HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Sen ayiciklilarlada isi bilirsin canimmmmm...

Canlar nasılsınız bakalım, bu haftasonu regl kervanına bende katılcam sanırım, hiç mi hiç umudum yok

neler duyuyorum hiç yakıştıramadııımçok kızarım bide küserim
daha dur ayol sanki 40 yılın yorgunluğu çökmüş kadınlar gibi olmuşsun kendine gel sen kendine kendine geeeeellllllllllllll

Ins. guzel haberini alirizzz.. haber vermuhakkkakkk

Kizlar haksizluk etmeyin... biraz bekledikten sonra herkes alisiyorrrr...birbirimizi metak etmeye basliyoruzz....seninde amelyatin varmiss.. ins. sonunda bebgini alirsin kucaginaaa

Kizlar oglen giriyosaniz sohbet bol oluyor... muhakkak sayfalar ilerlerken gozden kacmistorrrr
esra bacıma katılıyorum.yoksa mutlaka güzin ablalarınız size cevap verirdi

şaka bir yana topic sabahçı akşamcı diye ikiye ayrılıyor.şahsen akşamcıyım ben.sabah 75 sayfa yazarsanız tabe okuyamayız,cevap veremeyiz.zamanı olmuyor insanın.iş,ev,yemek,bulaşık,temizlik,mik mik.anca bu kadar yazabiliyorum.zaten becerikli olsam çocuğu yapmıştım şimdiye

canım sen jartiyerli olmasan da garanti senin şu ayıcık ya jartiyerli ya çıplaktır

sabahları okuldayım tatlım.

Son düzenleme:
Canlar nasılsınız bakalım, bu haftasonu regl kervanına bende katılcam sanırım, hiç mi hiç umudum yok

Kiz durrr... aaaa hepiniz bir ton sopa istiyosunuz bendennn bu umutsuzluk niyeeee....

bu saatler bizim ebda ile sohbet vaktimizzzzz... anca grebiliyoruzzz okuldan gelippp..

anaaam ben bide 1. Sinifimmm ablak ablak bakiyor 5 yas gurubu.. bide onlara onluk birlik anlatiyorum... bon bon bakiyolarrr...ne zormusssss.

Son düzenleme:

bende canım hafta sonuna gelir benimde kırmızılar ay artık sıkıldım yaaa kızlar artık pes ediyom kırmızı kart çıkardım kendime ve sahalardan uzaklaşıyom olmuya napıyım yani

bende canım hafta sonuna gelir benimde kırmızılar ay artık sıkıldım yaaa kızlar artık pes ediyom kırmızı kart çıkardım kendime ve sahalardan uzaklaşıyom olmuya napıyım yani

Anaaam naxara geldik... kissss durun bi ne bu boleee ebda yeliz sennnn.... aaaaa kizicam simdiii bak

edbdaaa cikarken hic seslenmefen gidiyosun cikiyorum deee cikarkennnn

Son düzenleme:
canım sen jartiyerli olmasan da garanti senin şu ayıcık ya jartiyerli ya çıplaktır

sabahları okuldayım tatlım.

koptum yaaaa ayrıca jartiyelle olsaydı ben çok gydim tangasından tutada hepsine yok anacım bide lastikli donla deniycem galiba benim çocuk edebli olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…