- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.641
Ahaaha yaa napim ben şimdiden kan testine gitsem mi diyorum çok sabirszim:)))
Inşallah görsün çift çiZgiyi sn de ayrıca sonra da ben:)))
Canım ben gecen gün doktoruma sordum onaylamadı bilgin olsun
neden onaylamadıki yaa bende cok tereddütte kaldım..
sende otur oturduğun yerde bakimm aaaa ne bu böyle ayol annah bekleyin hepimiz aynı gün yapcaz bende aşırı sabırsızım dün dediğim gibi ilaçlara bön bön bakıyorum sanki bakınca bitcek gibi ama zaten sabırsız olan birbirimizi gazlıyoruz sonra hadi koş teste durun bi 3-5 gün geçsin kesin sonuç alalım ben dayanabilirsem ve tabi pis iğrenç kırmızılar gelmezse ayın 30unda test yapmayı düşünüyorum
canım pilatese gitceksen hocana söylersin ona göre çalıştırır seni birde hamile pilatesi var arkadaşım spora gitmeye karar verince hamile kaldı hamile pilatesi vardı gitmek için araştırdı malesef ozaman konyada olmadığı için gidemedi senin orda varsa bu şekilde gidebilirsin
Kız otuzuna kadar ölürüm ben tabii gelmezse kırmızılar:))
tabiki canım rabbim inş yengene acil şifa versin sağlığına sıhhatine kavuştursun ailesine bağışlasın ama Allah korusun bişey olursada rabbim böyle istemiş elimizden gelen bişey yok sen hayatı bırakamazsınki malesef üzülsekte hayat devam ediyor sen çalışmalarını bırakma devam et bakarsın bebişin geliverir yeni umutlarla yeni heyecanlarla
evet arkadaşım yapma yapma.dediğin gibi günü iyice bi gecsin.kırmızılarda gelmesse öyle.sonrada acaba erkenmi yaptım gecmi yumurtlama olduki süphesi oluyor..inş 30 unda yaptığında kocaman belirgin 2çizgi görürsün bidahada test derdiyle uğraşmazssınnn yani hepimiz için öyle..
bende söylemeyi düşünüyorum dediğin gibi hoca dikkatli calıştırır.bugün başlıcam bakalım.hem kaslar için gebelikde ve doğumdada cok faydası oluyormuş.
kız gazlama şu kızı:)) ben beklemesinden yanayım çünkü beklicek ve tekmiydi çiftmiydi silikmiydi die kafasını bulandırmadan pazar kıpkıırrrmızı çizgileri görcek sonrada koşa koşa gitcek test yaptırmaya kendidi dicek delin beni delin damarlarımı yeterki bebeğimin beta hcg'sini söyleyin bana:)))
Arkadaşlar merhaba,
2 gündür moralim bayağı bozuk hatta bebiş hevesim bile kalmadı dedim ama iyi şeyler düşünmek istiyorum.Bebişime haksızlık ettim ya böle dediğimi duyarda hiç gelmezse :S evet yengeme üzüldüm ama Allah bilir olacağı.Bugün kötü düşünceleri atıyorum kafamdan.Zaten incir kürü yapıyorum yarım kalmasın kaldıgı yerden devam.Ovu takibine de basladım dün 2. çizgi silikti.bakalım inş. nisanda iyi haberlerle geliriz buraya
Ahaaha yaa napim ben şimdiden kan testine gitsem mi diyorum çok sabirszim:)))
Inşallah görsün çift çiZgiyi sn de ayrıca sonra da ben:)))
sende otur oturduğun yerde bakimm aaaa ne bu böyle ayol annah bekleyin hepimiz aynı gün yapcaz bende aşırı sabırsızım dün dediğim gibi ilaçlara bön bön bakıyorum sanki bakınca bitcek gibi ama zaten sabırsız olan birbirimizi gazlıyoruz sonra hadi koş teste durun bi 3-5 gün geçsin kesin sonuç alalım ben dayanabilirsem ve tabi pis iğrenç kırmızılar gelmezse ayın 30unda test yapmayı düşünüyorum
Kız otuzuna kadar ölürüm ben tabii gelmezse kırmızılar:))
28 mart doğum günümüz keşke hediye olsa. Bir de iğne oldum ya tuttu mu diye merak doluyum(
gÜNAYDIN KIzlarrrmutlu bir gün olsun hepimiz için..
BAHARcım sonradan çıkan çift çizgiyi az da olsa kâle almalısın.. ama sen yinede bekle.. bende dün bi test yaptım mesela hem ovu hem gebelik. ovuda silik çıktı gebelikte tek..
senin bi umudun var yinede inşallah hayırlı haberler verirsin bu hafta.
alın damarlarım siin olsun nolur patlatın damarlarımı dicembeklicem beklicem
çok güzel düşünmüşsün canım, dünde söylediğim gibi herşey insanlar için senin moralin düzgün olacakki bebek mutlu bi anneye gelsin
yaa işte garip olan şuki ben hiç sabırsız değilim dün ölesine yapmıştım testi herkes rüyasında görünce arayıp durunca mesela bu olay geçen ay olsa çoktan solugu hastanede almıştım işyerine çok yakın 2 tane hastane var zaten ama hiç öle bi heycanım yok nedendir bilmem
30u çok canımmm ben pazar günü yaparım sende yaparsın herkes yapar o kadar dayanamayız
hadı kızlar ya bebıs haberlerı gelsınde nesemız yerımıze gelsın nısandan umutluyum ama içimden bir ses bu kadar kolay olamaz dıyor o sesı yenmek ıstıyorum.kızlar bısey soracağım yakı ile hamıs kalma dıye bırsey varmıs duydunuz mu yahu?
hadı kızlar ya bebıs haberlerı gelsınde nesemız yerımıze gelsın nısandan umutluyum ama içimden bir ses bu kadar kolay olamaz dıyor o sesı yenmek ıstıyorum.kızlar bısey soracağım yakı ile hamıs kalma dıye bırsey varmıs duydunuz mu yahu?
günaydın canım ben duydum bele kupa çektiriyomusun ony yakı sürüp ilşkiye griyomuşsun adettin bittikten 3 gü sonra yapıyomussun be yapmadım ama yapıpta kalanlar varmış artık ne denicehimizi şaşırdık hayırlısı canım
valla onu bunu bilmemde ben bişey söliyimmi şu içimizdeki araştırmacı ruhumuzu ne nedir nasıl hamile kalırım kim nasıl kalmış diye arayıp bulmak için harcadığımız eforu başka şeylere harcasaydık neler neler icat ederdik neler neler keşfederdik valla ayy burda neil armstrong'u pisagor'u felan geçtik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?