HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Allah sizi ne yapsın bilmem kiiii kuşunu temizleme ne demek diyorum ben de erozyon ağaçlandırma ilişkisinde çaktım olayı
Ben bu forumunn dilini öğrenemeyeceğim bir süre sanırım. vik vik vardı bir de sanırım

Cannim meslektasimiyiz ogretmen misin
Evet canım öğretmenim meslektaşız demek ki branş ne

hamile olanlar çok önemli bir sorum var hapşırırken sizinde kasıklarınız ağrıyormuydu varya artık hapşırmak isstemiyorm acıcak diyeee neyden oluyo acaba ben mi kuruntu yapıyorum yoksaaaaaa

Kizlarrr gunaydinnn:))bu sabah testi tekrarliycam demistim ya tekrarladim ve hatiri sayilir belirginlikte cift cizgi cikti :))pztesi kan tahliline gidicem dua edin nolur banaa:)))

Kizlarrr gunaydinnn:))bu sabah testi tekrarliycam demistim ya tekrarladim ve hatiri sayilir belirginlikte cift cizgi cikti :))pztesi kan tahliline gidicem dua edin nolur banaa:)))
umarım iyi sonucu tahlille de alırsın merak etme doğrudur test sende de hapşırırken kasıklarında ağrı oluyo mu merak ediyorm da

tebrikleer ya 2 gündür valla harika haberler geliyooo :)bu ay bende çok çalışcammmm :)
özel olarak yaptığın bişey varmı canıımm ?

tebrikleer ya 2 gündür valla harika haberler geliyooo :)bu ay bende çok çalışcammmm :)
özel olarak yaptığın bişey varmı canıımm ?

Canim insallah allahim umutlarimi sevincimi bosa cikarmaz allah hepimize nasip etsin bu guzel duyguyu:))ben ovulasyon testine guvendim bu ay cok canim cift cizgiyi gordugum gunden onceki gece cift cizgi gecesi ve ertesi gece calistik silkeleme yaptik bide yarim saat yattim iste kurleri yapicaktim bu ay olmasaydi ama insallah allahim nasip etmistir:)))

ben ovulasyonu ne zaman yapsam hala karar veremediiimmm
5 tanecik var sadeceee

yok valla olmuyo bende ne alt ne üst sağ sol olmuyo yaniii bikaç kere oldu bu zamana kadar ben orgazm oluncada istemiyorum bidaha bırak diyorum yapamıyorum yani değişikkk

aynı durumdayız bende zorlanıyorum yaparken. bi kere olunca artık gerisi işkence. birden fazla org. olamıyorum zaten

tebrik ederim canımmmmm çok sevindim 2 gün içinde aldığımız 5. hamilelik sanırım bu

çok iyi yaaa hep birlikte doğurcaz

bende ilk hamilelğimde çift çizgiyi görene kadar içtim. gördüğüm andan itibaren bi daha içmedim.. zaten mide bulantıları 8. hafta da başlıyor o zaman sigaradan öyle tiksindim ki .. kokusunu duyunca midem bulanıyordu.. bırakalı 3 sene olmuştu.. bi kere çekiyim dedim. çekmez olaydım. 1 senedirr içiyorum yine. tavsiyem. bi kere bile ağıza sürülmemesi. meret unutulmuyor. bi kere çekince gerisi geliyor. ben başlama nasılsa bi kere çekeyim dedim. hay demez olaydım..

tebrik ederim canımmmmm çok sevindim 2 gün içinde aldığımız 5. hamilelik sanırım bu

çok iyi yaaa hep birlikte doğurcaz

Cok tesekkur ederim canim insallah kanda da alirim guzel sonucu o zaman kesin sevinenirim simdi biraz tedirginim acikcasi insallah bebisim benimledir((insallah daha da hamilelik haberi gelicek subat sonuna kadar topigimiz cok ugurlu bizim:)))

Cok tesekkur ederim canim insallah kanda da alirim guzel sonucu o zaman kesin sevinenirim simdi biraz tedirginim acikcasi insallah bebisim benimledir((insallah daha da hamilelik haberi gelicek subat sonuna kadar topigimiz cok ugurlu bizim:)))

Cok sevindim canim, bebislerimiz ins. yoldadir.. Bende yarin gidicem kan testine, topigimiz gercekten ugurlu birbirimizin destegi ile ins dogurucaz hepberaber ..

Gunaydin canim, bence adetinin 10 - 11 gunu basla ve hergun yap ki cift cizgi kacmasin .. Ayrica adtin 7 ve 25 gunleri arasi hergun calisin .. :))))

adetin 7. günü dedğin nedir canım adet benim 7 gün sürüyor. bitsin hemen başlayım mı . bide bu ay benim çok geç olduğu için sşklus 35 güne çıktı. her ay 30 olan siklus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…