HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım hoşgeldin erken yapmışsın testi bekle regli gününü öyle yaparsın

kızlar ben de hala gelen giden yok bugün 1-2 damla kahverengi akıntı oldu o kadar 6 gün geçti regli olsam da kurtulsam artık

tatlım sen test yaptın mı?geçen ay ne kadar da hevesliydim.yoruldum her ay aynı şeyleri beklemekten.eşime de söyliycem.artık uğraşmayalım,gün mün takip etmeyelim diye.yurt dışı yaramadı bana :bir teslimiyet duygusudur anlatamam

Kızlar selammm 2 gündür giremedim bahar temizliğine giriştim bu ay çocuk moçuk çalışması yok madem bende temizliği aradan çıkarıım dedim var mı yeni gebe haberleri ???

canım hoşgeldin erken yapmışsın testi bekle regli gününü öyle yaparsın

hoşbuldum canım,seni görmek güzel.
baksana regl belirtisi işte :moralim bozuk,dünyadan nefret eder durumdayımya x-ray lerden geçerken bile düşündüm,acaba bebiş varsa zarar gelir mi diye.valizi kaldırırken ya varsa düşerse dedim.kendimi oyalamaktan yoruldum bu düşüncelerle.aptal gibi hissediyorum kendimi.kendi kendime gelin güvey oluyorum.test için erken değil ki.çıkanın nasıl çıkıyor silik milik özser tacyaprak vs..hepsnin reglden en az 3 gün önce silik çıkmıştı.bana testten kalbin kadar temiz bir sayfa çıktı

canım dün kan testi yaptırdım negatif ama regli de olmadım sen de hevesini kaybetme canım bu ay olmaz sonraki ay olur umudu kaybetmek yokkkkk

aynen ben de hayalet bir çizgi olsun diye umut ettim.ne hayaleti çarşaf gibi bembeyaz çıktı test yaaa.
bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim.ne olurdu bi sürpriz yapsaydı.
eşim de çok istiyordu,onca hayal kurduk.
ben de aynen bu ay free takılıcam.kür,doktor hiçbişey yapmıycam.
hatta eşim temmuza kadar kasmadan deneyelim,olmazsa üzülme tüp bebeğe gideriz,senin istediğin gibi ikizimiz olur belki dedi.:2:

daha da duygusala bağladım.ağlayacak yer arıyorum.ne bat beliritim var ne hamişlik.

:))) herhalinle güldürüyosun bizi umarım birdaha ki ay pis kırmız sayfa görürsün

Ben bugün hazır aldım canım bide pizza suan mide fesadı gecırıyom bı ara deneyim not aldım tarifi

Son düzenleme:
:))) herhalinle güldürüyosun bizi umarım birdaha ki ay pis kırmız sayfa görürsün

kırmızı deme banapavlovun deneyindeki gibi şartlandım.testi de kırmızı çizgili yapmış ahmaklar.bana ancak 2 nin 1 i (1 kırmızı çizgi yane) çıkıyor kırmızıdan nefret ediyorumm.bare şu çizgileri mavi,yeşil neyin yapaydılar.renk mi kalmamış?

İdrar testi erken diyorlar ben de kan testine mi gitsem diyorum ama olsa silik milik bişiler çıkardı..
Bende bel kasık ağrıları var ama adet belirtisi sanki.. Gerginlik de hat safhada zaten..

Aaamaaannn hiç olmadı biz de öyle yaparız ikiz olsun ben de isterdim

kız gizem canım fırında makarna istedi ayyy nasıl güzel olur şimdi bol kaşarlı ama beni kocam sevmiyoki karışık kuruşukmuş((

Pavlovun iti mi oldun kizzzz.....nerelerdesin ozledimyaaaaaa

Ovul. ne zamandiii... daha erken degilmi

iki gün kaldı bata.neresi erken?çıkanın nasıl çıkıyor?olsa silik milik bir uyarı verirdi zaar.aptal mı bu çocukvalla çok gerginim.kessin regl geliyooor ,regll reglll ya lele ya leelleee

Kızlar selammm 2 gündür giremedim bahar temizliğine giriştim bu ay çocuk moçuk çalışması yok madem bende temizliği aradan çıkarıım dedim var mı yeni gebe haberleri ???

Kiz sende mi vazgectinnnn.

Bana bakkkkkp pavlovunn cücüğü. pes etmek yok....bende pzar regl oldummm... du bakalim daha bat gelmedi senin erkendenc cok nadiren cikar testte... bekle uc gun.. olmazssa batimiz ayni gun senleoyle tahmin ediyorum

iki gün kaldı bata.neresi erken?çıkanın nasıl çıkıyor?olsa silik milik bir uyarı verirdi zaar.aptal mı bu çocukvalla çok gerginim.kessin regl geliyooor ,regll reglll ya lele ya leelleee

24ü listede seninki ben ondan erken diyorum.. Kırmızı yoksa umut vardır gerilmeeee relaaaaaxxxxxx
Dont worry be happppyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…