HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

benimde bat belli değil.
tarlusal içtim en son bugün 8.gün tık yok hala.
sabah dayanamayıp test yaptım negatif.
beklemekteyim.

hadi yaaa böyle duymak çok ii oldu bilgi fln almak açısından alh razı olsun cnım:)wala stres yaptım okadar çok kki kafam kazan gibi oldu korktum.sizin tek taraflımıydı bizimki tek taraflı.bizim sayı 72 milyon hızı%40

nasıl gçti ameliyat we sonrası birde ne kadara oldunuz ameliyatı cnım

cevaplayayım hemen canım 1- stres yapman hiç gerek yok çünkü hızınız süper %40 hatta %30 la hamile kalan o kadar cok arkadas var ki bizim o kadar olsa ben beklerdm 2- evet tek taraflı soldaydı bzim ameliyat bzm braz uzadı 1. saati braz gecti normalde yrm saat 45dk sürüo estettik dikişsiz yani kapalı oldu ameliyatı uyutmasınlar eşine o daha zor oluyo bölgesel anestezili oldu eşim fiyat:500 verdik ameliyat sonrası:eşine yedek pijama götr cıkınca üşüolar kalınhırka gtr corap felan üşüolar cnkü bol iç çamasırı gtr pijama bol olsun aklıma geldkc e yazarım sende sorablrsin ama cnm az cok öğrendm sağlık cıkslıyım cok hassas bi ameliyat o yzden cok iyi bilen yapmalı

ne demek cnm her ay bende de öyle oluyo her ay beklemekten sıkıldım yaklaştığı zaman aman olursa olur diyorum demekki zamanı şimdi değilmiş ki olmuyo

merhamet dizisindeki fıratı demiyomusun sen oradaki avukat işte

ne bilim kıs kim fırat dedimya arkam dönüktü diyeeeee hiç seyretmedim o diziyi

kızçeler çıkmam lazım acıktım ben yine :26: bi yemek yiyeyim. ya 2-3 gündür aşırı iştahım arttı hayır olsun batları görmeden satları düşüncem galiba ne dersiniz bir mucize olurda adet göremeden hamile kalırmıyımki

inşallah kız iyi afiyet olsun sana

ne demek cnm her ay bende de öyle oluyo her ay beklemekten sıkıldım yaklaştığı zaman aman olursa olur diyorum demekki zamanı şimdi değilmiş ki olmuyo

olursa olur olmasa rabbim büyük diyoruz ama her ayda umutlanıyoruz evet zanı değilmiş demek geliyor elimizden sadece rabbim herkezin yüzünü güldürsün ve meleklerimize kavuştursun hayırlısıyla inşallah

merhaba kızlar görünüşe göre hamilelerden yalnızca özser devamlılık açısından burda arada bir gelip gidenlerde var terk edenlerde:)sunshine nerde elifdedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…