- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.461
Merhabaa bol bebekli günler diliyorumKonu açtım ama kimse cevap vermedi. Buradan sormak istedim cevap verirseniz çok sevinirim.
Merhaba iyi günler. Geçen ay korunmadım, bebek istiyoruz artık. 8 gün önce felan kahverengi çokk az leke geldi. 2 gün sonra bi daha geldi ama sadece iç çamaşırımda oluyor silince gelmiyor birşey. Sonra 4 5 gündür biraz biraz lekeler geliyor çok değil ama hergün geliyor.
Acaba hamile olma ihtimalim var mıdır ? Ya da adet mi olucam :S Ama adetim hiç böyle olmaz. Direk kan şeklinde yoğun gelir önden lekelenmeler olmazdı
Bu arada son adet tarihim 17 şubat. Kafamı kurcalayan birkaç sorum daha olacak. Ağır birşeyler kaldırdım mesela az önce. hamileolduğunu bilmeden düşük yapma gibi bir durum olabiliyor mu ?
Ya da dış gebelikte de kanama oluyor. Ya ben kanamayı adet sanıyorsam. Düşük olduğunu nerden bilcez ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhabaa bol bebekli günler diliyorumKonu açtım ama kimse cevap vermedi. Buradan sormak istedim cevap verirseniz çok sevinirim.
Merhaba iyi günler. Geçen ay korunmadım, bebek istiyoruz artık. 8 gün önce felan kahverengi çokk az leke geldi. 2 gün sonra bi daha geldi ama sadece iç çamaşırımda oluyor silince gelmiyor birşey. Sonra 4 5 gündür biraz biraz lekeler geliyor çok değil ama hergün geliyor.
Acaba hamile olma ihtimalim var mıdır ? Ya da adet mi olucam :S Ama adetim hiç böyle olmaz. Direk kan şeklinde yoğun gelir önden lekelenmeler olmazdı
Bu arada son adet tarihim 17 şubat. Kafamı kurcalayan birkaç sorum daha olacak. Ağır birşeyler kaldırdım mesela az önce. hamileolduğunu bilmeden düşük yapma gibi bir durum olabiliyor mu ?
Ya da dış gebelikte de kanama oluyor. Ya ben kanamayı adet sanıyorsam. Düşük olduğunu nerden bilcez ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
inş hamilesindir ve düük yapmıyorsundur ama seni yanıltmak istemem çünkü tam olarak bilmiyorum bende belki diğer arkadaşlardan yardımcı olan olur.
valla canım baya bi sormuşun ama bence bi test yap zaten gününde geçmiş en garanti sonucu ordan öğrenebilirsin biz şimdi ne desekte boş tahminlerimize göre sölemiş olcaz aklındaki soru işaretleri yine gitmicek
merhaba kızlar bende hamıle kalmak ıstıyorum sızce nasıl bı yol ızlemelıyım mesela bu ay bı doktora gıttım bana ılıskı sonrası yarım saat kalkma 2 saatte banyo olma dedı ben hıcbır zaman boyle yapmadım kı anlamadım
bu arada 4 yıllık evlıyım ama 4-5 aydır korunmuyorum yanı cocuk ıstegım yenı
Yine tek çizgi çıkacak bıktım artıkHiç görmem daha iyii
Düşük yapmak kolay mı birşey mi ki acımaz mı ? bilmiyorum hiç. Belkide hiç birşey değil adet olucam
valla şumuki bumuki diyerekte gün geçmiyor canım o dahada sıkıntı inş çift çıkar bu kez hepimizin temennisi bu yönde
Kızlar yarın kan testi yaptıracağım bu bir hafta acabalarla havadan nem kapmayla geçmez.. Kendi kendime kuruntu yapmaktan yoruldum yaa
Bende hala regli olmadım 8 gün gecikti ama cumartesi gebelik testi yaptığım da negatif çıktı :18:
Bende hala regli olmadım 8 gün gecikti ama cumartesi gebelik testi yaptığım da negatif çıktı :18:
Ne ikisi canım yaa 25 martta benim BATcanım daha iki gün var yahu dur bekle cuma yaptır şimdi varsada değerler düşük olduğu için negatif çıkarsa ufflamaya pufflamaya başlıcaz bi sabret iki güncük yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bitceeekk:)))
Ne ikisi canım yaa 25 martta benim BAT
Yatıyom kalkıyom yatıyom kalkıyom geçmiyor yaa iğne yaptırdıktan beridir geçmek bilmedi şu günlerrrr
kizlar nasilsiniz?2gundur gelemedim var mi guzel haberler ? su_sisesi,tazebahar,gizos,nesrin bir kac arkadas daha suan hatirlamiyorum yolcunun duasi kabul olurmus memlekete gelirken hayirli evlt icin dua ettim ve ayrica suan hamis olanlarada dua ettim, bende persembe ablamin doktoruna gidecm. hayirlisi
eneeeeee öle bi haber alırsam dünyaları alırım sana ama neden ümitlisin benden bilemedim cimcimem yaa bu ay 2 hafta önceki cumarteside pazarda ovulasyonda çift çizgiyi gördüm ama ben uma ve pazar çalıştım sadece yani pazartesi yumurtam çatladıgında çalışma olamdı o yüzden umutlu değilim kız tık yok, adetim için bile belirti yok bıraktım hamileliği:))ama varya eğer doğru tutarsa sen neredeysen seni ziyarete gelir hediyemi verir geri giderim senide kk nın kahini ilan ederim heryerlerdeee
canım benimmm allahım inşallah her duanı kabul eder senin ve herkesin hayrınaysa, ağzına sağlık canım benim inşallah yanılmıyorsundur inşallah emin ol çok isterim yanılmamanı
birde tutarmış cimcimenin hisleri sıraya gireriz vallahi:)hadi bakalım inşallah.ben yemeğe gidiyorum görüşürüz.
afiyet olsun baharcımmm inşallah kahinliğini benimle birlikte kk da ispatlamış olurum valla memnuniyetle öncülük ederimm
siz sıraya girin valla ben yalvar yakar aldım sırayı cimcimeden nisanda sıra benim artık mayısa kaldınız siz:)))
ayol ne mayısı aşk olsun benim sat 5 marttı nisanı neden atlıyoruzki:) anlamadım aaaaa.Onun hisleri hepimizede kendisinede yeter inşallah.
sorma kız hakıkaten su anda onun ıcınde bı can var ınsallah hepınıze nasıp eder mevlam :)
şekerim pardon yaa cimcime bu ay direk tazebahar'a yoğunlaşınca ben kendimizi direk es geçtim benimde sat 22 şubat bak kendimide es geçtim:)) nisandada bana söz verdi bana yoğunlaşcak cimcimecik:))) inş cimcimenin radarları diğer tarafla iletişim kurma konusunda fazla yormayız bu ay hepimiz hamiş oluruz:))
kizlar nasilsiniz?2gundur gelemedim var mi guzel haberler ? su_sisesi,tazebahar,gizos,nesrin bir kac arkadas daha suan hatirlamiyorum yolcunun duasi kabul olurmus memlekete gelirken hayirli evlt icin dua ettim ve ayrica suan hamis olanlarada dua ettim, bende persembe ablamin doktoruna gidecm. hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?