HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inş hamilesindir ve düük yapmıyorsundur ama seni yanıltmak istemem çünkü tam olarak bilmiyorum bende belki diğer arkadaşlardan yardımcı olan olur.

valla canım baya bi sormuşun ama bence bi test yap zaten gününde geçmiş en garanti sonucu ordan öğrenebilirsin biz şimdi ne desekte boş tahminlerimize göre sölemiş olcaz aklındaki soru işaretleri yine gitmicek

Kızlar yarın kan testi yaptıracağım bu bir hafta acabalarla havadan nem kapmayla geçmez.. Kendi kendime kuruntu yapmaktan yoruldum yaa

Yine tek çizgi çıkacak bıktım artık Hiç görmem daha iyii

canım benimgittiğim doktorun biride bana aynı şeyi söylemişti yarım saat kalkma dedi ve burdaki arkadaşlarda aynı şeyi öneriyorlar hep hiç kıpırdamadan yatmak lazımmış hatta bi arkadaşımız çamaşırını bile eşinin yardımıyla giydiğini söylemişti

Düşük yapmak kolay mı birşey mi ki acımaz mı ? bilmiyorum hiç. Belkide hiç birşey değil adet olucam

valla ben düşükte kendimi camdan atacaktım hastanede acımaz mı acıyor ama ne bileyim belki herkeste farklıdır.bazen farkında olmadan adet olunca bile düşük yaparmış kadınlar bazı aylarda.ki mesela benim en son adetimde çok tuhaf oldum parça parça bişeyler geldi resmen yada ben öyle sandım bilmiyorum.

Kızlar yarın kan testi yaptıracağım bu bir hafta acabalarla havadan nem kapmayla geçmez.. Kendi kendime kuruntu yapmaktan yoruldum yaa

canım daha iki gün var yahu dur bekle cuma yaptır şimdi varsada değerler düşük olduğu için negatif çıkarsa ufflamaya pufflamaya başlıcaz bi sabret iki güncük yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bitceeekk:)))

canım daha iki gün var yahu dur bekle cuma yaptır şimdi varsada değerler düşük olduğu için negatif çıkarsa ufflamaya pufflamaya başlıcaz bi sabret iki güncük yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bitceeekk:)))
Ne ikisi canım yaa 25 martta benim BAT
Yatıyom kalkıyom yatıyom kalkıyom geçmiyor yaa iğne yaptırdıktan beridir geçmek bilmedi şu günlerrrr

kizlar nasilsiniz?2gundur gelemedim var mi guzel haberler ? su_sisesi,tazebahar,gizos,nesrin bir kac arkadas daha suan hatirlamiyorum yolcunun duasi kabul olurmus memlekete gelirken hayirli evlt icin dua ettim ve ayrica suan hamis olanlarada dua ettim, bende persembe ablamin doktoruna gidecm. hayirlisi

Ne ikisi canım yaa 25 martta benim BAT
Yatıyom kalkıyom yatıyom kalkıyom geçmiyor yaa iğne yaptırdıktan beridir geçmek bilmedi şu günlerrrr

ben senin bat kaçtı unuttumda listeye baktımdı anam belki yanlş bakmışımdır neyse dur sen sık dişini bende 25-28ini bekliyorum benim gibi batın bile sağlıklı bi şekilde belli olmasa napcan bende ilaçlar bitsin diye bekliyorum 4 gün kaldı ama dayanamayıp nerdeyse hepsini bir günde içcem dur sabrette sen yaparsın ardından ben yaparım inş beraber alırız güzel haberi tazebaharda ozamanı bekliyo anaaam üçleme bile yaparız:)))

Sağol canım Allah razı olsun..Pek güzel bir haber yok Bebeek bebeğini kaybetti..
gizoş aldı preseedleri ovulasyon testlerini bomba gibi hazırlıklı yeni sezona

tazebahar ben hsst bekliyoruz bat tarihlerini bakalımmm ne olacakkk

canım benimmm allahım inşallah her duanı kabul eder senin ve herkesin hayrınaysa, ağzına sağlık canım benim inşallah yanılmıyorsundur inşallah emin ol çok isterim yanılmamanı

niye geri gidiyosun canım otur bi çayımı kahvemi iç misafir ol gel bana börekler açayım sana

birde tutarmış cimcimenin hisleri sıraya gireriz vallahi:)hadi bakalım inşallah.ben yemeğe gidiyorum görüşürüz.

afiyet olsun baharcımmm inşallah kahinliğini benimle birlikte kk da ispatlamış olurum valla memnuniyetle öncülük ederimm

siz sıraya girin valla ben yalvar yakar aldım sırayı cimcimeden nisanda sıra benim artık mayısa kaldınız siz:)))

ayol ne mayısı aşk olsun benim sat 5 marttı nisanı neden atlıyoruzki:) anlamadım aaaaa.Onun hisleri hepimizede kendisinede yeter inşallah.

cansınız siz yaaaa güldürdünüz beni Allah ta sizin yüzünüzü güldürsün inşallah tazebaharda tutarsa hemen topic açarım cimcimeyle hamilelik tahminleri diye

sorma kız hakıkaten su anda onun ıcınde bı can var ınsallah hepınıze nasıp eder mevlam :)

amiiiinnnnnn amin ecmaıyn

tövbe ya rabbim diğer tarafla iletişim ne demek kııııısss
keşke fal bakabilen biri olsam hepinize fal baksam ama yok anam o kabiliyet sıfır ben en iyisi ocak ayında gittiğim falcıya gideyim kadın bana ısrarla sen hamilesin demiştide ben hadi ordan be anca adetim bitti ne hamileliği demiştim gidip o kadından el almalı

cok uzuldum beebeek icin allah sabir versin ve yakin zamanda daha saglikli hayirli evlat versin, benimde bata az kaldi kirmizilar gelmez bakalim doktor ne dicek

allah razı olsun canımya allahım sebninde gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…