- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.821
elif bak bende yazdım ama kimse yazmadı gözden kaçabiliyıor canım merve ekledim ekinci düzektim batını
elif bak bende yazdım ama kimse yazmadı gözden kaçabiliyıor canım merve ekledim ekinci düzektim batını
ben sana canım demedim sende bana canım demedin ee noldu ben sana cevap yazdım şimdi nolcak.
canın sıkkın benden çıkarma hırsını ben sana kızmıyorum kızmadımda ama sadece beni hedef alır gibi mesaj yazman hiç hoşuma gitmedi eğer benden hoşlanmadıysan yorumlarıma katılmazsın olur biter.
sen yazdıktan sonra internette biraz araştırdım tabiki tıbbi tedavi olun ama birde buraya bakın isterseniz
Varikosel Bitkisel Tedavi
nasıl gidiyor canım calışmalar bat lar aynı sanırım seninle öyle değilmi
bir kadın doğumcunun dediğine göre bilmiyorum doğru bilmiyorum yanlış rahim bebek aradığında adet düzensizleşirmiş ve yumurtalıklar kendin hazırlarmış o yüzden adet düzensizşleştiğinde bebek yakında gelecek demekmiş.bilmiyorum bana öyle dedi inş. bi kaç ay içinde seninde haberini alırız
bn nie sana kızıyımki bnm lflarımın sonunda cimcime sultnmı yazıyor hayr aklıma bile glmedins en bnm aklıma direk isim gmedi zaten okudysan yzdklarımı tbi..bnde kızmadım sana kızıcak bişi oyk bnda sni hedef alıcak bir yazım olmuşmu yooo olduysa kopyala bakalım tabi sen en son yzmışsın bana adımı ypıştırarak bn o zman farkndaysan sana yzdım ondan öncesnde adın bile gçmedi diyorum ya aklıma bile glmedin ......
tbi bakarım saol
ablam yaa benim kırmızılarla ilgili en ufak bir belirti yok ne yapsak kaldırsakmı benimkini yoksa beklesekmi ay sonuna kadar :18:
nesrincim benim bat ne zaman olur bilemiyorum istersen banada bilinmeyen yaz
ben o kırmızıları görmek için tam 31 gündür bekliyorum be
merhaba evet ben 5 inde sen 7 sinde olmustun martın.Vallahi ben bir tuhafım bu ay adetim ilk kez 6.7. ve 8. güne kadar uzadı az az lekelenme şeklinde de gelse geldi yıllardır 5 taş çatlasa 6.günde tamamen biterdi.Bunu 2 ay önce yaşadıgım düşüğe bağlıyorum ama birde şöyle bir şey oldu adetin 5. gününden sonra sanki en baştan adet olcakmıısm gibi göğüs hassasiyeti,kasık ağrılarım oldu anlamadım.Çalışmalara gelince bugün 16. günüm gün aşırı olması için çabalıyorum ama akıntım falanda yok henüz sadece dünden beri keskin batmalar var sol kasıgımda ben ovulasyon testi de kullanmıyorum.Senin nasıl gidiyor çalışmalar?
aynen canım bende 40 gündür bekliyom.
ne gelen ne giden
Olabilir cnm,komsunun gelininin adeti gecen ay 10 gun gecikmis test falan yapmis negatif cikmis,bu ayda 15 gun gecikmis testi pozitif cikmis suan 6 haftalik hamile,darisi bizlerin basin
aallahım hayılrıısyla bu ay bizlerede pozitif testi gösterir.ve hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip eder.
ben sana canım demedim sende bana canım demedin ee noldu ben sana cevap yazdım şimdi nolcak.
canın sıkkın benden çıkarma hırsını ben sana kızmıyorum kızmadımda ama sadece beni hedef alır gibi mesaj yazman hiç hoşuma gitmedi eğer benden hoşlanmadıysan yorumlarıma katılmazsın olur biter.
sen yazdıktan sonra internette biraz araştırdım tabiki tıbbi tedavi olun ama birde buraya bakın isterseniz
Varikosel Bitkisel Tedavi
yazdıklarını okumamış olsam böyle bir konuya dahil olmam beni hedef aldında demedim zaten farkındaysan bir arkadaş sana değildi diye yazdı bende ifademi vereyim dedim. son mesajını alıntı yaptığın için kendimi edef alınmış gibi gördüm. yanlış anlamışım demekki.
özür dilerim der konuyu kapatırım ben
haklısın bu ay bende bi garip hamile oldum.ben ocak ayında kullandım ovu testi sonra bi daha kullanamdım kullanmamda.bizde gün aşırı çalışmaya çalışıyoruz.o iğrenç bal tarçın çörek otunuda yemeğe çalışıprum inş. hayılsıyla bu ay inş hepimizi güzel haberleri alırız..
ben 10 gün daha beklerim olmazsa giderim artık doktora. 40 gün bekleyemem diyodum ama bekleniyomuş demekki.
senin problemin neydi?
yazmayım yazmayım dedım dayanamadım sımdı kızıorsunuz bazı sorularınıza cvp vermeyınce ama tek sızın derdınız olmuyor topıcte hepıızın sırasıyla soruları oldu sorunları oldu kımler destek oldu ıse onlarla aralarında baglar olustu tabıkı sızlerede destek olmaya calısıyoruz ama tek basınız sıkısınca dert yandıgınız ıcın samımı olmuyor kusura bakmayın yanı
bir kadın doğumcunun dediğine göre bilmiyorum doğru bilmiyorum yanlış rahim bebek aradığında adet düzensizleşirmiş ve yumurtalıklar kendin hazırlarmış o yüzden adet düzensizşleştiğinde bebek yakında gelecek demekmiş.bilmiyorum bana öyle dedi inş. bi kaç ay içinde seninde haberini alırız
Slm kizlar,benim regl 1 hafta gecikmeyle bugun geldi maalesef nye boyle oldu anlamadim ilk defa boyle bisey basima geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?