- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.721
narin kim ayol
canım benimmm hiç korkma benm eşimdede aynı sorun vardı 2 ay noldu ameliyat olalı bizde beklioruz bak catlatma iğnesi oldum tutmazsa aşılama olmassa tüp bbk napalım bzm kaderimizde bu zamn cabuk geio sakın stres yapıp eşine yansıtma tamam mı bana herşeyi sorablrsin bzm de sayı:64 mlyon hareket hızı%20
arkadaşlar benimde bat tarihim bugün ama kırmızılar yok hala inşallah olmazda ama ara ara kahverengi leke geliyor kırmızılar yoldamı acaba( 50:
imzalatın kız gelirler canım işleri vardır biz bize yeteriz kız gelende gelmeyende saolsun
bilinmeyen tarih yazammı kız
bana cevap yazacak yokmu arkadaşlar :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
gel canım gel hoşgeldin ama anlaşma imzalaman lazım bu topicğin uğuruyla hemencecik hamiş olsan bile en az 3 ay topikte kalacağına dair
olabilr canım bende de öyle oldu. ama benim ki hüzünle sonlandı kimyasal gebelik çıktı. ama inş .senin ki öyle oolmaz zaten ..
işin açıkçası korkuyorum diğer aylarda olduğu gibi hüsrana uğramaktan
bide ne zaman belli oluyo idrarda onu bilmiyorum bi yardımcı olursanız sevinirim
seninkisi o yolda gibi gözüküyo cnm
hadi yaaa böyle duymak çok ii oldu bilgi fln almak açısından alh razı olsun cnım:)wala stres yaptım okadar çok kki kafam kazan gibi oldu korktum.sizin tek taraflımıydı bizimki tek taraflı.bizim sayı 72 milyon hızı%40
nasıl gçti ameliyat we sonrası birde ne kadara oldunuz ameliyatı cnım
hayırlısı canım 1 buçuk yıldır bekliyorum ne yapalım rabbim ne zaman nasip ederse o zaman hayırlısıyla olur inşallah ama her ay oldumu olcakmı düşünmesi kötü teşekkür ederim cvp verdiğn için ayrıca
merhamet dizisindeki fıratı demiyomusun sen oradaki avukat işte
ne bilim kıs kim fırat dedimya arkam dönüktü diyeeeeehiç seyretmedim o diziyi
kızçeler çıkmam lazım acıktım ben yine :26: bi yemek yiyeyim. ya 2-3 gündür aşırı iştahım arttı hayır olsun batları görmeden satları düşüncem galibane dersiniz bir mucize olurda adet göremeden hamile kalırmıyımki
ne demek cnm her ay bende de öyle oluyo her ay beklemekten sıkıldım yaklaştığı zaman aman olursa olur diyorum demekki zamanı şimdi değilmiş ki olmuyo
yaz wala nesrin fark etmez
nesrin o temaya beni de eklermisin belki şans getiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?