- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.161
Allah sizi ne yapsın bilmem kiiii kuşunu temizleme ne demek diyorum ben de erozyon ağaçlandırma ilişkisinde çaktım olayıCanim benimde akiyordu disari ama ikinci denemede kesfettim kusunu temizleme, birak agaclandirma erozyonu onlermisali baya etkisi oluyor hemen disari cikmamasinda.. Sonra esinde ilk 5 10 dk geri cekilmesin, popunun altinda bir iki saat yattin zaten sonra kalkinca meni akiyor , sposlar coktan yola cikmis oluyorlar.. Ayica iliskide kadin orgazm oldugunda bir hormonun seviyesi yukseldiginden sposlarin tuplere gecmesine yardimci oluyormus.. Ilk isimizin gorev olmamasi lazim :))))
Evet canım öğretmenim meslektaşız demek ki branş neCannim meslektasimiyiz ogretmen misin
umarım iyi sonucu tahlille de alırsın merak etme doğrudur test sende de hapşırırken kasıklarında ağrı oluyo mu merak ediyorm daKizlarrr gunaydinnn:))bu sabah testi tekrarliycam demistim ya tekrarladim ve hatiri sayilir belirginlikte cift cizgi cikti :))pztesi kan tahliline gidicem dua edin nolur banaa:)))
Kizlarrr gunaydinnn:))bu sabah testi tekrarliycam demistim ya tekrarladim ve hatiri sayilir belirginlikte cift cizgi cikti :))pztesi kan tahliline gidicem dua edin nolur banaa:)))
umarım iyi sonucu tahlille de alırsın merak etme doğrudur test sende de hapşırırken kasıklarında ağrı oluyo mu merak ediyorm da
tebrikleer ya 2 gündür valla harika haberler geliyooo :)bu ay bende çok çalışcammmm :)
özel olarak yaptığın bişey varmı canıımm ?
Canim insallah allahim umutlarimi sevincimi bosa cikarmaz allah hepimize nasip etsin bu guzel duyguyu:))ben ovulasyon testine guvendim bu ay cok canim cift cizgiyi gordugum gunden onceki gece cift cizgi gecesi ve ertesi gece calistik silkeleme yaptik bide yarim saat yattim iste kurleri yapicaktim bu ay olmasaydi ama insallah allahim nasip etmistir:)))
yok valla olmuyo bende ne alt ne üst sağ sol olmuyo yaniiibikaç kere oldu bu zamana kadar ben orgazm oluncada istemiyorum bidaha bırak diyorum yapamıyorum yani değişikkk
Kizlarrr gunaydinnn:))bu sabah testi tekrarliycam demistim ya tekrarladim ve hatiri sayilir belirginlikte cift cizgi cikti :))pztesi kan tahliline gidicem dua edin nolur banaa:)))
uufff yaaa şu sigara durumu bende de var maaleseff ama şu 2 çizgiyi bi görsem kesip atıcam inş.( buarada ne yersen ye ne içersen iç hamileysen çıkıo o 2. çizgi cnmm:))) araştrdğıma göre testlern %95 i doğru cevap veriioooo:)) yaaaaannnnnnniiiiiiiiiii seeennn artıkk sigarayı bırak hemennn bnce cnmmm
ben ovulasyonu ne zaman yapsam hala karar veremediiimmm
5 tanecik var sadeceee
Canim kasiklarinda dolgunluk agri gibi seyler hissettiginde yap o zaman ama sen adet bitiminden itibaren gun asiri calis mutlaka:))
tebrik ederim canımmmmmçok sevindim 2 gün içinde aldığımız 5. hamilelik sanırım bu
çok iyi yaaa hep birlikte doğurcaz
bende ağrı falan hiç olmuyoki canım işte sorun orda :)
en iyisi adet bitiminden sonra gün aşırı eveet :)
ben ovulasyonu ne zaman yapsam hala karar veremediiimmm
5 tanecik var sadeceee
Cok tesekkur ederim canim insallah kanda da alirim guzel sonucu o zaman kesin sevinenirim simdi biraz tedirginim acikcasi insallah bebisim benimledir((insallah daha da hamilelik haberi gelicek subat sonuna kadar topigimiz cok ugurlu bizim:)))
Gunaydin canim, bence adetinin 10 - 11 gunu basla ve hergun yap ki cift cizgi kacmasin .. Ayrica adtin 7 ve 25 gunleri arasi hergun calisin .. :))))
Gunaydin canim, bence adetinin 10 - 11 gunu basla ve hergun yap ki cift cizgi kacmasin .. Ayrica adtin 7 ve 25 gunleri arasi hergun calisin .. :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?