- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.441
kız valla bak çok şanslısın ben okadar diyorum benim içinde doğsun şu içine diye kızda tık yok ama snein için doğmuş inş bakalım doğru çıkar bu seferde olmadı bidahaki ayada benm için içine doğar:)))
p.tesi ne hediye alcan bana
ben kendimde bu kadar umutlanmadım senden çok umutluyum inşallah yanılmam
kız valla bak çok şanslısın ben okadar diyorum benim içinde doğsun şu içine diye kızda tık yok ama snein için doğmuş inş bakalım doğru çıkar bu seferde olmadı bidahaki ayada benm için içine doğar:)))
canımcımö bu ay ümidim olmadığı için ilk defa bu ay kendimi dinlemiyorum belkide o yüzden ilk defa çok rahat bi regl öncesi geçiriyorum ne belirti ne başka bişey ne de stresnasılolsa nisana kaldı diyorum,yarın annem geliyo sonraki hafta memlekete gidiyorum hayatıma güzellik getiren şeyler oluyoı zaten o yüzden çok yoğunlaşmadım ve yoğunlaşmicamda hatta cumartesi adet olamsam bile test yapmicam o kadar yani bıktım her ay aynı tantanadan hayal kırıklığından olacağı varsa olur valla deniz koklamak istiyosa gelmiştir benle birlikte gelir memlekete
Bugun benim icin cok kotu birgun oldu(sabah binbir umutla kalp atislari icin son kez gittik ama yoktu dr da beklemek icin bi sebebimiz yok dedi anneye zarar vermeden bugun yapalim operasyonu dedi saat 10 da yatisim yapildi 2 de operasyona aldilar aksam 5 de ciktik butun gunumuz hastanede gecti hicbisey hissetmeden bebegim gitti uyudum uyandim ve yoktu bu kadarcik bile olsa bana bu duyguyu sevinci yasatti napalim varsir bunda da bi hayir allahim bebegimi alicaksan bana sabir ver diye dua etmistim hep oyle sakinim ki anlatamam dualarimi duymus allahim kimseye yasatmasin herkesin bebeklerine saglik versin hamileler saglikla kucagina alsin isteyenler hayirlisiyla varligini ogrensin insallah ben kisa erteledim tum bebek planlarimi hatta plan yapmamayi oluruna birakmayi ogrendim sanirim keske boyle aci ogrenmeseydim ama olsun heriste bir hayir vardir allahim tekrar bu aciyi yasatmasin insallah patalojiye gitti bebim 4 mmlik kucuk bebegim 15-20 gun sonra ogrenicez sebebini (iste boyle kotu bir gundu kizlar benden yana haberler kotu ama sizin iyi haberlerinizi aliriz insallah en kisa zamanda da moral olur biraz hepinize yanimda oldugunuz merak ettiginiz icin tekrar tekrar tesekkur ederim:))
sen beni bekle canım nisanda birlikteyiz inşallah :13:
ya ben onu hep hamile sanıyodum hatta onun için dua ederken bebeği içinde etmiştim belki ondan bu kadar ısrar ediyorumdur ama inşallah yanılmam
canım benimmm allahım inşallah her duanı kabul eder senin ve herkesin hayrınaysa, ağzına sağlık canım benim inşallah yanılmıyorsundur inşallah emin ol çok isterim yanılmamanı
birde tutarmış cimcimenin hisleri sıraya gireriz vallahi:)hadi bakalım inşallah.ben yemeğe gidiyorum görüşürüz.
Ortaokul bebeleri yaa ama bazen de kizilmayacak gibi değiller tembeller:))
eneeeeee öle bi haber alırsam dünyaları alırım sana ama neden ümitlisin benden bilemedim cimcimem yaa bu ay 2 hafta önceki cumarteside pazarda ovulasyonda çift çizgiyi gördüm ama ben uma ve pazar çalıştım sadece yani pazartesi yumurtam çatladıgında çalışma olamdı o yüzden umutlu değilim kız tık yok, adetim için bile belirti yok bıraktım hamileliği:))ama varya eğer doğru tutarsa sen neredeysen seni ziyarete gelir hediyemi verir geri giderim senide kk nın kahini ilan ederim heryerlerdeee
canım sen neden bu kadar ümitsizsisn asıl senin ümitli olman lazım çalışmalar sıkıydı bu ay benden bi cacık olmaz o yüzden ama sende çok fazla kaptırma kendini yeter, bizim içimize doğmasını boşver bebişin kucağına doğsun yeter
birde tutarmış cimcimenin hisleri sıraya gireriz vallahi:)hadi bakalım inşallah.ben yemeğe gidiyorum görüşürüz.
ne biliyim canım yaa düne kadar umudum vardı ama kayboldu arminde negatif gördü ya ne biliyim işte öyle okadar kolay olmucakmış gibi geliyo
siz sıraya girin valla ben yalvar yakar aldım sırayı cimcimeden nisanda sıra benim artık mayısa kaldınız siz:)))
maşallah canım Allah nazardan saklasın korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı uğurlu yuvanıza huzur bereket mutluluk getiren evlat olsun inş
canımmmm rabbim sana ve eşine sağlık versin sen çok dayanıklı bi kadınsın rabbim sana inşallah ikiz verir...
kıııız yerim ben bu minnağıhey yumurtaya can veren rabbim şimdi bu kesenin içinde bizim gibi bi insanmı oluşacak... Yüce rabbim kucağına almayı nasip etsin arkadaşımm
idrarda tortulanma varmı
bide göğüslerde damarlanma uçlarında koyulaşma
ayol ne mayısı aşk olsun benim sat 5 marttı nisanı neden atlıyoruzki:) anlamadım aaaaa.Onun hisleri hepimizede kendisinede yeter inşallah.
şekerim pardon yaa cimcime bu ay direk tazebahar'a yoğunlaşınca ben kendimizi direk es geçtim benimde sat 22 şubat bak kendimide es geçtim:)) nisandada bana söz verdi bana yoğunlaşcak cimcimecik:))) inş cimcimenin radarları diğer tarafla iletişim kurma konusunda fazla yormayız bu ay hepimiz hamiş oluruz:))
şekerim pardon yaa cimcime bu ay direk tazebahar'a yoğunlaşınca ben kendimizi direk es geçtim benimde sat 22 şubat bak kendimide es geçtim:)) nisandada bana söz verdi bana yoğunlaşcak cimcimecik:))) inş cimcimenin radarları diğer tarafla iletişim kurma konusunda fazla yormayız bu ay hepimiz hamiş oluruz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?