- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.481
Bugun benim icin cok kotu birgun oldu(sabah binbir umutla kalp atislari icin son kez gittik ama yoktu dr da beklemek icin bi sebebimiz yok dedi anneye zarar vermeden bugun yapalim operasyonu dedi saat 10 da yatisim yapildi 2 de operasyona aldilar aksam 5 de ciktik butun gunumuz hastanede gecti hicbisey hissetmeden bebegim gitti uyudum uyandim ve yoktu bu kadarcik bile olsa bana bu duyguyu sevinci yasatti napalim varsir bunda da bi hayir allahim bebegimi alicaksan bana sabir ver diye dua etmistim hep oyle sakinim ki anlatamam dualarimi duymus allahim kimseye yasatmasin herkesin bebeklerine saglik versin hamileler saglikla kucagina alsin isteyenler hayirlisiyla varligini ogrensin insallah ben kisa erteledim tum bebek planlarimi hatta plan yapmamayi oluruna birakmayi ogrendim sanirim keske boyle aci ogrenmeseydim ama olsun heriste bir hayir vardir allahim tekrar bu aciyi yasatmasin insallah patalojiye gitti bebim 4 mmlik kucuk bebegim 15-20 gun sonra ogrenicez sebebini (iste boyle kotu bir gundu kizlar benden yana haberler kotu ama sizin iyi haberlerinizi aliriz insallah en kisa zamanda da moral olur biraz hepinize yanimda oldugunuz merak ettiginiz icin tekrar tekrar tesekkur ederim:))
niye geri gidiyosun canım otur bi çayımı kahvemi iç misafir ol gel bana börekler açayım sana
cansınız siz yaaaa güldürdünüz beni Allah ta sizin yüzünüzü güldürsün inşallahtazebaharda tutarsa hemen topic açarım cimcimeyle hamilelik tahminleri diye
amiiiinnnnnn amin ecmaıyn
tövbe ya rabbim diğer tarafla iletişim ne demek kııııısss
keşke fal bakabilen biri olsam hepinize fal baksam ama yok anam o kabiliyet sıfır ben en iyisi ocak ayında gittiğim falcıya gideyim kadın bana ısrarla sen hamilesin demiştide ben hadi ordan be anca adetim bitti ne hamileliği demiştim gidip o kadından el almalı
kizlar nasilsiniz?2gundur gelemedim var mi guzel haberler ? su_sisesi,tazebahar,gizos,nesrin bir kac arkadas daha suan hatirlamiyorum yolcunun duasi kabul olurmus memlekete gelirken hayirli evlt icin dua ettim ve ayrica suan hamis olanlarada dua ettim, bende persembe ablamin doktoruna gidecm. hayirlisi
Sağol canım Allah razı olsun..Pek güzel bir haber yok Bebeek bebeğini kaybetti..
gizoş aldı preseedleri ovulasyon testlerini bomba gibi hazırlıklı yeni sezona
tazebahar ben hsst bekliyoruz bat tarihlerini bakalımmm ne olacakkk
niye geri gidiyosun canım otur bi çayımı kahvemi iç misafir ol gel bana börekler açayım sana
cansınız siz yaaaa güldürdünüz beni Allah ta sizin yüzünüzü güldürsün inşallahtazebaharda tutarsa hemen topic açarım cimcimeyle hamilelik tahminleri diye
amiiiinnnnnn amin ecmaıyn
tövbe ya rabbim diğer tarafla iletişim ne demek kııııısss
keşke fal bakabilen biri olsam hepinize fal baksam ama yok anam o kabiliyet sıfır ben en iyisi ocak ayında gittiğim falcıya gideyim kadın bana ısrarla sen hamilesin demiştide ben hadi ordan be anca adetim bitti ne hamileliği demiştim gidip o kadından el almalı
ben senin bat kaçtı unuttumda listeye baktımdı anam belki yanlş bakmışımdır neyse dur sen sık dişini bende 25-28ini bekliyorum benim gibi batın bile sağlıklı bi şekilde belli olmasa napcan bende ilaçlar bitsin diye bekliyorum 4 gün kaldı ama dayanamayıp nerdeyse hepsini bir günde içcem dur sabrette sen yaparsın ardından ben yaparım inş beraber alırız güzel haberi tazebaharda ozamanı bekliyo anaaam üçleme bile yaparız:)))
selam kızlarrrsizlere şuanda evden yapıyorum bugün salladım işi uydurduk eşimle bi bahane gitmedim uyudum uyudum şimdi bi kızlara bakiim dedim. napıyonuz bakiiim
sprlale korunurken hamile kalan arkadaşım şimdi düşük yaptı üzüldüm spralmi yaptırdıki
sprlale korunurken hamile kalan arkadaşım şimdi düşük yaptı üzüldüm spralmi yaptırdıki
valla bilmem canım biz sıraya girdik sen alıcıları çalıştır artık bi zahmet:)))) falda neymiş kız töbe töbe sadece halis niyetle düşünüypruz ee içimizde 6. hissi en açık sen olduğuna göre topluca senin 6. hissini kullanarak ve onu etki altına alarak hamiş kalmamızı düşünüyoruz voltran oluşturuyoruz vee oluypr:)))
canım benim o haberi alayım istersen 9 ay da yanında kalayımotururm tabi laf muhabbet gırgır şamata gider , canım fala gerek yokki senin içinin temizliği yeter
İyiyiz sezgimm sen nasılsın canım herşey aynı burda artık pek bi durgun sayfalar ilerlemiyo artık kimse bizi sevmiyo:26::26::26:
Hssst canım benim adet geçen ay iki üç gecikince bu ay da sarktı duzelttirmeyi unuttum haklısın orda iki gün sonra:)
pozitif düşünce gücüyle kainattaki pozitiflikleri üzerimize çekelim diyosun yani olur bana uyar
kal tabi kız başımın üstünde yerin var benim duygular karmakarışık az önce çarşıya giderken o kadar güzeldiki hava yok dedim yaa hemen çocuk istemiyorum ağustosta kalayım dedim eve geldim nisanda hazırlıkları düşünmeye başladım kafayı yiyorum sanırsam
bide karşı komşum bi oğlak almış garibim dünden beri meee meee sesi kısıldı bide görseniz miniciiik yeni doğmuş galiba alıp emziresim geldi garibim annesini özledi herhal içim parçalanıyo valla sesinden
evet artık öle çok yazan çizen yok eskisi gibi .. ama yinede iyi maaşallah..haberler yokmu yağmurdamlası test yaptırcaktı nolmuş ki ? sende belirtiler arttı mı
ya cimcimem sen beni bi gün öldüreceksin yaa emziresinmi geldi
valla daha çok yeni evlisin ben yeni evlililerin çocuk istemesini her zaman cesaretli gözüyle bakıyorum ama şimdi anlıyorumki biraz daha erken davransam iyiyimiş
8 gün bayağı bir geçmiş ben tam günümde gittim kan verdim meraktan ama negatifti ve o akşam geldi benimkiler.nasıl dayandın bravo vallahi.
vallahi maşallah canım biz dayanamayıp nerdeyse adet günümüz gelmeden yapıyoruz testi hatta taze örnek su_şişesi 2 gün kala test yapmak istiyor:)))
sezgicim benim hiç belirtim yok geçmiş aylara nazaranhatta adet olacağıma dair bile belirti yok , tüm belirtilerim silindi ben kendimi öbür aya endeksledim zaten kendimde hiiiç belirti aramıyorum
hormonlarım tavan yaptı napim her canlıya potansiyel bebeğim gözüyle bakıyorum bahçedeki köpeğimiz bile gözüme daha bi sevimli geliyo alıp içime sokuveresim geliyo biran önce adet olmam lazım yoksa sokaktaki bütün hayvanları eve toplıcamyok yaa ben istiyorum aslında hem biran önce büyüsün istiyorum hemde bi sağlık problemimiz varsa vakitlice hallolsun istiyorum
aslında baştan beri olması gereken buydu ama biz daha yeni yeni yapmaya başladık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?