- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.201
canım ne lekesı yaa pardon canım benım ne oldu sana bitanem
cnm yeni hamile olunca sanırım tutnma kanaması yaşadım bir damla ama şükür geçti doktorum yat dedi yatıyorum şimdi
canım ne lekesı yaa pardon canım benım ne oldu sana bitanem
kıyamam yaaaa canım cok cok gecmiş olsun bıtanem benım... iyi olmana cok sevındım bıtanem benım
canım cok dogru söylüyon ama sen birde bunları dınle karbonat maya camaşir suyu test ıcın kulanıyoruz sonra idrarımız kaymak tutarasa hamılesın biz ucuyoruz vallah...sen yenı katıldın topike kalıba yenı gördüm senı:82:
cnm yeni hamile olunca sanırım tutnma kanaması yaşadım bir damla ama şükür geçti doktorum yat dedi yatıyorum şimdi
Gecmis olsun canim, Allah bebeginede sanada sifalar saglik versin..
Kizlarrr gunaydinnn:))bu sabah testi tekrarliycam demistim ya tekrarladim ve hatiri sayilir belirginlikte cift cizgi cikti :))pztesi kan tahliline gidicem dua edin nolur banaa:)))
Kızlar merhaba, dün gene leke beni çok korkutmuştu Rabbime şükürler olsun kısa sürede kesildi. şimdi daha iyiyim dün eşim yaptı yemekleri filan.. hiç kalkmadım duş ta almadım...bugün alıcam.. çok iyiyim şuan ama buraya sık gelemicem biraz toparlanmam lazım siz bana özet geçersiniz :)))
Evet yas mik mik pardon:)) kızlar silkelemeyi duydum ben de yapıyorum ama çok silkelemiyor sadece is bitince ayaklarımı tutup kaldırıyor bir süre ama çamaşır silker. Gibi değil yanii:) telefonda söyledim eşime gelince yapalım diye aklına geldikçe gülme krizine giriyormus bakalım yaparken nasıl kahkahalara boğulacak:))
Canım haziran 17 düğün tarihim ama nikah öncesinde olmuştu şimdi telefondan göremiyorum senin de aynı mi:))
Canım yaa yazık sana :) ben şükür bransciyim ıngilizce oyüzden çok miniklerle isim olmuyor:)) hangi sehirdesin ki bitlendin bu devirde
Gaziantep. kenar mahalle oldugu icin. ellerinden tutup yazdiriyorum. fazlaca hasir nesiriz.Canım yaa yazık sana :) ben şükür bransciyim ıngilizce oyüzden çok miniklerle isim olmuyor:)) hangi sehirdesin ki bitlendin bu devirde
Gaziantep. kenar mahalle oldugu icin. ellerinden tutup yazdiriyorum. fazlaca hasir nesiriz.
ooo hayırlı olsun ay cok sevındım yaaKizlar bu saat oldu ev hala kalabalik, en 10 kisi var.. Hepside sarhos valla, millet birbirinden gizli gelip tebrik ediyor, ayyyy bu adam napiyor yaa iyiki kimseye soyleme henuz dedik, durduk yere strese sokuyor zorla(((
ooh ooh masallah darısı bızım basımızaKizlarrr gunaydinnn:))bu sabah testi tekrarliycam demistim ya tekrarladim ve hatiri sayilir belirginlikte cift cizgi cikti :))pztesi kan tahliline gidicem dua edin nolur banaa:)))
Gaziantep. kenar mahalle oldugu icin. ellerinden tutup yazdiriyorum. fazlaca hasir nesiriz.
Kizlar selam umarim iyisinizdir oncelikle hamile olanlara bi sorum olacak bu kadiklarda batma dediginiz sey nasi bise yanma gibimi benim bi sag bi sol kadigimda cok belirli bolgede agri desem agri degil rahtsizlik verici biseyler oluyo tanma gibi goguslerimde hassasiyet yok ama buyume ve damarlarinda cekilme gibi bi his var sanki bazen biri cimcikliyomus gibi adetime bir hafta var yardimci olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?