HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kızlar ovulasyon testim hala koyu bugün adetin 23. Günü halbusi niye acaba

bugün adetimin 60. günü hala çizgilerim koyu benimkiler bide senin ilk çizgi gibi koyu çıkıyo hadi benim hormonlar amuda kalktı ama sen bide gebelik testi yap ne olur ne olmaz bazen ovulasyon testide pozitif çıkıyor gebeliklerde

mobilyaların resmini koyiyim bekle hayatıımm

hadi koy

Kızlar ovulasyon testim hala koyu bugün adetin 23. Günü halbusi niye acaba

eneeee sen hamilesin yoksaaa burdaki forumlarda çoğu kişi adete yakın ovulasyon testşnde çifti göünce gebelikte de gördü ama hevesini krımak istemem ama bende 2 ay once adetten 3 gun once ovulasyon yapmıstım kıpkırmızı çıkmıştı ama ben pcouyum ondan olabilir, seninkisi inşallah bebeğimizin işaretidir

Ayy bilmiyorum kızlar iğne olalı 11 gün bitti etkisi 10 günden sonra kalmazmis gebelik testi yapilabilirmis. Umut etmek istemiyorum ama binada gündür belde kasikta ağrım var. Gebelik boş negatif ama..

Ayy bilmiyorum kızlar iğne olalı 11 gün bitti etkisi 10 günden sonra kalmazmis gebelik testi yapilabilirmis. Umut etmek istemiyorum ama binada gündür belde kasikta ağrım var. Gebelik boş negatif ama..

bata kaç gün vardı heveslenmeden kalk yap sanki ovu. testi yapıyor gibi. inşallah bebeğin seninledir dualarım seninle

doğtaş canımm :)
alsaydın nolcaktı sankiii:44:

ya çok yakın görüştüümz arkadaşlarımızdı ne yapayım bütün odalar aynı olsun istemedim zaten yatak odası oturma odası falan hep aynı şeyleri beğenmişiz sonra biz değiştirdik sadece yemek odası yok ben istemedim onun yerine yemek masası aldım sadece çünkü açık mutfak var bende gerek duymadım bende doğtaştan aldım ama

bugün ikeadan bissürü bişeyler aldım banyoya mutfağa falan salona daha bişey alamadım sadce yemek masası arkasındaki duvara duvar kağıdı aldım.üstünede ayna.bak bunlaar.

kızlar bende çıkıyorum yemek hazırlayayım daha ütüm var hala yapamadım
şimdilik Allah a emanet olun öpüldünüz

3 boyutlu duvar kağıdııııı ölürüüüüümmmmmm benimde yemek masamın arkasında tablo var kıs bu ne böyle evlerimiz aynı nerdeyse benim oturma köşemde ve çocuk odamda ayna var hee bu arada kadife duvar stickerları var onlardan al tavsiye ederim çok şık duruyorlar benim koridorda var yolluklarıma uygun olsun diye çok aradım ama sonunda az da olsa benzerini buldum

evmanyadan seçtim kadife stickerakşam kartı ödiyim yarın vercem sipariş ama çok çeşit var hangisi bilemedim müsait olduğnda bana fikir ver canımmmm.zevklerimizz aynıııııı

kızlar bir sorum olacak aklıma takıldı.şimdi benim 11.günüm 22mm lik bir yumurtam vardı 14.günüü doktora gittim ve bu yumrta aşagıya gelmiş ve ikiye bölünmüş durumdaydı yani yakın yerlerde iki karartı gördümmm ama doktor bana sadece ilişki oldumu dedi ben de evet dedimm ama utandığmdan soramadım niye böle iki tane dieeee hayır acaba bölünüyomu dedim ama netten izledim tek yumurta halinde döllenme oluşuyo bölünme yok yorumlarınızı bekliyorummmmm lütfennn bu durumu yaşayanlardan

şekerlerim kaç gündür giremedim hepiniz iyisinizdir umarım :)
bende yumurtlamayı bekliyorum sonra yine gün sayarız inşallah beraber :) görüşmke üzereee :)

şekerlerim kaç gündür giremedim hepiniz iyisinizdir umarım :)
bende yumurtlamayı bekliyorum sonra yine gün sayarız inşallah beraber :) görüşmke üzereee :)
Adet bittimi seninn.
4-5 gün var esraa. Bir ara bundan daha silikti.
Cimcimeem Allah razı olsun canım. Umudum yok ama yine de acabaa.diyor insan. Hem yaptım dün gebelik bisi yoktu (

Kiz dahaerken gebelik testi icinnnnn

kızlar ben de hala gelen giden yok bugün 1-2 damla kahverengi akıntı oldu o kadar 6 gün geçti regli olsam da kurtulsam artık

Gebelik testi negatif. Bat bekleyeceğim umutsuzca..

ben de dayanamadım.dün test yaptım.eşim sakın çığlık atma falan dedi yapmadansonuç hüsran : negatif.canım sıkıldı;ama bu sefer bebiş olmadı diye değil.neden istediğim hiçbir şey zamanında ve kolayca olamaz diye.eşim bile o kadar heveslenmişti.artık hiç içimden gelmiyor çalışma falan.oluruna bırakıcam.umrumda değil.bu ay uğraşmıycam.sinirrrr oldummmo kadar da amuda kalmıştımmm peheyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…