HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sen beni bekle canım nisanda birlikteyiz inşallah :13:

ya ben onu hep hamile sanıyodum hatta onun için dua ederken bebeği içinde etmiştim belki ondan bu kadar ısrar ediyorumdur ama inşallah yanılmam

p.tesi ne hediye alcan bana
ben kendimde bu kadar umutlanmadım senden çok umutluyum inşallah yanılmam

eneeeeee öle bi haber alırsam dünyaları alırım sana ama neden ümitlisin benden bilemedim cimcimem yaa bu ay 2 hafta önceki cumarteside pazarda ovulasyonda çift çizgiyi gördüm ama ben uma ve pazar çalıştım sadece yani pazartesi yumurtam çatladıgında çalışma olamdı o yüzden umutlu değilim kız tık yok, adetim için bile belirti yok bıraktım hamileliği:)) ama varya eğer doğru tutarsa sen neredeysen seni ziyarete gelir hediyemi verir geri giderim senide kk nın kahini ilan ederim heryerlerdeee

canım sen neden bu kadar ümitsizsisn asıl senin ümitli olman lazım çalışmalar sıkıydı bu ay benden bi cacık olmaz o yüzden ama sende çok fazla kaptırma kendini yeter, bizim içimize doğmasını boşver bebişin kucağına doğsun yeter

en iyisini yapıyorsun.gelirse buyursun gelsin ne diyelim bebişin.

çok çok geçmiş olsun arkadasım.çokiyi anlayabiliyorum seni bende aralık ayında vedalaşmıştım bebeğimle..doktor bana sebebinin genetik olduğunu söyledi zaten doğsaymıştı hastalıklı olcakmıştı ve ikinci kez tekrarlanacak bişy değil demişti seninde durumun muhtemelen aynıdır.hiç üzme kendini allahım inş sağlıklı sıhatli bebekler nasip eder.illaki unutmayacaksın aklına hep gelecek ama vardır bunda da bir hayır.umarım gönlüne göre verir allah.tekrar çok geçmiş olsun.

sen beni bekle canım nisanda birlikteyiz inşallah :13:

ya ben onu hep hamile sanıyodum hatta onun için dua ederken bebeği içinde etmiştim belki ondan bu kadar ısrar ediyorumdur ama inşallah yanılmam

canım benimmm allahım inşallah her duanı kabul eder senin ve herkesin hayrınaysa, ağzına sağlık canım benim inşallah yanılmıyorsundur inşallah emin ol çok isterim yanılmamanı

ne biliyim canım yaa düne kadar umudum vardı ama kayboldu arminde negatif gördü ya ne biliyim işte öyle okadar kolay olmucakmış gibi geliyo

ne biliyim canım yaa düne kadar umudum vardı ama kayboldu arminde negatif gördü ya ne biliyim işte öyle okadar kolay olmucakmış gibi geliyo

önüne çıkanlara engel olarak bakarsan takılırsın ama basamak olarak görürsen zirveye çıkarsın o yzüden zor değil biraz bekletiyo ama mucizelerin ne zaman geleceği sıkıntı değil bize düşen tek şey beklemek sabırla , anne olmanın baş özelliğidir sabırlı olmak

merhaba kızlar bende hamıle kalmak ıstıyorum sızce nasıl bı yol ızlemelıyım mesela bu ay bı doktora gıttım bana ılıskı sonrası yarım saat kalkma 2 saatte banyo olma dedı ben hıcbır zaman boyle yapmadım kı anlamadım

bu arada 4 yıllık evlıyım ama 4-5 aydır korunmuyorum yanı cocuk ıstegım yenı

maşallah canım Allah nazardan saklasın korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı uğurlu yuvanıza huzur bereket mutluluk getiren evlat olsun inş

sorma kız hakıkaten su anda onun ıcınde bı can var ınsallah hepınıze nasıp eder mevlam :)

kızlar ben hala regli olmadım sadece sabah 1 damla kahverengi leke geldi başka da bişi yok dış gebelik geçirdiğim de de kahverengi lekeler gelmişti gerçi o zaman bhcg pozitif gösteriyordu ama dün negatif di ne yapsam bilemedim

birde yağmurdamlası test yaptırdı mı haberiniz var mı

ayol ne mayısı aşk olsun benim sat 5 marttı nisanı neden atlıyoruzki:) anlamadım aaaaa.Onun hisleri hepimizede kendisinede yeter inşallah.

şekerim pardon yaa cimcime bu ay direk tazebahar'a yoğunlaşınca ben kendimizi direk es geçtim benimde sat 22 şubat bak kendimide es geçtim:)) nisandada bana söz verdi bana yoğunlaşcak cimcimecik:))) inş cimcimenin radarları diğer tarafla iletişim kurma konusunda fazla yormayız bu ay hepimiz hamiş oluruz:))

inşalah canım , o bana yoğunlaştığı için değil beni hamile zannettiği için öle sanıyo geçen ay tüm belirtileri yaşamıştımya herkes kesin hamilesin demişti o yüzden o da beni hamile sanmış duasında da öle demiş bebeğimede dua etmiş kader kısmet bu ay ise sıfıe belirtimle iddalı görünüyomuşum gibi geliyo amaaaaaaa ister bu ay ister öbür ay bi ay mutlaka güzel haberi alıcazzzzbunun 3 katı hamile haberi alıcaz

parayla değil sırayla diye bir laf var ya bizimkide o hesap olsun herkesin gördüğü sat inşallah 9 aylık bir izne çıkmıs olsun ve son olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh.

Merhabaa bol bebekli günler diliyorum Konu açtım ama kimse cevap vermedi. Buradan sormak istedim cevap verirseniz çok sevinirim.

Merhaba iyi günler. Geçen ay korunmadım, bebek istiyoruz artık. 8 gün önce felan kahverengi çokk az leke geldi. 2 gün sonra bi daha geldi ama sadece iç çamaşırımda oluyor silince gelmiyor birşey. Sonra 4 5 gündür biraz biraz lekeler geliyor çok değil ama hergün geliyor.

Acaba hamile olma ihtimalim var mıdır ? Ya da adet mi olucam :S Ama adetim hiç böyle olmaz. Direk kan şeklinde yoğun gelir önden lekelenmeler olmazdı

Bu arada son adet tarihim 17 şubat. Kafamı kurcalayan birkaç sorum daha olacak. Ağır birşeyler kaldırdım mesela az önce. hamileolduğunu bilmeden düşük yapma gibi bir durum olabiliyor mu ?

Ya da dış gebelikte de kanama oluyor. Ya ben kanamayı adet sanıyorsam. Düşük olduğunu nerden bilcez ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…