HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

katılıyorum bende kaç kez yazdım moralim bozukken hatta ağlıyoken burdada belirttim ama sadece bikaç kişi taktı.tanıdıklarından başka kimseyi takmıyolar gibi geldi banada

tamam öyle diyosun cnm ama yani bazen gözden kaçabiliyo ben gördüklerimi biliyosam yanıtlamaya çalışıyorum diğer arkadaşlar da eminim öyledir gözden kaçıyodur

tabikide gözden kaaçabilir buna bişi demiyorum cnım ama dikkt ediyorum bn ne zamndır .anca gözden kçırmayan demek 2 3 klişi war onlaramı denk gliyor yazıklarımız bnde biliyorum tkıp ediyorum burayı bayadır

wala nesrin baya etkiledi bni ya olmasa işte ws.. ws..inşşşş bzim spermler çok ii cnlı sayısı%40 bnde onu düşünüyorum bşka yerlerede görnskmi die bakalım

inşallah hep birlikte kucaklayalım bebişlerimizi inşallah.Bende mesela sürekli girmesemde bakıyorum arada bir buraya tüp bebk topiklerine bakmıyorum bile çünkü beynimi bulandırmak istemiyorum .Kaldıki ben hamile kalsam bile düşük riskim çok fazlaymıs.Zor hemde bayağı zor süreç beni bekliyor.allahtan ümit kesimiyorum deneyeceğim elimden geleni elimden gelmeyen için rabbime sığınacağım.Sende üzülme aşama aşama ilerle şimdi eşinin ameliyatına odaklan hamileliği sil kafandan.

katılıyorum bende kaç kez yazdım moralim bozukken hatta ağlıyoken burdada belirttim ama sadece bikaç kişi taktı.tanıdıklarından başka kimseyi takmıyolar gibi geldi banada

aynen bnde öyle göztliyorum ki doğru insanlar tnıdıklarına cwp weriyor tbi bir kaç kişinin haricnde ne diyelim herkez özgür ama herkez blsinki sade kndileri kötü değil brda bir çok kişi kötü we kötü durumda teseli bklemek okadar frklı bişiki insan bkliyo

wala nesrin baya etkiledi bni ya olmasa işte ws.. ws..inşşşş bzim spermler çok ii cnlı sayısı%40 bnde onu düşünüyorum bşka yerlerede görnskmi die bakalım

elif sadece birkaç kişi cvp verdi demişsin 5-6 kişi cvp yazmış bence biraz alınganlık yapmışsın.ama doktor sürecine gelirse en azından şöyle düşün problemin ne olduğunu ve çözümü öğrenmiş oldun en azından ameliyattan sonra hamile kalma olasılıığn % 100 bence , biz ise sorun yok sorun yok deniyor ama hala bekliyoruz en azından dert belli dermanıda var bakalım biz kaç ay bekliycez bu belli değil ...

bn bugun baya diğer topklerde göz gezdrdim bizim sorun ile ilgili bir sürü şeyler öğrendm ama o ralara yazmıyorum bile bizim topiğimz war die ama işte .

hadiya demek düşük thlikesi war öyle tatlım allhtn ümit keslmezz rabbim çok büyük sadece açtık ellerimiz dua ediyoruz rabbm cümlemize nasip etsin anneliği cnım sanada inşşş alcaz bebeklermizi elimizee seninde tutacak inşşşş cnımmm.öyle bugunden itibaren sldm zten şmdilik ameliyat we snrasıdna 3 ay war önmzde

yanı acıkcası bende sole dusunuyorum bu topıcte cogunun bat ay sonu sımdıden sonra bak bı ıkı gune nasıl canlancak batlar geldıkce gecen ayda ole oldu bız ogrendıgımız zaman cok yogundu sımdı yıne olacak ıns coguda olumlu olacak :)

wala cnım bn yzdıktan snra saolsun görenler yazmaya bşladı ilk yzdığımda en flz 4 kişi fln önmli olan 5 6 7 değil önmli olan dikkate alınıyrmusun alnmıyormusun bu durum bnce kötü bir durum insan bi umut bir güzel söz bkliyo.öğrendik çok şükür hmile klma olasılığı %100 değil cnım belli olmaz dedi doktor.nyse hyırlısı diğelm allh kmsenin başına wermesn bndan snra artık bizimde belli değil bakalım kaç ay snra yada kaç sene snra

inşallah elif.zeynepte yazmıs elifcim arkadaslarımız yazmıslar sana cevap.bazen olabiliyor böyle şeyler bazen sayfada gözükmemize rağmen işlerle uğrasınca okuyamıyoruz,atlıyoruz zaten belli süre sonra bir bakıyorum sayfa beni dışarı atmış tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum.Dertler farklı olsada amaç aynı sonucta.Herkes için en güzeli en hayırlsı olsun.

arkadaşlar ben bi dua öğrendim perşembe gecesi okumayı düşünüyorum Hacet duası bir yerde görmüştüm belki yararı olur die buraya da ekliyorum.Belki okumak isteyen vardır...

Her türlü hacetler için muhteşem etkili sekine duası

okunma şekli şöyledir

Niyet (ne için ve ne maksatla okunduğuna niyet etmek)İstiğfar ( 7 DEFA) Salavat-ı Şerife (7 DEFA)Allah-u Ekber (10 DEFA)Altı Esma (FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN) her ayetle beraber okunacak.(19 DEFA) Yani besmele çekilir sonra "FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN." denir ve 1. ayet okunur. Sonra tekrar Besmele, 6 esma ve 2. ayet okunur. Sonra tekrar Besmele, 6 esma ve 3. ayet; sonra tekrar Besmele, 6 esma ve 5. ayet vs. 19 ayet bitene değin aynı şekilde okunur. 6 esma: FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN.

Seyec'alullâhu bağde usriy-yusrâ.
Ve anetil vucûhu lil hayyil kayyûm.
Ve innallâhe biküm leraûfur-rahim.
İnnallâhe kêne tevvêber-rahîmê.
İnnallâhe kêne ğafurar-rahimê.
Fe innâllahe kêne afüvven kadîrâ.
İnnallâhe kêne semiam-basîrâ.
İnnallâhe kêne alîmen hakîmê.
İnnallâhe kêne aleyküm ragîbê.
İnnê fetâhnê leke fetham-mübînê.
Ve yen surakellâhu nasran azîzê.
İnnê hızballâhi hümül ğâlibûn.
İnnallâhe hüvel kaviyyül azîz.
İnnallâhe hüvel ğaniyyül hamîd.
Hasbiyallâhu lâ ilâhe illâ Hû.
Hasbünallâhu veniğmel vekîl
Lê yehzünühümül fezeul ekber
İyyâke nağbudü ve iyyâke nestaîn
Velhamdü lillêhi rabbil âlemîn

-------------------------------------------------

yani şu şekilde

Bismillâhirrahmânirrahim
ferdün hayyun kayyumun hakemun adlun kuddusun
Seyec'alullâhu bağde usriy-yusrâ.
Bismillâhirrahmânirrahîm
Ve anetil vucûhu lil hayyil kayyûm.
Bismillâhirrahmânirrahîm
Ve innallâhe biküm leraûfur-rahim.
Bismillâhirrahmânirrahîm
İnnallâhe kêne tevvêber-rahîmê.
Bismillâhirrahmânirrahîm
İnnallâhe kêne ğafurar-rahimê.
Bismillâhirrahmânirrahîm
Fe innâllahe kêne afüvven kadîrâ.
Bismillâhirrahmânirrahîm
innallâhe kêne semiam-basîrâ.
Bismillâhirrahmânirrahîm
İnnallâhe kêne alîmen hakîmê.
Bismillâhirrahmânirrahîm
İnnallâhe kêne aleyküm ragîbê.
Bismillâhirrahmânirrahîm
Ferdün hayyun kayyumun hakemun adlun kuddusun
İnnê fetâhnê leke fetham-mübînê.
Bismillâhirrahmânirrahîm
Ve yen surakellâhu nasran azîzê.
Bismillâhirrahmânirrahîm
İnnê hızballâhi hümül ğâlibûn.
Bismillâhirrahmânirrahîm
İnnallâhe hüvel kaviyyül azîz.
Bismillâhirrahmânirrahîm
İnnallâhe hüvel ğaniyyül hamîd.
Bismillâhirrahmânirrahîm
Hasbiyallâhu lâ ilâhe illâ Hû.
Bismillâhirrahmânirrahîm
Hasbünallâhu veniğmel vekîl
Bismillâhirrahmânirrahîm
Lê yehzünühümül fezeul ekber
Bismillâhirrahmânirrahîm
İyyâke nağbudü ve iyyâke nestaîn
Bismillâhirrahmânirrahîm
Velhamdü lillêhi rabbil âlemîn

arkadaşlar hepimizin amacıda burda birbirimize destek olmak ben kendi adıma söyleyeyim ben burda hiç kimseyi tanımıyorum az önce dediğim gibi 2010 dan beri kayıtlıyım buraya ama hep yazılanları okuyordum okuyabildim kadar yazmayı beceremiyordum sadece şunu söyleyeyim yanlış anlamayın lütfen beni biribirimize laf söylemek yerine birbirimize dua edelimki rabbim o güzel mucizeyi o güzel heycanı tatdırsın tüm isteyen ve dileyen herkeze ben hep rabbime dua ediyorum kurban olduğum önce başaksına nasip et daha sonrada beni gör diye inanın o yüzden rabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin inşallah hayılısıyla sağlıklı sıhatli bi şekilde lüften yanlış anlamayın beni....

inşallah özsercim .beklenenler yanlış bilmiyorsam tazebahar,yağmurdamlası ve su-şisesi .Domino taşı gibi sırayla hepimiz hamile kalırız inşallah.Sen nasılsın nasıl geçiyor günler.

evet cnm sana dedim :)

cnım bak bana yazrken yada ark.yazarken sağda altta alıntı ile cwpla ya tıkla direk o kişiye yazmış olursun daha ii olur cnım

yani sorun yok yazanda yazmayanda saolsunlar dicek bşka bişi yok bn olan sorunumu yazdım...öyle dertler faklı aa sonuç blli.hayrlsı isterm allhım herkezin duasını kbul etsin

aynen biraz konuşssam rahatlayacak gibi oluyorum gelip anlatıyorum ama malesef kimsenin umrunda olmuyorum

inşallah özsercim .beklenenler yanlış bilmiyorsam tazebahar,yağmurdamlası ve su-şisesi .Domino taşı gibi sırayla hepimiz hamile kalırız inşallah.Sen nasılsın nasıl geçiyor günler.

gazlı, uykulu, heyecanlı, sabırsız gecıyor canım
bugun bıberon ve bakım urunlerı aldım bebıse neredeyse yarım gun arastırdık
nasılda tıtızlenıor ınsan

rabbım tum ısteyenlere yasatsın
ve tabıkı sanada

duygu burdada herkes seninle aynı düşüncede zaten hep iyi dileklerimiz birbirimiz için .Allah sanada isteyen herkesede sağlıkla yaşatsın bu mutluluğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…