HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ben akıllanmam kızlarr gene test yaptım tertemizzzzz hiçbişi yokkkk
Kasık bel ağrısı da gitti zaten akıntı da gelmeye başladı haftasonu en geç pazartesi gelir kırmızılarrr

Kasık bel ağrısı da gitti zaten akıntı da gelmeye başladı haftasonu en geç pazartesi gelir kırmızılarrr

Aksamcilardan bi sen yoktunnn... seni dusubuyodumbendee... hosgeldin canim.. daha bekle bakalum.uykun var miii

canım benim ilk kimyasal gebelğimdede adat gününe kadar görünmüyotdu çizgiler... inşallah senin ki görüünür önümüzdeki günlerde..

kızlar yetişemiyorum vallahi hızınıza ya baydır haley çekmiyoz bende cacık olmaz hadiya biri çıksında halay çekek tey tey tey

kızlar şakamaka derken her ay olmuyo dye ben umut etmiyom ama benim göhüslerim şişti bide 3 gündür süreekli uykum geliyo olur olmaz uyuyom yok ya umutlanmıcam gene olmuyo gene hüsran bata 5 gün var offffffoffffffffffffoffffffffffffff

Anaaam naxara geldik... kissss durun bi ne bu boleee ebda yeliz sennnn.... aaaaa kizicam simdiii bak

edbdaaa cikarken hic seslenmefen gidiyosun cikiyorum deee cikarkennnn

Aksamcilardan bi sen yoktunnn... seni dusubuyodumbendee... hosgeldin canim.. daha bekle bakalum.uykun var miii

canım benim değil de bizim herifin bu hafta hep uykusu var,yorgun.midesinde yanma varmış.zaten bizim camışın hep gazı da varzannımca kendisi hamile.uykusu açılsın diye ona kahve yapmaya gitmiştim.malum bizimki topicte takılmama laf ediyor.onu kapıda görünce şak diye çıkıyorum.anam ne yapimm,kocanın şerrindennn.

regl oldum.hüngür foşttttttttttttttt.bat 21 Nisan.
benim de bat tarihimi söylemediğim zamanlar gelecek miii?
zeki müren de bizi görecek miii?

Kimyasal g. lik nasi oluyorr . agrili mi

yok canım ya hiç ağrı hissetmedim. sadece ilk defa o ay kasığımda adetime 1 hafta varken sabaha doğru bir sızı hissettim 3 gün sonrada leke geldi adet oldum dedim fakat 1 gün sonra geçti ama hala testte bir şey yok adet günümden sonrada test yaptım o zaman gördüm eşime söyledim oturduk birbrmize bakıp ağladık sonra tekrar test aldı yine kırmızı çizgi göründü ama 1 hafta sonra kırmızılar geldi dktr gittim kan değerim 16 çıktı kimyasal gebelk dedi ve öylece gelip gitti işte..

bat 21 Nisan tatlım.malesef

regl oldum.hüngür foşttttttttttttttt.bat 21 Nisan.
benim de bat tarihimi söylemediğim zamanlar gelecek miii?
zeki müren de bizi görecek miii?

Kiz simdi mi oldun... daa olmadin saniyodum

peki zeki murende bizi gorecekmiiii... en guldugum filmde repliktii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…