HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Allah razı olsun canımm beniimmm çok teşekkürleeer :)
ben bikaç güne yumurtlarım heralde hazırlıklarım devam etmekte

boşver gitsin ozaman baharım

mercimek çorbası(az önce yaptım), Fırında patatesli tavuk ,bulgur pilavı, ayran, salataaa

benim kocam etsiz pilav yemiyo sebze konusunda çok seçici
en çok ona yemek hazırlarken zorlanıyorum zaten. ooffff dün akşamdan biraz karnıyarık kaldı yanına peynirli makarna ve salata yapayım bari. bide domates çorbası. nasıl olur yaaa

Son düzenleme:
misss gibi olur cimcimem, valla bende günlerdir marulun üstüne boooooolll nar ekşisi döküp afşyetle yşyorum hatta şaun bile ağzımın suyu aktı

ooyyy nar ekşisini bende çok seviyorum salatalarda. ama benim herif onuda yemiyo

çiğ köfte yapayım bari marulda bol zaten

kız gizem canım fırında makarna istedi ayyy nasıl güzel olur şimdi bol kaşarlı ama beni kocam sevmiyoki karışık kuruşukmuş((

anaaaa pizzayı nasıl yapıyosun kısss hamarat hatun seni

TAVADA PRATİK PİZZAHamur İçin:
1 adet yumurta
3 çorba kaşığı yoğurt
1.5 çorba kaşığı sıvı yağ
3 Türk kahvesi fincanı un
Yarım paket kabartma tozu
1 fiske tuz
Üzeri için:
Yarım çorba kaşığı az su ile ezilmiş salça
1 adet sivri biber
1 parmak sucuk
3-4 parmak sosis
Kaşar peyniri rendesi
Az yağlanmış bir tavada ince doğranmış biber sotelenir. Üzerine ince dilimlenmiş sosis ve sucuklar eklenir, bir iki çevrilip ocaktan alınır. Diğer tarafta hamur malzemeleri bir kapta kaşık yardımıyla karıştırılır. Kek hamurundan biraz daha katı bir hamur elde edilir. Teflon tava yumuşak margarin ile yağlanır. Tavaya hamur karışımı bir kaşık yardımıyla düzeltilerek yayılır. Üzerine salçalı sos sürülür. sosun üzerine sosis, sucuk , biber dizilir. İstenirse zeytin de konulabilir. En üste kaşar rendesi konulup, tavanın kapağı kapatılır. 1 dakika harlı ateşte daha sonra çok kısık ateşte altı pişene kadar (yaklaşık 10 dakika) kadar pişirilir.Afiyet olsun

ben bundan yapıorum harıka ve cok pratık

anaaaa pizzayı nasıl yapıyosun kısss hamarat hatun seni

uydurmasyon kız mayalı hamuru döşe tepsiye üzerini sosla pişir sonra biraz pişince üzerine kşar ve mısır hariç ne bulduysan doldur hersey tamam oluncada kaşarlarla mısırı koy erit ayyy canım çekti valla üşeniyodum yapmasammı diyodum ama şimdi kesin yapmaya karar verdim canı çekenler özellikle hamişler adresini yazın hemen gönderirim yeterki canım yiğenlerim yesinde büyüsün:)))

kız gizem canım fırında makarna istedi ayyy nasıl güzel olur şimdi bol kaşarlı ama beni kocam sevmiyoki karışık kuruşukmuş((

benim kocamda sevmiyo yaa ne yedircez biz bu adamlara hele beşamel sosdan nefret ediyo

Etli pilav nasıl oluyor:)))
Benimki maşallah yaa herşeyi yer seçmez sagolsun:)) ama menun güzel

pilavın içine tavuk yada kuşbaşı koyuyorum canım

aayyyy çok pratikmiş yarında bunu yapayım bari

oyy bol kaşar ve bol mısırlı dün almıştım daha konserve mısırıda ohh

ay cıg koftede guzel fıkır yada cıgkoftemı yapsam kı :S

çiğ köfteyi dün yapacaktım ama son anda karnıyarığa geçtim çiğ köfte bana yemek değilde çerez gibi geliyo meze olarak yapıyorum genelde ama yemek sonrası yiyorum bi tabak alıp tv karşısında bol limonla yanınada şalgam suyu

ohaaaaaa bu kadar iştahım varken nasıl kilo verdim anlamıyorum

kız seninki ebimkinden zormuş ben un maya tuz suyla hamur yoğuruyorum kocam gec geldiği için vaktimde bol yarım saat kadar hem ben hem hamur dinleniyoruz dinlenmesede olur sonra tepsiye hamuru elimle yerleştiriyorum üzerinede salça sıvıyağ ketçap ve varsa domates rendesi biraz pişir sür pişir sonrada malzemeler işte

kocama menüyü yazdım mesaj attım beğenmedi bak dün yediğini bugün yemez akıtma istedi şimdide...

en azından fazla teferruatlı değil bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…