- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.061
benim lafta şekerim ya ateşli olsam şuan üstümde mis gibi pamuklu ayıcıklı pijamam yerine siyah jartiyer olurdu ahahah ama bkz ben kocamı ayıcıklı pijamayla karşılıyorumbende işve cilve adetken oluyo oyun yapıyo bu bünye bana adetken anacım bi istiyorum ama tabi imkansız adet bitiyo istek gidiyo tövbe yarebiiiimmm şimdi adetkenki istek olsa 6ız doğururum valla
ayy sen beni boşver geldiğinden beri düzgün konuşamadık senle
neden akşamları giriyosun sadece yaaaaaa
Ooooo gizossss hanimlarda gelmisssssss
Sen ayiciklilarlada isi bilirsin canimmmmm...
canım sorun da bu ya.hiç test falan yapmak istemiyorum.eskiden hep umudum olurdu.daha regle var,çıkmamıştır falan diye.her gün test yapardım.
ama gördüğüm kadarıyla bebiş varsa 6güne kadar silik de olsa çift çizgi çıkıyor.
iki gün önce test yaptım.
neredeyse gözümün içine soktum çişli testi gene de çizgi mizgi yok.
ondan kelli,bıktım usandım.hiç de öyle bir belirtim de yok,hissiyatım da.teste de ihtiyaç duymuyorum.
Ins. guzel haberini alirizzz.. haber vermuhakkkakkk
Kizlar haksizluk etmeyin... biraz bekledikten sonra herkes alisiyorrrr...birbirimizi metak etmeye basliyoruzz....seninde amelyatin varmiss.. ins. sonunda bebgini alirsin kucaginaaa
esra bacıma katılıyorum.yoksa mutlaka güzin ablalarınız size cevap verirdiKizlar oglen giriyosaniz sohbet bol oluyor... muhakkak sayfalar ilerlerken gozden kacmistorrrr
canım sen jartiyerli olmasan da garanti senin şu ayıcık ya jartiyerli ya çıplaktırbenim lafta şekerim ya ateşli olsam şuan üstümde mis gibi pamuklu ayıcıklı pijamam yerine siyah jartiyer olurdu ahahah ama bkz ben kocamı ayıcıklı pijamayla karşılıyorumbende işve cilve adetken oluyo oyun yapıyo bu bünye bana adetken anacım bi istiyorum ama tabi imkansız adet bitiyo istek gidiyo tövbe yarebiiiimmm şimdi adetkenki istek olsa 6ız doğururum valla
ayy sen beni boşver geldiğinden beri düzgün konuşamadık senle
neden akşamları giriyosun sadece yaaaaaa
Canlar nasılsınız bakalım, bu haftasonu regl kervanına bende katılcam sanırım, hiç mi hiç umudum yok
olabilir de canım.çok ruhsuzum.yaaa sen depresyona girmissinnn. gizlu depresyon belirtileriii bunlar hicbiseyden zevk almamaa... arkasadim benimmm.. kiyamammmmmm...
Canlar nasılsınız bakalım, bu haftasonu regl kervanına bende katılcam sanırım, hiç mi hiç umudum yok
kısss öyle deme gelmesinn kırmızılar...
bende canım hafta sonuna gelir benimde kırmızılar ay artık sıkıldım yaaa kızlar artık pes ediyom kırmızı kart çıkardım kendime ve sahalardan uzaklaşıyom olmuya napıyım yani
Can senin nezamn battt
Anaaam naxara geldik... kissss durun bi ne bu boleee ebda yeliz sennnn.... aaaaa kizicam simdiii bak
daha benim var canım ya 30 mart ..
canım sen jartiyerli olmasan da garanti senin şu ayıcık ya jartiyerli ya çıplaktır
sabahları okuldayım tatlım.
Daha varmis..sen daha devam ett calismalaraa
Anaaam naxara geldik... kissss durun bi ne bu boleee ebda yeliz sennnn.... aaaaa kizicam simdiii bak
edbdaaa cikarken hic seslenmefen gidiyosun cikiyorum deee cikarkennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?