- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.801
şimdi geçmiş sayfaları okudumda aman allahım herkes ilgisizlikten şikayetçi.
Arkadaşlar Allah aşkına yapmayın herkes elinden geldiğince destek olmaya çalışıyor birbirine ama arada kaçan yazılar muhakkak oluyor insanız sonuçta herşeyi okuyamayabiliriz ben mesela geçmiş sayfaları okuyamıyorum sayfalar artıyor sürekli. ben cevap yazana kadar konu kapanmış yeni konuya geçilmiş oluyor çünkü.
gelelim elif_ozy arkadaşım.
ben dediğin rahatsızlığı hiç bilmem. neden olur tedavisi nedir bilmem ve çevremde hiç bu konudan muzdarip kimse yok. şimdi bilmediğim bir konuda sana ne gibi bir tesellide bulunabilirimki.
ha dış gebelik var de hamilelik belirtileri neler de yada ilaç sor hepsini elimden geldiğince cevaplayayım.
hiç bilmediğim bir konuda vah vaaahh çok üzüldüm mü diyeyim yoksa boşver takma kafanamı diyeyim. daha probleminizin tam olarak ne olduğunu bilmeden kaş yapayım derken göz çıkarmaktansa sessiz kalmayı tercih ediyorum ve bu yaptığımında yanlış olduğunu hiç sanmıyorum. kendi adıma vicdanım rahat yani.
arkadaşlar bilmediğim hiçbir konuda yorum yapmıyorum kimseyi boş yere umutlandırmak istemem yada kimseyi olmadık şey için üzmek istemem.
benim dış gebeliğimde herkes hamile olduğum konusunda hemfikirdi. sadece burası değil kendi arkadaş çevrem dahil herkes beni hamileliğe alıştırdı. kimseye inanmadım hep dedim doktor evet hamilesin demeden inanmam kimseye diye. sonra ne oldu doktor direk hamilesin ama kürtaj gerekli dedi yarım saatlik bir hamilelik sevinci yaşadım. Allah herkesden razı olsun kürtaj konusunda adet görme konusunda ve dış gebelik konusunda çok yardımcı olan arkadaşlarım oldu. ama ben sadece bu topiğe değil benim problemimle ilgili açılan diğer tüm konulara mesajımı yazdım ve tecrübelilerle paylaştım derdimi. ve benimde çoğu konuda askıda kaldı problemim. kimse dönüp okumadı bile. e noldu ben onlara kırıldımmı hayır. çünkü biliyorum herkesin derdi başka.
ben size demiyorum başka yerede yazın diye. ama buradakileride anlayın. bilmedikleri veya bilgi sahibi olmadıkları hiçbir konuya yorum yapmak istemiyor kimse.
tanıdıklarına yazıyorlar diyorsunuzda bizler aynı mahallenin çocukları değiliz altı üstü 1 aydır aynı topicde konuşuyoruz yoksa birbirimizi sokakta görsek tanımayız.
lütfen kızmayın bana ama ben bilmediğim konuda yorum yapmıyorum yada kızın isterseniz. ben bana yorum yapmayanlara kızmıyorsam yorum yapmadım diye kızanları allah a havale ediyorum.
nasrettin hoca eşekten düşmüş herkes geçmiş olsun acıdımı diye sormuş hoca dönmüş bana eşekten düşeni getirin beni o anlar demiş.
ama hayatım ben ertesi gün gördüm öle bi çizgi yani baya bi çizgi varmış ama zaman geçtiği için rengi uçmuş gibiydi dün adetime 5 gün vardı bugün 4 gün var ben ihtimal vermiyorum ya da neden bu kadar tepsikiz kalıyorum anlamlandıramıyorum acaba inanamadığımdan dolayımı bilmiyorum, sen kesin pembe de olsa bişey görmüşsündür ama benimki içi boş hayalet bi çizgi
arkadaşlar bu ayda bebek beklentim hüsranla sonuçlandı kırmızılar ben geldim demeye başladı çok lazımlar sanki
yazdım canım
ekledim senide ama bat bilinmiyor yazdım canım[/QUOTE
Nesrinim benide ekler misin beklenen bat 14 nisan ama hasta olmaya niyetim yok Nisan da Obebek rahme düşecek arkadar Allah'ın izniyle :)
ben o kırmızıları görmek için tam 31 gündür bekliyorum be
nasıl yani anlamadım
cimcimem:18::18::18: sakin ol relax laf sana değil di ki tabi ki bilmediğin konuda yorum yapamazsın ama bazıları gercekten elif arkadasımın dediği şekilde davranıyorr
üzülme umutlar tükenmez gelecek aya inşallah.
Slm kizlar,benim regl 1 hafta gecikmeyle bugun geldi maalesef nye boyle oldu anlamadim ilk defa boyle bisey basima geldi
Siz burada ne yapıyorsunuz bağyanlar?
şimdi geçmiş sayfaları okudumda aman allahım herkes ilgisizlikten şikayetçi.
Arkadaşlar Allah aşkına yapmayın herkes elinden geldiğince destek olmaya çalışıyor birbirine ama arada kaçan yazılar muhakkak oluyor insanız sonuçta herşeyi okuyamayabiliriz ben mesela geçmiş sayfaları okuyamıyorum sayfalar artıyor sürekli. ben cevap yazana kadar konu kapanmış yeni konuya geçilmiş oluyor çünkü.
gelelim elif_ozy arkadaşım.
ben dediğin rahatsızlığı hiç bilmem. neden olur tedavisi nedir bilmem ve çevremde hiç bu konudan muzdarip kimse yok. şimdi bilmediğim bir konuda sana ne gibi bir tesellide bulunabilirimki.
ha dış gebelik var de hamilelik belirtileri neler de yada ilaç sor hepsini elimden geldiğince cevaplayayım.
hiç bilmediğim bir konuda vah vaaahh çok üzüldüm mü diyeyim yoksa boşver takma kafanamı diyeyim. daha probleminizin tam olarak ne olduğunu bilmeden kaş yapayım derken göz çıkarmaktansa sessiz kalmayı tercih ediyorum ve bu yaptığımında yanlış olduğunu hiç sanmıyorum. kendi adıma vicdanım rahat yani.
arkadaşlar bilmediğim hiçbir konuda yorum yapmıyorum kimseyi boş yere umutlandırmak istemem yada kimseyi olmadık şey için üzmek istemem.
benim dış gebeliğimde herkes hamile olduğum konusunda hemfikirdi. sadece burası değil kendi arkadaş çevrem dahil herkes beni hamileliğe alıştırdı. kimseye inanmadım hep dedim doktor evet hamilesin demeden inanmam kimseye diye. sonra ne oldu doktor direk hamilesin ama kürtaj gerekli dedi yarım saatlik bir hamilelik sevinci yaşadım. Allah herkesden razı olsun kürtaj konusunda adet görme konusunda ve dış gebelik konusunda çok yardımcı olan arkadaşlarım oldu. ama ben sadece bu topiğe değil benim problemimle ilgili açılan diğer tüm konulara mesajımı yazdım ve tecrübelilerle paylaştım derdimi. ve benimde çoğu konuda askıda kaldı problemim. kimse dönüp okumadı bile. e noldu ben onlara kırıldımmı hayır. çünkü biliyorum herkesin derdi başka.
ben size demiyorum başka yerede yazın diye. ama buradakileride anlayın. bilmedikleri veya bilgi sahibi olmadıkları hiçbir konuya yorum yapmak istemiyor kimse.
tanıdıklarına yazıyorlar diyorsunuzda bizler aynı mahallenin çocukları değiliz altı üstü 1 aydır aynı topicde konuşuyoruz yoksa birbirimizi sokakta görsek tanımayız.
lütfen kızmayın bana ama ben bilmediğim konuda yorum yapmıyorum yada kızın isterseniz. ben bana yorum yapmayanlara kızmıyorsam yorum yapmadım diye kızanları allah a havale ediyorum.
nasrettin hoca eşekten düşmüş herkes geçmiş olsun acıdımı diye sormuş hoca dönmüş bana eşekten düşeni getirin beni o anlar demiş.
olsun hayatım yaa ben ifademi vereyimde sonra sabıkam çıkmasın
Slm kizlar,benim regl 1 hafta gecikmeyle bugun geldi maalesef nye boyle oldu anlamadim ilk defa boyle bisey basima geldi
tbikide blmediğin konu olabilr illa bilipte herşeyi anlatın yada bişiler söleyn demiyorz zorlada kimsenin yakasına ypışmıyoruz biz brda..bilmeyebilrsiniz o ne neyle ilgili fln filn diede sorulabilir brda bir çok şeyi blmezken sora sora öğrendik cimcimesultan..e noldu öğrendik herşeyden haberimiz oldu teslli etmey çlıştık fln yada aynı durumları yaşamak gerekmez ki illa herkez düşük ypmadı brda yda dış gebelik ypmadı burda yda hamile kalmadı brda dimiiiiiiiii.e biz nptık amn işte üzülme cnım olur yada ne oldu hayrola fln diip sorduk öğrendik bilmedklermizide.senin dediğin gibi sen dış gebelik yaşadın ben bunu blmem yaşamadım olmadı bebeğim fln ama sana srduk hyırdır noldu naısl oldu üzülme ws.. ws.. brda tbikide aynı mahallnin çocuğu değilz ama ayırım war bunuda görüyorm görde değilm kim kime fzla yazarsa ay canım cicim o daha ii oluyor bnde bunu söyler bunu bilirim cnım....
elif bak bende yazdım ama kimse yazmadı gözden kaçabiliyıor canım merve ekledim ekinci düzektim batını
hakkında hayırlısı canım belki psikolojik olarak etkilendin bayağı beklentiye girdin ondan olmus olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?