HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

arkadaşlar benimde son adet tarihim 17 şubat normalde yumurtlama dönemimi hesapladim 1-6 mart'a denk geliyor diye bende rahat rahat 12 martta korunmadan eşimle ilişkiye girdim. normalde 15 martta adet olmam gerekiyordu bugun 20 mart hala adet olmadim. gebelikten şüphe etmeye başldim. idrar testini ne zaman yapsam belli olur sizce ? birde gebe olma ihtimalim varmidir? normalde hiç adetim gecikmezdi ne kizken nede evlendikten sonra 6aylik evliyim.

Offf uzuldum... bu ayy kur yapalim diyoduk ama hic yapasimda yok....hadi biraz dinlen.... afetin ilk gunu insan cok kotu oluyor. moral sifirdir... agliyosan gercektenn... aglaaama demicem...
yok tatlım ne ağlaması.hissetmiştim zaten ben olmayacağını.
tatil için erken rezervasyonlara bakıyorduk eşimle.
birini beğendik.'tüh yaa,evcil hayvan kabul edilmiyormuş,bu olmaz' dedim.
'bizim evcil hayvanımız yok ki 'dedi camışımmm

sonra odadan odaya kovalamaca başladı,ama ben gülmekten fazla kaçamadım.
camışım,üstüme atladı,ama havayı aldı.pakize hanım yoldaaa

.......................................................

Son düzenleme:
valla canım biz genelde meraktan çatladığımız için regle 1 hafta kaladan test yapmaya başlıyoruz.canımız sıkıldıkça sabah akşam yapıyoruz.
seninki 5 gün geçmiş.çoktan çıkarrr.niye bekledin ki bu kadar?altı üstü bi test.hayallerinin boş mu dolu mu olduğunu görmek için fazlaca erteleme yapmışsın.

Etrafımda sorduğum birkaç kişi hemen idrarda çıkmayacğını söledi bu yuzden nette araştırma yaparken topiğe rastlaadım ve o yuzden yazdım Teşekkür ederim canım

canım yanlız arkadaş istemiyo galiba yumurtlama günümde korundum dyo haaaa varya biz yumurtlama zamanı amuda kalkarız kız bikere korunmamış kesin hamiledir bu istemeyenler daha cabuk hamile kalıyo formulü buldum banene istemiyom bende istemiyomm bis bebek kaka bebek

sessizliği seviyoruz canım.
sesli harf diye bir şey olmadığından olsa gerek tatlım.ama ünlüleri kullanıyoruz da sanırım sen göremiyorsun.

Ünlü / ünsüz = Sesli / Sessiz harf eşit diye biliyordum. Üstelik düzgün yazan bi insan olarak neden üstüne alındın.
Sarmak istiyosan o ben olmamalıyım!

Ünlü / ünsüz = Sesli / Sessiz harf eşit diye biliyordum. Üstelik düzgün yazan bi insan olarak neden üstüne alındın.
Sarmak istiyosan o ben olmamalıyım!

arkadaşım biz neyin derdindeyiz sen neyin derdindesin burdaki yazıları okuyunca sadece harfleri kullanmadıhımızımı fark ettin bence o zaman duydusuzsun burda bebek aşkıyla yanan kadınlardan başka bişey bulamazsın yani bizim derdimiz çok farklı git başka yerde at edebiyat havalarını

Canım deme öle maddi sorunlar nedeniyle bir süre istemiyorduk fakat bı anda verdiğimiz bi karar eşimin ısrarıyla oldu yani Rabbim inş. kımseye arattırmadan evlat sahibi olmayı nasip eder. olursa tabiki çok mutlu olucaz Allah rıskınıda verir mutlaka sadece bilgilenmek amaçlı yazdım.İstemeyen biri değilim yani. her bayan anneliği tatmak ister

anladım canım istemiyon zannettim inş gönlünüze göre versin allahım bizlerede tez zamanda aşarsınız inş sorunlarınızı ayrıca gelen her bebek rızkıyla geler hakkında hayırlısı canım

Nesrincim benim batı 15 nisan olarak değişirmisin canım

Offf yaaa kafayı yiyecem benim bat bugün gündüzde yazmıştı kahverengi lekeler bi ceee diyo bi saklanıyo anlamadım ne oluyo arkadaslar vamı benim durumumda olan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…