- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.141
hele bu kadar stres altındayken hiiç olmuo malesefffOff kuzum ya sen beni anlarsin iste cok iyi bi kesinlessin agzima bile surmuycem ama simdi stresde varya hemen elim ona gidiyo biran once birakmaliyiz aslinda hepimiz anne olmayi bekleyen herkes ama kolay olmuyo kiii((
ben mutfağı topliyim kızlar malum taşınmak çok zorriyi geceler sizlereeee
hımm buldum cnm alıcam bnde içinde yazıyo mu nasıl kullanacagımız bn dha önce kullanmadım hiç
hele bu kadar stres altındayken hiiç olmuo malesefffcnm ama sen şmdi 2.yi slikte olsa görmüşsün... tamam işte bitmiş senn olay 2 gün snrada tekrarla sonuç yne pozitifse kesin bırakırsn sigarayıda inşşşş...
duymamıştım ama bişi daa öğrendm:)) olablr ama çok mantıklı yumurtan gelişio yaa ondanKizlar bu arada arap yagi bol bulunca misali bugun bide ovulasyon testi yaptim ben hamilelik varsa oda adete yakin cift cikiyo diye okumustum deniyim dedim idrarimi falan tutmadan yaptim cift cizgi cikti normalde ne cilelerle yapiliyo o ahh ahh 2 saat tut yok sivi tuketme falan o da azicik umitlendirdi beni sizde duymusmuydunuz boyle biseyy??
Kizlar bu arada arap yagi bol bulunca misali bugun bide ovulasyon testi yaptim ben hamilelik varsa oda adete yakin cift cikiyo diye okumustum deniyim dedim idrarimi falan tutmadan yaptim cift cizgi cikti normalde ne cilelerle yapiliyo o ahh ahh 2 saat tut yok sivi tuketme falan o da azicik umitlendirdi beni sizde duymusmuydunuz boyle biseyy??
duymamıştım ama bişi daa öğrendm:)) olablr ama çok mantıklı yumurtan gelişio yaa ondan
Neden olmasin canim yumurtan olgun ve dollenmis olabilir, ayrica bende ilk testimde silik gordum adetimin iki gun gecikmesine ragmen.. Kizmizilar gelmedikce umut kesmek olmuyormus, Ins. bebisin seninledir dikkat et kendine...
Kizlarr ben bir erkek bir kadini izlemeye gidiyorum guluyim azicik izleyip:)))cok opuyorum sizi iyi geceler yarin gorusuruzzz:))
canlarım nasılsınız hamişlerimiz artmış bakıyorum da maşallah darısı bize inşallah salı günü doktora gidiyorum tekrar kan testi yapacaklar sonuçlar olumsuz olursa yumurtlamam için takviye yapacaklar yani ilac kullanacağım sanırım moralim artık daha düzgün en azından allahtan gelen eher her şeye hazırım dua etmekten başka çaremizde yok sanırım inşallahhhhhhhhhhhh isteyen herkese nasip etsin allahımmmmm....
canlarım nasılsınız hamişlerimiz artmış bakıyorum da maşallah darısı bize inşallah salı günü doktora gidiyorum tekrar kan testi yapacaklar sonuçlar olumsuz olursa yumurtlamam için takviye yapacaklar yani ilac kullanacağım sanırım moralim artık daha düzgün en azından allahtan gelen eher her şeye hazırım dua etmekten başka çaremizde yok sanırım inşallahhhhhhhhhhhh isteyen herkese nasip etsin allahımmmmm....
hayırlı ugurlu olsun topiğiniz bende gelebılırmıyım aranıza ... düşüğüm biteli 1 ay olduu ben daha gelecek aya baslıcam calısmalara işallah adetımı beklıyorum hayırlısı olur umarım bol dualı hamılelıkler gecırın allahın izniyle olur ısallah...
2 hamişimiz var canım bugüünn cimcime dışındaa :)
Naber kizlar valla anca girebildim bgn, varmi guzel hamis haberlerimiz?
Bende test yaptim yine bu sabah resmi atiyorum size, ikinci koyu olan bugunden yapinca testi esi persembe gunu yaptigima koydum yanina cektim hemen. Sizce sonuc nedir.. Esimede soyledim test yaptigi gosterdim, ona kalsa hamileyim cok sevindi :)))) Pazartesi Allah kismet ederse kan testine gidicem :))
Eki Görüntüle 634809
Bu arada eve 1 saat once geldik benim adam bahcede kaldi, 3 arkadasiyla birlikte ole ayak ustu muhabbet ediyorlar, benimki soguk disarsi diye 1 shot rum ikram ediyim dedi baktim simdi geldi eve litrelik sise bitmis bir saatte bana agliyor hayatimin en guzel haberini verdin beni cok mutlu ettin diye, Allah tan soylememis kimseye millet sorunca neyi utluyoruz ne bu sevinc diye demis karimi cok seviyorum.. Dedim disarsi soguk gelin iceri , birazdan gelirler.. Siki sikida tembihledim bak sarhos olup daha cok sakin soyleme diye, daha kan testi yok doktor yok , stres yapmayalim dedim. Ins. bakalim hayirlisiyla atlaticaz bu geceyi ..
selam kizlar...dun giremedim ben de...nasilsiniz bakalim
hayırlı ugurlu olsun topiğiniz bende gelebılırmıyım aranıza ... düşüğüm biteli 1 ay olduu ben daha gelecek aya baslıcam calısmalara işallah adetımı beklıyorum hayırlısı olur umarım bol dualı hamılelıkler gecırın allahın izniyle olur ısallah...
cimcime senin gibi cimmcime kızın olsun
işallal( Tabii Allah gönlüne göre versinde )
İki kere pozitif çıkmış bebe şimdiden dile mi gelsin de sölesinHamilelik hormonu var işte
pazartesi halayları toplu çekelim
insallah dogrudur ptesi kandada cikar ayni sonuc Allah in izniyle
ondan sonra Allahhh cek babam cek ptesi gunu halay partmiz var
Amin canim insallah bebisim benimledir insallah hepimizin bebisleri bizimledir:))senin adina da cok sevindim senin cizgi baya belirgin belki bende ilk idrarla yaparsam oyle cikar insallah yanii:))senin bat gecmismiydi kuzum??
tatlım tebrik ederim.allah tamamına erdirsin.ben de isteremmmmmm.........
Naber kizlar valla anca girebildim bgn, varmi guzel hamis haberlerimiz?
Bende test yaptim yine bu sabah resmi atiyorum size, ikinci koyu olan bugunden yapinca testi esi persembe gunu yaptigima koydum yanina cektim hemen. Sizce sonuc nedir.. Esimede soyledim test yaptigi gosterdim, ona kalsa hamileyim cok sevindi :)))) Pazartesi Allah kismet ederse kan testine gidicem :))
Eki Görüntüle 634809
Bu arada eve 1 saat once geldik benim adam bahcede kaldi, 3 arkadasiyla birlikte ole ayak ustu muhabbet ediyorlar, benimki soguk disarsi diye 1 shot rum ikram ediyim dedi baktim simdi geldi eve litrelik sise bitmis bir saatte bana agliyor hayatimin en guzel haberini verdin beni cok mutlu ettin diye, Allah tan soylememis kimseye millet sorunca neyi utluyoruz ne bu sevinc diye demis karimi cok seviyorum.. Dedim disarsi soguk gelin iceri , birazdan gelirler.. Siki sikida tembihledim bak sarhos olup daha cok sakin soyleme diye, daha kan testi yok doktor yok , stres yapmayalim dedim. Ins. bakalim hayirlisiyla atlaticaz bu geceyi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?