- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.841
ben dr gittim tarlusal verdi hap biteli 8gün oldu ama tık yok hala.
20 eylülde kürtaj olmak zornda kalmıştım. ondan beri adet olamıyorum hep hapla.
bu sefer tarlusalda işe yaramadı 3.-4.gün oluyordum ama gelmedi.
sabah test yaptım negatif.
bende pazartesiye kadar bekleyip tekrar gidicem dr.
tamam izin vermicem.benim daha adete cok var ama bende yapsammı diye düşündüğümde sende bana izin verme olurmu...kötü o testler kötü....
valla ozsercim aynı şey aklımdan geçiyoduda işim çıktı sürekli yazamadım bi türlü nihayetinde herkesin binbir türlü derdi oluyor ki elif'ede destek olmaya çalıştık ama gün boyuda elif'le ilgilenemezki herkes, bilgisi olanlar yazıyor yazmaya devam ediyor ama bilgisi olmayan ne yazsın keşke elimizden bişey gelsede yapsak dua etmekten başka malesef elimizden bişey gelmiyor deminde dedim benimde var hepimizinde var cevaplanmayan sorusu gözden kaçıyor yada birden çok önemli bi haber çıkıyo mesela bebeek bebeğini kaybetti hepimiz herşeyi kenara bırakıp ona destek olmaya çalıştık gzmcnbz, tazebahar eşiyle sorunu oldu onlara destek olduk o arada sorulan sorular genelde havada kaldı bu tarz şeylere herkesin yazacak bi cevabı oluyor iyi kötü herkesin bi şekilde başından geçiyor çünkü bana cevap verildi sana verilmedi şuydu buydu bence yapmayın kızlar elif yada diğer kızlarda yanlış anlamayın hafife alma önemsenmeme felan gibi algılamayın ama olmadı yani sizinki bence
Siz burada ne yapıyorsunuz bağyanlar?
valla ozsercim aynı şey aklımdan geçiyoduda işim çıktı sürekli yazamadım bi türlü nihayetinde herkesin binbir türlü derdi oluyor ki elif'ede destek olmaya çalıştık ama gün boyuda elif'le ilgilenemezki herkes, bilgisi olanlar yazıyor yazmaya devam ediyor ama bilgisi olmayan ne yazsın keşke elimizden bişey gelsede yapsak dua etmekten başka malesef elimizden bişey gelmiyor deminde dedim benimde var hepimizinde var cevaplanmayan sorusu gözden kaçıyor yada birden çok önemli bi haber çıkıyo mesela bebeek bebeğini kaybetti hepimiz herşeyi kenara bırakıp ona destek olmaya çalıştık gzmcnbz, tazebahar eşiyle sorunu oldu onlara destek olduk o arada sorulan sorular genelde havada kaldı bu tarz şeylere herkesin yazacak bi cevabı oluyor iyi kötü herkesin bi şekilde başından geçiyor çünkü bana cevap verildi sana verilmedi şuydu buydu bence yapmayın kızlar elif yada diğer kızlarda yanlış anlamayın hafife alma önemsenmeme felan gibi algılamayın ama olmadı yani sizinki bence
Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (17 üye ve 3 ziyaretçi)
cimcimesultan, nesrin6868+, dnz9, zeynep29, Beebeek+, hsst, ruzgarozge, gzmmCnbz+, OZSER0801+, elif_ozy, duygudeni, merve_celal, Sefamolsunnn, YaqmurDamlasi, nice33, sonbaharimbenim+, ekinci
vay anasını takipçiye bak kaç gün sonra ilk kez bu kadar kalabalık sanırımtopicte bi hareketlilik oldu hemen koştu herkes
sanırım elif gaza getirdi bizi :)
bence donemsel sıkıntı psıkolojık patlama burada oldu ama gereksız oldu
neyse herkes kendını bılıyor kımse kımseye kasıtlı bır kotuluk bır onemsememezlık yapmaz burada bız kı her yenı bebekte sayfalarca halayalar ceker her gelen kırmızılarda destek oluruz ama bılmedıgımıze de atlamayız yanı demı
neyse saglık olsun :)
sanırım elif gaza getirdi bizi :)
Olabilir cnm,komsunun gelininin adeti gecen ay 10 gun gecikmis test falan yapmis negatif cikmis,bu ayda 15 gun gecikmis testi pozitif cikmis suan 6 haftalik hamile,darisi bizlerin basin
aallahım hayılrıısyla bu ay bizlerede pozitif testi gösterir.ve hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip eder.
canım senden çok ümitliydim ama gel battaşım nisanna kaldık
Valla bende adetim gecikince umitlenmistim ama kismet,ilk defa adetim gecikti ondada hayal kirikligi yasadim,napalim onumuzdeki maclara bakariz bizde:)
arkadaşım bn nie gaza gtriyormusum ki millete bğırıp buraya girin toplanınmı diyorum wala ne tuhafsınız ya lütfen daha adımı kulnmayız
haklısın bu ay bende bi garip hamile oldum.ben ocak ayında kullandım ovu testi sonra bi daha kullanamdım kullanmamda.bizde gün aşırı çalışmaya çalışıyoruz.o iğrenç bal tarçın çörek otunuda yemeğe çalışıprum inş. hayılsıyla bu ay inş hepimizi güzel haberleri alırız..
elifcim şaka yaptım ben art niyetle söylemedim bi önceki yazımıda bu yazıyı okumadan önce yazmıştım ama bu cevabına şaşırdım...söylediğimde kötü bişey olduğunu düşünmüyorum.
kızlar lütfen elif 'in sitemiyle ilgili biraz kırıcı konuşmaya başladınız hiçbirimizin yaşadığı kolay değil onu en iyi biz anlarız öyle değilmi?biraz alıngan bi günündeydi biraz sitem etti bu kadar büyütmeye gerek yoktu.
hadi yaa peki doktor söyledimi adetin düzensiz olur diye. bende 19 şubatta kürtaj oldum bu yüzden hala adet olamadım 35-40 günü bulur dedi doktor ama şimdi kafam karıştı bak :26:
adet oldum yazcaktın heralde hamile oldum yazmışın allahmı söyletti ne:))
o doktora gitmiyorum artık çok moralim bozlmuştu.
önceden de gittiğim bi dr var bütün herşeyimi bilen ona gidiyorum.
stresten diyor bana. işim stresli birazda dışarda strese giriyom.bide herşeyi cok kafama takarım ondan saınırım.
ama inş olurum artık. herşeye ağlar oldum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?