- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.561
ben de dayanamadım.dün test yaptım.eşim sakın çığlık atma falan dedi yapmadansonuç hüsran : negatif.canım sıkıldı;ama bu sefer bebiş olmadı diye değil.neden istediğim hiçbir şey zamanında ve kolayca olamaz diye.eşim bile o kadar heveslenmişti.artık hiç içimden gelmiyor çalışma falan.oluruna bırakıcam.umrumda değil.bu ay uğraşmıycam.sinirrrr oldummm o kadar da amuda kalmıştımmm peheyyyy
kızlar ben de hala gelen giden yok bugün 1-2 damla kahverengi akıntı oldu o kadar 6 gün geçti regli olsam da kurtulsam artık
Aynen yaa bel fıtığı olacaktım neredeyse..
Armin sen niye adet olmadin hala??
canım hoşgeldin erken yapmışsın testi bekle regli gününü öyle yaparsın
tatlım sen test yaptın mı?geçen ay ne kadar da hevesliydim.yoruldum her ay aynı şeyleri beklemekten.eşime de söyliycem.artık uğraşmayalım,gün mün takip etmeyelim diye.yurt dışı yaramadı bana :bir teslimiyet duygusudur anlatamam
Armin sen niye adet olmadin hala??
Aynen yaa bel fıtığı olacaktım neredeyse..
Daha da ne doktor ne ilaç ne kür yapmayacağım.... Senin bat ne zaman ebda?
Esracim erken ama silik de olsa çıkmasını beklerdim...çok üZüldüm coookk((
Akşam akşam efkarlandimm
hoşbuldum canım,seni görmek güzel.
baksana regl belirtisi işte :moralim bozuk,dünyadan nefret eder durumdayımya x-ray lerden geçerken bile düşündüm,acaba bebiş varsa zarar gelir mi diye.valizi kaldırırken ya varsa düşerse dedim.kendimi oyalamaktan yoruldum bu düşüncelerle.aptal gibi hissediyorum kendimi.kendi kendime gelin güvey oluyorum.test için erken değil ki.çıkanın nasıl çıkıyor silik milik özser tacyaprak vs..hepsnin reglden en az 3 gün önce silik çıkmıştı.bana testten kalbin kadar temiz bir sayfa çıktı
yanına çay demliyorum bal recel nutella koyuyorum öyle seviyo kahaltı gibi evet krep diyorlar bazı yerlerde...
etsiz çiğköfte tarifini internetten buldum denedim ve çok güzel oldu yazayım yaparsanız.
Malzemeler
Dört su bardağı ince bulgur
İki adet kuru soğan
İki diş sarımsak
Üç yemek kaşığı domates salçası
Dört yemek kaşığı biber salçası
Üç yemek kaşığı sıvı yağ
Üç tatlı kaşığı tuz
İki tatlı kaşığı pul biber
Bir tatlı kaşığı toz biber
Birbuçuk yemek kaşığı isot
ve taze soğan ile maydonoz
Genişçe bir kabımıza Bulguru , salçaları ve baharatları yoğurmak için alıyoruz , soğan ve sarımsağı robottan veya rendeden geçirerek püre şekline getiriyoruz. . Soğan ve sarımsağıda kabın içine boşaltıp 2 yemek kaşığı sıvı yağımızı döktükten sonra yoğurmaya başlıyoruz. Bulgur ile diğer malzemeler bir bütün haline geldikten sonra , üzerine hafif su döküp ( elimizi ıslatarak da yapabiliriz) çiğ köfte rengini ve şeklini alana kadar ( kurudukça az su dökün) yoğuruyoruz. Çiğ köftenin yumuşadığını elinizle hissettikten sonra ağzınıza götürüp tadına bakıp , damak zevkimize göre tadını ayarlıyoruz. En son maydonoz ve taze soğanı ilave edip birlikte bir kere daha yoğuruyoruz. Daha sonra elimizle parçalar koparıp, sıkıp şekil veriyoruz. En son olarak yeşillikler ve limon dilimleriyle süsleyip servis tabağına alıyoruz.
bide burda marketlerde hazır çiğköfteler satılıyor paket halinde. kutusunda bütün malzemeleri hazır evde karıştırıp marulla yemek kalıyor geriye ama ben daha onu denemedim en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum
:))) herhalinle güldürüyosun bizi umarım birdaha ki ay pis kırmız sayfa görürsün
aynen ben de hayalet bir çizgi olsun diye umut ettim.ne hayaleti çarşaf gibi bembeyaz çıktı test yaaa.
bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim.ne olurdu bi sürpriz yapsaydı.
eşim de çok istiyordu,onca hayal kurduk.
ben de aynen bu ay free takılıcam.kür,doktor hiçbişey yapmıycam.
hatta eşim temmuza kadar kasmadan deneyelim,olmazsa üzülme tüp bebeğe gideriz,senin istediğin gibi ikizimiz olur belki dedi.:2:
daha da duygusala bağladım.ağlayacak yer arıyorum.ne bat beliritim var ne hamişlik.
kız gizem canım fırında makarna istedi ayyy nasıl güzel olur şimdi bol kaşarlı ama beni kocam sevmiyoki karışık kuruşukmuş((
kırmızı deme banapavlovun deneyindeki gibi şartlandım.testi de kırmızı çizgili yapmış ahmaklar.bana ancak 2 nin 1 i (1 kırmızı çizgi yane) çıkıyor kırmızıdan nefret ediyorumm.bare şu çizgileri mavi,yeşil neyin yapaydılar.renk mi kalmamış?
İdrar testi erken diyorlar ben de kan testine mi gitsem diyorum ama olsa silik milik bişiler çıkardı..
Bende bel kasık ağrıları var ama adet belirtisi sanki.. Gerginlik de hat safhada zaten..
Aaamaaannn hiç olmadı biz de öyle yaparız ikiz olsun ben de isterdim[/CENTER]
ben de anlamadım 6.gün bugün hala bişi yok c.tesi doktora giderim artık gelmezse
iki gün kaldı bata.neresi erken?çıkanın nasıl çıkıyor?olsa silik milik bir uyarı verirdi zaar.aptal mı bu çocuk
İdrar testi erken diyorlar ben de kan testine mi gitsem diyorum ama olsa silik milik bişiler çıkardı..
Bende bel kasık ağrıları var ama adet belirtisi sanki.. Gerginlik de hat safhada zaten..
Aaamaaannn hiç olmadı biz de öyle yaparız ikiz olsun ben de isterdim[/CENTER]
Ovul 7-14 arasıydı normal şartlarda.. 9unda iğne olmuştum sanırım 10-11-12 falan ovu..Ovul. ne zamandiii... daha erken degilmi
Kızlar selammm 2 gündür giremedim bahar temizliğine giriştim bu ay çocuk moçuk çalışması yok madem bende temizliği aradan çıkarıım dedimvar mı yeni gebe haberleri ???
hoşbuldum canım,seni görmek güzel.
baksana regl belirtisi işte :moralim bozuk,dünyadan nefret eder durumdayımya x-ray lerden geçerken bile düşündüm,acaba bebiş varsa zarar gelir mi diye.valizi kaldırırken ya varsa düşerse dedim.kendimi oyalamaktan yoruldum bu düşüncelerle.aptal gibi hissediyorum kendimi.kendi kendime gelin güvey oluyorum.test için erken değil ki.çıkanın nasıl çıkıyor silik milik özser tacyaprak vs..hepsnin reglden en az 3 gün önce silik çıkmıştı.bana testten kalbin kadar temiz bir sayfa çıktı
iki gün kaldı bata.neresi erken?çıkanın nasıl çıkıyor?olsa silik milik bir uyarı verirdi zaar.aptal mı bu çocukvalla çok gerginim.kessin regl geliyooor ,regll reglll ya lele ya leelleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?