- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.661
canlaaaaaaaaaar günaydınnnnn
hazır sizi burda bulmuşken hemen bir itirafta bulunmak istiyorum acil cevap istiyorum,
dün eşimin arkadaşı aradı bebeğiniz olmuştu hamilemi falan dedi sonra ablam aradı sen hastalandınmı ben senden haber alcakmışım gibi geliyo dedi bide dün cimcime de öyle konusunca zevkine bi test yaptım tek çizgiydi sonra unuttum gittim sonra sabah bi baktım T çizgisinde bi çizgi çıkmışta sonradan silinmiş gibi bişey var,işyerindeki kızlara gösterdim onlarda evet çizgi çıkmış kaybolmuş gibi bi iz var dediler 1. si ertesi günki teste inanmamak lazım dimi??2. ci ben hiç heycanlanmadım? canlarım beni yönlendirin hadi
Canım benimde ilk öyle çıkmıştı hatta inanmamıştım sonra ki gün yine yaptım ve yine aynı şekilde çıktı bebek küçük olduğu zaman o şekilde çıkıyormuş kan testinde hamile olduğu mu öğrenmiştim değerim de küçüktü zaten 46,63 çıkmıştı :))
Kız böyle beyaz çizgi miydi??
Kız böyle beyaz çizgi miydi??
Bi keresinde bende de olmuştu çok önceleri.
Sanki diğer taraflardan daha beyaz bi cizgiydi.
Tamam heveslenme ama olsun:))
Tamam heveslenme ama olsun:))
Bu arda yola çıkmadan öğren bak hamile olursun falan sakıncalı olur molur Allah muhafaza:))
tazebahar senin için hayırlısıysa olsun tabi
olursa adına sevinirim :)
tazebahar ne kadarlık evlisin peki
11 ay :) ben daha teniyim
ewet hemde çok ama böyle akışına bıraktım artık ha oldu olucak diye gözlemiyorum ama ister istemez insan düşünüyo
günaydın kızlaaaaarrrrrr daha doğrusu hayırlı günler. nasılsınız bakalım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?