HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Gunaydin kizlarrrrrr

canim acil bi test daha yapp. ama senin bata var dahaaaa...

hayırlısı inş canım valla bende ümidi kestim kendimden diyorum ama size bugunku ruyamı anlatıım bi bizim işyerinde yeni başlayan azcık kırık bi eleman var sürekli idari binaya gelir durur ben çay ocağına geçmişim o eleman geliyo yanımızda şoförümüzde var burda hamile olan birisi var diyo (işyerinde bayan olarak sadece ben ve çaycı bayan var oda oda eşinden ayrılmış) bende kızarıyorum bozarıyorum yok öyle bişey nerden çıkarıyosunda diyorum ben bilmem birisi hamileymiş burda diyo:))))

Gunaydin kizlarrrrrr

canim acil bi test daha yapp. ama senin bata var dahaaaa...

canım günaydın bence git kan testi yaptır senin bat ne zamandıı

CUMARTESİ GÜNÜ CANLARIM
ya 1.si bende hiç belirti yok sadece adet sancısı çekiyorum geceleri uyurken o kadar,hiçte ümitli değilim zaten nedense hiçte heycanlanmadım ama kızlarda evet bi çizgi varmış sonradan kaybolmuş gibi iz var dediler ama bildiğim kadarıyla geçerli değil test sonucu ama bunca ay hiç öyle bişey olmamıştı bi iz bile çıkmamıştı

tazebahar inş yaa sıkalım dişimizi az kaldı hanyayı konyayı öğrenmemize nihayet ayın 20si geldi bak inş 23- 25de hemencecik gelcek veee inşş hamiş olduğunu öğreniceksin canım

o zaman kan testinde çıkar canım düşüneceğine git yaptır sen de bizde rahat edelim:)))
umarım hamişsindirrrr

tazebahar inş yaa sıkalım dişimizi az kaldı hanyayı konyayı öğrenmemize nihayet ayın 20si geldi bak inş 23- 25de hemencecik gelcek veee inşş hamiş olduğunu öğreniceksin canım

bencede hayatım neden yaptıysam testi niye aklımı bulandırdıysam ama herkes üst üste deyince bende yapayım dedim nasılolsa tek çizgi çıkınca üzülmicem diye yaptım , sende ümidimi kestim fana deyip durma gebelikle adet belirtileri aynıdır çoğu zaman ben senden kendimden dhaa çok ümitliyim çünkü

o zaman kan testinde çıkar canım düşüneceğine git yaptır sen de bizde rahat edelim:)))
umarım hamişsindirrrr

yok canım test yaptırmicam ben korkarım kan alınmasından şimdi boşu boşuna kendimi deldirmeyeyim olmazsa pazartesi günü idrar testi yaparım umudum yok zaten pek

canım bizim evlendiğimizden beri zaten çok yoğun bi ilişki hayatımız var ama dikkat etmiyodum öyle yumurtlama günü yok ilişkiden sonra yat kalkma felan ilk defa bu ay dikkat ettim o yüzden ümitlenmiştim başta ama ne biliyiim öyle ilk denemede oluvercek gibi gelmiyo artık bana bide şu sıralar hep olumsuz haberler aldık ya burda birazzda ondan şevkim kırıldı heralde

Kiizzz bahaaarrr git bi acilde test yaptirsana hemennn bizi de kendini de meraktan kurtarirsin. 5dk sonraki sonucu dikkate almayın derler ama, bende 5gun sonra bile silik çiZgi çıkmadı hiic:)))

Kiizzz bahaaarrr git bi acilde test yaptirsana hemennn bizi de kendini de meraktan kurtarirsin. 5dk sonraki sonucu dikkate almayın derler ama, bende 5gun sonra bile silik çiZgi çıkmadı hiic:)))

canım yaa kan testinden korkuyorum o yüzden pazar günü idrarı tekrarlarım hala hastalanmazsam pazartesi kan testi yaptrırım diyorum bilemedim sanmıyorum yaa taaa ertesi gün silik çizgiyi kale almamak lazım sanırım

gunaydiin canlarr,nasilsiniz? bisey soracagim ultrasonda cn64 ve g diye terimler var bynlar ne anlama geliyr bilen var mi

Ozaman bugün ikindin gibi tekrarla testini. Bak beni dinle geçmez o dört gün işkence olur sana:))))

canımm ya işin ilginç tarafı ben hiç heycanlı değilim ve merak etmıyorum sanki bi garip his var içimde ikinci testi yapsam çıkmicak cumaretside kırmızıları görücem çünkü ben oyle düşünüyorum çünkü adet ağrısı çekiyorum bide çok acıkıyorum bide başım çok fena dönüyo o kadar bunlar hep adet belirtisi valla dün arkadaşların gazına geldim

kız gazlama şu kızı:)) ben beklemesinden yanayım çünkü beklicek ve tekmiydi çiftmiydi silikmiydi die kafasını bulandırmadan pazar kıpkıırrrmızı çizgileri görcek sonrada koşa koşa gitcek test yaptırmaya kendidi dicek delin beni delin damarlarımı yeterki bebeğimin beta hcg'sini söyleyin bana:)))

Arkadaşlar merhaba,

2 gündür moralim bayağı bozuk hatta bebiş hevesim bile kalmadı dedim ama iyi şeyler düşünmek istiyorum.Bebişime haksızlık ettim ya böle dediğimi duyarda hiç gelmezse :S evet yengeme üzüldüm ama Allah bilir olacağı.Bugün kötü düşünceleri atıyorum kafamdan.Zaten incir kürü yapıyorum yarım kalmasın kaldıgı yerden devam.Ovu takibine de basladım dün 2. çizgi silikti.bakalım inş. nisanda iyi haberlerle geliriz buraya

tabiki canım rabbim inş yengene acil şifa versin sağlığına sıhhatine kavuştursun ailesine bağışlasın ama Allah korusun bişey olursada rabbim böyle istemiş elimizden gelen bişey yok sen hayatı bırakamazsınki malesef üzülsekte hayat devam ediyor sen çalışmalarını bırakma devam et bakarsın bebişin geliverir yeni umutlarla yeni heyecanlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…