- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.601
mrb kızlar herkese şididen iyi akşamlar diliyorum topiğinizi yeni gördüm hayırlı olsun inş. herkisin dileği kabul olur
herkese iyi aksamlar...uzun uzun okudum yazdiklarinizi..bende bircogunuz gibi her ay umutla bekleyenlerdenim ..4. ay henüz ama sanki yillardir sürüyormus gibi yordu beni..bi sorunda yok ama genede nazlanio..bu ara herkesten hamilelik haberleri aliyorum daha cok üzülüyorum..kendimi eksik gibi hissediyorumcok sabirsiz bi insan olmamda cabasi tabi stress 2 kat fazla oluyo...artik mide agrilari yasamaya basladim sürekli düsünmekten...gecen ay sogan kürü yaptim bisi olmadi bu ay da incir kürü yapmak istiyorum bilgisi olan varsa bana tarif verebilirmi...uzun oldu biraz biliyorum ama cok yalniz ve mutsuz hissediyorum kendimi biraz rahatlamak icin yazmak istedim ...simdiden tesekkürler ...
Kizzz sen netelerdesin bi gittin pir gittinnn
Adet bittimi seninn.
bitti canım adet 5 gün oldu biteli 30 gün sürüyor yaklaşık olarak döngüm yumurtlama 16. gün diye biliyorum zaten sancı oluyor anlıyorum ama daha önce yumurtlama ihtimali olur mu acaba illa bu cuma gününü mü beklesem yoksa koyvereyim gitsin
canım burdayım ya okuyorum sizi devamlı takipdeyim yani bide bu aralar bizim ev dinlenme tesisleri gibi misafirin biri geldi biri gitti yoğunluk işte sen neler yapıyon
slm kızlar bişey sorucam sizlere cok karasız kaldım. bebek düşünüyoruzya nezman hamile olacağımda belli değil ama ben platese başlamak istiyorum ama bi zararı olurmuki ters bi hareket yaparmıyımki diyede korkuyorum hani???sizce ne yapmalıyım
günaydın kızlaarrr
Günaydınnnnn
Bugün bol haberli bir gün olsun ama güzel haberler:))
Senden ve bahardan atak bekliyorum yakında:)))
Günaydın canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?