- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.181
hemen sipariş et. ben ilk de fa internetten sipariş ettim . bu testide ilk defa kullanacağım.. bakalım. çok heyecanlıyım. adetim bir bitse...
bu ay olmazsa sipariş vercem canım sadece 5 tanesine 25 tl verdimm ya kazıklandım hemde öyle böyle değiiilll
Allah sizi ne yapsın bilmem kiiii kuşunu temizleme ne demek diyorum ben de erozyon ağaçlandırma ilişkisinde çaktım olayı
Ben bu forumunn dilini öğrenemeyeceğim bir süre sanırım. vik vik vardı bir de sanırım
vik vik değil kısss mik mikti oo :))sabah sabah güldürdünüz beni.erozyon ağaç ilişkisi de enteresan yani.bi de altta bir yerde okudum.silkeleme yapmışlar.silkeleme ne oluyor allahaşkına?bak ben onu yapmıyorum,atlamışım.söyleyin de ben de yapim kıslar.sayenizde yeni jinekolojik terimler sözlüğü çıkarıcam vallaaa
Gunaydin canim, bence adetinin 10 - 11 gunu basla ve hergun yap ki cift cizgi kacmasin .. Ayrica adtin 7 ve 25 gunleri arasi hergun calisin .. :))))
bu ay olmazsa sipariş vercem canım sadece 5 tanesine 25 tl verdimm ya kazıklandım hemde öyle böyle değiiilll
Canim bende ayni fiyata aldim sagi yukari.. 5 tane vardi benimde ama cift cizgiyi hic gormedim.. Kasma kendini siki calis yeter :)))
gitti gid. dan 30 tanesini 27 tl ye aldım kaset tipiymiş. artık ne demekse.. sanırım gebelik testine benziyor. hemen sipariş et. çünkü reglin bitiyor sanırım.. eczanelerde pahalıymış duyduğuma göre. ve dah az mış
gitti gidiyordan al canım.25 tane kaset tipi + 5 gebelik testi 19.90tl.kargoda ücretsiz.ertesi gün elinde oluyor.canın sıkıldıkça yaparsın,benim gibi test manyağı olursunarap'ın yağı çok olunca ya ........ sürermiş ya başına misali
aynen silik milik çıkmasa da çalışmalara devam .
taç yaprak..... sen ne kadardır çocuk istiyordun. baştan beri mi
silkelemeeeeeeeeeee ne yawwww nasıl yapılıyoooooooooooooo?çatlatmayın insanı söyleyin kıslarrrr.google a silkeleme kk yazdım,halı silkeleyen uyuz komşum çıktııı.de hade beklioommm,söyleyin.
silkelemeeeeeeeeeee ne yawwww nasıl yapılıyoooooooooooooo?çatlatmayın insanı söyleyin kıslarrrr.google a silkeleme kk yazdım,halı silkeleyen uyuz komşum çıktııı.de hade beklioommm,söyleyin.
ilişkiden sonra eşin bacaklardan tutup seni sağa sola ileri geri sallıyo canım halı silkeler gibii spoşlar tam gaz ileriiiiiii
Kis esin geri cekilince senin bacaklardan tutup havada salliyor, buna silkelenme diyoz.. Sposlarin tuplere gecmesine yardimci oluyormus, Valla benim adam oda neymis guldurme beni kafayi yedin iyice dedi yapmadi.. :))))
Kızlar merhaba, dün gene leke beni çok korkutmuştu Rabbime şükürler olsun kısa sürede kesildi. şimdi daha iyiyim dün eşim yaptı yemekleri filan.. hiç kalkmadım duş ta almadım...bugün alıcam.. çok iyiyim şuan ama buraya sık gelemicem biraz toparlanmam lazım siz bana özet geçersiniz :)))
Evet yas mik mik pardon:)) kızlar silkelemeyi duydum ben de yapıyorum ama çok silkelemiyor sadece is bitince ayaklarımı tutup kaldırıyor bir süre ama çamaşır silker. Gibi değil yanii:) telefonda söyledim eşime gelince yapalım diye aklına geldikçe gülme krizine giriyormus bakalım yaparken nasıl kahkahalara boğulacak:))
Allah müstehakınızı versin emiiii.zaten hamiş olucaz diye bi belfıtığı,kalça çıkığı olmadığımız kaldıhem zaten ben yapamam,valla gülme krizine girerim.mik mikte aklıma gelmese bare bunlar.ben gülme krizine girince yarım saat sürer.
Allah'ım hamiş olucaz diye ne bulursak yediğimiz keçiboynuzu,bal çörek otu,ananas vs ile zehirlenmekten,yumurtladım mı yumurtlayacak mıyım yumurtam kaçtı mı diye yumurta akı aranırken şaşı kalmaktan,spermenler daha hızla hücum etsin diye eşimiz bizi sağa sola bacaklardan halı gibi silkelerken meydana gelebilecek belfıtığı,kalça çıkıklığından ; her gün kasığım ağrıdı,midem bulandı,uykum var,gazım var,tuzum var diyerek gebelik belirtisi ararken kafayı üşütmekten sen esirge ,sen koruu yarabbimmm.
bu arada terimler sözlüğümüze yeni bir terim daha eklenmiştir : spermenlerrrr ileriii....
Allah sizi ne yapsın bilmem kiiii kuşunu temizleme ne demek diyorum ben de erozyon ağaçlandırma ilişkisinde çaktım olayı
Ben bu forumunn dilini öğrenemeyeceğim bir süre sanırım. vik vik vardı bir de sanırım
Evet canım öğretmenim meslektaşız demek ki branş ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?