HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

cimcimem:18::18::18: sakin ol relax laf sana değil di ki tabi ki bilmediğin konuda yorum yapamazsın ama bazıları gercekten elif arkadasımın dediği şekilde davranıyorr

Canım bende de öyleydi akşam yaptığım teste sabah sabah yaptığım test te akşam gördüm bende inanmamıştım ama çok şükür hamileyim işte:)) inşallah sende öylesindir..

Slm kizlar,benim regl 1 hafta gecikmeyle bugun geldi maalesef nye boyle oldu anlamadim ilk defa boyle bisey basima geldi

Siz burada ne yapıyorsunuz bağyanlar?

börek açıyoz sende gel buyur

herkes hamile olmayı umutla bekleyip zaman geçirmeye çalışıyoruz bazen bağırışıyoruz bazen halay çekiyoruz bazen yemek tarifi alıp veriyoruz ama ne olursa olsun birbirimizi çooooook seviyoruuuuuuzzzz

tbikide blmediğin konu olabilr illa bilipte herşeyi anlatın yada bişiler söleyn demiyorz zorlada kimsenin yakasına ypışmıyoruz biz brda..bilmeyebilrsiniz o ne neyle ilgili fln filn diede sorulabilir brda bir çok şeyi blmezken sora sora öğrendik cimcimesultan..e noldu öğrendik herşeyden haberimiz oldu teslli etmey çlıştık fln yada aynı durumları yaşamak gerekmez ki illa herkez düşük ypmadı brda yda dış gebelik ypmadı burda yda hamile kalmadı brda dimiiiiiiiii.e biz nptık amn işte üzülme cnım olur yada ne oldu hayrola fln diip sorduk öğrendik bilmedklermizide.senin dediğin gibi sen dış gebelik yaşadın ben bunu blmem yaşamadım olmadı bebeğim fln ama sana srduk hyırdır noldu naısl oldu üzülme ws.. ws.. brda tbikide aynı mahallnin çocuğu değilz ama ayırım war bunuda görüyorm görde değilm kim kime fzla yazarsa ay canım cicim o daha ii oluyor bnde bunu söyler bunu bilirim cnım....

Slm kizlar,benim regl 1 hafta gecikmeyle bugun geldi maalesef nye boyle oldu anlamadim ilk defa boyle bisey basima geldi

bir kadın doğumcunun dediğine göre bilmiyorum doğru bilmiyorum yanlış rahim bebek aradığında adet düzensizleşirmiş ve yumurtalıklar kendin hazırlarmış o yüzden adet düzensizşleştiğinde bebek yakında gelecek demekmiş.bilmiyorum bana öyle dedi inş. bi kaç ay içinde seninde haberini alırız

ben sana canım demedim sende bana canım demedin ee noldu ben sana cevap yazdım şimdi nolcak.
canın sıkkın benden çıkarma hırsını ben sana kızmıyorum kızmadımda ama sadece beni hedef alır gibi mesaj yazman hiç hoşuma gitmedi eğer benden hoşlanmadıysan yorumlarıma katılmazsın olur biter.
sen yazdıktan sonra internette biraz araştırdım tabiki tıbbi tedavi olun ama birde buraya bakın isterseniz
Varikosel Bitkisel Tedavi

hakkında hayırlısı canım belki psikolojik olarak etkilendin bayağı beklentiye girdin ondan olmus olabilir.

Yok cnm ya psikolojik oldugunu sanmiyorum cunku bu ayi hep hastalikla gecirdim annemin yanina gdip kaldim anliycagin hic dusunmedim bu ay ki adetim gecikene kadar,demekki zamani degilmis ne diyim Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…