HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canım benimde ilk öyle çıkmıştı hatta inanmamıştım sonra ki gün yine yaptım ve yine aynı şekilde çıktı bebek küçük olduğu zaman o şekilde çıkıyormuş kan testinde hamile olduğu mu öğrenmiştim değerim de küçüktü zaten 46,63 çıkmıştı :))

ama hayatım ben ertesi gün gördüm öle bi çizgi yani baya bi çizgi varmış ama zaman geçtiği için rengi uçmuş gibiydi dün adetime 5 gün vardı bugün 4 gün var ben ihtimal vermiyorum ya da neden bu kadar tepsikiz kalıyorum anlamlandıramıyorum acaba inanamadığımdan dolayımı bilmiyorum, sen kesin pembe de olsa bişey görmüşsündür ama benimki içi boş hayalet bi çizgi

Kız böyle beyaz çizgi miydi??
Bi keresinde bende de olmuştu çok önceleri.
Sanki diğer taraflardan daha beyaz bi cizgiydi.

canım nasıl anlatılır bilmiyorum ama sanki dün çizgi olmuş ama üstünden zaman geçtiği için rengi kaçmış gibi bişey belli oluyo ama yani ışığa falan tutmaya gerek kalmadan belirgin sayılcak bi çizgi ama içi boş renksiz, ben sanmıyrum yaa geçersiz test sonucu bence nasıl agrıyo karnım agrı girip duruyo regl olucam biliyorum midem taş gibi boşuna heveslendirmiyorum kendimi

Kizcezlerim kendimi okadar umutsuza baglamisim ki, hamile olacagimin, testi pozitif gorecegimin hayalini bile kuramiyorum yaa

Tamam heveslenme ama olsun:))
Bu arda yola çıkmadan öğren bak hamile olursun falan sakıncalı olur molur Allah muhafaza:))

canım haftaya çarşamba yola çıkıyorum o zamana kadar milyon kere öğrenmiş olurum zaten cumartesi batım ya kırmızıları görürüm ya da testimi yaptırmış olurum çoktaaaaaaaan ama varsa da uçak yolculuğunun sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum tabi önce doktoruma sorup ancak o izin verirse giderim ayyy keşke olsa da gitmesi kalsaama ben kırmızıalrı görür stres atmaya deniz kenarına koşarım gibi geliyo baya baya adet belirtisi yaşıyorum çünkü

kızlar ben annem ve babam evlendıkten 15 yıl sonra olmusum suan 30 yasındayım sız sakın moralınızı bozmayın ben o zamanın sartlarında mucıze bebekmısım =)

günaydın kızlaaaaarrrrrr daha doğrusu hayırlı günler. nasılsınız bakalım bugün

ewet hemde çok ama böyle akışına bıraktım artık ha oldu olucak diye gözlemiyorum ama ister istemez insan düşünüyo

en hayırlı zamanda en hayırlııs olsun canım, daha çok yeni evlisininiz kısmetse mutlaka olacaktır zaten allah gönlündekine göre versin

günaydın kızlaaaaarrrrrr daha doğrusu hayırlı günler. nasılsınız bakalım bugün

günaydın cimcimemmm iiz sen nasılsın?? artık öle eskisi gibi kalabalık olmuyoruz buda benim canımı sıkıyo onceden sayfalara yetişemezdim şimdi saatte 1 sayfa atlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…