HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ahaaha yaa napim ben şimdiden kan testine gitsem mi diyorum çok sabirszim:)))
Inşallah görsün çift çiZgiyi sn de ayrıca sonra da ben:)))

sende otur oturduğun yerde bakimm aaaa ne bu böyle ayol annah bekleyin hepimiz aynı gün yapcaz bende aşırı sabırsızım dün dediğim gibi ilaçlara bön bön bakıyorum sanki bakınca bitcek gibi ama zaten sabırsız olan birbirimizi gazlıyoruz sonra hadi koş teste durun bi 3-5 gün geçsin kesin sonuç alalım ben dayanabilirsem ve tabi pis iğrenç kırmızılar gelmezse ayın 30unda test yapmayı düşünüyorum

neden onaylamadıki yaa bende cok tereddütte kaldım..

canım pilatese gitceksen hocana söylersin ona göre çalıştırır seni birde hamile pilatesi var arkadaşım spora gitmeye karar verince hamile kaldı hamile pilatesi vardı gitmek için araştırdı malesef ozaman konyada olmadığı için gidemedi senin orda varsa bu şekilde gidebilirsin

evet arkadaşım yapma yapma.dediğin gibi günü iyice bi gecsin.kırmızılarda gelmesse öyle.sonrada acaba erkenmi yaptım gecmi yumurtlama olduki süphesi oluyor..inş 30 unda yaptığında kocaman belirgin 2çizgi görürsün bidahada test derdiyle uğraşmazssınnn yani hepimiz için öyle..

bende söylemeyi düşünüyorum dediğin gibi hoca dikkatli calıştırır.bugün başlıcam bakalım.hem kaslar için gebelikde ve doğumdada cok faydası oluyormuş.

Canım mesajın beni çok mutlu etti dedğin gibi bebeişim belki yeni umutlarla ve heyecanlarla gelir :) Bbebişim bekletme artık beni.

hıh şöyle nihayet bi yandaş buldum yanıma destek ol bana ekinci 3-5 gün sonra ben yapmak istersem sakın banada yaptırma emi beni takipte ol engelle beni:)))

bende söylemeyi düşünüyorum dediğin gibi hoca dikkatli calıştırır.bugün başlıcam bakalım.hem kaslar için gebelikde ve doğumdada cok faydası oluyormuş.

ama bak hocaya söyledim nasılsa ona göre hareketler gösteriyodur diye salıverme belki aklı beş karış havada bi hocadır unutur saldım çayıra bütün hareketleri yaptırmaya kalkar sen dikkatli ol canım sadece pilates topunu al bırak okadar:)))

gÜNAYDIN KIzlarrr mutlu bir gün olsun hepimiz için..

BAHARcım sonradan çıkan çift çizgiyi az da olsa kâle almalısın.. ama sen yinede bekle.. bende dün bi test yaptım mesela hem ovu hem gebelik. ovuda silik çıktı gebelikte tek..
senin bi umudun var yinede inşallah hayırlı haberler verirsin bu hafta.

alın damarlarım siin olsun nolur patlatın damarlarımı dicem beklicem beklicem

çok güzel düşünmüşsün canım, dünde söylediğim gibi herşey insanlar için senin moralin düzgün olacakki bebek mutlu bi anneye gelsin

Ahaaha yaa napim ben şimdiden kan testine gitsem mi diyorum çok sabirszim:)))
Inşallah görsün çift çiZgiyi sn de ayrıca sonra da ben:)))

yaa işte garip olan şuki ben hiç sabırsız değilim dün ölesine yapmıştım testi herkes rüyasında görünce arayıp durunca mesela bu olay geçen ay olsa çoktan solugu hastanede almıştım işyerine çok yakın 2 tane hastane var zaten ama hiç öle bi heycanım yok nedendir bilmem

30u çok canımmm ben pazar günü yaparım sende yaparsın herkes yapar o kadar dayanamayız

hadı kızlar ya bebıs haberlerı gelsınde nesemız yerımıze gelsın nısandan umutluyum ama içimden bir ses bu kadar kolay olamaz dıyor o sesı yenmek ıstıyorum.kızlar bısey soracağım yakı ile hamıs kalma dıye bırsey varmıs duydunuz mu yahu?

Kız otuzuna kadar ölürüm ben tabii gelmezse kırmızılar:))
28 mart doğum günümüz keşke hediye olsa. Bir de iğne oldum ya tuttu mu diye merak doluyum(

ölmezsin ölmeszsiiinn neler neler bekliyoruz vakit su gibi geçiyoda farkında bile olmuyoruz ben eşimle evlenmeden önce 9 ay görmediğim zaman oldu üstelik konuşamıyodukta ikimizde farklı ülkelerdeydik rabbim acı güer vermesinde bu güzel bekleyişler inş geçer canım sabır
benimde eşimin nisan 9 doğum günü yaa rabbim bana bende eşime sürpriz yapmak istiyorum yaa ne güzel olur

günaydın canımmmm

yok yaa ben pek kale almıyorum galiba yoksa suan sevinçten uçmalıydım hiç öle bi his yok içimde ama nedne olmasın beşkide dediğiniz gibidri belli olmaz

ben 30unu göze aldım canım valla sıkıldım yaa git deldir gel heyecanla sonucu bekle heveslen negatif cıkınca üzül iyicene bekleyim daha önce idrar yapabilirim ama belki:)) ama onuda 27den önce yapmayı düşünmüyorum inş

günaydın canım ben duydum bele kupa çektiriyomusun ony yakı sürüp ilşkiye griyomuşsun adettin bittikten 3 gü sonra yapıyomussun be yapmadım ama yapıpta kalanlar varmış artık ne denicehimizi şaşırdık hayırlısı canım

valla benim içimdeki sesle seninki aynı şeyi konuşuyoşarda inş ynlış konuşuyolardır. yakıyla hamile kalma neymiş kız ilk defa duyuyorum

valla onu bunu bilmemde ben bişey söliyimmi şu içimizdeki araştırmacı ruhumuzu ne nedir nasıl hamile kalırım kim nasıl kalmış diye arayıp bulmak için harcadığımız eforu başka şeylere harcasaydık neler neler icat ederdik neler neler keşfederdik valla ayy burda neil armstrong'u pisagor'u felan geçtik:))

öyle deme aslında kolayda olbilir kafanda zor olur dersen beynin bu emre itaat eder, evet duydum ama bence olacağı zaman oluyo bişey bahene oluyo işte

hahahhaa hiç güleceğim yoktu gerçekten doğru söylüyosun burda prof olduk hepimiz bir klinikte rahatca danışmanlık verecek düzeye geldik bu ne yaaa

aslında doğru soyluyorsunuz canlarım vaktı gelınce Rabbi'm ol deyince oluveriyor bızımkısı bır heves ıste herseyı denıyoruz bu aydan sonra bende kur falan denemıcem hamıs olayım derken kılo alıcam :) sadece yumurtlama takıbı yapıcam okadar bakalım kısmet alnımıza ne yazıldıysa o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…