HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ewt canım snei dinleyeceğiö stres yapmamaya çllışıcam eşimede blli etmicem inş.ewt %40 iiyiyse çok sewndim buna walla çok şükür.. bizimt4e tek taraflı we solda cnım sağ 3mm yazıyo solda 3.2 ml yazıyo doktr demşti çok büyük bişi dil die.sen hngi hastanede oldun bn daha fiyat almadmda hftaya gidicem sorarım özlde bizim dewletmi ii özelmi bilemdm bi çapa ya flnmı gtmeli yoksa özlde mi ypmalı cnım ya karar weremiyorum bizim gtiğimz hstane çok ii herşeye biz buraya gliyorz ama işte.tamam cnım dediğin gibi çorap iç çamaşırı fln götüriyim bzde anestezi istemiyoruz doktrda dedi gerek yok uyuştrp hemn ypıyoz die

wala kızlar bakıyorumda brda bir tuhflık war biri bişi yzdığnda herkez cvp yazıyor işte teslli fln ypılıyo hni ama baızlarına ise hiç cwp werlmiyo ayırlıyo sanırım insanlar cnı istediğine cwp werip istemediğine wermiyo bnde bu topik birlik beraberlik war snıyorum ama buradaki kişler bni yanltıyor arkadaşlar.

bnde sabahtn beri kötüyüm size yazayım açlırım dedim tutsan 2 3 kişi yazdı saolsunlar diğerlernin umrunda değil tbi allh kmseye wermesn .ama tnıdığına yazan war yoksa kmse kimseyi takmıyor

sun shıne yıllık ızıne cıktı canım bende ısler yogn valla o kadar cok gırmeıorum ama cokta tat tuz kalmadı :S

izinde demekki ne güzel,tat tuz kalmamış gelmesinin nedeni şu olabilir.Sizlerin hamile kaldıgınızı öğrendiğiniz dönemlerde yoğunluk vardı kaç kişi üst üste testler yaptılar,sonra hamilelikleri tescillendi ve bu heyecanı hep beraber yaşadık hatta o kadar gaza geldikki kaç kişi gittik kan verdik sonuç olumsuz olsada.Sizde haklısınız şimdi başka şeyleri merak ediyorsunuz bebeğinizle ilgili bizim aşamalarımız daha kısır döngü sonu meçhule gidiyor her ay bekliyoruz ama sizin bebişler her an her saniye büyüyorlar,vücudunuz değişiyor.allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin sizede bizlerede yaşatsın hayırlısı ile.

sen niye kötüsün canımya kusura bakma kaçırdım ben konuyu

aynen bende sana katılıyorum bazen bir şeyler yazıyoruz. kimse cvp vermiyor ama tanıdıkları olursa hemen cvplanıyor. bende kızıyorum bu duruma.

elif ben daha konuları yeni okuyabildim.Çok geçmiş olsun inşallah ameliyat sonrası bebişin seninle olur.İnan hepimizin farklı farklı sorunları var bazen bizden kaynaklanan bazen eşimizden kaynaklanan sağlık sorunları bebişleri geciktiriyor.Ama hep betein beteri var diye düşünmek gerek sanırım.Geçen gün rastladım bir toğpiğe çek cumhuriyetinde yada kıbrısta taşıyıcı sperm ve yumurta ile gebeliği bekleyenler vardı.Doğustan rahimi,vajinası olmayanlar o kadar çokmuşki ülkemizde bir sürü anne kızlarına rahimlerini vermek için sıraya girmiş akdeniz üniversitesinde.Benimde var sorunlarım mayısta tüp bebeği bekliyorum.Allah hepimizin yanında ve yardımcısı olsun.

anaaam birden hareketlendi yahu burası bi yemeğe gittim 3-5 sayfa birden ilerlemiş kızlar boşverin az olsun öz olsun gidene rabbim selamet versin yolları açık olsun kalan sağlar bizimdir hem biz hepimiz hamiş olup topiğin adını değiştircez istedk bekledik oldu dicez:))

aynen bende sana katılıyorum bazen bir şeyler yazıyoruz. kimse cvp vermiyor ama tanıdıkları olursa hemen cvplanıyor. bende kızıyorum bu duruma.

aynen ya bkyıorum gözlemliyorum biri bişi yazıyo herkez ona yazıyo teslli ediyo tnıdık olunca ne güzel bişi bzde diyorum yazalım hni insanı skinleştiriyo bura ama tık yok brde deniliyo bu topik birbirine çok bğlı fln wala bnce pekde bğlı deil bağlı oln 3 5 kişi war onlarda anca kndi kandilerine tessli ediyo.insan üzülüyor ama

çok geçmiş olsun bende uzun zamandır takip ediyorm kk yı ama hiç yazmamıştım daha doğrusu yazmayı becerememiştim bende aynen az önce yazdım ama sadece bir arkadaş cvp verdi inşallah en kısa zamanda sıkıntıların biter ve bebişini kucağına alırsın rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

tamam öyle diyosun cnm ama yani bazen gözden kaçabiliyo ben gördüklerimi biliyosam yanıtlamaya çalışıyorum diğer arkadaşlar da eminim öyledir gözden kaçıyodur

slmm kızlarrrrr bendee bebişş istiyorum cuma günü adet günümm bakalım cumayı bekliyorum inss gelme kırmızılarr=(((

çok saol cnım insan bekliyor böle birileri yazsın hni anlatıyım çewremde kmseye anlatmak istemiyorum milleti biliyoruznz büyütüyorlar hrşeyi ama burası güzel aynı şeleri yaşayn war farklı yaşayan öğreniyoruz brda ama kmsenin tkmadığını görmekte üzüyor bni.

inşş cnım bakalım amliyt fln neler olcak blmiyorum inşşş bebeğim olur.ama uzun bir süreç bizi bkliyor hayrlıyla.ewt herkezin sorunu frklı çok farklı sorunlar war allh herkeze yardım etsin inşşş isteyn herkez bebk wersin.hadiya deemek öleleride war biz hlimize şükretmeliyiz o zman çokkk şükürr.

demeks eninde tüp bebek olcak hayrlısı cnım inşşşşş tutarda yez zmanda bebeğini alrsın kucağına

canım bozma moralini amaliyat olunca inşallah herşey yoluna girer verecek oplan rabbim sen on asıgın dayımın kızının aynı durumdandı ve sperm sayısı canlı sayısı 3 dü tek kendiliğinden oldu birde tek doktorda kalmayın canım derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…