HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sen nasıl yapıyorsun bu cıggkofteyı canım

maya ıle ugrasmaktan kolay ya maksımum 15 dk da masadayız

yok yok kızlar bu topıkte benı onemseyen kımse yok ben anladım dunden berı cok kotuyum bebıs hevesım bıle gıtttı yengemın kotu haberını aldım ama kımsede tesellı etmedı :S kızlar ya cok kırıdnız benı :S

aaa canım yaa öyle düşünme hayırdır noldu görmedikki yazdığınııı , noldu canım geçmiş olsun

yengemın beynınde ur cıktı :S çok mutsuzum adetımde yenı bıttı ovulasyon takıbı yapıyroum ama esımın yanına yanasasım bıle yok :S yengemın haberını duyduktan sonra hersey bos sankı :S

sen nasıl yapıyorsun bu cıggkofteyı canım

krep mı yanı tekonunla mı yıo bısıyın yanına mı canım

yanına çay demliyorum bal recel nutella koyuyorum öyle seviyo kahaltı gibi evet krep diyorlar bazı yerlerde...

etsiz çiğköfte tarifini internetten buldum denedim ve çok güzel oldu yazayım yaparsanız.

Malzemeler

Dört su bardağı ince bulgur
İki adet kuru soğan
İki diş sarımsak
Üç yemek kaşığı domates salçası
Dört yemek kaşığı biber salçası
Üç yemek kaşığı sıvı yağ
Üç tatlı kaşığı tuz
İki tatlı kaşığı pul biber
Bir tatlı kaşığı toz biber
Birbuçuk yemek kaşığı isot
ve taze soğan ile maydonoz

Genişçe bir kabımıza Bulguru , salçaları ve baharatları yoğurmak için alıyoruz , soğan ve sarımsağı robottan veya rendeden geçirerek püre şekline getiriyoruz. . Soğan ve sarımsağıda kabın içine boşaltıp 2 yemek kaşığı sıvı yağımızı döktükten sonra yoğurmaya başlıyoruz. Bulgur ile diğer malzemeler bir bütün haline geldikten sonra , üzerine hafif su döküp ( elimizi ıslatarak da yapabiliriz) çiğ köfte rengini ve şeklini alana kadar ( kurudukça az su dökün) yoğuruyoruz. Çiğ köftenin yumuşadığını elinizle hissettikten sonra ağzınıza götürüp tadına bakıp , damak zevkimize göre tadını ayarlıyoruz. En son maydonoz ve taze soğanı ilave edip birlikte bir kere daha yoğuruyoruz. Daha sonra elimizle parçalar koparıp, sıkıp şekil veriyoruz. En son olarak yeşillikler ve limon dilimleriyle süsleyip servis tabağına alıyoruz.

bide burda marketlerde hazır çiğköfteler satılıyor paket halinde. kutusunda bütün malzemeleri hazır evde karıştırıp marulla yemek kalıyor geriye ama ben daha onu denemedim en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum

yengemın beynınde ur cıktı :S çok mutsuzum adetımde yenı bıttı ovulasyon takıbı yapıyroum ama esımın yanına yanasasım bıle yok :S yengemın haberını duyduktan sonra hersey bos sankı :S

canım benim yaa peki ur kötü huylumu??? canım moralin bozuksa ve canın istemıyosa zoraki birliktelikten fayda gelemz boşuna kasma kendini olacağına akışına bırak, sağlık herşeyden önemli sonuçta mervecim üzme kendini herşey insanlar için benimde halamın kanseri beynine sıçramış ama ölümde doğumda insanlar için hastalıkta sağlıkta insanlar için kendini yıpratma

bende öyle düşündüm saolona daha çok uyar sanki çok kararsız kaldım ama :):)
internetten alıyorum ya bide görsem iyiydiii :|

siyah beyaz kahve kremin içine olmaz sırıtır. o zaman 1 i seçmeni tavsiye ederim. tabi bunların yanında odanın diğer renkleride önemli.
kız evin fotosunu at çok merak ettim

gzmmm ben bütün tablolarımı saatlerimi aksesuarlarımı netten aldım şekerim hiçbirini görmedim beğenmezsen iade edersin

Kızlar ovulasyon testim hala koyu bugün adetin 23. Günü halbusi niye acaba

Eklentiler

• $DSC_0108.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…