HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sen hıyarın tekisin fırat kazan dedi tv de bi kız aay çok güldüm yaaa kimdiki ooooo arkam dönüktü göremedimde

canımcım hayır 4 gun once yaptıgımda deıdıgın gıbı ıdı sabah yaptım bısı yoktı aksam gordum
2 gun kala yaptıgımda hemen cıkmıstı cızfgı sılıkte olsa

ama bence yapma kan testı
gunden gune ıdrar testı yap madem ole cok stresınde yok al 3 4 tane her sabah ılk ıdrarrla yap bıde sen aksam ıdrarrı ıle yaptın onunda payı vardır
sabah yap sabah

Beş buçuk aylık evliyim adetlerim hep düzenlidir yirmi beşinci gün öglen adet olurum hiç şaşmadı şubatın yirmi beşinde olmuştum geçen ay ve hep ağrılı sancılı gögüslerimde şişlik olurdu ama bu ay yani bugü olmam gerek ne gögüs ağrısı ne bişey halsizim uyku zamanların arttı bacaklarım ağrıyo ve çok tuvalete çıkıyorum sizce ne demek bana yardımcı olabilecek varmı bide çok çabuk acıkıyorum...

bır ıdrar testı alman gerektıgı anlamnına gelıor bence canım al ve kafandakı soru ısaretlerın gecsın

nesrinim gelen giden yokkş güzel gelişme duyalım artık kimse yazmıyo yaaa hamileler gitti ugramıyolar zatennn cimcimeyle karar verdik sözleşme imzalatıcaz her gelene

imzalatın kız gelirler canım işleri vardır biz bize yeteriz kız gelende gelmeyende saolsun

wala nesrinn bnm batı matı sil yada 3 5 ay ileri at bnde problemler war:18::18::18:

bilinmeyen tarih yazammı kız

canım benimmm hiç korkma benm eşimdede aynı sorun vardı 2 ay noldu ameliyat olalı bizde beklioruz bak catlatma iğnesi oldum tutmazsa aşılama olmassa tüp bbk napalım bzm kaderimizde bu zamn cabuk geio sakın stres yapıp eşine yansıtma tamam mı bana herşeyi sorablrsin bzm de sayı:64 mlyon hareket hızı%20

bencede cnm bi dene genede ümitlenmede çıkmazsa üzülme

kızlar size bişi danışıcam benim adetim düzenli olurum ama bu oluşum bi tuhaf hani öncekiyle 15 gün ara geçmesi gerekiyo ya ben 15. gün akşamı kahverengi geldi sürekli kan gelmiyo peçeteye geliyo biraz ama normalde akmıyo bu ay çok değişik oldu bi arkadaşa söyledim belki kesen oluşmuştur dedi sizce?

ablaaaaa bana da bilinmior yazar mısın?catlatöma iğnesi oldum sonucu bekliom

olabilr canım bende de öyle oldu. ama benim ki hüzünle sonlandı kimyasal gebelik çıktı. ama inş .senin ki öyle oolmaz zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…