HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

offf canım ya yeni öğrendim çok üzüldüm çok geçmiş olsun ...senin de dediğin gibi herşeyde vardır bir hayır..böyle olmasaydı keşke ama yapacak diyecek hiçbir şey yok..Allah seni sevdiklerine eşine bağışlasın daha yaşın genç elbet sende anne olacaksın..Allah bir daha yaşatmasın tekrar çok geçmiş olsun canım..üzgünüm

valla bilmem canım biz sıraya girdik sen alıcıları çalıştır artık bi zahmet:)))) falda neymiş kız töbe töbe sadece halis niyetle düşünüypruz ee içimizde 6. hissi en açık sen olduğuna göre topluca senin 6. hissini kullanarak ve onu etki altına alarak hamiş kalmamızı düşünüyoruz voltran oluşturuyoruz vee oluypr:)))

İYİYİZ canım sen nasılsın hayatım ayyy memeleketemi gitmiştin bende gidicem kısmetse haftaya ne güzel olacak darısı benim başıma duaların kabul olsun doktordan güzel haberlerle gel bizeee

evet bekliyoruzda bekliyoruz zaten biiizzz sabreden derviş muradına ermiş

canım benim o haberi alayım istersen 9 ay da yanında kalayım otururm tabi laf muhabbet gırgır şamata gider , canım fala gerek yokki senin içinin temizliği yeter

benimde bat yarın bakalım hayırlısı rabbim herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

selam kızlarrr sizlere şuanda evden yapıyorum bugün salladım işi uydurduk eşimle bi bahane gitmedim uyudum uyudum şimdi bi kızlara bakiim dedim. napıyonuz bakiiim

selam kızlarrr sizlere şuanda evden yapıyorum bugün salladım işi uydurduk eşimle bi bahane gitmedim uyudum uyudum şimdi bi kızlara bakiim dedim. napıyonuz bakiiim

İyiyiz sezgimm sen nasılsın canım herşey aynı burda artık pek bi durgun sayfalar ilerlemiyo artık kimse bizi sevmiyo:26::26::26:

sprlale korunurken hamile kalan arkadaşım şimdi düşük yaptı üzüldüm spralmi yaptırdıki

hayırlısı canım mutlak abir sebebi vardır üzülme sen sprialle hamile kalan doğal yoldan daha rahat hamile kalır

pozitif düşünce gücüyle kainattaki pozitiflikleri üzerimize çekelim diyosun yani olur bana uyar

canım benim o haberi alayım istersen 9 ay da yanında kalayım otururm tabi laf muhabbet gırgır şamata gider , canım fala gerek yokki senin içinin temizliği yeter

kal tabi kız başımın üstünde yerin var benim duygular karmakarışık az önce çarşıya giderken o kadar güzeldiki hava yok dedim yaa hemen çocuk istemiyorum ağustosta kalayım dedim eve geldim nisanda hazırlıkları düşünmeye başladım kafayı yiyorum sanırsam

bide karşı komşum bi oğlak almış garibim dünden beri meee meee sesi kısıldı bide görseniz miniciiik yeni doğmuş galiba alıp emziresim geldi garibim annesini özledi herhal içim parçalanıyo valla sesinden

İyiyiz sezgimm sen nasılsın canım herşey aynı burda artık pek bi durgun sayfalar ilerlemiyo artık kimse bizi sevmiyo:26::26::26:

evet artık öle çok yazan çizen yok eskisi gibi .. ama yinede iyi maaşallah.. haberler yokmu yağmurdamlası test yaptırcaktı nolmuş ki ? sende belirtiler arttı mı

Hssst canım benim adet geçen ay iki üç gecikince bu ay da sarktı duzelttirmeyi unuttum haklısın orda iki gün sonra:)
Ayy geçmiyor yaa günler inan ki. Bu ay ilk kez klomen ovitrelle catlatma iğnesi oldum kurler yaptım neler yedim içtim bilsen(
Takmuyorum desem de takiyorummm maalesef

ya cimcimem sen beni bi gün öldüreceksin yaa emziresinmi geldi
valla daha çok yeni evlisin ben yeni evlililerin çocuk istemesini her zaman cesaretli gözüyle bakıyorum ama şimdi anlıyorumki biraz daha erken davransam iyiyimiş
evet artık öle çok yazan çizen yok eskisi gibi .. ama yinede iyi maaşallah.. haberler yokmu yağmurdamlası test yaptırcaktı nolmuş ki ? sende belirtiler arttı mı

sezgicim benim hiç belirtim yok geçmiş aylara nazaranhatta adet olacağıma dair bile belirti yok , tüm belirtilerim silindiben kendimi öbür aya endeksledim zaten kendimde hiiiç belirti aramıyorum

hormonlarım tavan yaptı napim her canlıya potansiyel bebeğim gözüyle bakıyorum bahçedeki köpeğimiz bile gözüme daha bi sevimli geliyo alıp içime sokuveresim geliyo biran önce adet olmam lazım yoksa sokaktaki bütün hayvanları eve toplıcam yok yaa ben istiyorum aslında hem biran önce büyüsün istiyorum hemde bi sağlık problemimiz varsa vakitlice hallolsun istiyorum

vallahi maşallah canım biz dayanamayıp nerdeyse adet günümüz gelmeden yapıyoruz testi hatta taze örnek su_şişesi 2 gün kala test yapmak istiyor:)))

ocak ayında ovulasyon testleriyle yola cıkığ bi kaç gun gecıkmeden sonra test yapıp negatif çıkmıştı umutlanmıştım regli oldum sonra bu ay umutlanmak istemediğim için dayanıyorum ay bi de gribim ilaçta kullanamıyom korkudan:26:

sezgicim benim hiç belirtim yok geçmiş aylara nazaranhatta adet olacağıma dair bile belirti yok , tüm belirtilerim silindiben kendimi öbür aya endeksledim zaten kendimde hiiiç belirti aramıyorum

aslında baştan beri olması gereken buydu ama biz daha yeni yeni yapmaya başladık..

akşam oldu hala yemek yapmadım yaa ve aklımda fikirde yok.
kızlar akşam menüde neler var

doğru söylüysoun canım, sen içindeki anneye dur diyemiyosun sanırım inşallah o güzel sevgini herkese dağıt sevgi paylaştıkça çoğalır
aslında baştan beri olması gereken buydu ama biz daha yeni yeni yapmaya başladık..

evet ama işte şekerim heves meselsi bi hevesleniyoruz gerekli gereksiz şimdide bi boşvermişlik mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…