- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.581
Pavlovun iti mi oldun kizzzz.....nerelerdesin ozledimyaaaaaa
Ovul 7-14 arasıydı normal şartlarda.. 9unda iğne olmuştum sanırım 10-11-12 falan ovu..
iki gün kaldı bata.neresi erken?çıkanın nasıl çıkıyor?olsa silik milik bir uyarı verirdi zaar.aptal mı bu çocukvalla çok gerginim.kessin regl geliyooor ,regll reglll ya lele ya leelleee
canım kaç aydır olmaması artık umutsuzluğa sürüklüyor beni.günlerce yımırtayı bekliyorum.sonra bebişi.sonra batı.yani hep beklemedeyim.nedendir bilmem nisana uğraşasım yok.tabeee sizlerin gazına gelmezsemKiz sende mi vazgectinnnn.
Bana bakkkkkp pavlovunn cücüğü. pes etmek yok....bende pzar regl oldummm... du bakalim daha bat gelmedi senin erkendenc cok nadiren cikar testte... bekle uc gun.. olmazssa batimiz ayni gun senleoyle tahmin ediyorum
evet tatlım benim hesabıma göre 24 ünde olması gerekirdi.ama bu ovülasyon testindeki yumurtaya göre hesap edersem 21 inde regl olmam lazım.zaten ben bu testlerin güvenirliğinden bi halt anlamadım.bakalım ne zaman olacak.en geç 24 ü olmalı.I am de worry yeee worrrryyy,güzelim siye ne oliiiiii
24ü listede seninki ben ondan erken diyorum.. Kırmızı yoksa umut vardır gerilmeeee relaaaaaxxxxxx
Dont worry be happppyyyyyyyy
ben de seni özledim canım.
anavatana döndüm sonunda.eliinnn teeee nerelerinde bile bebiş düşünmekten konsantre olmadım bişeye.bowling bile oynamadım yaaaaçok düşünceli bir anneyimdir.ağır kaldırıp olmayan bebişi düşürmeyeyim dedim.boş hayallerle uğraşıyorum.
Amaannn test mest hikayeeee hepsii hepsini çöpe atacam haftaya..evet tatlım benim hesabıma göre 24 ünde olması gerekirdi.ama bu ovülasyon testindeki yumurtaya göre hesap edersem 21 inde regl olmam lazım.zaten ben bu testlerin güvenirliğinden bi halt anlamadım.bakalım ne zaman olacak.en geç 24 ü olmalı.I am de worry yeee worrrryyy,güzelim siye ne oliiiiiifrom,mahmut tuncerrr.
Esracım ben klomen kullandımya kahverengi lekelenmeleeim oluodu hanii hatırladınmı doktora gittiğimde sağ yumurtamın çatlamadığını gördük sonradan oluşmuş ve çatlamamış! Onu yok etmek için bu ay doğum kontrol hapı kullanıorum 3 hafta sonra tekrar gidicem bişi yoksa tekrar yumurta takibine devammm vazgeçer miyim hiççç2.5 sene oldu inat ettim walla Allah bilir tabi işin şakası ama vazgeççmemm Allahın izniyle
Hade sen ovl. haftani degerlendirdin...de. oyle hassas davrandin.. ben....degerlendiremedim biliyosun..yinede gecenb bas agrisindan oluyorum illlaaa ilac icmedimmm...manyak gibi....insan be ne yaparsa yapsin umutlaniyorrr...senin daha gunun bile gelmediiii
el değmemiş çiçeğim benimHe heee yaa hatirledim....belki bizimde oyle oluyor. benimde kadin dogumcu fobim var...al sana bi fobidaha.....gidemiyorumdaaaa
el değmemiş çiçeğim benimgösteremez öle kimseciklere
ovü haftasını değerlendirdim,amuda kalktımters takla attım,mik mik yapmaktan feleğimiz şaştı,türk kahvesiyle spermenlerin hızına hız kattık,sabaha kadar yataktan kalkmadık ,öleee pis pis yattık.eeeeeeeeee yeter artık daha neeeee yapimmmmmmmmmm.bu çocuk beni delirtecek gelmeden
geleceksen insan gibi gel veletttt!
Kız armin umutlandırmak istemem ama, negatif çıkıp birkaç gün sonra pozitif çıkanlar var ha
Hatta böyle bir topic vardı neden olmasın umut var hala...
canım çok tatlısın ya yazdıklarını okuyunca aynı ben bi silkeletme eksik ben onuda yaptım ya bu ilk geçeden tututuranlar nasıl yapıyolar bne anlamıyom benim arkadaşım var bak önümüzdeki ay hamileyim dyo hamile kalıyo yok kızım biz beceriksisiz bnede eşime sataşıyom tutuyon cocukları içnde bi bırakamıyon bana dyom allah sonumuzu iyi etsin gidişat pisikolog olcak valla bide kafayı yemeden yapsaydık şu veletleri
He heee yaa hatirledim....belki bizimde oyle oluyor. benimde kadin dogumcu fobim var...al sana bi fobidaha.....gidemiyorumdaaaa
sadece kahve lekei geliyo halaaa.. kahve leke catlamamasi. mi demekmiss. kizzz.
bebekim... ben normal adet oldum... kahve lekelerini senin için sordum... hala öylemi senin...
benim bu ay direk pembe kanamayla birlikte normal adet başladı... herzaman önce kahveler gelir ardından pembeler gelirdi... acaba bu ay hamiş mi kalacammm pehhhkehanet mi buuu...
uzun zamandır kimse hamile kalmıyo burada halay çeken de yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?