HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kuzucum yaa alınma hemen benim kaç sorum havada kaldı kaç sevincim kursağımda kaldı biliomusun canım gözden kaçabiliyor yada eğer bilgi sahibi değilse yorum yapmak istemiyo olabilirler kızma öyle hemen

tbikide destek çok önmli insan istiyor birileri destek olsun ii bişiler duyalım.bnm istediğimde bu destek hep boll boll dua bn hersefrnde dua ediyorum hepimize rbbim sağlık bebklermizi kucağımıza almayı nasio etsin inşşş

aynen biraz konuşssam rahatlayacak gibi oluyorum gelip anlatıyorum ama malesef kimsenin umrunda olmuyorum

anlat cnım sorunlarını elbet yazrlar anlatmk istersen dinleriz

yazmayım yazmayım dedım dayanamadım sımdı kızıorsunuz bazı sorularınıza cvp vermeyınce ama tek sızın derdınız olmuyor topıcte hepıızın sırasıyla soruları oldu sorunları oldu kımler destek oldu ıse onlarla aralarında baglar olustu tabıkı sızlerede destek olmaya calısıyoruz ama tek basınız sıkısınca dert yandıgınız ıcın samımı olmuyor kusura bakmayın yanı

amin sağol gazlı,uykulu,heyecanlı günler bizlerede nasip olsun.Titizlenmez mi insan ya gayet normal.Doğuma yakın nasıl heyecan sarar insanı kimbilir:)

elif benim eşimde de var varikosel doktora sordu amaliyat olmalımıyım diye bir şey demedi sadece olsan iyi olur dedi. acaba bizimde mi bu yüzden olmuyor bu ay tam 1 yıl oldu isteyeli sadece kimyasal gebelk geçirdim 5 ay önce ...bende şimdi sperm değerlerine bakıyodum

duygu burdada herkes seninle aynı düşüncede zaten hep iyi dileklerimiz birbirimiz için .Allah sanada isteyen herkesede sağlıkla yaşatsın bu mutluluğu.

allah razı olsun sonbaharımbenim bende tersi bişey demedim zaten canım hep aynı şeyi söylüyorum zaten amin inşallah rabbim düşmanıma bile evlat sevgisinden mahrum etmesin

wala bn bu yazdığını kbul etmiyorum bn brda herkeze yazmaya çlışıyorum.tek dert tbiki bzde değil hrkezde sninde sorunların oldu okadar üzüldüm yazdım tkma cnım sorun ypma fln die.neden sıkışnca dert yanalım bnde senin bu yazdığın çok tuhf olmuş resmn

DOKTOR BİZE DEDİ OL DAHA İİ gebeliğe etkisi warmış çok bnce bşka doktora fln görünün

kuzucum yaa alınma hemen benim kaç sorum havada kaldı kaç sevincim kursağımda kaldı biliomusun canım gözden kaçabiliyor yada eğer bilgi sahibi değilse yorum yapmak istemiyo olabilirler kızma öyle hemen

doğrudr cnım bnmde çoğu kes havalrda kadlı bu sefer okadar üzüldümki o yzden böle açık açık yazdım ama bazı ark.baya dokundu bir şey yok bnce bnda.

inşallah özsercim .beklenenler yanlış bilmiyorsam tazebahar,yağmurdamlası ve su-şisesi .Domino taşı gibi sırayla hepimiz hamile kalırız inşallah.Sen nasılsın nasıl geçiyor günler.

elif gibi şimdi bende isyanlara geçicem şekerim olmuyo böyle ama bende varım beklemede aşk olsun beni ciddiye almıyomusun(şaka tabiki bu son söylediğim canım):)))))
şaka bitarafada listeye demin bi göz gezdirdim yarından başlamak üzere bu hafta bayaa bi yoğun inş hepsindende güzel haberler gelir bendende tabikisi

afedersin cnm olur mu öyle şey zaten yazdım ya yanılmıyorsam diye.aslında listede bnm 5 mart gözüküyor ama onun 5 nisan olması gerek.nesrine duyrulur.Allah sana bize burdan mutlu haberi vermeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh.

canım bence özel daha mantıklı tabi gücünüz yetiosa cnkü özeller daha hassas ve devlette cok sıra var inşanlar hep ameliyat oluo ben özel derim cnm ben bursanın bi ilçesnde oturuorum özel hastane tam donanımlı sayılmaz ama genede yaptırdık

kızlar bneimde bir maruzatım olacak çogu bat yazdırıp yada bir slm verip gidiyor üzrinden 1 ay geçenler oluyor birde takip edemiyorum bu aralar işler yogun batnızı bana özle msjla atarsanız sevinirim. bende ona göre listeyi güncellerim yada bir arkadaş bana yardımcı olsun bat konusunda liste konusunda

bizimkide özel baya ii bir hstane genede araştırayım bakalım ewt dewlette sıra wardır die dereddütlüym bnde dediğin gibi en isi özel hem daha ii hem daha temiz

şimdi geçmiş sayfaları okudumda aman allahım herkes ilgisizlikten şikayetçi.

Arkadaşlar Allah aşkına yapmayın herkes elinden geldiğince destek olmaya çalışıyor birbirine ama arada kaçan yazılar muhakkak oluyor insanız sonuçta herşeyi okuyamayabiliriz ben mesela geçmiş sayfaları okuyamıyorum sayfalar artıyor sürekli. ben cevap yazana kadar konu kapanmış yeni konuya geçilmiş oluyor çünkü.

gelelim elif_ozy arkadaşım.
ben dediğin rahatsızlığı hiç bilmem. neden olur tedavisi nedir bilmem ve çevremde hiç bu konudan muzdarip kimse yok. şimdi bilmediğim bir konuda sana ne gibi bir tesellide bulunabilirimki.
ha dış gebelik var de hamilelik belirtileri neler de yada ilaç sor hepsini elimden geldiğince cevaplayayım.
hiç bilmediğim bir konuda vah vaaahh çok üzüldüm mü diyeyim yoksa boşver takma kafanamı diyeyim. daha probleminizin tam olarak ne olduğunu bilmeden kaş yapayım derken göz çıkarmaktansa sessiz kalmayı tercih ediyorum ve bu yaptığımında yanlış olduğunu hiç sanmıyorum. kendi adıma vicdanım rahat yani.

arkadaşlar bilmediğim hiçbir konuda yorum yapmıyorum kimseyi boş yere umutlandırmak istemem yada kimseyi olmadık şey için üzmek istemem.
benim dış gebeliğimde herkes hamile olduğum konusunda hemfikirdi. sadece burası değil kendi arkadaş çevrem dahil herkes beni hamileliğe alıştırdı. kimseye inanmadım hep dedim doktor evet hamilesin demeden inanmam kimseye diye. sonra ne oldu doktor direk hamilesin ama kürtaj gerekli dedi yarım saatlik bir hamilelik sevinci yaşadım. Allah herkesden razı olsun kürtaj konusunda adet görme konusunda ve dış gebelik konusunda çok yardımcı olan arkadaşlarım oldu. ama ben sadece bu topiğe değil benim problemimle ilgili açılan diğer tüm konulara mesajımı yazdım ve tecrübelilerle paylaştım derdimi. ve benimde çoğu konuda askıda kaldı problemim. kimse dönüp okumadı bile. e noldu ben onlara kırıldımmı hayır. çünkü biliyorum herkesin derdi başka.

ben size demiyorum başka yerede yazın diye. ama buradakileride anlayın. bilmedikleri veya bilgi sahibi olmadıkları hiçbir konuya yorum yapmak istemiyor kimse.
tanıdıklarına yazıyorlar diyorsunuzda bizler aynı mahallenin çocukları değiliz altı üstü 1 aydır aynı topicde konuşuyoruz yoksa birbirimizi sokakta görsek tanımayız.

lütfen kızmayın bana ama ben bilmediğim konuda yorum yapmıyorum yada kızın isterseniz. ben bana yorum yapmayanlara kızmıyorsam yorum yapmadım diye kızanları allah a havale ediyorum.
nasrettin hoca eşekten düşmüş herkes geçmiş olsun acıdımı diye sormuş hoca dönmüş bana eşekten düşeni getirin beni o anlar demiş.

hıh şöyle nihayet bi yandaş buldum yanıma destek ol bana ekinci 3-5 gün sonra ben yapmak istersem sakın banada yaptırma emi beni takipte ol engelle beni:)))

tamam izin vermicem.benim daha adete cok var ama bende yapsammı diye düşündüğümde sende bana izin verme olurmu...kötü o testler kötü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…