- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.521
benim kocamda sevmiyo yaa ne yedircez biz bu adamlara hele beşamel sosdan nefret ediyo
pilavın içine tavuk yada kuşbaşı koyuyorum canım
aayyyy çok pratikmiş yarında bunu yapayım bari
oyy bol kaşar ve bol mısırlı dün almıştım daha konserve mısırıda ohh
çiğ köfteyi dün yapacaktım ama son anda karnıyarığa geçtim çiğ köfte bana yemek değilde çerez gibi geliyo meze olarak yapıyorum genelde ama yemek sonrası yiyorum bi tabak alıp tv karşısında bol limonla yanınada şalgam suyu
ohaaaaaa bu kadar iştahım varken nasıl kilo verdim anlamıyorum
kız seninki ebimkinden zormuş ben un maya tuz suyla hamur yoğuruyorum kocam gec geldiği için vaktimde bol yarım saat kadar hem ben hem hamur dinleniyoruz dinlenmesede olur sonra tepsiye hamuru elimle yerleştiriyorum üzerinede salça sıvıyağ ketçap ve varsa domates rendesi biraz pişir sür pişir sonrada malzemeler işte
kız gizem canım fırında makarna istedi ayyy nasıl güzel olur şimdi bol kaşarlı ama beni kocam sevmiyoki karışık kuruşukmuş((
kocama menüyü yazdım mesaj attım beğenmedi bak dün yediğini bugün yemez akıtma istedi şimdide...
en azından fazla teferruatlı değil bunada şükür
yok yok kızlar bu topıkte benı onemseyen kımse yok ben anladım dunden berı cok kotuyum bebıs hevesım bıle gıtttı yengemın kotu haberını aldım ama kımsede tesellı etmedı :S kızlar ya cok kırıdnız benı :S
sen nasıl yapıyorsun bu cıggkofteyı canım
krep mı yanı tekonunla mı yıo bısıyın yanına mı canım
yengemın beynınde ur cıktı :S çok mutsuzum adetımde yenı bıttı ovulasyon takıbı yapıyroum ama esımın yanına yanasasım bıle yok :S yengemın haberını duyduktan sonra hersey bos sankı :S
Eki Görüntüle 662312 Eki Görüntüle 662313 Eki Görüntüle 662314
kızlar hangisi sizce salonum kahve krem
Benim de.krem kahve ama benim tablo biraz daha mat kahve tonlarda. Bunlar çok parlak biri de siyah beyaz gitmemis.
hepsi birbirinden güzel ama 1 veya 3 ü seçerdim ben olsaydım
Benim de.krem kahve ama benim tablo biraz daha mat kahve tonlarda. Bunlar çok parlak biri de siyah beyaz gitmemis.
galata kulesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende öyle düşündüm saolona daha çok uyar sanki çok kararsız kaldım ama :):)
internetten alıyorum ya bide görsem iyiydiii :|
gzmmm ben bütün tablolarımı saatlerimi aksesuarlarımı netten aldım şekerim hiçbirini görmedim beğenmezsen iade edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?