HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kizlar bu arada arap yagi bol bulunca misali bugun bide ovulasyon testi yaptim ben hamilelik varsa oda adete yakin cift cikiyo diye okumustum deniyim dedim idrarimi falan tutmadan yaptim cift cizgi cikti normalde ne cilelerle yapiliyo o ahh ahh 2 saat tut yok sivi tuketme falan o da azicik umitlendirdi beni sizde duymusmuydunuz boyle biseyy??

Off kuzum ya sen beni anlarsin iste cok iyi bi kesinlessin agzima bile surmuycem ama simdi stresde varya hemen elim ona gidiyo biran once birakmaliyiz aslinda hepimiz anne olmayi bekleyen herkes ama kolay olmuyo kiii((
hele bu kadar stres altındayken hiiç olmuo malesefff cnm ama sen şmdi 2.yi slikte olsa görmüşsün... tamam işte bitmiş senn olay 2 gün snrada tekrarla sonuç yne pozitifse kesin bırakırsn sigarayıda inşşşş...

hımm buldum cnm alıcam bnde içinde yazıyo mu nasıl kullanacagımız bn dha önce kullanmadım hiç

Evet tatlim ne zaman yapmaya baslaman gerektigi adet dongune gore cizelgede yaziyo yapmadan 2 saat oncesinde tuvalete gitme bide sivi alimini azalt bide ben 12.gun yapmaya basla dedigi halde 10.gun basladim ne olur ne olmaz erken falan olur diye cok var nasilsa icinde sende oyle yap kuzum

duymamıştım ama bişi daa öğrendm:)) olablr ama çok mantıklı yumurtan gelişio yaa ondan

Neden olmasin canim yumurtan olgun ve dollenmis olabilir, ayrica bende ilk testimde silik gordum adetimin iki gun gecikmesine ragmen.. Kizmizilar gelmedikce umut kesmek olmuyormus, Ins. bebisin seninledir dikkat et kendine...

Neden olmasin canim yumurtan olgun ve dollenmis olabilir, ayrica bende ilk testimde silik gordum adetimin iki gun gecikmesine ragmen.. Kizmizilar gelmedikce umut kesmek olmuyormus, Ins. bebisin seninledir dikkat et kendine...

Aminn canim insallah:))dikkat ediyorum bu aralar cok bebisim tutunmaya calisiyosa iyice tutunsun diye:))ayy eger hamissem silkelemenin cok buyuk payi olmalii:)))

Kizlarr ben bir erkek bir kadini izlemeye gidiyorum guluyim azicik izleyip:)))cok opuyorum sizi iyi geceler yarin gorusuruzzz:))

ya anlamadm ben bu yumurtlama işini bi türlü:)) yumurtlama günlerm olmasına rağmen akıntım ffln olmadı yaa ama kasık ağrıları ve göğüs ağrıları 2 gündr devam edio... akıntım gelmedi die bnde ilişki için çabalamıorm???

canlarım nasılsınız hamişlerimiz artmış bakıyorum da maşallah darısı bize inşallah salı günü doktora gidiyorum tekrar kan testi yapacaklar sonuçlar olumsuz olursa yumurtlamam için takviye yapacaklar yani ilac kullanacağım sanırım moralim artık daha düzgün en azından allahtan gelen eher her şeye hazırım dua etmekten başka çaremizde yok sanırım inşallahhhhhhhhhhhh isteyen herkese nasip etsin allahımmmmm....

ammiinnn cnmm inş. olumlu sonuçlarla dönersnnn

Amin canim ins. hepimize nasip eder Rabbim, sende ins. iyi haberler alirsin doktorundan .. Sakin hic biseyekarsi bozma moralini moral en iyi tedavi ..

hayırlı ugurlu olsun topiğiniz bende gelebılırmıyım aranıza ... düşüğüm biteli 1 ay olduu ben daha gelecek aya baslıcam calısmalara işallah adetımı beklıyorum hayırlısı olur umarım bol dualı hamılelıkler gecırın allahın izniyle olur ısallah...

Kizlar bu saat oldu ev hala kalabalik, en 10 kisi var.. Hepside sarhos valla, millet birbirinden gizli gelip tebrik ediyor, ayyyy bu adam napiyor yaa iyiki kimseye soyleme henuz dedik, durduk yere strese sokuyor zorla (((

2 hamişimiz var canım bugüünn cimcime dışındaa :)

ayhh çoksevindimmm topiiğimiz hayırlı geldi vallahhiii darısı bizlere diyorum...

canikommm hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallahh darısıda bizlere olsun

selam kizlar...dun giremedim ben de...nasilsiniz bakalim

asıl sen nasılsın tatlışkom yoktun evet dün..

hoşgeldinnn hilbarrrrrrrr... topiğimz uğurlu geliyorr bak kişi hamile kaldı topik açılalıııı

cimcime senin gibi cimmcime kızın olsun
işallal( Tabii Allah gönlüne göre versinde )

amiiinnn Allah razı olsun canım bende kız istiyorum ama akşam çin takvimine baktık erkek gösteriyor. sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama benim içime hep kız doğuyor

İki kere pozitif çıkmış bebe şimdiden dile mi gelsin de sölesinHamilelik hormonu var işte

pazartesi halayları toplu çekelim

ben kalp atışlarını duymadan rahat edemeyeceğim sanırım p.tesi mendilleri unutmayın kızlar toplu halay var

insallah dogrudur ptesi kandada cikar ayni sonuc Allah in izniyle
ondan sonra Allahhh cek babam cek ptesi gunu halay partmiz var

inşallah canımmmm mendilleri unutmayın ha

Amin canim insallah bebisim benimledir insallah hepimizin bebisleri bizimledir:))senin adina da cok sevindim senin cizgi baya belirgin belki bende ilk idrarla yaparsam oyle cikar insallah yanii:))senin bat gecmismiydi kuzum??

inşallah canım. batım aslında 14 şubattı ama ben ne olur ne olmaz diye 15 şubatı bekliyordum en son dün sabahta olmayınca test yaptım işte. hatta dayanamadım akşam bidaha yaptım oda pozitifti

tatlım tebrik ederim.allah tamamına erdirsin.ben de isteremmmmmm.........

sağolasın pıtırım Allah sanada nasip etsin inşallah

hayırlı olsun canım tebrik ederim burdan bakınca hamilesin gibi görünüyor
p.tesi mendilini gapta gel halay var halaaaayyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…