HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hadi yaa peki doktor söyledimi adetin düzensiz olur diye. bende 19 şubatta kürtaj oldum bu yüzden hala adet olamadım 35-40 günü bulur dedi doktor ama şimdi kafam karıştı bak :26:

Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (17 üye ve 3 ziyaretçi)

cimcimesultan, nesrin6868+, dnz9, zeynep29, Beebeek+, hsst, ruzgarozge, gzmmCnbz+, OZSER0801+, elif_ozy, duygudeni, merve_celal, Sefamolsunnn, YaqmurDamlasi, nice33, sonbaharimbenim+, ekinci

vay anasını takipçiye bak kaç gün sonra ilk kez bu kadar kalabalık sanırım topicte bi hareketlilik oldu hemen koştu herkes

bence donemsel sıkıntı psıkolojık patlama burada oldu ama gereksız oldu
neyse herkes kendını bılıyor kımse kımseye kasıtlı bır kotuluk bır onemsememezlık yapmaz burada bız kı her yenı bebekte sayfalarca halayalar ceker her gelen kırmızılarda destek oluruz ama bılmedıgımıze de atlamayız yanı demı
neyse saglık olsun :)

sende bni anlamaışsın bnm amacım bütün gün bnmle ilgilnsin fln değil nie böle bir amacım olsun.wala bni kmse anlamak istemediği için böyle yazıorsunuz bşkada bir şey demiyorum kmseyede diğer yzdılarımı okurdanız ne demek istediğimi anlardınız daha da yzmıyorum knpnsın konu sadece bir şey istedik okadar üzüntümün içine bu söyledklerz tam oldu saolsun kızlar..... Siz sze destek olanlara yazın bn artık yzmıyorum

sanırım elif gaza getirdi bizi :)

bahar gerginliği diyelim şekerim olur herkesde arada sırada

sanırım elif gaza getirdi bizi :)

o veya bi başkası iyi oldu bak sayfaya ziyaretçi akını oldu

kızlar lütfen elif 'in sitemiyle ilgili biraz kırıcı konuşmaya başladınız hiçbirimizin yaşadığı kolay değil onu en iyi biz anlarız öyle değilmi?biraz alıngan bi günündeydi biraz sitem etti bu kadar büyütmeye gerek yoktu.

arkadaşım bn nie gaza gtriyormusum ki millete bğırıp buraya girin toplanınmı diyorum wala ne tuhafsınız ya lütfen daha adımı kulnmayız

elifcim şaka yaptım ben art niyetle söylemedim bi önceki yazımıda bu yazıyı okumadan önce yazmıştım ama bu cevabına şaşırdım...söylediğimde kötü bişey olduğunu düşünmüyorum.

canım şimdi arabaya atlayıp fotoğraf makinemi yanıma alıp on the floor eşliğinde fotoğraf çekilecek yerleri gezmek istedi

adet oldum yazcaktın heralde hamile oldum yazmışın allahmı söyletti ne:))

bir önceki ni sayfa atladığı için görmedm.sende kusura bkma ama okadar kötü oldum ki zynep anlatamam sana sadece dediğim gibi istediğim hayırdır elif?die sorulmasıydı ama millet nptı aldı lafı büyüttü de büyüttü..bütün üzüntümün içine buda eklndi rahatladığım bir yer wardı oda sıktı bugun....herkezin kötü olduğu bir gün olabilir alıngnlık olablr siz hoş karşılamıyacaksanız bizleri brda kim hoş karşılıcak

hadi yaa peki doktor söyledimi adetin düzensiz olur diye. bende 19 şubatta kürtaj oldum bu yüzden hala adet olamadım 35-40 günü bulur dedi doktor ama şimdi kafam karıştı bak :26:

o doktora gitmiyorum artık çok moralim bozlmuştu.
önceden de gittiğim bi dr var bütün herşeyimi bilen ona gidiyorum.
stresten diyor bana. işim stresli birazda dışarda strese giriyom.bide herşeyi cok kafama takarım ondan saınırım.
ama inş olurum artık. herşeye ağlar oldum çünkü.

[video=youtube;fspXjP8bc3A]http://www.youtube.com/watch?v=fspXjP8bc3A[/video]

bu adam ne içiyo neyin kafasını yaşıyo yaaaa

adet oldum yazcaktın heralde hamile oldum yazmışın allahmı söyletti ne:))

inşallah allah söyletmiştir canm arkadaşlar ben kaçar sizlere bol sohbetle tekrar girdiğimde umarım hamişlerimiz çoğalır benimde kahverengi lekeler umarım kırmızıya dönmez hala bu ay için umudum var ne yapayım herkeze hayırlı günler kızlar hadi baş başşş

bende öyleydim canım ota boka ağlıyodum ama şimdi atlatıyorum çok şükür. hava güzelken atıyorum kendimi dışarı sağolsun çay kahve içmeye gidebileceğm arkadaşlarım var maksat muhabbet gidiyorum kafama esince. bide yeni hobiler edinmeye başladım kafaya takıyorum bende senin gibi. bardak kırılsın neden kırıldı diye bütün gün düşünürüm şimdi toprakla uğraşmaya başladım. eşim sağolsun oda kafamı dağıtmam için habire bişeyler bulup getiriyo oyalayıcı. o kadar takmıyorum artık oluruna bıraktım dilerim en kısa sürede normale dönersin sende

Valla kızlar elif -ozy arkadaşın dediğine yorum yapan çok olmuş hatta ona katılan 'evet bizim sıkıntımızla ilgilenmiyolar hep kendileri tanıdıklarına yazıyolar" diyen arkadaşalarım kendilerini biliyolar burda tek tek yazmıycam bu seslenişim onlara..
burda kimse aman ben bunu tanıyom şuna cevap vereyim ay bunlar yeni geldi sorduğu soruyu görmezlikten geleyim gibisinden düşünmüyo.. herkes bilgisi dahilinde cevap verip bilgisi dahilinde konuşuyo.. ben burda mesela eskiden beri varım hemen hemen herkesi tanırım herkesde beni tanır. ama geçenlerde 2 kez yazdım sorum kaldı arada noldu beni kâle almamış mı oldular hayır.. günaydın dedim ona cevap verenler oldu. sizin konu ilkokuldaki arkadaşlar arasında yapılan gruplaşma tartışmalarına dönmüş komik yani.. üstüne alınan dokunanlar yazmış filn demişsiniz bu da ayrıca çok ayıp. bu yazıyı ben ucu bana dokunduğu için değil çok uzun zamandır burda olduğum ve "bizde bu grubu herkesin derdine cevap veren grup bilirdik" demeniz canımı sıktığı için yazdım.. biz yine öleyiz..
Cimcimenin yazısına da katılıyorum.. Lütfen alınganlıklar yapmayalım.. dahada uzatmak istemiyorum anlatabilmişimdir umarım..

Madem sitem ettin elifcim bende kendi yorumumu yapayım.. Dediğin rahatsızlığı çok duydum ama hiç bi bilgim yok aslında bilmediğim için yazmak istememiştim. İnşallah eşin tez vakitte sağlığına kavuşur sende bebeğine kavuşursun.. burada eşi o ameliyatı yaşayanlar vardı sanırım. hattan KK'da da var öle bi grup bi oralara bak daha net bilgi alabilirsin.. Onun haricinde silkeletme, Kürler, Ovu testleri, BAT sayma filn her konu için biz burdayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…