HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın kızlarrrr.biraz önce doktrdan gledim:):):26::26:işte bana klomen fln werdi eşmden sperm testi istemişti ona baktı herşey çok güzel çıktı 72 milyon çıktı teste doktr dedi çok güzel ama ama analomıde yksek diğernde düşük çıktı doktorum dedi bi ürolejiye bktıralım nolur nolmaz dedi bzde dedik tamam.içimzde şey kalmasın die bktı film fln çktiler eşme testiste damar gnişlemesi çıktı kanı geri pompalıyormuş yani varikosel di.ama çok önmli diil dedi genede bir spperm testi daha istedi bakalım ondan snra karar werelim dedi.çocuğa en gelmi dedim yani dedi hani sperm kalitesine zarar wermio ama engl dedi isterseniz amlitı yptrmayabilirsiniz dedi doktorunuz aşılama uygulayabilir dedi bnde önmliyse yptıralım dedim yani dedi doktr sağlık açısından da ii olur. 40 45 dk süren amliyat dedi basit bişi dedi ondan 3 ay snra atkisini göstericek dedii

kızlar açıkcası morelm bozulde netten bkınca oyunca araştırınca.bizim bebek işiii 3 6 ay fln ileri atıyoinşş ondan snra düzlme olurda bakalım.hftaya tekrar gidicez bana iğne wercek eşmin testini tekrar göstercez gne aynıysa hemn diyorum amelit olsun bence her çocuk istememzde aşıla ile hmile kalmk istemiyorum.

bi kaç tnıdık war aynı şeler onlardada warmış amlyttn snra 3 4 ay snra hmile kaldılar

günaydın sanada hayırlı günler sen nasılsın

günaydın cimcimemmm iiz sen nasılsın?? artık öle eskisi gibi kalabalık olmuyoruz buda benim canımı sıkıyo onceden sayfalara yetişemezdim şimdi saatte 1 sayfa atlıyo

bende iyiyim sabah anneme gittim kahvaltıya anca geldim eve. aynen baharım dediğin gibi artık eskisi kadar yazılmıyor hamile kalan kaçıyor heralde yarım saat çıksak 10 sayfa olurdu şimdi akşamdan beri 8 sayfa olmuş okudumda
ama bu son bundan sonra katılmak isteyenle sözleşme yapacaz en az 3 ay forumda kalma sözleşmesi

Canım çok geçmiş olsun ama ne olur moralini bozma.Bak onunda çaresi var.Allah'ım dermansız dert vermez kimseye.Bebişlerimiz elbet gelecek canımın içi
.

Canım çok geçmiş olsun ama ne olur moralini bozma.Bak onunda çaresi var.Allah'ım dermansız dert vermez kimseye.Bebişlerimiz elbet gelecek canımın içi
.

çokk saol cnım sizler böle knşnca da ii hssediyorum kndimi ama ne bileyim ya offfffffffffff içim sıkıldı böle bir sonuş bklemiyrdum ne bilyim.bnm çocuk işi baya uzadı diğer topklerde okuyorum emlyttn 3 ay snra hmile kalanda war 6 ay snrada 1 sene snrada çok uzun zman ama tbi raabm hyrlıısını wersin inşş

çok geçmiş olsun canım Allah dermansız dert verip ömür boyu yokluğunu göstermesin inş tez zamnda sağlığına kavuşur canım

canım eşinde klomen varsa spermin ulaşması zorsa sana neden klomen verdi? sperm olamdıktan sonra olgunlaşmış yumurtanın ne faydası var? madem herşey çok güzel neden varıaksel diyo ya da ben anlamadım benim pek içime sinmedi doktorunuzun söylediği şeyler, sen canını sıkma nasıl olsa olmaz diye ilişki yaşayıp hamile kalan çokkkkkk kişi var kısmetse zaten olur hayatım

selam kızlarrrr

selam canımm

evet yaa itirazım var tadı tuzu kalmamaış gibi geliyo onceden herkesler burdaydı hani hamile kalınca hiçbiyre gidilmeyecekti valla darılıyorum ben artık

kız bendede 4 gun once cıkan testte ole olmustu bence arrtık her sabah yenıle olur mu ama sabah yap ılk ıdrarla

kız bendede 4 gun once cıkan testte ole olmustu bence arrtık her sabah yenıle olur mu ama sabah yap ılk ıdrarla

yaa özser ama sen silik bi çizgiyi hemen görmüştün hayatım ben taaaa ertesi gün gördüm pembe falan değildi sanki dün akşam yapyıgımda çok koyu bi çizgi çıkmış ama zaman geçtiği için içi rengi boşalmış gibi bi görüntü vardı

çok geçmiş olsun canım Allah dermansız dert verip ömür boyu yokluğunu göstermesin inş tez zamnda sağlığına kavuşur canım

canımm perm kalitesi çokk ii çokk yüksek çıktı gende olabilrmiş ölede hamila kalablrmişim ondan werdiii.varikosel de war işte sperm de ii warikosel .okğu kişide olurmuş zaten ben diğer topkte okudum biri anlatıyor tam eşim ameliyat olacaktıki hmile kaldığımı öğrendim die yazmış ama eşi genede amlyat olmuş 2 çocukta fln sorun yaşamamak için o kişininde sperm klitesi yksekmiş testler elmde dediği gibi kalite fln yüksek varikosel görünüyo we allhtan tek taraflı o çok ii dedi doktor blmiyorum bn bir kç kişiye danıştım böle olması normal dedi

ay tazebahar sen duramıcan sen yarın sabah ilk idrarınla test yap en iyisi izin veriyorum hadi yapabilirsin:))) ama su_sisesi sana izin yok sen beklicen daha:))

canım o zaman pek sorun yok ümitli konuşuyosa doktor sen tedbirini al takdiri allaha bırak dedimya olmaz ansılolsa düşünülen ayda oluyo hep, hayırlısı olsun bozma moralini hiçbizaman allah çaresiz dert vermesin ,

ay tazebahar sen duramıcan sen yarın sabah ilk idrarınla test yap en iyisi izin veriyorum hadi yapabilirsin:))) ama su_sisesi sana izin yok sen beklicen daha:))

yok canım yapmicam öle bişey olmadığını biliyorum çünkü yalancıktan kendimi heveslendirmicem,zaten sabahtan beri sol kasığımda batma var ben yakında görürüm kırmızıları bide anacım geliyo bugun onnla birlikte ben hep atarım zaten bu düşünceyi pazar günü yaparım

öyle bakalım ama genede hftaya kesnleşicek .tbikide herşey rabmde açtık ellerimiz dua dayız artık hayrlısını wersinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…