- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.621
canlaaaaaaaaaar günaydınnnnn
hazır sizi burda bulmuşken hemen bir itirafta bulunmak istiyorum acil cevap istiyorum,
dün eşimin arkadaşı aradı bebeğiniz olmuştu hamilemi falan dedi sonra ablam aradı sen hastalandınmı ben senden haber alcakmışım gibi geliyo dedi bide dün cimcime de öyle konusunca zevkine bi test yaptım tek çizgiydi sonra unuttum gittim sonra sabah bi baktım T çizgisinde bi çizgi çıkmışta sonradan silinmiş gibi bişey var,işyerindeki kızlara gösterdim onlarda evet çizgi çıkmış kaybolmuş gibi bi iz var dediler 1. si ertesi günki teste inanmamak lazım dimi??2. ci ben hiç heycanlanmadım? canlarım beni yönlendirin hadi
ama beni duymuyomusunuz??? sizde haklısınız bende ihtimal vermemiştim zaten
canlaaaaaaaaaar günaydınnnnn
hazır sizi burda bulmuşken hemen bir itirafta bulunmak istiyorum acil cevap istiyorum,
dün eşimin arkadaşı aradı bebeğiniz olmuştu hamilemi falan dedi sonra ablam aradı sen hastalandınmı ben senden haber alcakmışım gibi geliyo dedi bide dün cimcime de öyle konusunca zevkine bi test yaptım tek çizgiydi sonra unuttum gittim sonra sabah bi baktım T çizgisinde bi çizgi çıkmışta sonradan silinmiş gibi bişey var,işyerindeki kızlara gösterdim onlarda evet çizgi çıkmış kaybolmuş gibi bi iz var dediler 1. si ertesi günki teste inanmamak lazım dimi??2. ci ben hiç heycanlanmadım? canlarım beni yönlendirin hadi
Gunaydin kizlarrrrrr
canim acil bi test daha yapp. ama senin bata var dahaaaa...
canım günaydın bence git kan testi yaptır senin bat ne zamandıı
CUMARTESİ GÜNÜ CANLARIM
ya 1.si bende hiç belirti yok sadece adet sancısı çekiyorum geceleri uyurken o kadar,hiçte ümitli değilim zaten nedense hiçte heycanlanmadım ama kızlarda evet bi çizgi varmış sonradan kaybolmuş gibi iz var dediler ama bildiğim kadarıyla geçerli değil test sonucu ama bunca ay hiç öyle bişey olmamıştı bi iz bile çıkmamıştı
CUMARTESİ GÜNÜ CANLARIM
ya 1.si bende hiç belirti yok sadece adet sancısı çekiyorum geceleri uyurken o kadar,hiçte ümitli değilim zaten nedense hiçte heycanlanmadım ama kızlarda evet bi çizgi varmış sonradan kaybolmuş gibi iz var dediler ama bildiğim kadarıyla geçerli değil test sonucu ama bunca ay hiç öyle bişey olmamıştı bi iz bile çıkmamıştı
tazebahar inş yaa sıkalım dişimizi az kaldı hanyayı konyayı öğrenmemize nihayet ayın 20si geldi bak inş 23- 25de hemencecik gelcek veee inşş hamiş olduğunu öğreniceksin canım
o zaman kan testinde çıkar canım düşüneceğine git yaptır sen de bizde rahat edelim:)))
umarım hamişsindirrrr
yok canım test yaptırmicam ben korkarım kan alınmasından şimdi boşu boşuna kendimi deldirmeyeyimolmazsa pazartesi günü idrar testi yaparım umudum yok zaten pek[/QUOöyle diyosunda ben napayım benden damar bile bulamıyolar damar buldum diye sokuyolar iğneyi sanki yorgan dikiyo oynuyo bakıyo kan çıkmıyo hadi çıkar diğer kola ondada çıkmayınca iğneyi içinde eşiliyo öyle damar bulup kan alıyolar aptallara her defasında söylüyorum kan zor çıkıyo diye bulduğu her yere sokmasın iğneyi diye ama damarın var deyip ukala ukala sokuyolar sanki kendi canıda acıcakmı
bencede hayatım neden yaptıysam testi niye aklımı bulandırdıysam ama herkes üst üste deyince bende yapayım dedim nasılolsa tek çizgi çıkınca üzülmicem diye yaptım , sende ümidimi kestim fana deyip durma gebelikle adet belirtileri aynıdır çoğu zaman ben senden kendimden dhaa çok ümitliyim çünkü
yok canım test yaptırmicam ben korkarım kan alınmasından şimdi boşu boşuna kendimi deldirmeyeyimolmazsa pazartesi günü idrar testi yaparım umudum yok zaten pek[/QUOöyle diyosunda ben napayım benden damar bile bulamıyolar damar buldum diye sokuyolar iğneyi sanki yorgan dikiyo oynuyo bakıyo kan çıkmıyo hadi çıkar diğer kola ondada çıkmayınca iğneyi içinde eşiliyo öyle damar bulup kan alıyolar aptallara her defasında söylüyorum kan zor çıkıyo diye bulduğu her yere sokmasın iğneyi diye ama damarın var deyip ukala ukala sokuyolar sanki kendi canıda acıcakmı
hee benimkide öle damarım zor bulunuyo o yüzden bir ihtimal için gidip yaptıramıcam damarımı patlatıyolar çünkü
Kiizzz bahaaarrr git bi acilde test yaptirsana hemennn bizi de kendini de meraktan kurtarirsin. 5dk sonraki sonucu dikkate almayın derler ama, bende 5gun sonra bile silik çiZgi çıkmadı hiic:)))
Ozaman bugün ikindin gibi tekrarla testini. Bak beni dinle geçmez o dört gün işkence olur sana:))))
Ozaman bugün ikindin gibi tekrarla testini. Bak beni dinle geçmez o dört gün işkence olur sana:))))
Kiizzz bahaaarrr git bi acilde test yaptirsana hemennn bizi de kendini de meraktan kurtarirsin. 5dk sonraki sonucu dikkate almayın derler ama, bende 5gun sonra bile silik çiZgi çıkmadı hiic:)))
Ahaaha yaa napim ben şimdiden kan testine gitsem mi diyorum çok sabirszim:)))
Arkadaşlar merhaba,
2 gündür moralim bayağı bozuk hatta bebiş hevesim bile kalmadı dedim ama iyi şeyler düşünmek istiyorum.Bebişime haksızlık ettim ya böle dediğimi duyarda hiç gelmezse :S evet yengeme üzüldüm ama Allah bilir olacağı.Bugün kötü düşünceleri atıyorum kafamdan.Zaten incir kürü yapıyorum yarım kalmasın kaldıgı yerden devam.Ovu takibine de basladım dün 2. çizgi silikti.bakalım inş. nisanda iyi haberlerle geliriz buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?