- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.781
wala kızlar bakıyorumda brda bir tuhflık war biri bişi yzdığnda herkez cvp yazıyor işte teslli fln ypılıyo hni ama baızlarına ise hiç cwp werlmiyo ayırlıyo sanırım insanlar cnı istediğine cwp werip istemediğine wermiyo bnde bu topik birlik beraberlik war snıyorum ama buradaki kişler bni yanltıyor arkadaşlar.
bnde sabahtn beri kötüyüm size yazayım açlırım dedim tutsan 2 3 kişi yazdı saolsunlar diğerlernin umrunda değil tbi allh kmseye wermesn .ama tnıdığına yazan war yoksa kmse kimseyi takmıyor
arkadaşlar hepimizin amacıda burda birbirimize destek olmak ben kendi adıma söyleyeyim ben burda hiç kimseyi tanımıyorum az önce dediğim gibi 2010 dan beri kayıtlıyım buraya ama hep yazılanları okuyordum okuyabildim kadar yazmayı beceremiyordum sadece şunu söyleyeyim yanlış anlamayın lütfen beni biribirimize laf söylemek yerine birbirimize dua edelimki rabbim o güzel mucizeyi o güzel heycanı tatdırsın tüm isteyen ve dileyen herkeze ben hep rabbime dua ediyorum kurban olduğum önce başaksına nasip et daha sonrada beni gör diye inanın o yüzden rabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin inşallah hayılısıyla sağlıklı sıhatli bi şekilde lüften yanlış anlamayın beni....
aynen biraz konuşssam rahatlayacak gibi oluyorum gelip anlatıyorum ama malesef kimsenin umrunda olmuyorum
cnım bak bana yazrken yada ark.yazarken sağda altta alıntı ile cwpla ya tıkla direk o kişiye yazmış olursun daha ii olur cnım
onu biliyorum cnm bi ara sürekli sade ce cevap yazdığım için elim alışmış k.bakma
gazlı, uykulu, heyecanlı, sabırsız gecıyor canım
bugun bıberon ve bakım urunlerı aldım bebıse neredeyse yarım gun arastırdık
nasılda tıtızlenıor ınsan
rabbım tum ısteyenlere yasatsın
ve tabıkı sanada
duygu burdada herkes seninle aynı düşüncede zaten hep iyi dileklerimiz birbirimiz için .Allah sanada isteyen herkesede sağlıkla yaşatsın bu mutluluğu.
yazmayım yazmayım dedım dayanamadım sımdı kızıorsunuz bazı sorularınıza cvp vermeyınce ama tek sızın derdınız olmuyor topıcte hepıızın sırasıyla soruları oldu sorunları oldu kımler destek oldu ıse onlarla aralarında baglar olustu tabıkı sızlerede destek olmaya calısıyoruz ama tek basınız sıkısınca dert yandıgınız ıcın samımı olmuyor kusura bakmayın yanı
elif benim eşimde de var varikosel doktora sordu amaliyat olmalımıyım diye bir şey demedi sadece olsan iyi olur dedi. acaba bizimde mi bu yüzden olmuyor bu ay tam 1 yıl oldu isteyeli sadece kimyasal gebelk geçirdim 5 ay önce ...bende şimdi sperm değerlerine bakıyodum
kuzucum yaa alınma hemen benim kaç sorum havada kaldı kaç sevincim kursağımda kaldı biliomusun canım gözden kaçabiliyor yada eğer bilgi sahibi değilse yorum yapmak istemiyo olabilirler kızma öyle hemen
inşallah özsercim .beklenenler yanlış bilmiyorsam tazebahar,yağmurdamlası ve su-şisesi .Domino taşı gibi sırayla hepimiz hamile kalırız inşallah.Sen nasılsın nasıl geçiyor günler.
elif gibi şimdi bende isyanlara geçicem şekerim olmuyo böyle ama bende varım beklemede aşk olsun beni ciddiye almıyomusun(şaka tabiki bu son söylediğim canım):)))))
şaka bitarafada listeye demin bi göz gezdirdim yarından başlamak üzere bu hafta bayaa bi yoğun inş hepsindende güzel haberler gelir bendende tabikisi
ewt canım snei dinleyeceğiö stres yapmamaya çllışıcam eşimede blli etmicem inş.ewt %40 iiyiyse çok sewndim buna walla çok şükür.. bizimt4e tek taraflı we solda cnım sağ 3mm yazıyo solda 3.2 ml yazıyo doktr demşti çok büyük bişi dil die.sen hngi hastanede oldun bn daha fiyat almadmda hftaya gidicem sorarım özlde bizim dewletmi ii özelmi bilemdm bi çapa ya flnmı gtmeli yoksa özlde mi ypmalı cnım ya karar weremiyorum bizim gtiğimz hstane çok ii herşeye biz buraya gliyorz ama işte.tamam cnım dediğin gibi çorap iç çamaşırı fln götüriyim bzde anestezi istemiyoruz doktrda dedi gerek yok uyuştrp hemn ypıyoz die
canım bence özel daha mantıklı tabi gücünüz yetiosa cnkü özeller daha hassas ve devlette cok sıra var inşanlar hep ameliyat oluo ben özel derim cnm ben bursanın bi ilçesnde oturuorum özel hastane tam donanımlı sayılmaz ama genede yaptırdık
arkadaşlar bu ayda bebek beklentim hüsranla sonuçlandı kırmızılar ben geldim demeye başladı çok lazımlar sanki
hıh şöyle nihayet bi yandaş buldum yanıma destek ol bana ekinci 3-5 gün sonra ben yapmak istersem sakın banada yaptırma emi beni takipte ol engelle beni:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?