HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

herkese iyi aksamlar...uzun uzun okudum yazdiklarinizi..bende bircogunuz gibi her ay umutla bekleyenlerdenim ..4. ay henüz ama sanki yillardir sürüyormus gibi yordu beni..bi sorunda yok ama genede nazlanio..bu ara herkesten hamilelik haberleri aliyorum daha cok üzülüyorum..kendimi eksik gibi hissediyorum cok sabirsiz bi insan olmamda cabasi tabi stress 2 kat fazla oluyo...artik mide agrilari yasamaya basladim sürekli düsünmekten...gecen ay sogan kürü yaptim bisi olmadi bu ay da incir kürü yapmak istiyorum bilgisi olan varsa bana tarif verebilirmi...uzun oldu biraz biliyorum ama cok yalniz ve mutsuz hissediyorum kendimi biraz rahatlamak icin yazmak istedim ...simdiden tesekkürler ...

hiç öyle hissetmee herkes aynı durumda bırda... herkes birbirinden güç alıyor sende arada gel buraya... bende soğan kürü yaptım bu ay... adetimi düzenliim diye.. incir kürüde yapim diyodum ama yapmicammm bu ayda bi bakacammm artık... olmazssa dr yüzü görünecek banaa

benim sana tavsiyem stres yapmamaya özen göster.stres yaptığın zaman beyne ileti yaparsın hiç aklına getirme dicem ama fazla olmaz yani muhakkak gelir ama aklına getirme olursa olur aman de geç karşıya

Adet bittimi seninn.

bitti canım adet 5 gün oldu biteli 30 gün sürüyor yaklaşık olarak döngüm yumurtlama 16. gün diye biliyorum zaten sancı oluyor anlıyorum ama daha önce yumurtlama ihtimali olur mu acaba illa bu cuma gününü mü beklesem yoksa koyvereyim gitsin

slm kızlar bişey sorucam sizlere cok karasız kaldım. bebek düşünüyoruzya nezman hamile olacağımda belli değil ama ben platese başlamak istiyorum ama bi zararı olurmuki ters bi hareket yaparmıyımki diyede korkuyorum hani???sizce ne yapmalıyım

Canım ben gecen gün doktoruma sordum onaylamadı bilgin olsun

Günaydınnnnn
Bugün bol haberli bir gün olsun ama güzel haberler:))
Senden ve bahardan atak bekliyorum yakında:)))

canlaaaaaaaaaar günaydınnnnn
hazır sizi burda bulmuşken hemen bir itirafta bulunmak istiyorum acil cevap istiyorum,

dün eşimin arkadaşı aradı bebeğiniz olmuştu hamilemi falan dedi sonra ablam aradı sen hastalandınmı ben senden haber alcakmışım gibi geliyo dedi bide dün cimcime de öyle konusunca zevkine bi test yaptım tek çizgiydi sonra unuttum gittim sonra sabah bi baktım T çizgisinde bi çizgi çıkmışta sonradan silinmiş gibi bişey var,işyerindeki kızlara gösterdim onlarda evet çizgi çıkmış kaybolmuş gibi bi iz var dediler 1. si ertesi günki teste inanmamak lazım dimi??2. ci ben hiç heycanlanmadım? canlarım beni yönlendirin hadi

Günaydınnnnn
Bugün bol haberli bir gün olsun ama güzel haberler:))
Senden ve bahardan atak bekliyorum yakında:)))

valla ben kendimden ümidi kesiyorum çünkü bugün yine başım ağrıyo gözümü açtığımdan beri gece kocam dizi izledi inş onun sesinden olmuştur diyom ama bilmiyorum bakalım beklicez(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…