse 1 bucuk yıl oldu ızın kullanmayalı ve şöle doya doya annemlerde kalmayalı o yüzden daha büyük heycanlarım var, bu arada demin yazdım ama gözden kaçtı işyerinde kız falıma baktı az önce 7 gün sonra hayatınızı değiştirecek bi haber alcaksınız, yola çok başka bi sevinçle gideceksiniz dedi hadi hayırlısı dedim ben belirti aramadıkça üstüme üstüme geliyolar ama allahım izin verirse bi gün olacak o yüzden bu günlerin tadını çıkaralım yaşadığımız her anın,

özsercim bize ultrason görüntülerinide göster bebeiğimiz beraber büyütelim sen çok guzel bi anne olcaksın eminim

kızlar bide akıntım çok beyaz akıntı,hala karnımda sag tarafta batmalar var,adet olcakmışım gibi degilde tuhaf bi agrı oluyor karnımda ara sıra sonra geçiyor,gögüslerimde bişey yoktu,dün uçları sızlamaya başladı oda ara sıra oluyor,ben bu gidişle kafayı yerim heralde:)

gebelik hormonu ilk önce kanda yükselir. kanda belirli seviyeyi geçince idrarda görünür. varsa ilk kanda görünecektir yani. koş kız durma koooooooşşşş biran önce baktır

gebelik hormonu ilk önce kanda yükselir. kanda belirli seviyeyi geçince idrarda görünür. varsa ilk kanda görünecektir yani. koş kız durma koooooooşşşş biran önce baktır

akşam eşimle gidicem cnm,artık sabredemiyorum valla bugüne kadar durdum yeter artık,akşama kadar olmazsam akşam gider kan veririm,çıkmazsada yarın doktora giderim artık napim..

yemezsin yemezsin sık dişini hele bi kan testini yaptır

canım ben de demin gittim kan verdim bakalım en geç 2.30 da mail atacaklar sonucu umarım pozitif çıkar

amin canım inş.Allah'ım biz isteyenlere de nasip eder.

canlarım ben çıkıyorum şimdilik allah a emanet olun. daha sonra gelirim yine. öpüldünüüüüüz

inş canım,Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla versin inş..

canım bütün belirtilerimiz aynı benimde göğüsler dün sızlamaya başladı ve acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…