- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.541
Kızlar ovulasyon testim hala koyu bugün adetin 23. Günü halbusi niye acaba
mobilyaların resmini koyiyim bekle hayatıımm
Kızlar ovulasyon testim hala koyu bugün adetin 23. Günü halbusi niye acaba
Eki Görüntüle 662371 Eki Görüntüle 662369 Eki Görüntüle 662370
bunlar var canııımmm aynısı aynen böyle yani yerler değişik sadece tabi
Ayy bilmiyorum kızlar iğne olalı 11 gün bitti etkisi 10 günden sonra kalmazmis gebelik testi yapilabilirmis. Umut etmek istemiyorum ama binada gündür belde kasikta ağrım var. Gebelik boş negatif ama..
doğtaşmı mobilyaların. ben mobilya alırken görmüştüm bunları hatta çok beğenmiştim ama arkadaşımız aldığı için ben almadım
doğtaş canımm :)
alsaydın nolcaktı sankiii:44:
ya çok yakın görüştüümz arkadaşlarımızdı ne yapayım bütün odalar aynı olsun istemedim zaten yatak odası oturma odası falan hep aynı şeyleri beğenmişiz sonra biz değiştirdik sadece yemek odası yok ben istemedim onun yerine yemek masası aldım sadece çünkü açık mutfak var bende gerek duymadım bende doğtaştan aldım ama
bugün ikeadan bissürü bişeyler aldım banyoya mutfağa falan salona daha bişey alamadım sadce yemek masası arkasındaki duvara duvar kağıdı aldım.üstünede ayna.bak bunlaar.Eki Görüntüle 662382 Eki Görüntüle 662383
3 boyutlu duvar kağıdııııı ölürüüüüümmmmmmbenimde yemek masamın arkasında tablo var kıs bu ne böyle evlerimiz aynı nerdeyse benim oturma köşemde ve çocuk odamda ayna var hee bu arada kadife duvar stickerları var onlardan al tavsiye ederim çok şık duruyorlar benim koridorda var yolluklarıma uygun olsun diye çok aradım ama sonunda az da olsa benzerini buldum
4-5 gün var esraa. Bir ara bundan daha silikti.Slm kizlarrrr..
si siseaii. igneden dolayi cift cikiyor ilabilir... adete ne kadar kaldiii
Adet bittimi seninn.şekerlerim kaç gündür giremedim hepiniz iyisinizdir umarım :)
bende yumurtlamayı bekliyorum sonra yine gün sayarız inşallah beraber :) görüşmke üzereee :)
4-5 gün var esraa. Bir ara bundan daha silikti.
Cimcimeem Allah razı olsun canım. Umudum yok ama yine de acabaa.diyor insan. Hem yaptım dün gebelik bisi yoktu(
Gebelik testi negatif. Bat bekleyeceğim umutsuzca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?