- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.041
Ya kızlar bişey sorcam ben yumurtlama haftası geldiğinde ne şanstırki eşimle ilişki olmuyo çokmu baskı yapıyorum nedir kasıyosun beni diyo istemiyo
Onun dışında geçen zamanlardada çok istekli oluyo bu defada ben sinir oluyorum boşa geçiyo diye..
Sizce ben çaktırmadan ozamanlarda ölemi davranim yani ona sölemiyim değilmi bi dahaki sefere
haberi olmadan inceden işleyip cilve yaparak isteğime ulaşayım en iyisiBurda okuyorum yaptık ettik diye hiç böle bi sorun yaşayan yok gibi.. Bi benimkimi böle yaaa
yok canım benim ki de senn gibi ne zaman yumurtlama olsa koçis isteksiz. sen isteynce olmuyor diyor zoru daha çok seviyormuş öyle dyo...diğer günlerde ben istemyom o istiyor:2:
canım sen hiç anlatma ona yumurtlama zamanı dye azıcık göster işve cilve ondan sonra cek kendini o gelir zaten ben eşime ilk yumurlamadan bahsettihimde hadi ben bugun yumurtluyom bugün yapalım dedim adam bi hafta yumurta yemedi oyle söyleme ya dyo erkek milleti paketin içini gösteme dışındaki süsleme onlara cazip geliyo
Ya kızlar bişey sorcam ben yumurtlama haftası geldiğinde ne şanstırki eşimle ilişki olmuyo çokmu baskı yapıyorum nedir kasıyosun beni diyo istemiyo
Onun dışında geçen zamanlardada çok istekli oluyo bu defada ben sinir oluyorum boşa geçiyo diye..
Sizce ben çaktırmadan ozamanlarda ölemi davranim yani ona sölemiyim değilmi bi dahaki sefere
haberi olmadan inceden işleyip cilve yaparak isteğime ulaşayım en iyisiBurda okuyorum yaptık ettik diye hiç böle bi sorun yaşayan yok gibi.. Bi benimkimi böle yaaa
Bende soylemesem bile anliyor esim...cunku gun. asiri adama yaklasiyorumm... normalfe kacardim usengecligimdennn
ya valla senin kehanetlerin de işaretlerin de bitmez.pembe kanamayla reglim başladı,acaba bu bir işaret mi?kocam hasta oldu,mik mikleşemedik,acaba bu ay çocuk olmamalıydı daaa bu bir işaret mi?mi mi de mi miii?elinde küreyle mi dolaşıyorsun yavrucum sen?görüyoruuummmm görüyorummmm.anam bağlantı koptu,göremiyorummmbebekim... ben normal adet oldum... kahve lekelerini senin için sordum... hala öylemi senin...
benim bu ay direk pembe kanamayla birlikte normal adet başladı... herzaman önce kahveler gelir ardından pembeler gelirdi... acaba bu ay hamiş mi kalacammm pehhhkehanet mi buuu...
ya valla senin kehanetlerin de işaretlerin de bitmez.pembe kanamayla reglim başladı,acaba bu bir işaret mi?kocam hasta oldu,mik mikleşemedik,acaba bu ay çocuk olmamalıydı daaa bu bir işaret mi?mi mi de mi miii?elinde küreyle mi dolaşıyorsun yavrucum sen?görüyoruuummmm görüyorummmm.anam bağlantı koptu,göremiyorummm
Nasi avutacagimi sasirdim ayol kendimi.... senden ne haber test falan yaptinmi bebisimmm
katılıyorum bende kaç kez yazdım moralim bozukken hatta ağlıyoken burdada belirttim ama sadece bikaç kişi taktı.tanıdıklarından başka kimseyi takmıyolar gibi geldi banada
yumurtayı alıp kafasına çaksaydıncanım sen hiç anlatma ona yumurtlama zamanı dye azıcık göster işve cilve ondan sonra cek kendini o gelir zaten ben eşime ilk yumurlamadan bahsettihimde hadi ben bugun yumurtluyom bugün yapalım dedim adam bi hafta yumurta yemedi oyle söyleme ya dyo erkek milleti paketin içini gösteme dışındaki süsleme onlara cazip geliyo
bas bas bağırdım ya şekerim iki gün önce test yaptım negatif çıktı,sinir oldum.artık bebiş işinden elimi ayağımı çekiyorum demiştim ya.kür,test hiçbişi yapmıycam.
gizemden seçmeler :aynen canıım hiç o filmlerdeki ateşli tutkulu hatunlardan olmadım olamicamda heralde
Ins. guzel haberini alirizzz.. haber vermuhakkkakkkslmm kızlarrrrr bendee bebişş istiyorum cuma günü adet günümm bakalım cumayı bekliyorum inss gelme kırmızılarr=(((
aynen ya bkyıorum gözlemliyorum biri bişi yazıyo herkez ona yazıyo teslli ediyo tnıdık olunca ne güzel bişi bzde diyorum yazalım hni insanı skinleştiriyo bura ama tık yok brde deniliyo bu topik birbirine çok bğlı fln wala bnce pekde bğlı deil bağlı oln 3 5 kişi war onlarda anca kndi kandilerine tessli ediyo.insan üzülüyor ama
canım sorun da bu ya.hiç test falan yapmak istemiyorum.eskiden hep umudum olurdu.daha regle var,çıkmamıştır falan diye.her gün test yapardım.Ne kiziyosun kisss tamammmm... hadi itiraf et deli gibi test yapmak istiyosunnnnnn.....
aynen normalde bende pek istekli değilim o da o günlerde anlıyor bizim karı yine azmış diyor
gizemden seçmeler :
grinin elli tonu set halinde alınacak.
işve cilvelerle adam baştan çıkarılacak.
açık saçık giyinilecek.ortalarda salınılacak.
ovü testleri,erken gebelik testleriyle test manyağı olunacak.
jeller sürülecek.
kilolar verilecek vs vs vssss.
sendeki bu fantazilerle hala ateşli olmadığını düşünüyorsan biz boşu boşuna vakit kaybetmeyelim canım.
canım sorun da bu ya.hiç test falan yapmak istemiyorum.eskiden hep umudum olurdu.daha regle var,çıkmamıştır falan diye.her gün test yapardım.
ama gördüğüm kadarıyla bebiş varsa 6güne kadar silik de olsa çift çizgi çıkıyor.
iki gün önce test yaptım.
neredeyse gözümün içine soktum çişli testi gene de çizgi mizgi yok.
ondan kelli,bıktım usandım.hiç de öyle bir belirtim de yok,hissiyatım da.teste de ihtiyaç duymuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?