HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

elif bak bende yazdım ama kimse yazmadı gözden kaçabiliyıor canım merve ekledim ekinci düzektim batını

ya nesrin bn gözden kçmaz demiyorumkiiii olabilir insanlık hali bn bunu bugunluk yazmadım buraya grdiğimden beri gözlemlerdiğim şey bni anlamadnınz yada anlamak istemiyor bazı ark.daha ne kadar anlatmalıym blmiyorum bnmde gözmden kaçabilir buna bişi dediğimz yokki

bn nie sana kızıyımki bnm lflarımın sonunda cimcime sultnmı yazıyor hayr aklıma bile glmedins en bnm aklıma direk isim gmedi zaten okudysan yzdklarımı tbi..bnde kızmadım sana kızıcak bişi oyk bnda sni hedef alıcak bir yazım olmuşmu yooo olduysa kopyala bakalım tabi sen en son yzmışsın bana adımı ypıştırarak bn o zman farkndaysan sana yzdım ondan öncesnde adın bile gçmedi diyorum ya aklıma bile glmedin ......

tbi bakarım saol

nasıl gidiyor canım calışmalar bat lar aynı sanırım seninle öyle değilmi

merhaba evet ben 5 inde sen 7 sinde olmustun martın.Vallahi ben bir tuhafım bu ay adetim ilk kez 6.7. ve 8. güne kadar uzadı az az lekelenme şeklinde de gelse geldi yıllardır 5 taş çatlasa 6.günde tamamen biterdi.Bunu 2 ay önce yaşadıgım düşüğe bağlıyorum ama birde şöyle bir şey oldu adetin 5. gününden sonra sanki en baştan adet olcakmıısm gibi göğüs hassasiyeti,kasık ağrılarım oldu anlamadım.Çalışmalara gelince bugün 16. günüm gün aşırı olması için çabalıyorum ama akıntım falanda yok henüz sadece dünden beri keskin batmalar var sol kasıgımda ben ovulasyon testi de kullanmıyorum.Senin nasıl gidiyor çalışmalar?

Olabilir cnm,komsunun gelininin adeti gecen ay 10 gun gecikmis test falan yapmis negatif cikmis,bu ayda 15 gun gecikmis testi pozitif cikmis suan 6 haftalik hamile,darisi bizlerin basina

yazdıklarını okumamış olsam böyle bir konuya dahil olmam beni hedef aldında demedim zaten farkındaysan bir arkadaş sana değildi diye yazdı bende ifademi vereyim dedim. son mesajını alıntı yaptığın için kendimi edef alınmış gibi gördüm. yanlış anlamışım demekki.
özür dilerim der konuyu kapatırım ben

aman kızlar daha bişi yzmıyorum kim kime yazar umrmda değil üzülnle üzülürüm ağlaynla ağlarım allh kmseye dert werip derman aratmasın.herkezin derdi çok büyük kendine dşardan tbi kimseler anlayamaz bnm isteğim sadecene oldu arkadaşım hayrdır..?denmesi yoksa fzlası değil...bn dşarda çwreme bile anlatmak istemiyorum milletn ağzı boş 1 dersin 2 larak bşkalarına anlatıyorlar maksadım brda içimi dökmek anlatmak konuşmak tı...demek bu bile arkadaşların bazılarına fazla glmiş.sorun yok çok şükür allh yardımcımız olur.bn herkez için çok dua ediyorum we halada ederm.kimse kimseyi sewmk zorunda değil tbi ama brda sewlmicek bişide yok birbirimizi tnımıyoruz bile nie ben sewmiyim ki ark.ları.ben genede swiyorum allh herkezin hakkında hayrlısını nasp etsin..herkezin gönlüne göre wersin...herkez tezz zamda bebeğini alır kucağına sorunsuz bir şeklde.hamile oln arşlarımda sağlıkda doğururlar inş.......

haklısın bu ay bende bi garip hamile oldum.ben ocak ayında kullandım ovu testi sonra bi daha kullanamdım kullanmamda.bizde gün aşırı çalışmaya çalışıyoruz.o iğrenç bal tarçın çörek otunuda yemeğe çalışıprum inş. hayılsıyla bu ay inş hepimizi güzel haberleri alırız..

bak üstteki yazında beni hedef alr gibi yazmısın demişsin cnım bnde o yazına göre yazmıştım....olablr böle ynlışlıklar bn bnlarada kızmam her insan ynlış anlayabilir....peki kapatlım bncede knuyu.bunuda blmeni isterm bnm hedefimdeki kişi sen değilsin yada başkalırda değil ben öle ortaya söledm

İnşallah ekincim nisanda güzel haberler alırız,güzel haberler veririz.Allahım seslerimizi duysun inşallah.

ben 10 gün daha beklerim olmazsa giderim artık doktora. 40 gün bekleyemem diyodum ama bekleniyomuş demekki.
senin problemin neydi?

ben dr gittim tarlusal verdi hap biteli 8gün oldu ama tık yok hala.
20 eylülde kürtaj olmak zornda kalmıştım. ondan beri adet olamıyorum hep hapla.
bu sefer tarlusalda işe yaramadı 3.-4.gün oluyordum ama gelmedi.
sabah test yaptım negatif.
bende pazartesiye kadar bekleyip tekrar gidicem dr.

valla ozsercim aynı şey aklımdan geçiyoduda işim çıktı sürekli yazamadım bi türlü nihayetinde herkesin binbir türlü derdi oluyor ki elif'ede destek olmaya çalıştık ama gün boyuda elif'le ilgilenemezki herkes, bilgisi olanlar yazıyor yazmaya devam ediyor ama bilgisi olmayan ne yazsın keşke elimizden bişey gelsede yapsak dua etmekten başka malesef elimizden bişey gelmiyor deminde dedim benimde var hepimizinde var cevaplanmayan sorusu gözden kaçıyor yada birden çok önemli bi haber çıkıyo mesela bebeek bebeğini kaybetti hepimiz herşeyi kenara bırakıp ona destek olmaya çalıştık gzmcnbz, tazebahar eşiyle sorunu oldu onlara destek olduk o arada sorulan sorular genelde havada kaldı bu tarz şeylere herkesin yazacak bi cevabı oluyor iyi kötü herkesin bi şekilde başından geçiyor çünkü bana cevap verildi sana verilmedi şuydu buydu bence yapmayın kızlar elif yada diğer kızlarda yanlış anlamayın hafife alma önemsenmeme felan gibi algılamayın ama olmadı yani sizinki bence

ay ne güzel söyledin ya gerçekten doğru mu böyle birşey? bende buna fena kaptırdım kendımı çünkü aynı durum bende var yuppi eger dgruysa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…