- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.741
yazdım canım
ekledim senide ama bat bilinmiyor yazdım canım
cevaplayayım hemen canım 1- stres yapman hiç gerek yok çünkü hızınız süper %40 hatta %30 la hamile kalan o kadar cok arkadas var ki bizim o kadar olsa ben beklerdm 2- evet tek taraflı soldaydı bzim ameliyat bzm braz uzadı 1. saati braz gecti normalde yrm saat 45dk sürüo estettik dikişsiz yani kapalı oldu ameliyatı uyutmasınlar eşine o daha zor oluyo bölgesel anestezili oldu eşim fiyat:500 verdik ameliyat sonrası:eşine yedek pijama götr cıkınca üşüolar kalınhırka gtr corap felan üşüolar cnkü bol iç çamasırı gtr pijama bol olsun aklıma geldkc e yazarım sende sorablrsin ama cnm az cok öğrendm sağlık cıkslıyım cok hassas bi ameliyat o yzden cok iyi bilen yapmalı
merhaba kızlar görünüşe göre hamilelerden yalnızca özser devamlılık açısından burda arada bir gelip gidenlerde var terk edenlerde:)sunshine nerde elifdedim....
gel canım gel hoşgeldin ama anlaşma imzalaman lazım bu topicğin uğuruyla hemencecik hamiş olsan bile en az 3 ay topikte kalacağına dair
ben hamiş kalsam,3 ay değil bu topiğin uğurlu olduğunu düşünerek hep burada kalırım... :)))
kızlar ben çıkıyorum akşama görüşürüz
sun shıne yıllık ızıne cıktı canım bende ısler yogn valla o kadar cok gırmeıorum ama cokta tat tuz kalmadı :S
sen niye kötüsün canımya kusura bakma kaçırdım ben konuyuwala kızlar bakıyorumda brda bir tuhflık war biri bişi yzdığnda herkez cvp yazıyor işte teslli fln ypılıyo hni ama baızlarına ise hiç cwp werlmiyo ayırlıyo sanırım insanlar cnı istediğine cwp werip istemediğine wermiyo bnde bu topik birlik beraberlik war snıyorum ama buradaki kişler bni yanltıyor arkadaşlar.
bnde sabahtn beri kötüyüm size yazayım açlırım dedim tutsan 2 3 kişi yazdı saolsunlar diğerlernin umrunda değil tbi allh kmseye wermesn .ama tnıdığına yazan war yoksa kmse kimseyi takmıyor
wala kızlar bakıyorumda brda bir tuhflık war biri bişi yzdığnda herkez cvp yazıyor işte teslli fln ypılıyo hni ama baızlarına ise hiç cwp werlmiyo ayırlıyo sanırım insanlar cnı istediğine cwp werip istemediğine wermiyo bnde bu topik birlik beraberlik war snıyorum ama buradaki kişler bni yanltıyor arkadaşlar.
bnde sabahtn beri kötüyüm size yazayım açlırım dedim tutsan 2 3 kişi yazdı saolsunlar diğerlernin umrunda değil tbi allh kmseye wermesn .ama tnıdığına yazan war yoksa kmse kimseyi takmıyor
wala kızlar bakıyorumda brda bir tuhflık war biri bişi yzdığnda herkez cvp yazıyor işte teslli fln ypılıyo hni ama baızlarına ise hiç cwp werlmiyo ayırlıyo sanırım insanlar cnı istediğine cwp werip istemediğine wermiyo bnde bu topik birlik beraberlik war snıyorum ama buradaki kişler bni yanltıyor arkadaşlar.
aynen bende sana katılıyorum bazen bir şeyler yazıyoruz. kimse cvp vermiyor ama tanıdıkları olursa hemen cvplanıyor. bende kızıyorum bu duruma.
elif ben daha konuları yeni okuyabildim.Çok geçmiş olsun inşallah ameliyat sonrası bebişin seninle olur.İnan hepimizin farklı farklı sorunları var bazen bizden kaynaklanan bazen eşimizden kaynaklanan sağlık sorunları bebişleri geciktiriyor.Ama hep betein beteri var diye düşünmek gerek sanırım.Geçen gün rastladım bir toğpiğe çek cumhuriyetinde yada kıbrısta taşıyıcı sperm ve yumurta ile gebeliği bekleyenler vardı.Doğustan rahimi,vajinası olmayanlar o kadar çokmuşki ülkemizde bir sürü anne kızlarına rahimlerini vermek için sıraya girmiş akdeniz üniversitesinde.Benimde var sorunlarım mayısta tüp bebeği bekliyorum.Allah hepimizin yanında ve yardımcısı olsun.
günaydın kızlarrrr.biraz önce doktrdan gledim:) :):26::26:işte bana klomen fln werdi eşmden sperm testi istemişti ona baktı herşey çok güzel çıktı 72 milyon çıktı teste doktr dedi çok güzel ama ama analomıde yksek diğernde düşük çıktı doktorum dedi bi ürolejiye bktıralım nolur nolmaz dedi bzde dedik tamam.içimzde şey kalmasın die bktı film fln çktiler eşme testiste damar gnişlemesi çıktı kanı geri pompalıyormuş yani varikosel di.ama çok önmli diil dedi genede bir spperm testi daha istedi bakalım ondan snra karar werelim dedi.çocuğa en gelmi dedim yani dedi hani sperm kalitesine zarar wermio ama engl dedi isterseniz amlitı yptrmayabilirsiniz dedi doktorunuz aşılama uygulayabilir dedi bnde önmliyse yptıralım dedim yani dedi doktr sağlık açısından da ii olur. 40 45 dk süren amliyat dedi basit bişi dedi ondan 3 ay snra atkisini göstericek dedii
kızlar açıkcası morelm bozulde netten bkınca oyunca araştırınca.bizim bebek işiii 3 6 ay fln ileri atıyoinşş ondan snra düzlme olurda bakalım.hftaya tekrar gidicez bana iğne wercek eşmin testini tekrar göstercez gne aynıysa hemn diyorum amelit olsun bence her çocuk istememzde aşıla ile hmile kalmk istemiyorum.
bi kaç tnıdık war aynı şeler onlardada warmış amlyttn snra 3 4 ay snra hmile kaldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?